Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20181 - 20200 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Ve dvě ráno na ČT2.
788767
Ve dvě ráno na ČT2.
788765
1 -1
reagují: pepo
reagovat
Mohol by som potom poprosit niekoho, kto bude sledovat oscarov online o nejaky link? Dakujem
788765
Mohol by som potom poprosit niekoho, kto bude sledovat oscarov online o nejaky link? Dakujem
1 0
reagují: Maverick, Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak stačilo tenkrát to jeho napadení protihráče, který skončil s otřesem mozku. Jen díky tomu, že to byl Hašek, státní zástupce zastavil stíhání a byl z toho jen přestupek.
788749
Tak stačilo tenkrát to jeho napadení protihráče, který skončil s otřesem mozku. Jen díky tomu, že to byl Hašek, státní zástupce zastavil stíhání a byl z toho jen přestupek.
788742
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
S ním jsem měl zkušenost osobně a jak to říct slušně... asi dostal hodně ran pukem do hlavy. Byl to můj dětský idol, ale na té akcí mi ho bylo opravdu líto. Lidi se mu smáli za zadama.
788742
S ním jsem měl zkušenost osobně a jak to říct slušně... asi dostal hodně ran pukem do hlavy. Byl to můj dětský idol, ale na té akcí mi ho bylo opravdu líto. Lidi se mu smáli za zadama.
788739
4 0
reagují: Jardus
reagovat

Dominik Hašek na hrad

jestli bude kandidovat, tak ho budu volit 8):D
788739
jestli bude kandidovat, tak ho budu volit *8)**:D*
Dominik Hašek na hrad
1 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Zbláznil ses? Vždyť ten o politice nic neví. Že tobě se líbí? :o :D
788727
Zbláznil ses? Vždyť ten o politice nic neví. Že tobě se líbí? *:o* *:D*
788717
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tohle sem radši vůbec nepiš, ještě to tu někdo bude brát vážně. :o:D
788725
Tohle sem radši vůbec nepiš, ještě to tu někdo bude brát vážně. *:o**:D*
788721
2 -3
reagovat
A co Bohuš Matúš? Má nové vlasy a mladší první dámu nikdo nemá.
788721
A co Bohuš Matúš? Má nové vlasy a mladší první dámu nikdo nemá.
8 0
reagují: Disketa1
reagovat
Mistr etikety by tě jemně upozornil, že ani v internetových diskuzích není zrovna vhodné komolit slovo "Prezident", byť je ta funkce u nás už více než dekádu silně degradovaná.

A je to strašnej nápad.
788719
Mistr etikety by tě jemně upozornil, že ani v internetových diskuzích není zrovna vhodné komolit slovo "Prezident", byť je ta funkce u nás už více než dekádu silně degradovaná. A je to strašnej nápad.
788717
5 0
reagovat
Žádné devasátkové boomery, díky za pochopení.
788718
Žádné devasátkové boomery, díky za pochopení.
788717
2 -7
reagovat

Diskova kronika

Ve věku 78 let zemřel herec Yves Renier, který se i u nás proslavil seriálovou rolí komisaře Moulina.
788652
Ve věku 78 let zemřel herec Yves Renier, který se i u nás proslavil seriálovou rolí komisaře Moulina.
Diskova kronika
1 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Tento stav naší společnosti mě také štve. Vše co si napsal je v pořádku. Ale jak vidíš v této zemi to nemá šanci projít. 
788639
Tento stav naší společnosti mě také štve. Vše co si napsal je v pořádku. Ale jak vidíš v této zemi to nemá šanci projít. 
788637
2 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Trackovaci appka, pohyb na karte, policejní kontroly, velké pokuty... Ale tady Senát ani nepustil penále pro podniky typu Seberak a kdyz ty jako jednotlivec neco / nekoho nahlasis, tak ti stado na FB bude nadavat do "bonzaku" a politicka elita napric stranami v ankete rekne, ze nechteji "at lide donasi na ostatni". To fakt svedci o tom, jak jsou zde ti lide poznamenani tim, co bylo... asi 40, 50 let zpatky. :o 
788637
Trackovaci appka, pohyb na karte, policejní kontroly, velké pokuty... Ale tady Senát ani nepustil penále pro podniky typu Seberak a kdyz ty jako jednotlivec neco / nekoho nahlasis, tak ti stado na FB bude nadavat do "bonzaku" a politicka elita napric stranami v ankete rekne, ze nechteji "at lide donasi na ostatni". To fakt svedci o tom, jak jsou zde ti lide poznamenani tim, co bylo... asi 40, 50 let zpatky. *:o* 
788631
5 -2
reagují: DarkSith
reagovat
Karanténí hotely po návratu z míst s výskytem mutací. Nebylo by poškozeno právo opustit zemi, ani se do ní vrátit, ale po návratu prostě hezky na 14 dní do speciálního hotelu. Nikdo nikoho nenutí jet teď zrovna do JARu, Zanzibaru, Tanzánie, Brazílie nebo Indie...
788634
Karanténí hotely po návratu z míst s výskytem mutací. Nebylo by poškozeno právo opustit zemi, ani se do ní vrátit, ale po návratu prostě hezky na 14 dní do speciálního hotelu. Nikdo nikoho nenutí jet teď zrovna do JARu, Zanzibaru, Tanzánie, Brazílie nebo Indie...
788631
12 -2
reagovat
reaguje na: Jardus
Jistě, ale donutit je chceš jak? Ta masa lidi se jen těžko dá 24 hodin denně kontrolovat. 
788631
Jistě, ale donutit je chceš jak? Ta masa lidi se jen těžko dá 24 hodin denně kontrolovat. 
788629
2 -6
reagují: The Joker, Jardus
reagovat
Ehm, neukázala právě covid pandemie to, že nejenom v ČR, ale po celém světě žije obrovská masa lidí s absolutně žádnou osobní zodpovědností, která se považuje za privilegované nadlidi a kterým nikdo nic nařizovat nebude, protože základní lidská práva a svobody?
788629
Ehm, neukázala právě covid pandemie to, že nejenom v ČR, ale po celém světě žije obrovská masa lidí s absolutně žádnou osobní zodpovědností, která se považuje za privilegované nadlidi a kterým nikdo nic nařizovat nebude, protože základní lidská práva a svobody?
788623
17 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak tam jde o to, ze mne nekdo neco bere a omezuje, coz je samozrejme problem akceptovat jak pro ty, co toho asi objektivne moc nemaji, tak i pro jedince z te druhe strany. :(
788627
Tak tam jde o to, ze mne nekdo neco bere a omezuje, coz je samozrejme problem akceptovat jak pro ty, co toho asi objektivne moc nemaji, tak i pro jedince z te druhe strany. :(
788624
1 0
reagovat
Aneb "odsouzeni k prohre".  S timhle pristupem by to Korea, Taiwan, Cina, Australie, Zeland, Singapur a jini tez nezvladali a je trosku blbost si tady na leto zanest mutace ze zemi, kde jim to tam buji i pres vysoke teploty. :(
788626
Aneb "odsouzeni k prohre".  S timhle pristupem by to Korea, Taiwan, Cina, Australie, Zeland, Singapur a jini tez nezvladali a je trosku blbost si tady na leto zanest mutace ze zemi, kde jim to tam buji i pres vysoke teploty. :(
788623
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ne ne to opravdu nejsou jenom voliči SPD atd, tento postoj má hodně lidí v centrech měst, se vzděláním, na úrovni. I woke lidi, což pro tebe asi bude problém přijmout .....
788624
Ne ne to opravdu nejsou jenom voliči SPD atd, tento postoj má hodně lidí v centrech měst, se vzděláním, na úrovni. I woke lidi, což pro tebe asi bude problém přijmout .....
788614
3 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Muf
Karanténa je samozřejmě v pořádku. Ovšem jedna se o zodpovědnost každého jednotlivce. 
788623
Karanténa je samozřejmě v pořádku. Ovšem jedna se o zodpovědnost každého jednotlivce. 
788616
1 -7
reagují: Jardus, The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se