Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2001 - 2020 Napsat příspěvek
reaguje na: earthworm
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací :D
Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915633
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací *:D* Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915622
0 -1
reagují: Muel
reagovat
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com
Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
915622
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
6 0
reagují: RingMan
reagovat
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - link
915620
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - https://letterboxd.com/journal/how-to-use-our-new-and-improved-search/
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Proč si ho nedal do bitev?
915507
Proč si ho nedal do bitev?
915505
3 -1
reagovat
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. :+
915505
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. *:+*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speta.jr
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915418
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915354
0 0
reagovat
Já to tady miluju :D
915405
Já to tady miluju *:D*
11 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Čivavy se nepočítají :D
915396
Čivavy se nepočítají :D
915393
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
To může, ale ukaž mi zloděje, kterého odradí od vloupačky kočka. Té to navíc bude jedno, že tam někdo krade. Pejskům to jedno není, pokud nemáte čivavu nebo já nevím co. Kočka odradí zloděje maximálně tehdy, pokud na ně má alergii.
915394
To může, ale ukaž mi zloděje, kterého odradí od vloupačky kočka. Té to navíc bude jedno, že tam někdo krade. Pejskům to jedno není, pokud nemáte čivavu nebo já nevím co. Kočka odradí zloděje maximálně tehdy, pokud na ně má alergii.
915390
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
V baráku máme 3 kočky, 8 slepic a jednoho psa.
Čivavu...
Kdo myslíš, že je z nich na spodu potravinoveho řetězce?:D
915393
V baráku máme 3 kočky, 8 slepic a jednoho psa. Čivavu... Kdo myslíš, že je z nich na spodu potravinoveho řetězce?*:D*
915374
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To sice ne, ale může ho solidně podrápat. 8)
915390
To sice ne, ale může ho solidně podrápat. *8)*
915374
0 0
reagovat
Tohle už jsem tu jednou psal. Ale měli jsme nejhodnějšího psa na světě. Skvělá citlivá bytost, co by neublížila žádnému člověku nebo zvířeti, pokud bychom nebyli v ohrožení. Najednou začal chodit soused s tím, že se mu ztrácí slepice a nedá se tam dostat jinak než z našeho pozemku. Poslal ho doprdele táta, poslala ho do prdele máma. To že by naše fenka chodila na slepice bylo asi tak pravděpodobné, jako že by byla mimozemšťan. Když jsme čistili ubikaci králíků, tak se bála že se jim něco děje a kňučela. Byla špatná z toho, když byly malé děti v bazénu nebo na houpačce, měla o ně strach. 
Jenže slepice se fakt ztrácely. Byly důkazy v podobě peří, pozůstatků. 
Pak jednou vyjížděl táta brzo do práce a viděl jak slepici zabíjí náš kocour. Pro s neuvěřitelnou obratností a brutalitou. Celkový killcount byl okolo 10. 
Mikeš byl vůbec strašný zmrd, když jsme zachránili druhé koťátko originálně pojmenované Micinka. Tak jsme ji nemohli najít. Pak ji táta našel pod kusem dřeva do kamen, na místě mrtvá, kocour se na ní díval z místa odkud padalo dřevo. Ale nás měl rád, na víko mrazáku nám dával mrtvý myši. Asi to znamená, že nás měl za neschopný lovce a nechtěl abychom umřeli. 
Měli jsme ho 14 let. Dožil se pravděpodobně ještě více. Když jsme si koupili druhého psa, tak se urazil a na 14 dní utekl. Když jsme si pořídili třetího odešel úplně. Někdo ho prý viděl ve vedlejší vesnici pár let potom. Byl kříženec britské kočky, vypadal hodně specificky. Mourovatý, ale inverzně s příměsí modré. :)
915388
Tohle už jsem tu jednou psal. Ale měli jsme nejhodnějšího psa na světě. Skvělá citlivá bytost, co by neublížila žádnému člověku nebo zvířeti, pokud bychom nebyli v ohrožení. Najednou začal chodit soused s tím, že se mu ztrácí slepice a nedá se tam dostat jinak než z našeho pozemku. Poslal ho doprdele táta, poslala ho do prdele máma. To že by naše fenka chodila na slepice bylo asi tak pravděpodobné, jako že by byla mimozemšťan. Když jsme čistili ubikaci králíků, tak se bála že se jim něco děje a kňučela. Byla špatná z toho, když byly malé děti v bazénu nebo na houpačce, měla o ně strach.  Jenže slepice se fakt ztrácely. Byly důkazy v podobě peří, pozůstatků.  Pak jednou vyjížděl táta brzo do práce a viděl jak slepici zabíjí náš kocour. Pro s neuvěřitelnou obratností a brutalitou. Celkový killcount byl okolo 10.  Mikeš byl vůbec strašný zmrd, když jsme zachránili druhé koťátko originálně pojmenované Micinka. Tak jsme ji nemohli najít. Pak ji táta našel pod kusem dřeva do kamen, na místě mrtvá, kocour se na ní díval z místa odkud padalo dřevo. Ale nás měl rád, na víko mrazáku nám dával mrtvý myši. Asi to znamená, že nás měl za neschopný lovce a nechtěl abychom umřeli.  Měli jsme ho 14 let. Dožil se pravděpodobně ještě více. Když jsme si koupili druhého psa, tak se urazil a na 14 dní utekl. Když jsme si pořídili třetího odešel úplně. Někdo ho prý viděl ve vedlejší vesnici pár let potom. Byl kříženec britské kočky, vypadal hodně specificky. Mourovatý, ale inverzně s příměsí modré. :)
7 0
reagovat
I velkého potkana dokáže zabít a pak ti ho přinese jako trofej :D
915385
I velkého potkana dokáže zabít a pak ti ho přinese jako trofej *:D*
915367
0 0
reagovat
To ani půlka psích plemen:))
915376
To ani půlka psích plemen*:))*
915374
1 0
reagovat
Pokud necháš nějakej předmět na hraně stolu, tak ho na něj shodí …
915375
Pokud necháš nějakej předmět na hraně stolu, tak ho na něj shodí …
915374
0 0
reagovat
To je všechno hezký, ale kočka nezasteka na zloděje.
915374
To je všechno hezký, ale kočka nezasteka na zloděje.
0 0
reagují: (=LIFTY=), DarkSith, Leefko, esmo
reagovat
Naše loví muchy.
Ideální varianta pro člověka, který se bojí pavouků a hned všechny vraždí. 
915373
Naše loví muchy. Ideální varianta pro člověka, který se bojí pavouků a hned všechny vraždí. 
1 0
reagovat
Naši šlechtěnou kočku honí po zahradě tlustej holub…. 
915372
Naši šlechtěnou kočku honí po zahradě tlustej holub…. 
915367
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Úplně obyčejné venkovské kočky. Ty městské, domácí, líné by podle mě byly bez šance. Geny si vzpomenou možná na myš.
915371
Úplně obyčejné venkovské kočky. Ty městské, domácí, líné by podle mě byly bez šance. Geny si vzpomenou možná na myš.
915370
0 0
reagovat
Ne. Ty úplně obyčejné kočky. Dej jim prostor a zdrancujou ti život v okruhu dvou kilometrů...?):o
915370
Ne. Ty úplně obyčejné kočky. Dej jim prostor a zdrancujou ti život v okruhu dvou kilometrů...*?)**:o*
915369
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se