Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20141 - 20160 Napsat příspěvek
Bohužel i tohle má volební právo. link :D:-
788973
Bohužel i tohle má volební právo. https://www.facebook.com/photo?fbid=10226289048839431&set=a.1061313819895 *:D**:-*
10 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jako asi to bude ok, ale cast vyznamu toho filmu je danska chlastaci kultura ne nepobna ta ceske, to v ameru nemaj.
788957
Jako asi to bude ok, ale cast vyznamu toho filmu je danska chlastaci kultura ne nepobna ta ceske, to v ameru nemaj.
788953
4 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mikkelsen >>>> DiCaprio
788954
Mikkelsen >>>> DiCaprio
788953
11 -2
reagovat
Tak amíci už chystají svůj remake Chlastu s DiCapriem. Tomu říkám kastrace v přímém přenosu. :D
788953
Tak amíci už chystají svůj remake Chlastu s DiCapriem. Tomu říkám kastrace v přímém přenosu. *:D*
1 0
reagují: speta.jr, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Už ho zabanujte, OMG.
788911
Už ho zabanujte, OMG.
788901
5 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vždyť tam žádné politické narážky vůbec nebyly. Zjevně jsi na to vůbec nekoukal a jenom jedeš diskusní styl a la Novinky.
788907
Vždyť tam žádné politické narážky vůbec nebyly. Zjevně jsi na to vůbec nekoukal a jenom jedeš diskusní styl a la Novinky.
788818
2 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mě strašně baví dvojice Čermák Staněk, kteří se k tomu svému tématu vždy dostanou až po nějaké době a ta jejich nenalajnovaná diskuze mě snad nikdy nenudila.

Pak Koulí podcast stojí za vyzkoušení. Doporučím nedávný díl č. 44, kdy tam mají evangelického faráře a místy jsem se fakt od srdce zasmál :+
788906
Mě strašně baví dvojice Čermák Staněk, kteří se k tomu svému tématu vždy dostanou až po nějaké době a ta jejich nenalajnovaná diskuze mě snad nikdy nenudila. Pak Koulí podcast stojí za vyzkoušení. Doporučím nedávný díl č. 44, kdy tam mají evangelického faráře a místy jsem se fakt od srdce zasmál *:+*
788895
2 0
reagovat
Jenom technická "haiko dotaz" neznamená, že má hned přijít a začat zvracet do klávesnice. 
788902
Jenom technická "haiko dotaz" neznamená, že má hned přijít a začat zvracet do klávesnice. 
1 -1
reagovat
A něco ti i uletělo...
788901
A něco ti i uletělo...
788900
1 0
reagují: verbst
reagovat
Už před pár lety, ne?
788899
Už před pár lety, ne?
788898
1 0
reagovat

haiko dotaz

Tip na nějaký pohodový český podcast ne tematicky, ale atmoškou jako MZ live a Pivo s Civalem. Normálně poslouchám zprávy, ale poslední dobou to moc jako pozadí při práci nejde a mám z toho z půlky deprese a z půlky nasrání :D
788895
Tip na nějaký pohodový český podcast ne tematicky, ale atmoškou jako MZ live a Pivo s Civalem. Normálně poslouchám zprávy, ale poslední dobou to moc jako pozadí při práci nejde a mám z toho z půlky deprese a z půlky nasrání *:D*
haiko dotaz
4 -1
reagují: Clavius
reagovat

Oscars

Podle me naopak nejlepsi a nejdustojnejsi produkce za posledni roky. Tisickrat lepsi, nez kdyz se o neco snazi a je to pak cringe af.
788845
Podle me naopak nejlepsi a nejdustojnejsi produkce za posledni roky. Tisickrat lepsi, nez kdyz se o neco snazi a je to pak cringe af.
Oscars
2 0
reagovat
Nejnudnejsi a nejslabší ročník co pamatuju. A covid je jenom záminka. Už je to opravdu festival politické písně. :)
788818
Nejnudnejsi a nejslabší ročník co pamatuju. A covid je jenom záminka. Už je to opravdu festival politické písně. *:)*
11 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Pepovi děkuji za celý oscarový pokec. Bylo to s tebou prima. :+
788815
Pepovi děkuji za celý oscarový pokec. Bylo to s tebou prima. *:+*
3 -2
reagovat
reaguje na: Pav.Pet
Díky. Mít ve 35 letech špatnou paměť... Je to se mnou ještě horší.
788814
Díky. Mít ve 35 letech špatnou paměť... Je to se mnou ještě horší.
788813
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ano, sám jsi ji tady psal  26.04.2021 03:00:01 taky Nomadland
788813
Ano, sám jsi ji tady psal  26.04.2021 03:00:01 taky [spoiler]Nomadland[/spoiler]
788811
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
Nejlepší herečka v hlavní roli: Frances McDormand.
Nejlepší herec v hlavní roli: Anthony Hopkins.
788812
Nejlepší herečka v hlavní roli: [spoiler]Frances McDormand. [/spoiler]Nejlepší herec v hlavní roli: [spoiler]Anthony Hopkins.[/spoiler]
2 0
reagovat
Byla už režie? Protože Pavel Sladký ohlásil pouze herecké kategorie v hlavních rolích jako poslední blok.
788811
Byla už režie? Protože Pavel Sladký ohlásil pouze herecké kategorie v hlavních rolích jako poslední blok.
1 0
reagují: Pav.Pet
reagovat
Nejlepší film: Nomandland.
788810
Nejlepší film: [spoiler]Nomandland.[/spoiler]
1 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Priserny zostrih. Bez emocie aj rytmu. 
788809
Priserny zostrih. Bez emocie aj rytmu. 
788808
2 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se