Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 7801 - 7820 Napsat příspěvek
shadow wariior je takovej asijskej over the top Duke... uz od prvniho dilu... a jo, po +- 4 hodinach obojeho me bavi vic jak doom.
654982
shadow wariior je takovej asijskej over the top Duke... uz od prvniho dilu... a jo, po +- 4 hodinach obojeho me bavi vic jak doom.
0 0
reagovat

Gonzi

Mně z ukázek přijde Shadow Warrior 2 strašně o ničem, se zaměnitelnými lokacemi a nudnou akcí... Ale recenze na to čtu velice pěkné.
654980
Mně z ukázek přijde Shadow Warrior 2 strašně o ničem, se zaměnitelnými lokacemi a nudnou akcí... Ale recenze na to čtu velice pěkné.
Gonzi
0 0
reagovat

PetaBlack

To sis našel dobrou přítelkyni. Poctivej akční survival zásun, který stejně jako RE sice působí trochu krkolomně, co se týče kamery a hratelnosti, ale na druhou stranu mi tohle vždycky přišlo jaksi atraktivní, nikoliv frustrující. A level design, náplň hry i mechanismy mi přišly natolik zábavný, že bych rád viděl pokračování, od stejného tvůrce ofc. Optimalizace sice nebyla nejlepší, ale na hratelnost to až takový efekt nemělo. Creepy/wtf/scary momenty nesměly chybět. Atmoška na krájení.
654978
To sis našel dobrou přítelkyni. Poctivej akční survival zásun, který stejně jako RE sice působí trochu krkolomně, co se týče kamery a hratelnosti, ale na druhou stranu mi tohle vždycky přišlo jaksi atraktivní, nikoliv frustrující. A level design, náplň hry i mechanismy mi přišly natolik zábavný, že bych rád viděl pokračování, od stejného tvůrce ofc. Optimalizace sice nebyla nejlepší, ale na hratelnost to až takový efekt nemělo. Creepy/wtf/scary momenty nesměly chybět. Atmoška na krájení.
PetaBlack
0 0
reagovat

PetaBlack

to přejde
654974
to přejde
PetaBlack
0 0
reagovat
V rámci restů, na tyhle podzimní večery jsem si našel přítelkyni … ze začátku to celý byl trochu zápas s ovládáním kamery, ale na těch lokacích (je to jako bejt nechtěně v soutěži o co nejhnusnější sklep-místnost, kterou ta další hned přebije) a na čtyřnohejch holkách a jim podobných je dobře poznat ten Mikami z Resident Evilů. Zatim baví.
654968
V rámci restů, na tyhle podzimní večery jsem si našel [link="http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/TheEvilWithin/Evil2.jpg"]přítelkyni [/link]… ze začátku to celý byl trochu zápas s ovládáním kamery, ale na těch lokacích (je to jako bejt nechtěně v soutěži o co nejhnusnější sklep-místnost, kterou ta další hned přebije) a na čtyřnohejch holkách a jim podobných je dobře poznat ten Mikami z Resident Evilů. Zatim baví.
0 0
reagovat

Doom

Kvůli té naprosté nezáživnosti jsem to přestal hrát. Akce je super, o tom žádná, ale nic víc tam prostě není a osobně si tedy nemyslím, že je to zas takový klad. Na první pohled na mě Shadow Warrior 2 v tomto směru působí mnohem atraktivněji.
654967
Kvůli té naprosté nezáživnosti jsem to přestal hrát. Akce je super, o tom žádná, ale nic víc tam prostě není a osobně si tedy nemyslím, že je to zas takový klad. Na první pohled na mě Shadow Warrior 2 v tomto směru působí mnohem atraktivněji.
Doom
0 0
reagovat
Máte recht, pánové. Předloni vyšla Beyond Earth, což je v zásadě takovej spin-off. Jak to nemá číslo, tak mi to uniklo.
654961
Máte recht, pánové. Předloni vyšla Beyond Earth, což je v zásadě takovej spin-off. Jak to nemá číslo, tak mi to uniklo.
0 0
reagovat
Za to můžou ty rozšíření. Já bych taky býval řekl, že pětka není tak stará.

Infamous Second Son
Po dlouhé době jsem se dokopal k dohrání a musím říct, že je až neuvěřitelné jak moc dobře ta hra vypadá i v dnešní době a to to byl v podstatě launch titul. Doufám, že na příští E3 ohlásí Sucker Punch něco nového a ještě v ten rok to vyjde.
Mimochodem Second Son i First Light dostanou PS4 Pro patche, takže si to dám asi znova :+
654960
Za to můžou ty rozšíření. Já bych taky býval řekl, že pětka není tak stará. [b]Infamous Second Son[/b] Po dlouhé době jsem se dokopal k dohrání a musím říct, že je až neuvěřitelné jak moc dobře ta hra vypadá i v dnešní době a to to byl v podstatě launch titul. Doufám, že na příští E3 ohlásí Sucker Punch něco nového a ještě v ten rok to vyjde. Mimochodem Second Son i First Light dostanou PS4 Pro patche, takže si to dám asi znova *:+*
0 0
reagovat
Fakt? Tak mám nejaké zkreslené vnímanie času :D
654959
Fakt? Tak mám nejaké zkreslené vnímanie času *:D*
0 0
reagovat
To je teda dost pomalej pás. Od pětky uběhlo 6 let a jeden měsíc.
654958
To je teda dost pomalej pás. Od pětky uběhlo 6 let a jeden měsíc.
0 0
reagovat
Mám pocit, že tie Civky vychádzajú ako na bežiacom páse.
654957
Mám pocit, že tie Civky vychádzajú ako na bežiacom páse.
0 0
reagovat
Asi tak. Díky Chrisi, uvidíme se za pár let až to vyjde komplet.

P.S.: nespěchej, času dost. V pátek vyšla Civ6, je co hrát :D
654956
Asi tak. Díky Chrisi, uvidíme se za pár let až to vyjde komplet. P.S.: nespěchej, času dost. V pátek vyšla Civ6, je co hrát *:D*
0 0
reagovat

star citizen

vypada to fakt pekne a neleze to, to je to hlavni, co mi tehle 25 giga dalo... naprosto netusim jak to poradne ovladat, naprosto me sere ze 3/4 monitoru zabira pohled na pristrojovou desku a kastli... zatim mi to prijde vic jako serie X nez jako freelancer, z cehoz nejsem moc nadsenej. Ale ten trailer z conu mi dava nadeji. Uvidime, co bude dal, ale asi radsi pockam tech 15 let, nez to vydaj jako finalni hru, nez to takhle ochutnavat.
654944
vypada to fakt pekne a neleze to, to je to hlavni, co mi tehle 25 giga dalo... naprosto netusim jak to poradne ovladat, naprosto me sere ze 3/4 monitoru zabira pohled na pristrojovou desku a kastli... zatim mi to prijde vic jako serie X nez jako freelancer, z cehoz nejsem moc nadsenej. Ale ten trailer z conu mi dava nadeji. Uvidime, co bude dal, ale asi radsi pockam tech 15 let, nez to vydaj jako finalni hru, nez to takhle ochutnavat.
star citizen
0 0
reagovat
"Co pak od her ale chceš, když ani sám nevíš"
:D

doom 3 a rage mě bavilo... tohle me taky bavi, ale ta repetitivnost je ubijejici.
654942
"Co pak od her ale chceš, když ani sám nevíš" *:D* doom 3 a rage mě bavilo... tohle me taky bavi, ale ta repetitivnost je ubijejici.
0 0
reagovat

Star Citizen

654941
[link="http://www.pcgamer.com/star-citizen-free/?utm_content=buffercd13e&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb"]Na zbytek měsíce se můžete povozit zdarma.[/link]
Star Citizen
0 0
reagovat

xendx

Děláš vole jak kdyby předešlý DooMy byly o něčem jiným. Trojka se tomuhle "repetitivnímu" stylu právě trochu vyhla a fanoušci si stěžovali, tak teď udělali tvůrci to samý jako u 1 a 2, jen v nádherným grafickým kabátku a je to zase špatně? Co pak od her ale chceš, když ani sám nevíš. Dlouho nevyšla lepší FPS režba.
654940
Děláš vole jak kdyby předešlý DooMy byly o něčem jiným. Trojka se tomuhle "repetitivnímu" stylu právě trochu vyhla a fanoušci si stěžovali, tak teď udělali tvůrci to samý jako u 1 a 2, jen v nádherným grafickým kabátku a je to zase špatně? Co pak od her ale chceš, když ani sám nevíš. Dlouho nevyšla lepší FPS režba.
xendx
0 0
reagovat
Mulťák jebat řetězovkou do ucha, nářez je spíš djent a ve zbytku máš pravdu, ale je to kurevská zábava, protože ty uzamčený arény jsou zpravidla (ne vždycky) dost veliký a členitý na to, aby ses při bojích naběhal a naskákal až až. Permanentní backtracking z 1 a 2 je suplovanej hledáním secretů a g(l)ory kills se opakujou jak u kterejch potvor, no. Doslovný roztržení pinkyho vejpůl mě ještě omrzet nestačilo.
654935
Mulťák jebat řetězovkou do ucha, nářez je spíš djent a ve zbytku máš pravdu, ale je to kurevská zábava, protože ty uzamčený arény jsou zpravidla (ne vždycky) dost veliký a členitý na to, aby ses při bojích naběhal a naskákal až až. Permanentní backtracking z 1 a 2 je suplovanej hledáním secretů a g(l)ory kills se opakujou jak u kterejch potvor, no. Doslovný roztržení pinkyho vejpůl mě ještě omrzet nestačilo.
0 0
reagovat

kostěj

kdybych nebyl fanda doomu, tak to po hodine mazu a chci refund.v multaku chybejici deathmatch je neco, co naprosto nechapu... a singl je dojdi nekam, uzamkni lokaci, pozabijej 865654 demonu za pomoci 4 porad se opakujicich animaci pri metalovym narezu, popojdi o mistnost dal a opakuj to cely znova...
654924
kdybych nebyl fanda doomu, tak to po hodine mazu a chci refund.v multaku chybejici deathmatch je neco, co naprosto nechapu... a singl je dojdi nekam, uzamkni lokaci, pozabijej 865654 demonu za pomoci 4 porad se opakujicich animaci pri metalovym narezu, popojdi o mistnost dal a opakuj to cely znova...
kostěj
0 0
reagovat

Vardant

som mal nedavno tiez s tym ich obchodom problem a nakoniec som zistit, ze nebola ta aplikacia len aktualizovana. vedla toho riadku na hladanie je ikonka ktoru ked rozkliknes tak v nej mimo ine najdes aj aktualizacie. asi to nebude ten problem, ale tak keby nahodou
654920
som mal nedavno tiez s tym ich obchodom problem a nakoniec som zistit, ze nebola ta aplikacia len aktualizovana. vedla toho riadku na hladanie je ikonka ktoru ked rozkliknes tak v nej mimo ine najdes aj aktualizacie. asi to nebude ten problem, ale tak keby nahodou
Vardant
0 0
reagovat

Windows Store

Zkoušel jsem kdysi Killer Instinct a Forza Apex a tam jsem problém neměl, ale dnes se pokouším stáhnout, naštěstí jenom demo, ReCore a to je teda zase jednou vynález...ten krám vůbec nefunguje.

Nejdřív to nechtělo stahovat, teď se pro změnu stahování zastavilo. Tak se podle návodu odloguju a pak se mi nešlo zase vůbec lognout a problém stejně pořád mám. No nádhera. A to jsem si chtěl kupovat GoW 4...
654917
Zkoušel jsem kdysi Killer Instinct a Forza Apex a tam jsem problém neměl, ale dnes se pokouším stáhnout, naštěstí jenom demo, ReCore a to je teda zase jednou vynález...ten krám vůbec nefunguje. Nejdřív to nechtělo stahovat, teď se pro změnu stahování zastavilo. Tak se podle návodu odloguju a pak se mi nešlo zase vůbec lognout a problém stejně pořád mám. No nádhera. A to jsem si chtěl kupovat GoW 4...
Windows Store
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se