reagovat
|
Diskuzní fórum HRY
příspěvky 6981 - 7000
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 349
- 350
- 351
- .
- 396
- 397
reaguje na:
Gonzi
Kingdom Come určitě nechci, ale vadí mi na tom ta arkádovost. Je to rychlý, ne moc přehledný, a nevyžaduje to příliš skillu. Kdybys vzal ovladač a začal s ním házet o zeď, tak pravděpodobně zabiješ všechny slabší enemáky a ještě ubereš polovinu hpček bossovi. Vem si Last of Us, tam je to sice spojený s tím survival tématem, ale každej boj si musíš dobře promyslet. Pak už je to taky svižný, a slabší nepřátelé ti taky příliš starostí nedělají, ale má to prostě logiku.
Radši bych Spideyho (ale i Batmana nebo LOTR), kde se bude víc vsázet na příběh a soubojový systém bude dávat smysl, než atraktivní značku s pár cool herníma vychytávkama, ale převážnou částí hry utopenou v bezduché mlátičce. Takový hry mě prostě nebaví.
Ale to jsem jen já...
Radši bych Spideyho (ale i Batmana nebo LOTR), kde se bude víc vsázet na příběh a soubojový systém bude dávat smysl, než atraktivní značku s pár cool herníma vychytávkama, ale převážnou částí hry utopenou v bezduché mlátičce. Takový hry mě prostě nebaví.
Ale to jsem jen já...
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Přesně. Jak jsem napsal, je to hrozně "rewarding". Cítíš se jako ten superhrdina.
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Já ti nevím. Chápu, že je arkham combat spíše z jednoduššího soudku, ale propůjčuje mi schopnost "batmanovské" likvidace enemáků a spidey s tím dělá to samé. Pokud bych měl sám nějak komplexně tu postavu ovládat, tak z toho vznikne Kingdom Come... Osobně mám dvě páčky a 8 tlačítek = chci combat udělaný tak, abych si určoval směr a "mód" (malý velký úder, blok, úskok...) a to, že postava pak sama dělá to, co jí její schopnosti propůjčují považuju naopak za geniální.
Jde o to, co chceš mít challenging - crowd control, typy enemáků, pozici v aréně atd? Nebo schopnost dát pěstí?
Jde o to, co chceš mít challenging - crowd control, typy enemáků, pozici v aréně atd? Nebo schopnost dát pěstí?
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Na Oriho jsem úplně zapomněl, samozřejmě taky. Jen bych mohl dohrát toho původního.
reagovat
|
Potesilo me i Unravel 2. Jednicka je jedna z nejkrásnějších her, co jsem kdy hral. Vizuál, hudba, myšlenka, hratelnost.
reagovat
|
Shadow of Mordor byl jako Arkham, ne naopak. A Arkham combat je skvělý, ale hlavně si nevím představit, co za styl combatu by v Spiderman hře fungoval a vypadal lépe.
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Nejsi .. zrovna hraju starýho Oriho a je to veliká laskomina .. netušil jsem, že má být pokračování, takže ...
reagovat
|
Tak jsem asi vadnej...
....protože já se nejvíc ze všeho těším na novýho Oriho
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Nebavil tě arkhamovskej combat systém? Ani alespoň jednou (protože pak už byl poměrně repetetivní, přiznávám)? Bylo to strašně jednoduchý, ale velmi odměňující. Něco jako Shadow of Mordor / War.
1. The Last of Us Part 2
2. Cyberpunk 2077
3. The Elder Scrolls VI
4. Dlouho nic
5. Pořád dlouho nic
6. Fallout 76
7. The Division 2
8. Battlefield 5
9. Anthem
10. Devil May Cry 5
11. Metro Exodus
1. The Last of Us Part 2
2. Cyberpunk 2077
3. The Elder Scrolls VI
4. Dlouho nic
5. Pořád dlouho nic
6. Fallout 76
7. The Division 2
8. Battlefield 5
9. Anthem
10. Devil May Cry 5
11. Metro Exodus
reagují:
do_Od
|
reagovat
|
1. Ghost of Tsushima
2. TLoU 2
3. The Division 2
Normálně by byl na prvním místě Cyberpunk 2077, ale to je ještě sakra daleko.
2. TLoU 2
3. The Division 2
Normálně by byl na prvním místě Cyberpunk 2077, ale to je ještě sakra daleko.
reagovat
|
reaguje na:
Jamajcan
1. The Last of Us Part 2
2. Days Gone
3. The Division 2
Spidey mě moc nepřitáhl tím gameplayem. Poletování je super, ale combat je arkhamovskej až běda a ten mě teda zrovna nenadchl. Jestli nebudou mega recenze vyhlašující luxusní příběh, tak asi vynechám.
Jinak TES6, ale to fakt potrvá pár let.
2. Days Gone
3. The Division 2
Spidey mě moc nepřitáhl tím gameplayem. Poletování je super, ale combat je arkhamovskej až běda a ten mě teda zrovna nenadchl. Jestli nebudou mega recenze vyhlašující luxusní příběh, tak asi vynechám.
Jinak TES6, ale to fakt potrvá pár let.
reagují:
Godlike
|
reagovat
|
reaguje na:
kubqo
Ano, to by bylo zajímavé, ale v traileru jsem to neviděl :-) A malá továrna, která mi dělá munici? Co mi z toho? Pak tím vznikne klasická "střílečka monster", akorát s trochu jinak udělaným skilltree. Jako může to být cokoli, ale ten trailer začne záběry na pásy, pak na továrny, auto, vlak... vyloženě se snaží vykrádat Factorio. I podoba s tímto trailerem tam prostě je: link
Prostě vypadat to celé jinak, tak mi to přijde zajímavé, ale když i v tom jméně mají taky factory, tak z toho bohužel cítím jen parazitování.
Prostě vypadat to celé jinak, tak mi to přijde zajímavé, ale když i v tom jméně mají taky factory, tak z toho bohužel cítím jen parazitování.
reagovat
|
reaguje na:
kubqo
pedro: čekám, že tam bude nějaký autoaim, protože když např střílí do té pánve, tak vše letí do enemáků nalevo a napravo. Což by znamenalo, že hráč by mohl ovládat kdy a kam hrdina skočí, že do něčeho kopne atd. (a možná vybírá směr palby) tak akorát na to, aby se cítil jako gunkata bůh, ale pořád měl co dělat.
Satisfactory je teda strašné. Taková trapná vykrádačka. Factorio ve 3D bych si klidně dal, hlavně kvůli gunplay části, ale tohle vypadá jako ripoff a nevěřím tomu, že ty megatovárny tam budou fungovat a) strategický pohled se na to hodí více b) už ve factoriu není problém, aby se to sekalo c) cítím z toho ripoff, takže nevěřím, že je to "opravdu nadaný tým".
Jamajcan: Beyond Good and Evil 2 je pro mě nejvíce zajímavou věcí z E3. Má to obrovský potenciál být "jiné", ve smyslu opravdu jiného herního zážitku/světa, než na co jsme doposud zvyklí.
Satisfactory je teda strašné. Taková trapná vykrádačka. Factorio ve 3D bych si klidně dal, hlavně kvůli gunplay části, ale tohle vypadá jako ripoff a nevěřím tomu, že ty megatovárny tam budou fungovat a) strategický pohled se na to hodí více b) už ve factoriu není problém, aby se to sekalo c) cítím z toho ripoff, takže nevěřím, že je to "opravdu nadaný tým".
Jamajcan: Beyond Good and Evil 2 je pro mě nejvíce zajímavou věcí z E3. Má to obrovský potenciál být "jiné", ve smyslu opravdu jiného herního zážitku/světa, než na co jsme doposud zvyklí.
reagují:
kubqo
|
reagovat
|
TOP Diskuze
113Gladiátor 2: Recenze 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 26Jak vycvičit draka: Teaser 24Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 24Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 23Předražené Red One s Rockem prodělá miliardy korun. Gladiátor 2 se rozjel ve světě 19Kevin Smith chystá druhé Dogma 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 13Minecraft film: Trailer 12Zack Snyder chystá policejní thriller