Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6181 - 6200 Napsat příspěvek

KC: D

Shodou okolností jsem se do toho teď taky dal (místo EPICU mi to půjčila manželka KarlaR, heč) a až na nejstupidnější herní mechaniku všech dob (vylamování fucking zámků) mě to velice mile překvapilo. Grafika, příběh, hratelnost, dialogy, už jen to jak člověk svůj charakter posouvá v podstatě veškerou činností, co v té hře provádí. Mám za sebou pár hodin a určitě to budu dohrávat, každopádně, kdo jste ještě nezkusil, tak doporučuju. Zejména fanoušci Elder Scrolls by se tu mohli cítit jako doma.
745000
Shodou okolností jsem se do toho teď taky dal (místo EPICU mi to půjčila manželka KarlaR, heč) a až na nejstupidnější herní mechaniku všech dob (vylamování fucking zámků) mě to velice mile překvapilo. Grafika, příběh, hratelnost, dialogy, už jen to jak člověk svůj charakter posouvá v podstatě veškerou činností, co v té hře provádí. Mám za sebou pár hodin a určitě to budu dohrávat, každopádně, kdo jste ještě nezkusil, tak doporučuju. Zejména fanoušci Elder Scrolls by se tu mohli cítit jako doma.
KC: D
1 0
reagují: HAL
reagovat
Frostpunk a Pathfinder si chci určitě zahrát, nice :+
(sice se k nim nedostanu asi tak další rok, když jsem se teď vrátil k Elite, ale tak co už...) 
744985
Frostpunk a Pathfinder si chci určitě zahrát, nice *:+* (sice se k nim nedostanu asi tak další rok, když jsem se teď vrátil k Elite, ale tak co už...) 
0 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Frostpunk je fajn :+
744980
Frostpunk je fajn *:+*
744977
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dragon Age fakt ne. Bavil mě jen první díl. Ten poslední mi přišel jako bys hrál MMO, které se na poslední chvíli rozhodli předělat na singleplayer.

Jinak co říkáte na nový Humble Choice? Stojí tam něco opravdu za vyzkoušení nebo je to na měsíční pauzu?
744977
Dragon Age fakt ne. Bavil mě jen první díl. Ten poslední mi přišel jako bys hrál MMO, které se na poslední chvíli rozhodli předělat na singleplayer. Jinak co říkáte na nový Humble Choice? Stojí tam něco opravdu za vyzkoušení nebo je to na měsíční pauzu?
744918
0 0
reagují: Snipsley
reagovat
Kingdom Come je teď na Epicu zdarma. 

A na souboják ve W3 velmi doporučuji mody, dokáží ho posunout na trochu jiný level. 
744935
Kingdom Come je teď na Epicu zdarma.  A na souboják ve W3 velmi doporučuji mody, dokáží ho posunout na trochu jiný level. 
744918
1 -1
reagovat

Witcher 3 GOTY

Tak jsem po nějakých 162 hodinách dohrál Witchera 3, docela dobře strávený čas za nějakých 12 dolarů. Nedával bych tomu absolutiorium, prostě to bylo s výhradami, ale v podstatě jsem byl nadšený a nebál bych se to nazvat eposem. 
Hodně často jsem se kochal a strávil s něčím víc času, než bylo třeba. K srdci mi spíš přirostly příběhově datadisky, než main quest a takové ty malé věci jako Krvavý baron. Záchrana Ciri už mne pak dost nudila příběhově. Asi bych si přál lepší soubojový systém a menší počet nápaditějších monster. 

Ale jako celek je to neuvěřitelně masivně kvalitní a fakt se to právem řadí mezi velikány jako je Baldurs Gate a spol.
S několika závěrečnými souboji v Blood & Wine jsem měl docela problém, protože Upířy, Alpy a Bruxy s mou horečkou jako nic moc. 

A jestli si tu pamatujete můj zoufalý příspěvek ke Gwentu, tak jsem si to nakonec oblíbil a udělal v tom všechny questy a hrál to i pro radost. Klíčem byli špióni a taktika záměrně prohraného přepáleného prvního kola. 8)

Příští zastávka: Jedi: Fallen Order a konečně Kingdom Come, trochu pošilhávám po posledním Dragon Age, nic originálního, ale ta série mi přirostla k srdci. 
744918
Tak jsem po nějakých 162 hodinách dohrál Witchera 3, docela dobře strávený čas za nějakých 12 dolarů. Nedával bych tomu absolutiorium, prostě to bylo s výhradami, ale v podstatě jsem byl nadšený a nebál bych se to nazvat eposem.  Hodně často jsem se kochal a strávil s něčím víc času, než bylo třeba. K srdci mi spíš přirostly příběhově datadisky, než main quest a takové ty malé věci jako Krvavý baron. Záchrana Ciri už mne pak dost nudila příběhově. Asi bych si přál lepší soubojový systém a menší počet nápaditějších monster.  Ale jako celek je to neuvěřitelně masivně kvalitní a fakt se to právem řadí mezi velikány jako je Baldurs Gate a spol. S několika závěrečnými souboji v Blood & Wine jsem měl docela problém, protože Upířy, Alpy a Bruxy s mou horečkou jako nic moc.  A jestli si tu pamatujete můj zoufalý příspěvek ke Gwentu, tak jsem si to nakonec oblíbil a udělal v tom všechny questy a hrál to i pro radost. Klíčem byli špióni a taktika záměrně prohraného přepáleného prvního kola. *8)* Příští zastávka: Jedi: Fallen Order a konečně Kingdom Come, trochu pošilhávám po posledním Dragon Age, nic originálního, ale ta série mi přirostla k srdci. 
Witcher 3 GOTY
2 0
reagují: Vardant, HAL
reagovat
reaguje na: Vardant
744845
https://gph.is/g/ajWjDJY
744844
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Přes datum? :D
744844
Přes datum? *:D*
744842
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
744843
[url=https://media1.tenor.com/images/a8cb27bfd1c8fbc80adb8089451acb86/tenor.gif?itemid=13375513]Protoze[/url]
744842
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hej! Jak jsi nalinkoval komentář? :o
744842
Hej! Jak jsi nalinkoval komentář? *:o*
744841
0 0
reagují: Vardant, studo
reagovat
Osobně jsem ty DLCčka ještě nehrál, ale základní hra je skvělá, takže všem (co na to mají železo) určitě doporučuju, viz: link
744841
Osobně jsem ty DLCčka ještě nehrál, ale základní hra je skvělá, takže všem (co na to mají železo) určitě doporučuju, viz: https://www.moviezone.cz/komentar/731718
744831
2 0
reagují: verbst
reagovat
Kingdom Come zdarma na týden na EPicu mne příjemně překvapil, zvlášť když si to chci koupit, akorát to bude asi bez DLC....
744831
Kingdom Come zdarma na týden na EPicu mne příjemně překvapil, zvlášť když si to chci koupit, akorát to bude asi bez DLC....
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Aha, to je tak, když čtu něco v práci:D Exkluzivita na PS4 se prodlužuje, majitele jiných konzolí si ho zahrají až za rok.. Omlouvám se za zkaženou hodinu:D
744723
Aha, to je tak, když čtu něco v práci*:D* Exkluzivita na PS4 se prodlužuje, majitele jiných konzolí si ho zahrají až za rok.. Omlouvám se za zkaženou hodinu*:D*
744719
0 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Cože co myslíš? FF výjde letos v dubnu. O měsíc to posunuli.
744719
Cože co myslíš? FF výjde letos v dubnu. O měsíc to posunuli.
744716
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Odsunuto a s tím posunuta premiéra na PS4 na příští rok v dubnu... Chtějí být exluzivita na pětku...
744716
Odsunuto a s tím posunuta premiéra na PS4 na příští rok v dubnu... Chtějí být exluzivita na pětku...
744044
0 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Clavius
Povedlo se tomu stát se zdrojem nekončící zábavy :))
www.warcraft3refunded.com
744516
Povedlo se tomu stát se zdrojem nekončící zábavy *:))*[url=https://www.warcraft3refunded.com/] www.warcraft3refunded.com[/url]
744507
0 -2
reagovat

ad W3 remaster

link
Tak asi se v té hře nepovedlo absolutně nic.
744507
[url=https://www.eurogamer.cz/articles/2020-02-03-warcraft-3-reforged-ma-nejni-i-u-ivatelske-hodnoceni-v-ech-dob]link[/url] Tak asi se v té hře nepovedlo absolutně nic.
ad W3 remaster
0 -2
reagují: HAL
reagovat

Watch_Dogs: Legion

Proč dělat rozhovor ve studiu, když ho můžete udělat rovnou ve hře? Zpracované je to opravdu dobře, ale v GTA bych takový rozhovor raději nedělal. :D
744444
Proč dělat rozhovor ve studiu, když ho můžete udělat [url=https://www.youtube.com/watch?v=GXMF5vA1E6g&feature=youtu.be]rovnou ve hře[/url]? Zpracované je to opravdu dobře, ale v GTA bych takový rozhovor raději nedělal. *:D*
Watch_Dogs: Legion
0 -1
reagovat
Aha, takže to same, co Commandos 2...
744092
Aha, takže to same, co [url=https://m.games.tiscali.cz/tema/halt-od-remasteru-commandos-2-dejte-ruce-pryc-339270]Commandos 2...[/url]
1 0
reagovat

W3

Ha ha , to hodnocení :D

link
744066
Ha ha , to hodnocení *:D* https://imgur.com/a/KSy4Af7
W3
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se