Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6141 - 6160 Napsat příspěvek
Od 19. do 22. března bude zdarma na víkend k dispozici na vyzkoušení Assassin's Creed Odyssey 

Pro všechny platformy, na PS4 už je preload.
Prý je to sračka, ale na těch pár dní zdarma...
748955
[url=https://www.youtube.com/watch?v=5FaG2C8rQ5c]Od 19. do 22. března bude zdarma na víkend k dispozici na vyzkoušení Assassin's Creed Odyssey[/url]  Pro všechny platformy, na PS4 už je preload. Prý je to sračka, ale na těch pár dní zdarma...
1 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na Stranglehold vzpomínám snad i radši než na Maxe trojku - ona to není moc dobrá hra, prostě tupá arkáda, ale aspoň měla dobrou Wooovskou akci, kdežto u MP:3 z nepochopitelného důvodu změnili styl hry na nudný cover shooter, což spolu s těmi nekonečnými cut scénami poslalo veškerou dynamiku hry do háje.
Tak jako se u něj vykašlali na tu fantastickou noirovou atmosféru.
748950
Na [b]Stranglehold [/b]vzpomínám snad i radši než na Maxe trojku - ona to není moc dobrá hra, prostě tupá arkáda, ale aspoň měla dobrou Wooovskou akci, kdežto u MP:3 z nepochopitelného důvodu změnili styl hry na nudný cover shooter, což spolu s těmi nekonečnými cut scénami poslalo veškerou dynamiku hry do háje. Tak jako se u něj vykašlali na tu fantastickou noirovou atmosféru.
748946
1 -1
reagují: Cinefil, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
No ona to ode mne nebyla úplná nadávka, MP3 mne bavil i to bylo kvalitní, ale cítil jsem tak desetinu emocí a nadšení jako u jedničky a dvojky. To jsou pro mne prostě symboly a pojmy, já si do teď pamatuju jak projít v jedničce ty garáže, kde kdo vyletí. :D

A příští rok to  bude dvacet let, neskutečný prostě. 
748949
No ona to ode mne nebyla úplná nadávka, MP3 mne bavil i to bylo kvalitní, ale cítil jsem tak desetinu emocí a nadšení jako u jedničky a dvojky. To jsou pro mne prostě symboly a pojmy, já si do teď pamatuju jak projít v jedničce ty garáže, kde kdo vyletí. *:D* A příští rok to  bude dvacet let, neskutečný prostě. 
748947
3 0
reagovat

Strangehold

Je parádní akční pecka. :+
Max Payne 3, když jej zrovna hraješ, je pořád fajn akce, jenže je to bohužel prošpikováno nepřeskočitelnýma cutscénama, které jsou nesnesitelně tupé a reálně zabíraly snad 30=50% herního času (někdo to měřil, ale rychlým googlem jsem to nenašel) a reálně to naprosto zabíjí moji chuť si to kdykoli projet znovu.
748947
Je parádní akční pecka. *:+* Max Payne 3, když jej zrovna hraješ, je pořád fajn akce, jenže je to bohužel prošpikováno nepřeskočitelnýma cutscénama, které jsou nesnesitelně tupé a reálně zabíraly snad 30=50% herního času (někdo to měřil, ale rychlým googlem jsem to nenašel) a reálně to naprosto zabíjí moji chuť si to kdykoli projet znovu.
Strangehold
748946
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Z Maxe Paynea 3 jsem měl pocit při nejlepším jako tehdy z té hry jak jí dělal John Woo, jestli si to někdo pamatuje. 
748946
Z Maxe Paynea 3 jsem měl pocit při nejlepším jako tehdy z té hry jak jí dělal John Woo, jestli si to někdo pamatuje. 
0 0
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
Byť ja s tim souhlasim, kamose kolem me trojka hodne bavila, tak neni treba to zcela zatracovat
748943
Byť ja s tim souhlasim, kamose kolem me trojka hodne bavila, tak neni treba to zcela zatracovat
748940
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lepší dát popáté Max Payne 2, než poprvé trojku, bohužel.
748940
Lepší dát popáté Max Payne 2, než poprvé trojku, bohužel.
748938
2 -3
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: Cinefil
Oriho (jednicku jsem dohrál, dvojka v poradi), Last of Us a pak Max Paynea 3 dam konečně, kdyz dvojku jsem tehdy dohral ctyrikrat po sobě na vsechny obtížnosti:D
748938
Oriho (jednicku jsem dohrál, dvojka v poradi), Last of Us a pak Max Paynea 3 dam konečně, kdyz dvojku jsem tehdy dohral ctyrikrat po sobě na vsechny obtížnosti*:D*
748882
2 0
reagují: HAL
reagovat
Suchaři, brzo vyjde Animal Crossing. Větší relax není.
748905
Suchaři, brzo vyjde Animal Crossing. Větší relax není.
1 0
reagovat
Já to musel vyřešit tak, že si středa, čtvrtek a pátek beru půl den dovču. :D
748904
Já to musel vyřešit tak, že si středa, čtvrtek a pátek beru půl den dovču. *:D*
748899
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Online: CS:GO, CoD Warzone, Rocket League
Couch: Carcassonne
Single: RDR2, Slay the Spire, Faster Than Light, Dead Cells, Islanders, Black Mesa, Ori and the Will of Wisps, Harry Potter Minecraft RPG, a za chvíli vychází Doom Eternal :+
748903
Online: CS:GO, CoD Warzone, Rocket League Couch: Carcassonne Single: RDR2, Slay the Spire, Faster Than Light, Dead Cells, Islanders, Black Mesa, Ori and the Will of Wisps, [url=https://gumroad.com/l/floomap]Harry Potter Minecraft RPG[/url], a za chvíli vychází Doom Eternal *:+*
748882
3 0
reagovat
Já mám s prokrastinací taky problém doma, HO normálně neuznávám, protože znám lidi co to je za flákače bez motivace.  :D

Přemýšlel jsem o nějakém režimu hodina práce, půl hodina čtení/film/hra a denně to protočit třikrát. 

Protože toho času navíc je milion když se nikam nechodí.
748899
Já mám s prokrastinací taky problém doma, HO normálně neuznávám, protože znám lidi co to je za flákače bez motivace.  *:D* Přemýšlel jsem o nějakém režimu hodina práce, půl hodina čtení/film/hra a denně to protočit třikrát.  Protože toho času navíc je milion když se nikam nechodí.
2 0
reagují: verbst
reagovat
Já teda hraju jenom na mobilu a zrovna v tý nejdebilnější chvíli se rozhodli, že zruší Star Wars Commander... WTF... 
748897
Já teda hraju jenom na mobilu a zrovna v tý nejdebilnější chvíli se rozhodli, že zruší Star Wars Commander... WTF... 
1 0
reagovat
Ja hrám s bratrancom online civilizáciu 6. Už ale máme toho trocha plné zuby a neviem si nájsť za to náhradu. Nenapadá vás niečo?
748895
Ja hrám s bratrancom online civilizáciu 6. Už ale máme toho trocha plné zuby a neviem si nájsť za to náhradu. Nenapadá vás niečo?
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Budoucí Koroniálové. :D
748894
Budoucí Koroniálové. *:D*
748891
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
do_Od nás chce všechny akorát nasrat...

Alespoň v mém případě se mu to daří :D
748893
do_Od nás chce všechny akorát nasrat... Alespoň v mém případě se mu to daří *:D*
748884
2 0
reagovat
Tak minimálně denně ušetříš cestu do-z práce, pak se k tomu přidají různé odpolední aktivity atd... a lidi neví co s časem :D Taky čekám, že v prosinci prasknou porodnice :D:D:D
748891
Tak minimálně denně ušetříš cestu do-z práce, pak se k tomu přidají různé odpolední aktivity atd... a lidi neví co s časem *:D* Taky čekám, že v prosinci prasknou porodnice *:D**:D**:D*
748886
2 0
reagují: verbst
reagovat
Konečně jsem se dostal k Uncharted kolekci, zkusil jsem jedničku, po asi dvou hodinách jsem to vzdal a teď tavím naprosto dokonalý herní bond film jménem Uncharted 4.
748890
Konečně jsem se dostal k Uncharted kolekci, zkusil jsem jedničku, po asi dvou hodinách jsem to vzdal a teď tavím naprosto dokonalý herní bond film jménem [b]Uncharted 4[/b].
6 0
reagovat
Děkuju! :D
748889
Děkuju! *:D*
748886
1 0
reagovat
Titanfall 2
748887
Titanfall 2
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se