Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5961 - 5980 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
744058
[url=https://www.youtube.com/results?search_query=warcraft+rerorged]Raději bych nekupoval.[/url]
744056
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Ta možnost tady určitě je. :)
744057
Ta možnost tady určitě je. *:)*
744055
0 0
reagovat
Neplánujete někdo Warcraft Reforged? Já se na to těším, ale bez dabingu to pro mne bude jaksi poloviční. :)
744056
Neplánujete někdo Warcraft Reforged? Já se na to těším, ale bez dabingu to pro mne bude jaksi poloviční. *:)*
1 0
reagují: HAL, Kostěj, connor
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Eh. Ne :D 
744055
Eh. Ne *:D* 
744044
3 0
reagují: connor
reagovat
Final Fantasy VII dnes slaví 23 let, Square-Enix tedy vydal nový trailer k Remaku.

Cyberpunk a TLOU 2 odpustí, ale tohle je GOTY.
744044
Final Fantasy VII dnes slaví 23 let, Square-Enix tedy vydal nový [url=https://youtu.be/3alSpW18SnE]trailer[/url] k Remaku. Cyberpunk a TLOU 2 odpustí, ale tohle je GOTY.
2 -2
reagují: (=LIFTY=), do_Od
reagovat
reaguje na: Kostěj
Herni-svet a originálky.cz jsou nejspolehlivější servery. Napalit se muzes jedine tak, ze si koupis verzi bez ceske podpory, ale tu RDR2 nema, takže můžeš byt klidny. Na Originalkach to mas za nejakych 900 i s postovnym, ber to tam. Bral jsem od nich i par bazarovek a vzdy to bylo v poradku.
743965
Herni-svet a originálky.cz jsou nejspolehlivější servery. Napalit se muzes jedine tak, ze si koupis verzi bez ceske podpory, ale tu RDR2 nema, takže můžeš byt klidny. Na Originalkach to mas za nejakych 900 i s postovnym, ber to tam. Bral jsem od nich i par bazarovek a vzdy to bylo v poradku.
743950
0 0
reagovat
Nemusis se bat. Pokud je to krabicovka, tak bys nemel mit problem ;)
743964
Nemusis se bat. Pokud je to krabicovka, tak bys nemel mit problem *;)*
743950
0 0
reagovat
Tak objednej přímo skrz Heureku s tou garancí z toho nejlevnějšího.
Krabicovka imo nebude mít takové "problémy", jako ty klíče na těch game tržištích...
JInak věřím, že přes rok stará PS4/XBoxOne hra v krabici nebude stát tolik, jako stejná hra vydaná na PC před dvěma měsíci. IMO.
743954
Tak objednej přímo skrz Heureku s tou garancí z toho nejlevnějšího. Krabicovka imo nebude mít takové "problémy", jako ty klíče na těch game tržištích... JInak věřím, že přes rok stará PS4/XBoxOne hra v krabici nebude stát tolik, jako stejná hra vydaná na PC před dvěma měsíci. IMO.
743950
2 0
reagují: Kostěj
reagovat
Helejte, konzolisti...
Kamarád má narozeniny, tak jsem myslel, že bych mu přinesl RDR2. Koukám ale, že se pořizovací cena fakt extrémně liší od 1600,- na CZC po 750,- u levnějších nabídek na heureka.cz

Já jsem krabicovou hru kupoval naposledy před víc než dež deseti lety, konzolovku pak nikdy. Je tu nějakej důvod k obavám? Nebude to nějaký ruský vydání nebo tak?
743950
Helejte, konzolisti... Kamarád má narozeniny, tak jsem myslel, že bych mu přinesl RDR2. Koukám ale, že se pořizovací cena fakt extrémně liší od 1600,- na CZC po 750,- u levnějších nabídek na heureka.cz Já jsem krabicovou hru kupoval naposledy před víc než dež deseti lety, konzolovku pak nikdy. Je tu nějakej důvod k obavám? Nebude to nějaký ruský vydání nebo tak?
0 0
reagují: (=LIFTY=), Cross, KARLOS
reagovat
reaguje na: xxendxx
To uz je koniec
743667
To uz je koniec
743666
0 0
reagovat
Akorát jsem ho potkal pod vodou, kolik ještě chybí do konce příběhu? Právě ty pořád stejný souboje už mi lezou krkem, ale chci to dojet.
743666
Akorát jsem ho potkal pod vodou, kolik ještě chybí do konce příběhu? Právě ty pořád stejný souboje už mi lezou krkem, ale chci to dojet.
0 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Já bych tam teda uvítal daleko víc hádanek. Jinak by těch schopností byla škoda. Soubojů tam bylo až až. Víc bossů by nevadilo, ale jinak mi to přišlo akorát.
743637
Já bych tam teda uvítal daleko víc hádanek. Jinak by těch schopností byla škoda. Soubojů tam bylo až až. Víc bossů by nevadilo, ale jinak mi to přišlo akorát.
743627
0 0
reagovat

Star Wars Jedi Fallen Order

Jak jeden zrzek se svým příběhem v předaleký galaxii po emoční a scénáristický stránce v podstatě nakopal prdel všem SW filmům od epizody VII. Nějak takhle, použít ten svět a když už pracovat s minulostí, tak jako tady. Ten nástup Vadera byl super, ale celkově to vyznělo ... do prázdna? Anebo mě jen už fakt srala second sister a já si myslel, že tohle je jen další souboj z kterýho zdrhne. Takže hra fajn, jen možná víc soubojů, míň hrobkovejch Tomb Raider momentů.
743627
Jak jeden zrzek se svým příběhem v předaleký galaxii po emoční a scénáristický stránce v podstatě nakopal prdel všem SW filmům od epizody VII. Nějak takhle, použít ten svět a když už pracovat s minulostí, tak jako tady. [spoiler]Ten nástup Vadera byl super, ale celkově to vyznělo ... do prázdna? Anebo mě jen už fakt srala second sister a já si myslel, že tohle je jen další souboj z kterýho zdrhne.[/spoiler] Takže hra fajn, jen možná víc soubojů, míň hrobkovejch Tomb Raider momentů.
Star Wars Jedi Fallen Order
3 -2
reagují: Vardant
reagovat
Potrebovali sa uhnúť z cesty Animal Crossing :D
742692
Potrebovali sa uhnúť z cesty Animal Crossing *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: connor
To se předhánějí s filmovým Uncharted? :D
742655
To se předhánějí s filmovým Uncharted? *:D*
742650
0 0
reagovat
No s tím vydáním v září tam bude bugů snad snesitelně. Škoda že takhle neodložili i Kingdom Come.
742654
No s tím vydáním v září tam bude bugů snad snesitelně. Škoda že takhle neodložili i Kingdom Come.
742653
1 0
reagovat
reaguje na: connor
To bylo jasné.:D imho to bude bugfest a na původní PS4/X bone absolutně nepoužitelný. Tohle klidně mohli dát až na novou generaci. 

Tou dobou by měl někdy vyjít i Ghost of Tsushima. Snad si nenaběhli :D
742653
To bylo jasné.*:D* imho to bude bugfest a na původní PS4/X bone absolutně nepoužitelný. Tohle klidně mohli dát až na novou generaci.  Tou dobou by měl někdy vyjít i Ghost of Tsushima. Snad si nenaběhli *:D*
742650
1 0
reagují: HAL
reagovat
Cyberpunk přesunut na 17. září. 
Tak budeš mít více času. 8)
742650
Cyberpunk přesunut na 17. září.  Tak budeš mít více času. *8)*
742385
2 0
reagují: Cinefil, Ex-SOLDIER
reagovat
No, nikde jsem pocitadlo na Switch nenasel, takze nedokazu rict, kolik mi vsichni ti Mariove, Luigiove a Zeldy zabraly:D
742486
No, nikde jsem pocitadlo na Switch nenasel, takze nedokazu rict, kolik mi vsichni ti Mariove, Luigiove a Zeldy zabraly*:D*
742482
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
O to větší ta čísla mají být, když je přenosný. :D 
Nebo stačí PS Víta, internetové spojení s domácí PS4, pauza na záchodě a je to, na Crashe dobrý.:D
742482
O to větší ta čísla mají být, když je přenosný. *:D*  Nebo stačí PS Víta, internetové spojení s domácí PS4, pauza na záchodě a je to, na Crashe dobrý.*:D*
742480
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se