Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5661 - 5680 Napsat příspěvek
Jo, sem s tím. Mafii 1 jsem si chtěl xkrát zahrát znovu, ale přes dnes už v celku archaické ovládání, přestřelky apod. jsem si vždy radši zůstal u nostalgie. Navíc to jako hra v podstatě nemá moc konkurenci. Jen se bojím, že to bude větší arkáda (nebo že to obecně poserou samozřejmě :D ).
754257
Jo, sem s tím. Mafii 1 jsem si chtěl xkrát zahrát znovu, ale přes dnes už v celku archaické ovládání, přestřelky apod. jsem si vždy radši zůstal u nostalgie. Navíc to jako hra v podstatě nemá moc konkurenci. Jen se bojím, že to bude větší arkáda (nebo že to obecně poserou samozřejmě *:D* ).
4 -2
reagovat
reaguje na: departed
Gear Tactics a před tím Final Fantasy VII Remake.
754256
Gear Tactics a před tím Final Fantasy VII Remake.
754253
1 0
reagovat
reaguje na: departed
Já se právě bavím u jiného výborného remasteru - prvního Age of Empires. Tahle doba remasterová mě baví, je vtipné jak producenti objevili že ty jejich nové hry stojí vlastně dost za hovno a hry co vyšly před dvaceti lety jsou pořád pecky, když se trochu naleští :))
(ale jo, ten Doom:E taky dobrý)
754255
Já se právě bavím u jiného výborného remasteru - prvního Age of Empires. Tahle doba remasterová mě baví, je vtipné jak producenti objevili že ty jejich nové hry stojí vlastně dost za hovno a hry co vyšly před dvaceti lety jsou pořád pecky, když se trochu naleští *:))* (ale jo, ten Doom:E taky dobrý)
754253
4 -1
reagovat
MAFIA TRILOGY po včerejším oznámení Tony Hawk 1&2 Remaster přebila pozici nejlepšího ohlášení tohohle roku. Já se snad těším víc než na Last of Us dvojku omg :)
Nějak se nám s dobrýma zprávama rozsypal pytel v posledních dnech. 

Ještě k tomu teď to PS5 tech-demo, což vypadá hodně libově. Krása. 

Jinak co momentálně hrajete? Už pár dnů smažím DooM Eternal a je to kvalitní řežba, u které se dá chvílemi i zapotit a OST je zkrátka boží!
754253
MAFIA TRILOGY po včerejším oznámení Tony Hawk 1&2 Remaster přebila pozici nejlepšího ohlášení tohohle roku. Já se snad těším víc než na Last of Us dvojku omg :) Nějak se nám s dobrýma zprávama rozsypal pytel v posledních dnech.  Ještě k tomu teď to PS5 tech-demo, což vypadá hodně libově. Krása.  [b]Jinak co momentálně hrajete?[/b] Už pár dnů smažím DooM Eternal a je to kvalitní řežba, u které se dá chvílemi i zapotit a OST je zkrátka boží!
4 0
reagují: do_Od, Godlike, Cinefil, Vardant, HAL
reagovat
reaguje na: kyller
Tak to čumím. Připadne mi to, že to ani není původní Lost Heaven. A toho se nejvíc bojím - že to ztratí původní kouzlo. I když zajímavé to určitě bude.
754252
Tak to čumím. Připadne mi to, že to ani není původní Lost Heaven. A toho se nejvíc bojím - že to ztratí původní kouzlo. I když zajímavé to určitě bude.
754234
2 -1
reagovat
A na té Mafii prý dělají češi, tak to by snad nemuselo dopadnout úplně blbě :+
754251
A na té Mafii prý dělají češi, tak to by snad nemuselo dopadnout úplně blbě *:+*
4 -2
reagovat
reaguje na: Godlike
Aspoň můžem všichni svorně nenávidět Andromedu, tak to je od EA hezký :D
754250
Aspoň můžem všichni svorně nenávidět Andromedu, tak to je od EA hezký *:D*
754249
2 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Jéžišmarja, tak tam se nesejdem.:D
754249
Jéžišmarja, tak tam se nesejdem.*:D*
754248
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Godlike
Já právě nedohrál jedničku, protože ta akce tam byla dost mizerná, a jako rpg je to samozřejmě bída - a ve trojce už právě akce fungovala výborně.
754248
Já právě nedohrál jedničku, protože ta akce tam byla dost mizerná, a jako rpg je to samozřejmě bída - a ve trojce už právě akce fungovala výborně.
754246
2 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: HAL
U toho Mass Effectu jsem se trochu zamotal, ale to je dobře, když se to nebude podobat trojce, nebo?:D Jsem měl problémy ji dohrát.
754246
U toho Mass Effectu jsem se trochu zamotal, ale to je dobře, když se to nebude podobat trojce, nebo?*:D* Jsem měl problémy ji dohrát.
754243
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
To vyjde stejně, ale na hranici s tebou :D
754244
To vyjde stejně, ale na hranici s tebou *:D*
754236
2 0
reagovat
U remaku Mafie se bojím že u ní předělají hratelnost a bude se stylem podobat víc trojce.

U remaku Mass Effectu bych se bál že u něj hratelnost nepředělají, a stylem se víc trojce podobat nebude.
754243
U remaku Mafie se bojím že u ní předělají hratelnost a bude se stylem podobat víc trojce. U remaku Mass Effectu bych se bál že u něj hratelnost nepředělají, a stylem se víc trojce podobat nebude.
4 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Mafia bude remake v engine trojky. Mafia 2 je iba remaster s lepšími textúrami. 
754242
Mafia bude remake v engine trojky. Mafia 2 je iba remaster s lepšími textúrami. 
754229
3 -1
reagovat
Já do toho každopádně jdu jenom s Vašutem.
754241
Já do toho každopádně jdu jenom s Vašutem.
4 -1
reagovat
Tady je to tech demo UE5 na PS5 ve 4K bez youtube komprese
link
754239
Tady je to tech demo UE5 na PS5 ve 4K bez youtube komprese [url=https://vimeo.com/417882964]link[/url]
4 -1
reagovat
Budu heretik a napíšu, že bych radši viděl ten remaster Mass Effect trilogy.
754236
Budu heretik a napíšu, že bych radši viděl ten remaster Mass Effect trilogy.
5 -9
reagují: Vardant
reagovat
No tie uniknuté obrázky z prvej mafie vyzerajú fakt super :o normálne nemôžem uveriť že sa do toho fakt pustili :+
754235
No tie uniknuté obrázky z prvej mafie vyzerajú fakt super *:o* normálne nemôžem uveriť že sa do toho fakt pustili *:+*
4 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
754234
[url=https://indian-tv.cz/clanek/prvni-obrazky-z-remaku-mafie-2cflby?fbclid=IwAR1wxKOsRlYyCLzrMa7LXHC7qD1KrRPN95ozTpZRwdwkDNaXakaBXLR67K8]https://indian-tv.cz/clanek/prvni-obrazky-z-remaku-mafie-2cflby?fbclid=IwAR1wxKOsRlYyCLzrMa7LXHC7qD1KrRPN95ozTpZRwdwkDNaXakaBXLR67K8[/url]
754225
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
Jako vypadá to nehorázně a nostalgie je neskutečná, takže to chci.

Ale ještě k tomu tohle: link
:+
754230
Jako vypadá to nehorázně a nostalgie je neskutečná, takže to chci. Ale ještě k tomu tohle: [url=https://www.youtube.com/watch?v=qC5KtatMcUw]https://www.youtube.com/watch?v=qC5KtatMcUw *:+*[/url]
3 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Mafia a Mafia 2 jsou kompletně předělány do enginu hry Mafia 3.
754229
Mafia a Mafia 2 jsou kompletně předělány do enginu hry Mafia 3.
754228
4 -2
reagují: kyller
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se