Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5641 - 5660 Napsat příspěvek
Pokud by někde R* rozdával GTA zadarmo, tak jedině přímo na R* Launcheru. Nevím proč by se spojil s konkurencí, když bude Epic jediný, který na tom v budoucnu vydělá. Kdo hru chtěl, dávno ji má (i 3x :D). Kdo ji bude chtít mít kvůli banu, bude si muset založi Epic (pokud ho nemá), nový Social Club a spouštět hru na 2 klientech. Přijde mi to příliš komplikované.

Jedině, že by nějaká tajná smlouva umožnila R* vydělat balík "přeprodejem práv" pro Epic. Ale kdo bych chtěl tak složitě vydělávat na nejvýdělečnější hře ve spojení s konkurencí?
754304
Pokud by někde R* rozdával GTA zadarmo, tak jedině přímo na R* Launcheru. Nevím proč by se spojil s konkurencí, když bude Epic jediný, který na tom v budoucnu vydělá. Kdo hru chtěl, dávno ji má (i 3x *:D*). Kdo ji bude chtít mít kvůli banu, bude si muset založi Epic (pokud ho nemá), nový Social Club a spouštět hru na 2 klientech. Přijde mi to příliš komplikované. Jedině, že by nějaká tajná smlouva umožnila R* vydělat balík "přeprodejem práv" pro Epic. Ale kdo bych chtěl tak složitě vydělávat na nejvýdělečnější hře ve spojení s konkurencí?
1 0
reagují: HAL, Gonzi, Vardant
reagovat
reaguje na: Gonzi
No Epic teď zavedl povinné dvoufázové ověření, tak ty účty už nejde dělat tak lehce. Jen nevím jestli to přímo vyžaduje telefon.
754303
No Epic teď zavedl povinné dvoufázové ověření, tak ty účty už nejde dělat tak lehce. Jen nevím jestli to přímo vyžaduje telefon.
754301
2 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jo, ty jsi přesně ten prototyp kreténa na kterého jsem tím postem narážel, co člověku kvůli jeho názorům strhá kompletně vše přes jeho dílo, vzhled a okolí . Ta pomstichtivost a kolektivní vina už je jenom taková komunistická třešnička na dortu. :+

Gonzi: To souhlas, uvést by ho tam určitě měli. 
754302
Jo, ty jsi přesně ten prototyp kreténa na kterého jsem tím postem narážel, co člověku kvůli jeho názorům strhá kompletně vše přes jeho dílo, vzhled a okolí . Ta pomstichtivost a kolektivní vina už je jenom taková komunistická třešnička na dortu. *:+* Gonzi: To souhlas, uvést by ho tam určitě měli. 
754296
8 -1
reagovat
reaguje na: Joker_George
jestli jo, tak to bude zajímavé z pohledu GTA online, kde rockstar s oblibou banuje, protože cheateři pak musí koupit další kopii... takhle si asi každý založí 100 emailů na epicstoru :D nechce se mi věřit, že by to fakt dali zadara, ale rád se nechám vyvést z omylu :+:+:+
754301
jestli jo, tak to bude zajímavé z pohledu GTA online, kde rockstar s oblibou banuje, protože cheateři pak musí koupit další kopii... takhle si asi každý založí 100 emailů na epicstoru *:D* nechce se mi věřit, že by to fakt dali zadara, ale rád se nechám vyvést z omylu *:+**:+**:+*
754300
1 -1
reagují: Vardant
reagovat
Pravděpodobně bude brzičko na Epic Storu zdarma GTA V. 
754300
Pravděpodobně bude brzičko na Epic Storu zdarma GTA V. 
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ani tu ublíženost v tom nevidím - jestli jej lidi "spamují" dotazy, tak napsal že to jde naprosto kompletně mimo něj a že je zvědavý na výsledek... (jinak se mi líbí, jak napíšeš že nechceš řešit jeho názory a stejně se hned ozve místní rudá pí*a :D).
departed
V titulcích by rozhodně být měl, jako scénárista, game director atd. - tedy za předpokladu, že ta hra nebude měnit příběh atd. Pokud si já vezmu tvoji knížku a přepíšu ji na "3D papír" tak jsi pořád autor textu.
754299
Ani tu ublíženost v tom nevidím - jestli jej lidi "spamují" dotazy, tak napsal že to jde naprosto kompletně mimo něj a že je zvědavý na výsledek... (jinak se mi líbí, jak napíšeš že nechceš řešit jeho názory a stejně se hned ozve místní rudá pí*a *:D*). [b]departed[/b] V titulcích by rozhodně být měl, jako scénárista, game director atd. - tedy za předpokladu, že ta hra nebude měnit příběh atd. Pokud si já vezmu tvoji knížku a přepíšu ji na "3D papír" tak jsi pořád autor textu.
754284
8 -1
reagovat
Tohle mi hned zlepšilo den a zatím nejvíc nalákalo na Mafii :D:+ On byl vždycky egoistickej kokot, ale před tou pitomou aférou, že v jinak výborném Kingdom Come nejsou černoši, to jen nikoho nezajímalo, teď je hrdinou všech týpků, co měsíce psali asi dvěma videoherním recenzentkám, že je zabíjí a znásilní link
754296
Tohle mi hned zlepšilo den a zatím nejvíc nalákalo na Mafii *:D**:+* On byl vždycky egoistickej kokot, ale před tou pitomou aférou, že v jinak výborném Kingdom Come nejsou černoši, to jen nikoho nezajímalo, teď je hrdinou všech týpků, co měsíce psali asi dvěma videoherním recenzentkám, že je zabíjí a znásilní https://a2larm.cz/2020/05/kingdom-come-a-facebookova-jama-pekel-herni-husitstvi-ale-bez-politiky/
754284
1 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
První Mafie, to byl tehdy promyšlenej plán, jak simulovat, že je mi blbě, abych nemusel do školy, protože jsem fakt potřeboval vědět, jak to celý dopadne :D
Jsem rád za tyhle novinky z poslední doby - blíží se nám Ellie, Ghost of Tsushima, včera zmíněný remastery, těším se i na ty zářijový Avengers (že nemají licenci na herecký obličeje mi nevadí, rád bych dostal obdobu Spider-mana).

A aktuálně mi psko docela ulítává, pořád se mi tam rozehranej válí ten Resident 7: biohazard.
754289
První Mafie, to byl tehdy promyšlenej plán, jak simulovat, že je mi blbě, abych nemusel do školy, protože jsem fakt potřeboval vědět, jak to celý dopadne *:D* Jsem rád za tyhle novinky z poslední doby - blíží se nám Ellie, Ghost of Tsushima, včera zmíněný remastery, těším se i na ty zářijový Avengers (že nemají licenci na herecký obličeje mi nevadí, rád bych dostal obdobu Spider-mana). A aktuálně mi psko docela ulítává, pořád se mi tam rozehranej válí ten Resident 7: biohazard.
1 -1
reagovat
V titulcích určitě nebude, neboť se na tom nijak nepodílí, to by měl asi tušit, ale vtipný by bylo, kdyby ho tam nějak narvali v podobě Easter eggu. Zajímalo by mě, jestli by byl polichocen nebo nasrán :)
754287
V titulcích určitě nebude, neboť se na tom nijak nepodílí, to by měl asi tušit, ale vtipný by bylo, kdyby ho tam nějak narvali v podobě Easter eggu. Zajímalo by mě, jestli by byl polichocen nebo nasrán :)
4 -1
reagovat
Mám poslední dobou pocit, že má Vávra jako vývojář podobnou sestupnou tendenci jako série Mafia. Vyjádřit se k tomu může, ale ať nadává jen na sebe. A proč nepovolali starou squadru, na to si odpověděl sám: "Nikdo mi za to nedal ani korunu." Aneb vyhozené peníze za partu vývojářů hádající se ve studiu. No jak velké slovo by tam asi měl?
754286
Mám poslední dobou pocit, že má Vávra jako vývojář podobnou sestupnou tendenci jako série Mafia. Vyjádřit se k tomu může, ale ať nadává jen na sebe. A proč nepovolali starou squadru, na to si odpověděl sám: [i]"Nikdo mi za to nedal ani korunu." [/i]Aneb vyhozené peníze za partu vývojářů hádající se ve studiu. No jak velké slovo by tam asi měl?
754284
2 -3
reagovat
Docela mi u Mafie vadí Vávrův ublížený komentář k Mafii, jestli mu vadí že se na předělávkách nepodílí produkčně ani finančně, tak to neměl prodávat. Nebo to mohl koupit zpátky. :) Já teda osobně jsem vždy pro kontaktování předchůdců na projektu, ať už je to pracovní věc, holka nebo nedopitá flaška.

PS: Nechci aby se to zvrhlo v nadávání na Vávru kvůli jeho politickým názorům, které mne upřímně nezajímají, dokud dělá excelentní hry. 

"Daniel Vavra
před 9 hodinami
Protože se na to všichni ptají tak to shrnu asi takto. O remaku Mafie vím pouze to, že se na něm pracovalo a že se tam údajně něco přepisovalo. Nijak jsem se na tom nepodílel. Nikdo mě nekontaktoval. Nikdo mi o tom oficiálně nic neřekl. Jsem velmi zvědav, jestli budu vůbec v titulcích. Nikdo mi za to nedal ani korunu."
754284
Docela mi u Mafie vadí Vávrův ublížený komentář k Mafii, jestli mu vadí že se na předělávkách nepodílí produkčně ani finančně, tak to neměl prodávat. Nebo to mohl koupit zpátky. *:)* Já teda osobně jsem vždy pro kontaktování předchůdců na projektu, ať už je to pracovní věc, holka nebo nedopitá flaška. PS: Nechci aby se to zvrhlo v nadávání na Vávru kvůli jeho politickým názorům, které mne upřímně nezajímají, dokud dělá excelentní hry.  [i]"Daniel Vavra [url=https://www.facebook.com/daniel.vavra/posts/10222450440358828]před 9 hodinami[/url] Protože se na to všichni ptají tak to shrnu asi takto. O remaku Mafie vím pouze to, že se na něm pracovalo a že se tam údajně něco přepisovalo. Nijak jsem se na tom nepodílel. Nikdo mě nekontaktoval. Nikdo mi o tom oficiálně nic neřekl. Jsem velmi zvědav, jestli budu vůbec v titulcích. Nikdo mi za to nedal ani korunu."[/i]
2 -3
reagují: Gonzi, CAPS_LOCK, Cinefil
reagovat
reaguje na: Snipsley
Naprosto ti rozumím, nedávno jsem to hrál obdobně upravené a taky mě to bavilo mnohem víc (mě navíc extrémně nebaví vybírat truhly, přemýšlet nad váhou věcí apod, takže jsem měl autoloot a supernosnost), zato combat mod jsem objevil pozdě, tak jsem se spokojil jen s tou třetí obtížností a enemy scalingem - dohromady to vynucovalo hrát dobře a nedostávat zásahy, takže super a výrazně lepší zážitek, než "nudné vyklikávání" co jsem si pamatoval z prvního průchodu kdysi.

Někdo by řekl, že jsou to dohromady určité cheaty apod, jenže ono se to nezdá, ale člověk tak získá obrovské množství kvalitního času na úkor busyworku (souboj s bandity na 3 minuty a pak další 2 minuty loot a pak 2 minuty jízda k travel pointu...) a díky tomu se mnohem více ponoří do příběhu a světa. :+
754270
Naprosto ti rozumím, nedávno jsem to hrál obdobně upravené a taky mě to bavilo mnohem víc (mě navíc extrémně nebaví vybírat truhly, přemýšlet nad váhou věcí apod, takže jsem měl autoloot a supernosnost), zato combat mod jsem objevil pozdě, tak jsem se spokojil jen s tou třetí obtížností a enemy scalingem - dohromady to vynucovalo hrát dobře a nedostávat zásahy, takže super a výrazně lepší zážitek, než "nudné vyklikávání" co jsem si pamatoval z prvního průchodu kdysi. Někdo by řekl, že jsou to dohromady určité cheaty apod, jenže ono se to nezdá, ale člověk tak získá obrovské množství kvalitního času na úkor busyworku (souboj s bandity na 3 minuty a pak další 2 minuty loot a pak 2 minuty jízda k travel pointu...) a díky tomu se mnohem více ponoří do příběhu a světa. *:+*
754267
2 -1
reagovat
Podruhé hraju Witchera 3, tehdy jsem z osobních důvodů nedokončil, ale teď to jde jako po másle. 
A dnes si dáme s přítelkyní Way Out, je za lidových 190,- v PS store:+
754269
Podruhé hraju Witchera 3, tehdy jsem z osobních důvodů nedokončil, ale teď to jde jako po másle.  A dnes si dáme s přítelkyní Way Out, je za lidových 190,- v PS store*:+*
3 0
reagovat
Dal jsem si Witchera 3 od začátku do konce, v době vydání jsem se dostal do cca 75 % hlavní kampaně.

Důvody, proč jsem tehdy přestal hrát a teď jsem to s chutí dojel: zvolena nejtěžší obtížnost, sidequestů jsem bral jen tolik, abych držel krok s levelama nutnýma pro hlavní questy, a hlavně mody:

- Friendly Hud: žádná mini mapa, ale 3D ikonky v prostředí při zapnutí witcher senses (= čisté ui, můžu se kochat prostředím, a nekoukat 90 % času na cestičku na mini mapě)
- Instant Sign Casting: nejedná se o mod, ale změnu key bindings tak, že určené tlačítko sign rovnou použije, ne jen vybere (není třeba na použití další univerzální tlačítko)
- Auto Apply Oil - už samotné honění se za ingrediencama na olejíčky je docela opruz (který mě baví), ale kvůli každému vlčkovi, drownerovi a kdovíjaké pakáži si dávat pauzu, abych mezi těma třiceti olejama našel, který zrovna mám na meč natřít... to je skutečný opruz. Na nejtěžší obtížnost jsou oleje, lektvary, bomby a správné investice do skillů nutnost, a jinak bych to nechtěl
- Map Quest Objectives - možnost vidět i neaktivní questy na mapě, takže když někam jdu, můžu po cestě vyřídit nějaký ten contract... totální must. Bez toho člověk musí nalistovat a ručně aktivovat quest, přepnout na mapu, zjistit, kde je, pak se vrátit do questů.. ahh
- Fast Travel from Anywhere - toho cestování je dost i tak. Když se člověk při toulání nedokáže odněkud vymotat a nejbližší sign post je daleko, ušetřených 15 minut prostě beru
- Galloping in Settlements: PROČ bez toho normálně nejde klusat na koni ve městech?! to byl mega opruz
- a největší změna gameplaye: FCR3. Je to mod od jednoho z vývojářů, který hru docela výrazně překopává, balancuje itemy, skilly, monstra, postavy... Bavilo mě to, takže to imho funguje, jak má. Na Nexus Mods je vyčerpávající seznam změn, přijdou mi logické. Doplněk Reduced Loot k tomu oddělává hromadu junku z truhel, i tak toho nasbíráte milion.
- HD Reworked Project: hd textury
- Absolute Camera: modernější pojetí, blíž ke Geraltovi

Kdybyste to někdo náhodou takhle chtěli zkusit, doporučuju na instalaci modů použít Mod Manager spolu se Script Merger, ofiko prográmek Vortex od Nexus Mods mi sice ukazoval, že některé mody nainstalované jsou, ale nebyly. Začněte u FCR3 a pak Friendly Hud, Map Quest Objectives, pak by to snad mělo být jedno (jen po každé instalaci použít Script Merger, aby se mody netloukly). Překvapivě mi vše fungovalo a spadlo mi to při hraní jen jednou.

Spokojenost! Docela mě ta hra vyšťavila, na DLC teď prozatím nemám sílu (byť je Touissant krásná oblast).

Na co bohužel neexistuje lék:
- nemožnost jít do inventáře a prodat to, co mám na sobě, když jsem u shopkeepera. Totální opruz :D
754267
Dal jsem si Witchera 3 od začátku do konce, v době vydání jsem se dostal do cca 75 % hlavní kampaně. Důvody, proč jsem tehdy přestal hrát a teď jsem to s chutí dojel: zvolena nejtěžší obtížnost, sidequestů jsem bral jen tolik, abych držel krok s levelama nutnýma pro hlavní questy, a hlavně mody: - Friendly Hud: žádná mini mapa, ale 3D ikonky v prostředí při zapnutí witcher senses (= čisté ui, můžu se kochat prostředím, a nekoukat 90 % času na cestičku na mini mapě) - Instant Sign Casting: nejedná se o mod, ale změnu key bindings tak, že určené tlačítko sign rovnou použije, ne jen vybere (není třeba na použití další univerzální tlačítko) - Auto Apply Oil - už samotné honění se za ingrediencama na olejíčky je docela opruz (který mě baví), ale kvůli každému vlčkovi, drownerovi a kdovíjaké pakáži si dávat pauzu, abych mezi těma třiceti olejama našel, který zrovna mám na meč natřít... to je skutečný opruz. Na nejtěžší obtížnost jsou oleje, lektvary, bomby a správné investice do skillů nutnost, a jinak bych to nechtěl - Map Quest Objectives - možnost vidět i neaktivní questy na mapě, takže když někam jdu, můžu po cestě vyřídit nějaký ten contract... totální must. Bez toho člověk musí nalistovat a ručně aktivovat quest, přepnout na mapu, zjistit, kde je, pak se vrátit do questů.. ahh - Fast Travel from Anywhere - toho cestování je dost i tak. Když se člověk při toulání nedokáže odněkud vymotat a nejbližší sign post je daleko, ušetřených 15 minut prostě beru - Galloping in Settlements: PROČ bez toho normálně nejde klusat na koni ve městech?! to byl mega opruz - a největší změna gameplaye: FCR3. Je to mod od jednoho z vývojářů, který hru docela výrazně překopává, balancuje itemy, skilly, monstra, postavy... Bavilo mě to, takže to imho funguje, jak má. Na Nexus Mods je vyčerpávající [url=https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788]seznam změn[/url], přijdou mi logické. Doplněk Reduced Loot k tomu oddělává hromadu junku z truhel, i tak toho nasbíráte milion. - HD Reworked Project: hd textury - Absolute Camera: modernější pojetí, blíž ke Geraltovi Kdybyste to někdo náhodou takhle chtěli zkusit, doporučuju na instalaci modů použít [url=https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2678]Mod Manager spolu s[/url]e [url=https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484]Script Merger[/url], ofiko prográmek Vortex od Nexus Mods mi sice ukazoval, že některé mody nainstalované jsou, ale nebyly. Začněte u FCR3 a pak Friendly Hud, Map Quest Objectives, pak by to snad mělo být jedno (jen po každé instalaci použít Script Merger, aby se mody netloukly). Překvapivě mi vše fungovalo a spadlo mi to při hraní jen jednou. Spokojenost! Docela mě ta hra vyšťavila, na DLC teď prozatím nemám sílu (byť je Touissant krásná oblast). Na co bohužel neexistuje lék: - nemožnost jít do inventáře a prodat to, co mám na sobě, když jsem u shopkeepera. Totální opruz *:D*
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: departed
NFS: Heat. Většinu jsem jich nehrál, takže je to pro mě nejlepší díl od Most Wanted (2005) a Underground 2 (2004) a hodně si to užívám. Příběh je teda klasicky navíc, ale furt lepší jak posledních pár Rychle a zběsile, drží mě ale gameplay - je tam fakt tuna věcí k plnění, super tuning, slušnej výběr aut, docela návykovej soundtrack. Až mě to samotného překvapilo, jak mě to chytlo. Samozřejmě ale hraju jen proto, že WoW je teď mrtvý, HS stagnuje a do Last of Us 2 zbývá ještě měsíc.
754266
NFS: Heat. Většinu jsem jich nehrál, takže je to pro mě nejlepší díl od Most Wanted (2005) a Underground 2 (2004) a hodně si to užívám. Příběh je teda klasicky navíc, ale furt lepší jak posledních pár Rychle a zběsile, drží mě ale gameplay - je tam fakt tuna věcí k plnění, super tuning, slušnej výběr aut, docela návykovej soundtrack. Až mě to samotného překvapilo, jak mě to chytlo. Samozřejmě ale hraju jen proto, že WoW je teď mrtvý, HS stagnuje a do Last of Us 2 zbývá ještě měsíc.
754253
2 0
reagovat
chci vidět, jak moc se bude vše lišit. - Jako Lví král (1994) a Lví král (2019). :D
754265
[i]chci vidět, jak moc se bude vše lišit. [/i]- Jako Lví král (1994) a Lví král (2019). *:D*
754261
2 -1
reagovat
Eternal dohranej, za mě jedna z dost možná nejlepších FPS vůbec. 

Jinak furt to stejné, CS:GO, DOTA 2, a když se chci pobavit s kámošema a nebrat to moc vážně, tak Warzone. Ta hra je geniální a zároveň na poblití.:D

Netrpělivě čekám na Cyberpunk, ale mám půjčené PS4, dohrávám God of War a chci Ghost of tsushima a samozřejmě Last of Us 2. Na to čekám se Cyberpunkem nejvíc.
754264
Eternal dohranej, za mě jedna z dost možná nejlepších FPS vůbec.  Jinak furt to stejné, CS:GO, DOTA 2, a když se chci pobavit s kámošema a nebrat to moc vážně, tak Warzone. Ta hra je geniální a zároveň na poblití.*:D* Netrpělivě čekám na Cyberpunk, ale mám půjčené PS4, dohrávám God of War a chci Ghost of tsushima a samozřejmě Last of Us 2. Na to čekám se Cyberpunkem nejvíc.
754253
1 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Sice je to už 6 let (!) co to vyšlo, ale nemyslím si, že zrovna WD by potřebovalo remaster. Mě střílení bavilo a jízdní model byl sice strašnej, ale rychle jsem si na něj zvykl, takže cajk. A dvojka naopak tohle vylepšila, ale zase měla nezáživnej hipsterskej příběh s nudnýma postavama.

Kdybych měl nějakou moc, tak nechám remasterovat první a druhý díl Kane & Lynche. A dál F.E.A.R., Black, The Getaway a dalších dvacet her. Radši se budu nechávat překvapovat tvůrcema s jakým dalším remasterem/remakem přijdou.
754263
Sice je to už 6 let (!) co to vyšlo, ale nemyslím si, že zrovna WD by potřebovalo remaster. Mě střílení bavilo a jízdní model byl sice strašnej, ale rychle jsem si na něj zvykl, takže cajk. A dvojka naopak tohle vylepšila, ale zase měla nezáživnej hipsterskej příběh s nudnýma postavama. Kdybych měl nějakou moc, tak nechám remasterovat první a druhý díl Kane & Lynche. A dál F.E.A.R., Black, The Getaway a dalších dvacet her. Radši se budu nechávat překvapovat tvůrcema s jakým dalším remasterem/remakem přijdou.
754260
3 0
reagovat
Ohledně první Mafie se musíme držet trochu při zemi, být realističtí a ne zbytečně nostalgičtí, protože to za 1, nebude vypadat jak původní Lost Heaven, co se týče grafiky (obviously), ale ani rozložení mapy a jednotlivý lokace, za 2, hratelnost bude úplně jiná, co se týče animací či gunplaye, a za 3, cutscény se budou také lišit, rozhovory budou jinak podané apod. To je spíš jen můj odhad a tak nějak to dá rozum.

Nicméně to ale nic nemění na tom, že mám z toho radost jak malej harant, protože prožít si moje nejoblíbenější vzpomínky z ranného herního mládí v nové, vylepšené verzi je zkrátka must a nejvíc na tom asi dělá to, že si všechno z původní hry pamatuji nazpamět a chci vidět, jak moc se bude vše lišit. :-)
754261
Ohledně první Mafie se musíme držet trochu při zemi, být realističtí a ne zbytečně nostalgičtí, protože to za 1, nebude vypadat jak původní Lost Heaven, co se týče grafiky (obviously), ale ani rozložení mapy a jednotlivý lokace, za 2, hratelnost bude úplně jiná, co se týče animací či gunplaye, a za 3, cutscény se budou také lišit, rozhovory budou jinak podané apod. To je spíš jen můj odhad a tak nějak to dá rozum. Nicméně to ale nic nemění na tom, že mám z toho radost jak malej harant, protože prožít si moje nejoblíbenější vzpomínky z ranného herního mládí v nové, vylepšené verzi je zkrátka must a nejvíc na tom asi dělá to, že si všechno z původní hry pamatuji nazpamět a chci vidět, jak moc se bude vše lišit. :-)
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Dal jsem druhou šanci Watch Dogs 1. Když tak přemýšlím, taky by si zasloužilo remaster. Ta hra má dost, co nabídnout, ale trpí příšerným mechanismem střílení, ježdění apod. Přitom Chicago a systém hackování je velmi podmanivý.
754260
Dal jsem druhou šanci Watch Dogs 1. Když tak přemýšlím, taky by si zasloužilo remaster. Ta hra má dost, co nabídnout, ale trpí příšerným mechanismem střílení, ježdění apod. Přitom Chicago a systém hackování je velmi podmanivý.
754253
1 -1
reagují: departed
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se