Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5581 - 5600 Napsat příspěvek
Hm, zase spadnul:D
755005
Hm, zase spadnul*:D*
3 0
reagovat
Na Epic Store Civilization VI zdarma.
755004
Na Epic Store Civilization VI zdarma.
2 0
reagovat
To už myslím říkali před časem, že 1 level má být 3x větší než celá mapa Skyrimu. :D

Ale ono to bylo vždycky hodně běhací, viz ten legendární level z dvojky, kde se běží k pyramidám údolím. :+
754937
To už myslím říkali před časem, že 1 level má být 3x větší než celá mapa Skyrimu. *:D* Ale ono to bylo vždycky hodně běhací, viz ten legendární level z dvojky, kde se běží k pyramidám údolím. *:+*
1 -1
reagovat
Fascinuje mě prohlášení, že každá mapa má mít rozlohu Zaklínače:D
754936
Fascinuje mě prohlášení, že každá mapa má mít rozlohu Zaklínače*:D*
3 0
reagovat
V srpnu Serious Sam 4 :+
754933
V srpnu Serious Sam 4 *:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, dvojka je dost slabá, že trojku už jsem radši ani nezkoušel. Proto mě tenhle downgrade moc nevadí, no aspoň je pro hráče volitelný, takže většina včetně moderů zůstane v klidu u staré verze.
754784
Jo, dvojka je dost slabá, že trojku už jsem radši ani nezkoušel. Proto mě tenhle downgrade moc nevadí, no aspoň je pro hráče volitelný, takže většina včetně moderů zůstane v klidu u staré verze.
754772
2 -1
reagovat
Remaster má reálně 35GB (mám ho stažený a vyzkouším), ale jo zní to trochu přepáleně. Ten bloom efekt (rozmazání) mě dost vadil v původní hře, hlavně v zimě. Zakrývá totiž detaily (které org. nemá páč jen na DirectX 9) a 4k textury by stály za nic. 

Dost mě zajímá kolik muziky vykuchali nebo jestli zůstalo všechno. V Steam verzi jich pár chybí.

A i přes to, že Steam a PS neukazuje dabing, je tam.
754775
Remaster má reálně 35GB (mám ho stažený a vyzkouším), ale jo zní to trochu přepáleně. Ten bloom efekt (rozmazání) mě dost vadil v původní hře, hlavně v zimě. Zakrývá totiž detaily (které org. nemá páč jen na DirectX 9) a 4k textury by stály za nic.  Dost mě zajímá kolik muziky vykuchali nebo jestli zůstalo všechno. V Steam verzi jich pár chybí. A i přes to, že Steam a PS neukazuje dabing, je tam.
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mám to stejně, ale co jsem včera pročítal zahraniční Twitter, tak právě dvojka dominuje jako "nejlepší" Mafie z tamního pohledu hráčů. 
754774
Mám to stejně, ale co jsem včera pročítal zahraniční Twitter, tak právě dvojka dominuje jako "nejlepší" Mafie z tamního pohledu hráčů. 
754772
2 -1
reagovat
O dvojku nezájem, napoprvé jsem z ní byl skoro nadšený, napodruhé jsem to dohrával tak tak, ne že by to byla špatná hra, jen nic výjimečného podle mne. Hlavně mne tam několik věcí fest sralo, např. návraty na byt po misích. 

btw z odchodu od Mafie 2 se teď zajímavě vyjádřil Vávra na FB, dost by to vysvětlovalo. 
754772
O dvojku nezájem, napoprvé jsem z ní byl skoro nadšený, napodruhé jsem to dohrával tak tak, ne že by to byla špatná hra, jen nic výjimečného podle mne. Hlavně mne tam několik věcí fest sralo, např. návraty na byt po misích.  btw z odchodu od Mafie 2 se teď zajímavě vyjádřil Vávra na FB, dost by to vysvětlovalo. 
5 -2
reagují: HAL, Godlike
reagovat
reaguje na: kyller
Rapidně zvedli kvalitu textur.;)

Jinak souhlas s MarvinP, ty filtry nejsou zrovna skvělé. Trochu doufám, že je to problém zdroje těch obrázků apod. nebo že je ve hře slidery na kontrast a saturaci, protože jmenovitě ten záběr těch mafiánů u velkého stolu bez toho filtru vypadá líp a s jemným přihmouřením očí jako fotka, kdežto ta nová verze má hezčí dřevo apod. ale celkově to vypadá mnohem více uměle. V té originální kvalitě totiž třeba ty skleničky méně "visí nad stolem".
754771
Rapidně zvedli kvalitu textur.*;)* Jinak souhlas s MarvinP, ty filtry nejsou zrovna skvělé. Trochu doufám, že je to problém zdroje těch obrázků apod. nebo že je ve hře slidery na kontrast a saturaci, protože jmenovitě ten záběr těch mafiánů u velkého stolu bez toho filtru vypadá líp a s jemným přihmouřením očí jako fotka, kdežto ta nová verze má hezčí dřevo apod. ale celkově to vypadá mnohem více uměle. V té originální kvalitě totiž třeba ty skleničky méně "visí nad stolem".
754770
2 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Na to, že s tým moc nespravili, tak ma zaráža veľkosť remastru 45GB. A stále to vyzerá skoro úplne rovnako ako originál, ktorý mal 8GB.
754770
Na to, že s tým moc nespravili, tak ma zaráža veľkosť remastru 45GB. A stále to vyzerá skoro úplne rovnako ako originál, ktorý mal 8GB.
754762
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: departed
Český dabing bývá jen u her, které koupíš na českém storu. Ještě tak v některých okolních státech jako Polsko nebo Slovensko.
Na anglickém nebo americkém ho nenajdeš.
754765
Český dabing bývá jen u her, které koupíš na českém storu. Ještě tak v některých okolních státech jako Polsko nebo Slovensko. Na anglickém nebo americkém ho nenajdeš.
754764
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Kruci, nevím jestli je to tím, že mám anglický PS Store, ale v audiu na výběr český dabing není. Možná to jen píší v infu, ale ve hře třeba je. Zjistím až koupím. Ne že bych ho nějak potřeboval, to spíš jen tak z nostalgie. 
754764
Kruci, nevím jestli je to tím, že mám anglický PS Store, ale v audiu na výběr český dabing není. Možná to jen píší v infu, ale ve hře třeba je. Zjistím až koupím. Ne že bych ho nějak potřeboval, to spíš jen tak z nostalgie. 
754744
1 0
reagují: Vardant
reagovat
nevím, jestli to má být jako dobrý rozdíl, nebo ne, přijde mi, že s tím zas tak moc neudělali. V zásadě vyměnili filtry, který byly tehdy cool (rozmazání a mírná desaturace) za filtry, co jsou považovaný za cool teď (přesycený barvy a kontrast kterej ve tmě požral detaily).
754762
nevím, jestli to má být jako dobrý rozdíl, nebo ne, přijde mi, že s tím zas tak moc neudělali. V zásadě vyměnili filtry, který byly tehdy cool (rozmazání a mírná desaturace) za filtry, co jsou považovaný za cool teď (přesycený barvy a kontrast kterej ve tmě požral detaily).
754744
4 0
reagují: kyller
reagovat
Ten remaster dvojky je přirovnávaný pomalu k Warcraft 3: Reforged. Jestli remake jedničky dopadne podobně, no to bude na internetech veselo. 
754759
Ten remaster dvojky je přirovnávaný pomalu k Warcraft 3: Reforged. Jestli remake jedničky dopadne podobně, no to bude na internetech veselo. 
754744
2 -1
reagovat
Tak hlavně jednička ma oficiálně i dabing:+
754754
Tak hlavně jednička ma oficiálně i dabing*:+*
2 0
reagovat
Srovnávací video Mafie II. Je tam rozdíl. Na Steamu a PS Store je už j dispozici s CZ dabingem. Kdo má zakoupený originál, dostal remaster zdarma. 
754744
[url=https://youtu.be/vecZc3agbUo]Srovnávací video Mafie II[/url]. Je tam rozdíl. Na Steamu a PS Store je už j dispozici s CZ dabingem. Kdo má zakoupený originál, dostal remaster zdarma. 
2 -1
reagují: departed, MarvinP, HAL
reagovat

Mafia II

Zatím vyšel trailer na fanouškovské DLC, které vrací do hry nepoužité mechanismy. Musím uznat, že díky nim hra dost ožívá. :+
754686
Zatím vyšel trailer na [url=https://www.zing.cz/novinky/96141284/novy-trailer-pro-fanouskovske-dlc-mafia-ii/]fanouškovské DLC[/url], které vrací do hry nepoužité mechanismy. Musím uznat, že díky nim hra dost ožívá. *:+*
Mafia II
2 -1
reagovat
Hej, jak nehraju, tak z tý MAFIE mi vrhknuly slzy do očí.
To prostě chcu.
754617
Hej, jak nehraju, tak z tý MAFIE mi vrhknuly slzy do očí. To prostě chcu.
2 0
reagovat

Epic Store

Už tam funguje aj automatický refund rozdieľovej sumy pri nákupe hry tesne pred zľavou. A ak použijete ten 10€ kupón počas výpredaja, tak dostanete ďalší. Nie je to obmedzené počtom nákupov, takže v podstate z každého nákupu nad 15 eur ide teraz dole ďalších 10.
754571
Už tam funguje aj automatický refund rozdieľovej sumy pri nákupe hry tesne pred zľavou. A ak použijete ten 10€ kupón počas výpredaja, tak dostanete ďalší. Nie je to obmedzené počtom nákupov, takže v podstate z každého nákupu nad 15 eur ide teraz dole ďalších 10.
Epic Store
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se