Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5541 - 5560 Napsat příspěvek
A TLOU 2 na Metacritic zatím skóre 95:+:+
756754
A TLOU 2 na Metacritic zatím skóre 95*:+**:+*
4 0
reagovat
Ten Horizon je fakt boží.

Aloy je nej zrzka.
756753
Ten Horizon je fakt [url=https://www.youtube.com/watch?v=Lq594XmpPBg]boží[/url]. Aloy je nej zrzka.
2 -2
reagovat
Horizon 2:+:+:+:+:+:+:+:+
756742
Horizon 2*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
2 -1
reagovat
Jedině mechanika. Bez disků si to neumím představit, tohle bude spíš test, jak to vnímá většina. 

Jinak design ok, ale ta bílá se mi nelíbí, radši bych to v černé, to samé ovladač. 

Z her Miles Morales a Project Athia. Doufal jsem že ukážou God of War, ale na to je ještě čas. Beztak budu první rok jen hrát Cyberpunk :D
756741
Jedině mechanika. Bez disků si to neumím představit, tohle bude spíš test, jak to vnímá většina.  Jinak design ok, ale ta bílá se mi nelíbí, radši bych to v černé, to samé ovladač.  Z her Miles Morales a Project Athia. Doufal jsem že ukážou God of War, ale na to je ještě čas. Beztak budu první rok jen hrát Cyberpunk *:D*
3 -2
reagovat
reaguje na: departed
Potrebujem 4k bluray prehrávač, takže bezdebaty beriem diskovú verziu.
756740
Potrebujem 4k bluray prehrávač, takže bezdebaty beriem diskovú verziu.
756738
2 0
reagovat
konzola vyzerá ako niečo z budúcnosti :+ Inak som celkom spoko. Na to že ukázali len samé exkluzivity tak paráda. Napríklad Kena vyzerá super. Ako keby to robil pixar spolu s Miyazakim :)
756739
konzola vyzerá ako niečo z budúcnosti *:+* Inak som celkom spoko. Na to že ukázali len samé exkluzivity tak paráda. Napríklad Kena vyzerá super. Ako keby to robil pixar spolu s Miyazakim *:)*
2 0
reagovat
Design nádhernej, krásně futuristickej a překvapila mě Digitální edice. Však s touhle generací půjdou disky podle mne pryč úplně. Hráči si začnou víc zvykat jen na digitální verze a kdo ví, jestli jednou nepůjdou hry po odehrání digitálně i prodávat. 

Jinak z her určitě Resident Evil 8, Horizon 2: Forbidden West, Hitman 3 a Deathloop. :+
756738
Design nádhernej, krásně futuristickej a překvapila mě Digitální edice. Však s touhle generací půjdou disky podle mne pryč úplně. Hráči si začnou víc zvykat jen na digitální verze a kdo ví, jestli jednou nepůjdou hry po odehrání digitálně i prodávat.  Jinak z her určitě Resident Evil 8, Horizon 2: Forbidden West, Hitman 3 a Deathloop. *:+*
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
Taky jsem zvědavej, už jen deset minut a uvidíme konečně design samotný PS5. A pak teda nějaký ty hry :D

Jinak španělský Amazon asi omylem vyzradil datum vydání XIII remaku (10. listopadu) plus pár nových obrázků. Natěšenost.
756733
Taky jsem zvědavej, už jen deset minut a uvidíme konečně design samotný PS5. A pak teda nějaký ty hry *:D* Jinak španělský Amazon asi omylem vyzradil datum vydání XIII remaku (10. listopadu) plus pár nových obrázků. Natěšenost.
1 -1
reagovat
No som zvedavý a teším sa čo nám SONY ukáže za pol hodinku :)
Keby ste náhodou zabudli ;) link
756732
No som zvedavý a teším sa čo nám SONY ukáže za pol hodinku *:)* Keby ste náhodou zabudli *;)* https://www.youtube.com/watch?v=RuLci-lSeCo&feature=emb_title
1 0
reagovat
Vole a já se nestih přidat...
756687
Vole a já se nestih přidat...
2 -1
reagovat
Hodil jsem to na jeden můj discord, tak tam pár lidí přibylo ;)
756684
Hodil jsem to na jeden můj discord, tak tam pár lidí přibylo *;)*
3 0
reagovat
Díky všem! Proto mám tuhle komunitu tak strašně rád!
756679
Díky všem! Proto mám tuhle komunitu tak strašně rád!
5 -1
reagovat
Taky jsem to hodil mezi známé, třeba se někdo přidá.
756671
Taky jsem to hodil mezi známé, třeba se někdo přidá.
2 0
reagovat
Přidal bych se kluci, ale objednal jsem si steelbook verzi a sbírám bodíky na xzone. Zkusím sem nasměrovat nějaký kámoše :)
756670
Přidal bych se kluci, ale objednal jsem si steelbook verzi a sbírám bodíky na xzone. Zkusím sem nasměrovat nějaký kámoše *:)*
3 0
reagovat
Ja uz si priplatil za Steel edici s kelimkama:-
756667
Ja uz si priplatil za Steel edici s kelimkama*:-*
1 0
reagovat
reaguje na: Xyrus
Taky jsem se pripojil:+
756665
Taky jsem se pripojil*:+*
756658
2 0
reagovat
Zítra na Epic store ten Ark: Survival Evolved :D

Plus Samurai Shodown Neo Geo Collection
756664
Zítra na Epic store ten Ark: Survival Evolved *:D* Plus Samurai Shodown Neo Geo Collection
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Už jsem tým založil Link na alzu. Kdyby to někoho sralo, že to sem dávám tak to smažu. ;) Budu vděčný, když budete o někom vědět. 
756658
Už jsem tým založil [url=https://www.alza.cz/url/kU5bIUqEW4]Link na alzu[/url]. Kdyby to někoho sralo, že to sem dávám tak to smažu. *;)* Budu vděčný, když budete o někom vědět. 
756650
2 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: Xyrus
Tým nemám, třeba dáme něco dohromady.
756650
Tým nemám, třeba dáme něco dohromady.
756622
1 -1
reagují: Xyrus
reagovat

The Last of Us Part II

Všiml jsem si, že na alze si můžeš udělat tým lidí a když jich bude 20, hra bude stát 1299 Kč. 

Nenašel by se tady někdo, kdo takový tým má a chybí jim člověk ? 
756622
Všiml jsem si, že na alze si můžeš udělat tým lidí a když jich bude 20, hra bude stát 1299 Kč.  Nenašel by se tady někdo, kdo takový tým má a chybí jim člověk ? 
The Last of Us Part II
3 0
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se