Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5521 - 5540 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
TYVOLEEEEE, ta hudba na konci! <3
757005
TYVOLEEEEE, ta hudba na konci! <3
756909
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Šušká sa o nejakom scífku, niečo na štýl Mass Effect. Akože nebol by som proti, nová hra podobná Mass Effectu od Naughty Dog na PS5. Už teraz ma to zaujíma a to som nevidel ešte ani jeden obrázok ;):+
756951
Šušká sa o nejakom scífku, niečo na štýl Mass Effect. Akože nebol by som proti, nová hra podobná Mass Effectu od Naughty Dog na PS5. Už teraz ma to zaujíma a to som nevidel ešte ani jeden obrázok *;)**:+*
756792
6 0
reagovat
Třikrát YES! Jsem jak malej harant, ale jsem fakt moc rád, že to nakonec vzniká. A už takhle brzo. Last of Us 2 a Mafia budou asi jediný hry tenhle rok, který budu chtít odehrát na 100% (DooM taky, ale to bude těžkej oříšek). 
756913
Třikrát YES! Jsem jak malej harant, ale jsem fakt moc rád, že to nakonec vzniká. A už takhle brzo. Last of Us 2 a Mafia budou asi jediný hry tenhle rok, který budu chtít odehrát na 100% (DooM taky, ale to bude těžkej oříšek). 
3 -1
reagovat
756909
[url=https://www.zing.cz/novinky/96154911/mafia-definitive-edition-trailer/]Mafia: Definitive Edition Trailer [/url]
8 0
reagují: verbst
reagovat

Ad Spider-Man Miles Morales

Studio Insomniac Games na twitteru upřesnilo, že Marvel's Spider-man: Miles Morales je samostatnou hrou v rámci univerza Spider-mana srovnatelná s Uncharted: Lost Legacy
756845
Studio Insomniac Games na twitteru upřesnilo, že Marvel's Spider-man: Miles Morales je samostatnou hrou v rámci univerza Spider-mana srovnatelná s Uncharted: Lost Legacy
Ad Spider-Man Miles Morales
6 -2
reagovat
A já si teď koupil Xbox one X v Cyberpunk edici :D
Počkám dva roky na nové revize a uvidím, pro kterou z konzol se rozhodnu. Zatím mi to na Forzy stačí :D
756830
A já si teď koupil Xbox one X v Cyberpunk edici *:D* Počkám dva roky na nové revize a uvidím, pro kterou z konzol se rozhodnu. Zatím mi to na Forzy stačí *:D*
1 -1
reagovat
Sere mě to. Půl roku ještě budu muset hrát ty nejlepší hry téhle generace na základní čtyřce. :D Datáče k Cyberpunku už si ale dám hezky na pětce.
756820
Sere mě to. Půl roku ještě budu muset hrát ty nejlepší hry téhle generace na základní čtyřce. *:D* Datáče k Cyberpunku už si ale dám hezky na pětce.
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja som to urobil dva týždne dozadu a to som mal pôvodnú štvorku. Neviem či tu bola nejaká súťaž alebo sa to rozdáva k paušálu alebo čo, ale našiel som niekoľko inzerátov. Úplne novú a ešte aj tú poslednú verziu ktorá nieje taká hlučná. Kúpil som do nej ssd a hovorím si, prečo som to neurobil skôr. 
756818
Ja som to urobil dva týždne dozadu a to som mal pôvodnú štvorku. Neviem či tu bola nejaká súťaž alebo sa to rozdáva k paušálu alebo čo, ale našiel som niekoľko inzerátov. Úplne novú a ešte aj tú poslednú verziu ktorá nieje taká hlučná. Kúpil som do nej ssd a hovorím si, prečo som to neurobil skôr. 
756814
2 0
reagovat
Jinak si pohrávám s myšlenkou si koupit na inzerát PS4pro s nějakou porcí her a za pár měsíců to prodat s malou ztrátou nebo taky ne, jak dobrý je to nápad? 

Samozřejmě vzhledem k rodinným financím blbý, takže jako vždycky seženu nějakého kamaráda nebo někoho z rodiny, kdo mi to dá. :D
756814
Jinak si pohrávám s myšlenkou si koupit na inzerát PS4pro s nějakou porcí her a za pár měsíců to prodat s malou ztrátou nebo taky ne, jak dobrý je to nápad?  Samozřejmě vzhledem k rodinným financím blbý, takže jako vždycky seženu nějakého kamaráda nebo někoho z rodiny, kdo mi to dá. *:D*
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
Tohle pobavilo. :D
756809
[url=https://ibb.co/jyfVw5G]Tohle[/url] pobavilo. *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: kyller
Naughty ma plany bud na LOU 3 nebo uplne novou hru. Uncharted nechavaji u ledu zatim.
756792
Naughty ma plany bud na LOU 3 nebo uplne novou hru. Uncharted nechavaji u ledu zatim.
756787
2 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nepochybujem o tom, že Sony si pri svojich značkách exkluzivitu podrží, ale tam pôjde o hry ako nejaký nový Uncharted alebo druhý Spider-Man, ktoré vyjdú možno za 2-3 roky, čo je už pomaly polovica životného cyklu konzolovej generácie. V konečnom dôsledku o tom ako veľmi a dokedy sa budú vývojári snažiť o podporu PS4 bude záležať aj od počtu predaných kusov PS5 a pri tých odhadovaných cenách verzie bez mechaniky 500 eur a verzie s mechanikou 600 eur to zase na nejaké rekordy nevyzerá. Navyše predaje PS4 sú stale veľmi dobré.
756787
Nepochybujem o tom, že Sony si pri svojich značkách exkluzivitu podrží, ale tam pôjde o hry ako nejaký nový Uncharted alebo druhý Spider-Man, ktoré vyjdú možno za 2-3 roky, čo je už pomaly polovica životného cyklu konzolovej generácie. V konečnom dôsledku o tom ako veľmi a dokedy sa budú vývojári snažiť o podporu PS4 bude záležať aj od počtu predaných kusov PS5 a pri tých odhadovaných cenách verzie bez mechaniky 500 eur a verzie s mechanikou 600 eur to zase na nejaké rekordy nevyzerá. Navyše predaje PS4 sú stale veľmi dobré.
756782
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Godlike
Tak tak. Je to vlastne len DLC do pôvodnej hry s tým, že hra samotná dostane troška update pre PS5, vraj aj s nejakým dodatočným obsahom.
756786
Tak tak. Je to vlastne len DLC do pôvodnej hry s tým, že hra samotná dostane troška update pre PS5, vraj aj s nejakým dodatočným obsahom.
756785
3 0
reagovat
K tomu Spider Manovi, četl jsem, že to má být remake hry z roku 2018 s jen trochou přidaného contentu, takže proto asi bude rovnou letos.
756785
K tomu Spider Manovi, četl jsem, že to má být remake hry z roku 2018 s jen trochou přidaného contentu, takže proto asi bude rovnou letos.
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
756784
[url=https://www.eurogamer.net/articles/2020-05-29-sony-says-it-has-no-interest-in-making-its-ps5-games-compatible-with-ps4]Sony se vracet na PS4 s PS5 hrami nehodlá.[/url]
2 -2
reagovat
reaguje na: kyller
některé možná, exkluzivity těžko a ta diametrálně odlišná architektura úložiště to dost zkomplikuje.
756782
některé možná, exkluzivity těžko a ta diametrálně odlišná architektura úložiště to dost zkomplikuje.
756766
4 -2
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Cinefil
Očakávam, že väčšina hier bude vychádzať aj na PS4 ešte dlhú dobu. Predsa len tá spätná kompatibilita tam nie je pre srandu. Grafika tých nových PS5 hier tiež nevyzerá ako nejaký veľký next-gen skok. Skôr tam ide o (konečne!) natívnu podporu 4K a 60fps. Bude to proste pekný upgrade pre tých, čo na to majú, ale ostatní plakať nemusia. Okrem nejakých exkluzivít bude určite všetko dostupné aj na staré konzoly. A aj tie exkluzivity budú možno iba časové na stimuláciu predaja a potom spravia nejaký downgrade a šupnú to aj na PS4.
756766
Očakávam, že väčšina hier bude vychádzať aj na PS4 ešte dlhú dobu. Predsa len tá spätná kompatibilita tam nie je pre srandu. Grafika tých nových PS5 hier tiež nevyzerá ako nejaký veľký next-gen skok. Skôr tam ide o (konečne!) natívnu podporu 4K a 60fps. Bude to proste pekný upgrade pre tých, čo na to majú, ale ostatní plakať nemusia. Okrem nejakých exkluzivít bude určite všetko dostupné aj na staré konzoly. A aj tie exkluzivity budú možno iba časové na stimuláciu predaja a potom spravia nejaký downgrade a šupnú to aj na PS4.
756763
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Podle odhadů by se mohla cena vyšplhat až na 20 000Kč. Není se čemu divit, ty požadavky jsou dnes jinde. Byl by to ale dost velký skok, u kterého děti a jejich rodiče silně zapláčou. 
756763
Podle odhadů by se mohla cena vyšplhat až na 20 000Kč. Není se čemu divit, ty požadavky jsou dnes jinde. Byl by to ale dost velký skok, u kterého děti a jejich rodiče silně zapláčou. 
2 -1
reagují: kyller
reagovat
Já jsem teda takový hráč nehráč, nicméně jsem koketoval s myšlenkou si po čase zase novou konzoli koupit. Ale nic mne tam za koule teda nevzalo... 
Nevím nakolik Sony cíli na občasné hráče, prakticky všechny ty série a hry znám, ale jako must buy faktor tam nepůsobí nic prostě....
756757
Já jsem teda takový hráč nehráč, nicméně jsem koketoval s myšlenkou si po čase zase novou konzoli koupit. Ale nic mne tam za koule teda nevzalo...  Nevím nakolik Sony cíli na občasné hráče, prakticky všechny ty série a hry znám, ale jako must buy faktor tam nepůsobí nic prostě....
1 -2
reagovat
Prekvapili uz na zacatku tim novym Spider manem, ze bude jeste letos, pak me moc potesil Ratchet and Clank, ty prechody - skoky do jinych lokaci, to vypada fantasticky, Horizont taky peknej (i kdyz jsem jednicku furt nehral - rest), to sci-fi, kde ten kosmonaut vypada jak Isaak z Dead Space, ten akcni horor od Shinjiho Mikamiho, ten osmej Resident, co bude v nejaky vesnici v Evrope, treti Hitman, Deathloop  .... za me super, jen v uvodu, ta prezentace jak zacala GTA, tak jsem se nejdriv naockoval, ze by jako fakt? :D A ne, ale i tak, povedeny jako design konzole.
756756
Prekvapili uz na zacatku tim novym Spider manem, ze bude jeste letos, pak me moc potesil Ratchet and Clank, ty prechody - skoky do jinych lokaci, to vypada fantasticky, Horizont taky peknej (i kdyz jsem jednicku furt nehral - rest), to sci-fi, kde ten kosmonaut vypada jak Isaak z Dead Space, ten akcni horor od Shinjiho Mikamiho, ten osmej Resident, co bude v nejaky vesnici v Evrope, treti Hitman, Deathloop  .... za me super, jen v uvodu, ta prezentace jak zacala GTA, tak jsem se nejdriv naockoval, ze by jako fakt? *:D* A ne, ale i tak, povedeny jako design konzole.
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se