Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5481 - 5500 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
Vôbec to nesledujem aby som sa vyhol akémukoľvek spoileru, ale nechápem ako čo na tejto hre môže niekto hejtovat. Niečo tak blízke k dokonalosti som už pekne dlho nehral.... Ludom už úplne jebe. 
757632
Vôbec to nesledujem aby som sa vyhol akémukoľvek spoileru, ale nechápem ako čo na tejto hre môže niekto hejtovat. Niečo tak blízke k dokonalosti som už pekne dlho nehral.... Ludom už úplne jebe. 
757620
8 -4
reagují: Gonzi, kyller
reagovat
Veľmi pekne vysvetlené, prečo dostáva TLOU2 taký hate od fanúšikov. Prvé AngryJoe dojmy. Pozor, sú tam spoilery.

"You might be a bit slow, if you are surprised at what's going on with an opinion on Last of Us 2. You are either wilfully ignorant or a dumbass." :D:+
757620
Veľmi pekne vysvetlené, prečo dostáva TLOU2 taký hate od fanúšikov. Prvé [url=https://www.youtube.com/watch?v=s_e61sYxBeo]AngryJoe dojmy[/url]. Pozor, sú tam spoilery. "You might be a bit slow, if you are surprised at what's going on with an opinion on Last of Us 2. You are either wilfully ignorant or a dumbass." *:D**:+*
3 -6
reagují: do_Od, SteKi
reagovat
reaguje na: departed
Mas 3-rocnu dceru a vstavas okolo desiatej?:o
Lucky bastard:D
757607
Mas 3-rocnu dceru a vstavas okolo desiatej?*:o* Lucky bastard*:D*
757596
8 0
reagovat
reaguje na: verbst
Není to tak hrozný a zatím mám teda jen jednoho prcka (holčička, 3 roky) a myslím, že jedním i zůstane :D

Ale funguje to tak, že přes den se věnuju jí a k večeru buďto společně nějakou pohádku nebo hru (momentálně hrajeme Lego Harry Potter) a jakmile usne, většinou mezi 22-23:00, tak hned zapínám svoje hry a buďto s ženou hrajeme něco spolu a nebo hraju sám a ona kouká na seriály.

Obvykle hraju třeba až do tří ráno a vstávám kolem desátý. Zatím tenhle systém vyhovuje, ale to se bude průběžně měnit. :)
757596
Není to tak hrozný a zatím mám teda jen jednoho prcka (holčička, 3 roky) a myslím, že jedním i zůstane *:D* Ale funguje to tak, že přes den se věnuju jí a k večeru buďto společně nějakou pohádku nebo hru (momentálně hrajeme Lego Harry Potter) a jakmile usne, většinou mezi 22-23:00, tak hned zapínám svoje hry a buďto s ženou hrajeme něco spolu a nebo hraju sám a ona kouká na seriály. Obvykle hraju třeba až do tří ráno a vstávám kolem desátý. Zatím tenhle systém vyhovuje, ale to se bude průběžně měnit. *:)*
757585
5 0
reagují: Gorecki
reagovat

Injustice 1

By mělo být zdarma na všech platformách... Časove omezene, tak sup sup:D
757586
By mělo být zdarma na všech platformách... Časove omezene, tak sup sup*:D*
Injustice 1
1 0
reagovat
Jak to děláš? :o:(:D:D

Já od toho prvního tak zakrněl, že už to budou tři roky, co jsem přečetl nějakou knížku. 
No a teď, už jsou dva... :D Takže když jdou spát (a málokdy se to povede zároveň), tak to zalomím taky ?)

Jako těším se, až budou oba ve věku, že si je bude moc někdo vzít klidně na tejden pryč. Ale to na dohánění restů asi nebude :D Budu rád, že se připojím do Warcraft III nebo Bitvu o Středozem... :D

Ale jsou to zlatíčka a neměnil bych. 
757585
Jak to děláš? *:o**:(**:D**:D* Já od toho prvního tak zakrněl, že už to budou tři roky, co jsem přečetl nějakou knížku.  No a teď, už jsou dva... *:D* Takže když jdou spát (a málokdy se to povede zároveň), tak to zalomím taky *?)* Jako těším se, až budou oba ve věku, že si je bude moc někdo vzít klidně na tejden pryč. Ale to na dohánění restů asi nebude *:D* Budu rád, že se připojím do Warcraft III nebo Bitvu o Středozem... *:D* Ale jsou to zlatíčka a neměnil bych. 
757490
4 -1
reagují: departed
reagovat
reaguje na: Vincent
Na to jsem si tenkrát vzpomněl hnedka na Spazze a jeho historky... 
757584
Na to jsem si tenkrát vzpomněl hnedka na Spazze a jeho historky... 
757497
3 0
reagovat
757551
[url=https://www.youtube.com/watch?v=t2TXebj-a20]SPOILER NA THE LAST OF US II.[/url]
2 -3
reagovat
Napsal jsem pár slov o The Last of Us 1. Takové vzpomínání a lehké zamyšlení proč je ta hra tak boží. Hodím jsem odkaz.

The Last of Us 1
757536
Napsal jsem pár slov o The Last of Us 1. Takové vzpomínání a lehké zamyšlení proč je ta hra tak boží. Hodím jsem odkaz. [url=https://plotpoint.sk/the-last-of-us-hra-pohled/]The Last of Us 1[/url]
3 0
reagovat

Last of Us 2

Jako, co má znamenat ta sex scéna? :D 
A jak se dalo čekat, user reviews jsou úplně někde jinde...bohužel.
757520
[spoiler]Jako, co má znamenat ta sex scéna? *:D*  A jak se dalo čekat, user reviews jsou úplně někde jinde...bohužel.[/spoiler]
Last of Us 2
2 0
reagovat

Jedna nostalgie dostane pokračování

757509
[url=https://games.tiscali.cz/novinky/tchajwanska-ratingova-spolecnost-prozradila-existenci-crash-bandicoot-4-491740]S přímo ukázkovým názvem[/url]*:+*
Jedna nostalgie dostane pokračování
2 0
reagovat
Starsi video, ale stale aktualni - The Dark Side of the Video Game Industry | Patriot Act with Hasan Minhaj | Netflix
757497
[url=https://www.youtube.com/watch?v=pLAi_cmly6Q]Starsi video[/url], ale stale aktualni - The Dark Side of the Video Game Industry | Patriot Act with Hasan Minhaj | Netflix
3 0
reagují: verbst
reagovat
Hrám to asi tri hodiny a strašne moc je to dobré :o :+ 
757491
Hrám to asi tri hodiny a strašne moc je to dobré *:o* *:+* 
6 -1
reagovat
Já jsem připraven na cokoliv. Kecy ohledně shitty příběhu mě nezajímají, o tom si udělám názor sám. Jen musím počkat než dítě usne. :D
757490
Já jsem [url=https://ibb.co/FHGYPQL]připraven[/url] na cokoliv. Kecy ohledně shitty příběhu mě nezajímají, o tom si udělám názor sám. Jen musím počkat než dítě usne. *:D*
7 0
reagují: verbst
reagovat
Známí chtěli TLOU2  dohrát na jeden tah, ale narazili na nejaky lag a nemůžou dál... Tak pevné nervy všem:D
757487
Známí chtěli TLOU2  dohrát na jeden tah, ale narazili na nejaky lag a nemůžou dál... Tak pevné nervy všem*:D*
1 0
reagovat
757457
[url=https://plotpoint.sk/prvni-mafia-informace/?fbclid=IwAR1EXUDH7OossQsiJT561aFnsODLLVhkMmZi0Lw_zRIewLIQkN-nvWPQfV4]Shrnutí dosavadních informací o Mafii.[/url] *;)*
1 0
reagovat
Jakmile dohraju, určitě dám. ;)
757382
Jakmile dohraju, určitě dám. *;)*
1 -1
reagovat
Dúfam, že ťa dvojka bude baviť. Daj potom vedieť, čo hovoríš na príbeh.
757374
Dúfam, že ťa dvojka bude baviť. Daj potom vedieť, čo hovoríš na príbeh.
757371
1 -1
reagovat
Pche, zítra ráno kupuju, přes den nainstaluju a večer rozehraju a názor si udělám krásně sám. Mám dokonce dva dny volna, takže o to líp. A dneska večer se kouknu na Last of Us Story Movie, ať to mám krásně čerstvě v paměti, i přestože jsem jedničku hrál asi 12x a pamatuju si ji nazpaměť. 
757371
Pche, zítra ráno kupuju, přes den nainstaluju a večer rozehraju a názor si udělám krásně sám. Mám dokonce dva dny volna, takže o to líp. A dneska večer se kouknu na Last of Us Story Movie, ať to mám krásně čerstvě v paměti, i přestože jsem jedničku hrál asi 12x a pamatuju si ji nazpaměť. 
8 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: kyller
Po tom, co internet vyvadel ohledne finale GoT, uz na nejaky hromadny hejty se*u a ty bys taky mel, abyses nemusel upinat k "vtipnym" memum ;)
757370
Po tom, co internet vyvadel ohledne finale GoT, uz na nejaky hromadny hejty se*u a ty bys taky mel, abyses nemusel upinat k "vtipnym" memum *;)*
757367
8 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se