Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5461 - 5480 Napsat příspěvek

Last Of Us II - tempo, extended

Mně nevadí pomalé tempo (RDR2), ale nepohlcující začátek. Já jedničku hrál jednou, rok-dva zpět (tzn ne 12x) a následují spoilery z prvních asi 3 hodin dvojky:
Začne to nějakým vzpomínáním na jedničku (play, don't tell), pokračuje to scénou s kytarou (po pěti minutách videí dostanu možnost hrát... na kytaře), řeší se nějaká random telenovela (kdo s kým se rozešel, kdo si dal pusu, co z toho bude, co si o tom myslí barman...), pak je tam... koulovačka se sněhem, která navíc ani nefunguje jako "tutorial" do hry, protože používá jiné mechaniky, pak je tam chození po lese zakončené sexem, mezitím je to proloženo random postavou, kterou někdo probudí a pobíhají po lese. Postava hledá "jeho" (omg) a pak se osamostatní a...
Až po tomhle všem člověk poprvé hraje last of us.
Navíc až se "to" stane, tak je tam v podstatě nulové emocionální nasazení, protože hra v rámci svých 2 předcházejících hodin představila x postav, ale Joel je "ten chlápek co jí dal kytaru a se kterým se ona moc nechtěla bavit". Cokoli nad rámec této věty vychází z předchozí hry a není "správné" předpokládat, že všichni mají správně nastavené emoce... věřím že s tímhle odstavcem nebude souhlasit každý, ale osobně mně řádově více dojala fotka joela s dcerou o půl hoďky později.
Ten pacing je podle mě špatný, protože by IMHO fungovalo mnohem lépe, kdyby nám celkově osvěžili jedničku nějakou tutorialovou misí ve smyslu random checku okolí v původním složení. Obecně pak není zrovna ideální ignorovat typický gameplay první 2 hodiny, protože kdyby to někdo po hoďce a půl vypnul, s tím že neví co na tom všichni mají, tak mu na to objektivně nikdo nemůže nic říct, protože to v tu dobu reálně je v podstatě walking simulator.

Jinak je to zatím celkem pecka a předchozí odstavce nejsou "negativní recenze". Spíše se snažím přiblížit v čem je to tempo v úvodu dost zvláštní a podle mě ne moc funkční. Dále ve hře už ty pomalé vsuvky fungují perfektně a jak píše SteKi, utváří to mnohem reálnější pocity.
757670
Mně nevadí pomalé tempo (RDR2), ale nepohlcující začátek. Já jedničku hrál jednou, rok-dva zpět (tzn ne 12x) a následují spoilery z prvních asi 3 hodin dvojky: [spoiler]Začne to nějakým vzpomínáním na jedničku (play, don't tell), pokračuje to scénou s kytarou (po pěti minutách videí dostanu možnost hrát... na kytaře), řeší se nějaká random telenovela (kdo s kým se rozešel, kdo si dal pusu, co z toho bude, co si o tom myslí barman...), pak je tam... koulovačka se sněhem, která navíc ani nefunguje jako "tutorial" do hry, protože používá jiné mechaniky, pak je tam chození po lese zakončené sexem, mezitím je to proloženo random postavou, kterou někdo probudí a pobíhají po lese. Postava hledá "jeho" (omg) a pak se osamostatní a...[/spoiler] Až po tomhle všem člověk poprvé hraje last of us. [spoiler]Navíc až se "to" stane, tak je tam v podstatě nulové emocionální nasazení, protože hra v rámci svých 2 předcházejících hodin představila x postav, ale Joel je "ten chlápek co jí dal kytaru a se kterým se ona moc nechtěla bavit". Cokoli nad rámec této věty vychází z předchozí hry a není "správné" předpokládat, že všichni mají správně nastavené emoce... věřím že s tímhle odstavcem nebude souhlasit každý, ale osobně mně řádově více dojala fotka joela s dcerou o půl hoďky později.[/spoiler] Ten pacing je podle mě špatný, protože by IMHO fungovalo mnohem lépe, kdyby nám celkově osvěžili jedničku nějakou tutorialovou misí ve smyslu random checku okolí v původním složení. Obecně pak není zrovna ideální ignorovat typický gameplay první 2 hodiny, protože kdyby to někdo po hoďce a půl vypnul, s tím že neví co na tom všichni mají, tak mu na to objektivně nikdo nemůže nic říct, protože to v tu dobu reálně je v podstatě walking simulator. Jinak je to zatím celkem pecka a předchozí odstavce nejsou "negativní recenze". Spíše se snažím přiblížit v čem je to tempo v úvodu dost zvláštní a podle mě ne moc funkční. Dále ve hře už ty pomalé vsuvky fungují perfektně a jak píše SteKi, utváří to mnohem reálnější pocity.
Last Of Us II - tempo, extended
4 -2
reagují: SteKi, do_Od
reagovat
Ja si nemôžem pomôcť ale mne to pomalé tempo strašne vyhovuje. Postavy sa tam chovajú ako ľudia a nie ako herci co recitujú repliky. Na mňa to pôsobí ako príbeh ktorý sa proste takto stal a nie ako niečo čo sa malo odohrať inak lebo ja som si to vo svojej hlave predstavoval inak. 
A k tým hodnoteniam hráčov čo tam nadrbali niekoľko tisíc 0/10 hneď ako to bolo možné sa nemá význam ani vyjadrovať.....
757664
Ja si nemôžem pomôcť ale mne to pomalé tempo strašne vyhovuje. Postavy sa tam chovajú ako ľudia a nie ako herci co recitujú repliky. Na mňa to pôsobí ako príbeh ktorý sa proste takto stal a nie ako niečo čo sa malo odohrať inak lebo ja som si to vo svojej hlave predstavoval inak.  A k tým hodnoteniam hráčov čo tam nadrbali niekoľko tisíc 0/10 hneď ako to bolo možné sa nemá význam ani vyjadrovať.....
5 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Jako koulovačku s harantama jsem taky nečekal.:D 
Je to těžký po takový době takhle klidně odpálit v návaznosti na to, co bylo. Ale zatím mě to baví.
757662
Jako koulovačku s harantama jsem taky nečekal.*:D*  Je to těžký po takový době takhle klidně odpálit v návaznosti na to, co bylo. Ale zatím mě to baví.
757649
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Základná myšlienka, nápad a nejaký outline príbehu je jedna vec. Na to sa nikto moc nesťažuje. Celková realizácia týchto bodov do kompletného scenára tak, aby ten príbeh (ne)fungoval, (ne)dával zmysel a postavy boli (ne)rozumne vystavané, je vec druhá. Ak tomu nerozumieš, tak sa naozaj nemáme o čom baviť. Ale ak sa ti ten scenár páči, v pohode. Ja ti to nechcem brať. Príde mi ale vtipné osočovať ľudí, ktorým sa to nepáči, že sú to zúfalci a iba chcú hre uškodiť. Každý ma iné nároky na jednotlivé aspekty hry. Ja takýto typ hier hrávam v prvom rade kvôli príbehu. Hru som síce nehral, PSko som už predal, ale videl som kompletný 17-hodinový walkthrough na youtube, ktorý tam bol už od štvrtka. Prvý diel som tiež najprv videl iba na youtube a bol som z toho nadšený. Neskôr to bol aj jeden z dôvodov prečo som kúpil PS4 Pro a zahral som si remastered verziu hneď niekoľkokrát. Druhý diel mal na mňa presne opačný efekt.
757660
Základná myšlienka, nápad a nejaký outline príbehu je jedna vec. Na to sa nikto moc nesťažuje. Celková realizácia týchto bodov do kompletného scenára tak, aby ten príbeh (ne)fungoval, (ne)dával zmysel a postavy boli (ne)rozumne vystavané, je vec druhá. Ak tomu nerozumieš, tak sa naozaj nemáme o čom baviť. Ale ak sa ti ten scenár páči, v pohode. Ja ti to nechcem brať. Príde mi ale vtipné osočovať ľudí, ktorým sa to nepáči, že sú to zúfalci a iba chcú hre uškodiť. Každý ma iné nároky na jednotlivé aspekty hry. Ja takýto typ hier hrávam v prvom rade kvôli príbehu. Hru som síce nehral, PSko som už predal, ale videl som kompletný 17-hodinový walkthrough na youtube, ktorý tam bol už od štvrtka. Prvý diel som tiež najprv videl iba na youtube a bol som z toho nadšený. Neskôr to bol aj jeden z dôvodov prečo som kúpil PS4 Pro a zahral som si remastered verziu hneď niekoľkokrát. Druhý diel mal na mňa presne opačný efekt.
757648
3 -4
reagovat
reaguje na: Xyrus
To vypadá jako problém s kanály a hra neposílá do TV stereo tak jako do sluchátek. Zkusil bych se podívat do nastavení audia ve hře nebo naopak u TV.
757659
To vypadá jako problém s kanály a hra neposílá do TV stereo tak jako do sluchátek. Zkusil bych se podívat do nastavení audia ve hře nebo naopak u TV.
757654
1 0
reagovat

TLOU2

Trochu vám do toho rozbroje skočím. Zatím mám za sebou 11 hodin hraní a je to pecka. 

Technický dotaz: audio mi na moji televizi Samsung Q80 přijde nějaký divný. Střelba a efekty jsou strašně nahlas a dialogy prakticky neslyšim. Normálně hraju se sluchátkama ale když přijde přítelkyně a chce se taky kouknout tak zvuk přepínám na televizi. 

V nastavení jsem zkoušel hejbat všelijak ale bez úspěchu. Vnímá někdo taky tenhle problém ?
757654
Trochu vám do toho rozbroje skočím. Zatím mám za sebou 11 hodin hraní a je to pecka.  Technický dotaz: audio mi na moji televizi Samsung Q80 přijde nějaký divný. Střelba a efekty jsou strašně nahlas a dialogy prakticky neslyšim. Normálně hraju se sluchátkama ale když přijde přítelkyně a chce se taky kouknout tak zvuk přepínám na televizi.  V nastavení jsem zkoušel hejbat všelijak ale bez úspěchu. Vnímá někdo taky tenhle problém ?
TLOU2
5 -1
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ano, od kritiků to má na Metacriticu 95. Od lidí co to nehráli to hodinu po vydání mělo 34. Určitě se tady hodnotí kvalita hry a vůbec ne problémy omezených tupců, kteří se cítí ohrožení tématy z té hry.
757653
Ano, od kritiků to má na Metacriticu 95. Od lidí co to nehráli to hodinu po vydání mělo 34. Určitě se tady hodnotí kvalita hry a vůbec ne problémy omezených tupců, kteří se cítí ohrožení tématy z té hry.
757652
12 -5
reagovat
Pánové, já nevim, vo co se tu vůbec snažíte. Myslíte si snad, že můžete brát za bernou minci deklarovanej názor kritiků, aniž byste nejdřív předali předmětnej názor svýmu lokálnímu SJW k interpretaci? Vy namyšlený blázni! Buďte rádi, že tu máme dooda, aby nám vysvětlil, co je za tím doopravdy! :+:+
757652
Pánové, já nevim, vo co se tu vůbec snažíte. Myslíte si snad, že můžete brát za bernou minci deklarovanej názor kritiků, aniž byste nejdřív předali předmětnej názor svýmu lokálnímu SJW k interpretaci? Vy namyšlený blázni! Buďte rádi, že tu máme dooda, aby nám vysvětlil, co je za tím doopravdy! *:+**:+*
4 -4
reagují: do_Od
reagovat
Takže si nečetl ani jednu recenzi, kde si někdo stěžuje, že se postavy chovají mimo svůj charakter, jen aby se mohli dostat do určité situace? Že ten hlavní motiv pomsty je vlastně nesmyslný?
757651
Takže si nečetl ani jednu recenzi, kde si někdo stěžuje, že [spoiler]se postavy chovají mimo svůj charakter, jen aby se mohli dostat do určité situace? Že ten hlavní motiv pomsty je vlastně nesmyslný?[/spoiler]
757648
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja vôbec nechápem ako to myslíš. Akože sa tam hneď prvých 5 minút nestalo nič šokujúce? To je akože problém? Ja som práveže rád, že to funguje ako plynulé pokračovanie a časom ako hráš.... No proste sa treba dostať ďalej ako za pol hodinu hry. 
757649
Ja vôbec nechápem ako to myslíš. Akože sa tam hneď prvých 5 minút nestalo nič šokujúce? To je akože problém? Ja som práveže rád, že to funguje ako plynulé pokračovanie a časom ako hráš.... No proste sa treba dostať ďalej ako za pol hodinu hry. 
757643
6 -2
reagují: Godlike
reagovat
Ale je, čtu to v každé druhé, jak Druckmann (ještě s tou debilní přezdívkou co mu dali) jede nějaký sjw. Do toho spadá i Ellie. Přitom takový bullshit, stěžovat si pandering sjw a zároveň nadávat že to je moc násilné. Žádná z těch hejterskych recenzí co jsem četl nenabídla jediný nezkreslený argument. Katastrofický scénář? :D Na základě čeho? Že Ellie má holku a Joel umře? Nenechte se vysmát.
757648
Ale je, čtu to v každé druhé, jak Druckmann (ještě s tou debilní přezdívkou co mu dali) jede nějaký sjw. Do toho spadá i Ellie. Přitom takový bullshit, stěžovat si pandering sjw a zároveň nadávat že to je moc násilné. Žádná z těch hejterskych recenzí co jsem četl nenabídla jediný nezkreslený argument. Katastrofický scénář? *:D* Na základě čeho? Že Ellie má holku a [spoiler]Joel umře[/spoiler]? Nenechte se vysmát.
5 -4
reagují: kyller, Vardant
reagovat
Že je Ellie lesba se ví už od DLC prvního dílu, takže o tom ten hate u dvojky vážně není...
757647
Že je Ellie lesba se ví už od DLC prvního dílu, takže o tom ten hate u dvojky vážně není...
757640
6 -2
reagovat
"je to jen pár trapných zoufalců, co se nesmíří s tím, že Ellie je lesba"

WTF? Ešte som nepočul, že by sa na toto niekto sťažoval. Jej sexuálna orientácia bola predstavená už v Left Behind DLC a do dnešného dňa s tým nikto nemal problém.
757646
"je to jen pár trapných zoufalců, co se nesmíří s tím, že Ellie je lesba" WTF? Ešte som nepočul, že by sa na toto niekto sťažoval. Jej sexuálna orientácia bola predstavená už v Left Behind DLC a do dnešného dňa s tým nikto nemal problém.
2 -7
reagovat
Tak jako resit neco s clovekem, co si pustil konec v gameplay a pak po zbytek vikendu hledal lidi, kteří na to nadavaji, i kdyz to vlastne vubec nehral... To nema fakt cenu... 
757645
Tak jako resit neco s clovekem, co si pustil konec v gameplay a pak po zbytek vikendu hledal lidi, kteří na to nadavaji, i kdyz to vlastne vubec nehral... To nema fakt cenu... 
8 -1
reagovat

SteKi

Pustil jsem si první půl hoďku a vypnul jsem to. Určitě do dojedu a produkční hodnoty jsou skvělé, ale tam, kde jednička otevřela naprosto epicky, dvojka prostě nudí. Doslova telenovela z maloměsta... Minimálně se špatným pacingem jednoznačně souhlasím.
757643
Pustil jsem si první půl hoďku a vypnul jsem to. Určitě do dojedu a produkční hodnoty jsou skvělé, ale tam, kde jednička otevřela naprosto epicky, dvojka prostě nudí. Doslova telenovela z maloměsta... Minimálně se špatným pacingem jednoznačně souhlasím.
SteKi
757632
4 -3
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: kyller
Lol. Prečítal som si prvé dva riadky tvojho príspevku a stačilo mi :D.... dopijem kávu a idem si dalej vychutnávať ten katastrofálny scenár 
757641
Lol. Prečítal som si prvé dva riadky tvojho príspevku a stačilo mi *:D*.... dopijem kávu a idem si dalej vychutnávať ten katastrofálny scenár 
757636
6 -1
reagovat
Začínáš být mírně otravný. Stejný toxic fandom co zničil Star Wars teď rádoby špiní tuhle značku, ale přitom je to jen pár trapných zoufalců, co se nesmíří s tím, že Ellie je lesba apod. Pokračování je přesně v duchu jedničky, je kruté, vypráví o násilí, ale tak to v tom světě bylo od začátku. Lidi brečí, protože to není podle jejich představ, zase, je to už fakt ohraná píseň. Mám za sebou 5 hodin a je to technicky na úrovni God of War, příběhově to vůbec nezaostává za jedničkou a gameplay je ještě o úroveň zajímavější.

Sdílením názorů co na tu hru kydaj hnuj protože /reasons tady fakt nikoho nenadchneš. Buď k tomu napiš vlastní dojmy a pak se můžem dál bavit nebo stačilo.
757640
Začínáš být mírně otravný. Stejný toxic fandom co zničil Star Wars teď rádoby špiní tuhle značku, ale přitom je to jen pár trapných zoufalců, co se nesmíří s tím, že Ellie je lesba apod. Pokračování je přesně v duchu jedničky, je kruté, vypráví o násilí, ale tak to v tom světě bylo od začátku. Lidi brečí, protože to není podle jejich představ, zase, je to už fakt ohraná píseň. Mám za sebou 5 hodin a je to technicky na úrovni God of War, příběhově to vůbec nezaostává za jedničkou a gameplay je ještě o úroveň zajímavější. Sdílením názorů co na tu hru kydaj hnuj protože /reasons tady fakt nikoho nenadchneš. Buď k tomu napiš vlastní dojmy a pak se můžem dál bavit nebo stačilo.
757620
9 -8
reagují: Vardant
reagovat
Nesúhlasím. Môžem s čistým svedomím povedať že Last of Us 2 je výnimočná hra, vo všetkých ohľadoch. Bez spoilerov je ťažko o tom hovoriť ale ešte nikdy som nezažil také pocity pri inej hre ako pri tomto klenote. Akože keď sa na to pozriem očami bežného hráča ktorý má rád klasické príbehy, dá sa pochopiť prečo to ľudia hodnotia tak zle ako hodnotia, hlavne teda fanúšikovia prvého dielu ktorí nejak záhadne očakávali rovnaký príbeh to môžu vnímať hodne zle, ale tie hodnotenia že 0/10 sú fakt totálne mimo. Po čase a po vychladnutí emócií snáď každý pochopí o čo vývojárom išlo a že to čo urobili je fakt niečo nevídané, niečo čo doteraz žiadna iná hra nepriniesla a to je na tom to úžasné. Hlavne im patrí obrovské uznanie za tú odvahu s ktorou do toho išli, oni si boli toho vedomí že nie každý to bude vnímať pozitívne, veď to aj sám Druckmann (režisér hry) povedal že Last of Us 2 rozdelí hráčov na dva tábory, na ľudí čo to budú absolútne nenávidieť a ľudí čo ju budú milovať a ja sa samozrejme radím k tej druhej skupine. Ak tu niekto chce hodnotiť scenár tak prosím, nech sa pozrie na prvý diel napríklad. Chce mi snáď niekto tvrdiť že scenár prvej hry je niečo výnimočné? Jednoduchá dejová linka od prvého momentu až po koniec, na konci samozrejme príde nejaké to ťažké rozhodovanie a trošku to hrá na city ale nieje to niečo čo by človek dovtedy nevidel. To čo za mňa pomáha jednotke je okolný svet, postavy a celková depresívna atmosféra. A tu si myslím osobne že dvojka vedie vo všetkom, scenár je pekne zamotaný, skáče to cez flashbacky, menšie príbehy vedľajších postáv až po grandfinále kde to všetko vyvrcholí a hlavne čo na hre cením asi najviac je ten pohľad opačnej strany, ten ti práve jasne ukáže že svet nieje čierno biely, rozdelený na tých dobrých a zlých a každá strana má nejaké svoje príbehové pozadie pre ktoré chápete prečo koná ako koná a vývojári nám to servírujú presne v takom poradí a dávkujú v takých množstvách aby to zafungovalo tak akurát. Hlavne je to niečo čo som nikdy pred tým v žiadnej hre nevidel, niečo čo po príbehovej stránke perfektne dotvára celkovú atmosféru, niečo čo z toho robí niečo iné, niečo čím sa to odlišuje od ostatných príbehoviek, akých tu bolo už toľko, prečo by vlastne človek mal chcieť zase len ďalší klasický postapo príbeh o prežívaní bez nejakej hlbšej myšlienky? Prečo by mal človek chcieť hrať zase len nejaké klasické dobrodrúžo ako v Uncharted? Je to niečo iné, niečo nové a svieže čo podobným hrám chýbalo a mne to tam hodne sedelo. Hlavne by si to ľudia mali zahrať a nie len hodnotiť hru z toho čo niekde čítali na nete a z pár videí a cutscén čo videli na youtube lebo tým celý ten príbeh stratí to svoje čaro a zrovna tu to platí dvojnásobne. Aby som to nejak ukončil myslím že táto hra zostane ešte dlho nepochopená a neoprávnene kritizovaná za to začo je kritizovaná a ľudia si možno až po nejakom čase uvedomia aký skvost to vlastne hrali. A niektorí si to neuvedomia nikdy a nebude ich málo. Ľudia jednoducho na niečo takéto, na podobný štýl rozprávania príbehu neboli pripravení a ktovie či vlastne niekedy budú. To je na tom to smutné. 
757638
Nesúhlasím. Môžem s čistým svedomím povedať že Last of Us 2 je výnimočná hra, vo všetkých ohľadoch. Bez spoilerov je ťažko o tom hovoriť ale ešte nikdy som nezažil také pocity pri inej hre ako pri tomto klenote. Akože keď sa na to pozriem očami bežného hráča ktorý má rád klasické príbehy, dá sa pochopiť prečo to ľudia hodnotia tak zle ako hodnotia, hlavne teda fanúšikovia prvého dielu ktorí nejak záhadne očakávali rovnaký príbeh to môžu vnímať hodne zle, ale tie hodnotenia že 0/10 sú fakt totálne mimo. Po čase a po vychladnutí emócií snáď každý pochopí o čo vývojárom išlo a že to čo urobili je fakt niečo nevídané, niečo čo doteraz žiadna iná hra nepriniesla a to je na tom to úžasné. Hlavne im patrí obrovské uznanie za tú odvahu s ktorou do toho išli, oni si boli toho vedomí že nie každý to bude vnímať pozitívne, veď to aj sám Druckmann (režisér hry) povedal že Last of Us 2 rozdelí hráčov na dva tábory, na ľudí čo to budú absolútne nenávidieť a ľudí čo ju budú milovať a ja sa samozrejme radím k tej druhej skupine. Ak tu niekto chce hodnotiť scenár tak prosím, nech sa pozrie na prvý diel napríklad. Chce mi snáď niekto tvrdiť že scenár prvej hry je niečo výnimočné? Jednoduchá dejová linka od prvého momentu až po koniec, na konci samozrejme príde nejaké to ťažké rozhodovanie a trošku to hrá na city ale nieje to niečo čo by človek dovtedy nevidel. To čo za mňa pomáha jednotke je okolný svet, postavy a celková depresívna atmosféra. A tu si myslím osobne že dvojka vedie vo všetkom, scenár je pekne zamotaný, skáče to cez flashbacky, menšie príbehy vedľajších postáv až po grandfinále kde to všetko vyvrcholí a hlavne čo na hre cením asi najviac je [spoiler]ten pohľad opačnej strany, ten ti práve jasne ukáže že svet nieje čierno biely, rozdelený na tých dobrých a zlých a každá strana má nejaké svoje príbehové pozadie pre ktoré chápete prečo koná ako koná a vývojári nám to servírujú presne v takom poradí a dávkujú v takých množstvách aby to zafungovalo tak akurát. Hlavne je to niečo čo som nikdy pred tým v žiadnej hre nevidel, niečo čo po príbehovej stránke perfektne dotvára celkovú atmosféru, niečo čo z toho robí niečo iné, niečo čím sa to odlišuje od ostatných príbehoviek, akých tu bolo už toľko, prečo by vlastne človek mal chcieť zase len ďalší klasický postapo príbeh o prežívaní bez nejakej hlbšej myšlienky? Prečo by mal človek chcieť hrať zase len nejaké klasické dobrodrúžo ako v Uncharted? Je to niečo iné, niečo nové a svieže čo podobným hrám chýbalo a mne to tam hodne sedelo.[/spoiler] Hlavne by si to ľudia mali zahrať a nie len hodnotiť hru z toho čo niekde čítali na nete a z pár videí a cutscén čo videli na youtube lebo tým celý ten príbeh stratí to svoje čaro a zrovna tu to platí dvojnásobne. Aby som to nejak ukončil myslím že táto hra zostane ešte dlho nepochopená a neoprávnene kritizovaná za to začo je kritizovaná a ľudia si možno až po nejakom čase uvedomia aký skvost to vlastne hrali. A niektorí si to neuvedomia nikdy a nebude ich málo. Ľudia jednoducho na niečo takéto, na podobný štýl rozprávania príbehu neboli pripravení a ktovie či vlastne niekedy budú. To je na tom to smutné. 
757636
9 -2
reagovat

Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer

link

dávali jste to i do aktuálního výplachu. Za mě to teda vypadá skvěle a konečně se snad dočkáme kvalitního vesmírnýho simulátoru ze světa SW.
757637
https://www.youtube.com/watch?v=nCcfJ9uEwvs dávali jste to i do aktuálního výplachu. Za mě to teda vypadá skvěle a konečně se snad dočkáme kvalitního vesmírnýho simulátoru ze světa SW.
Star Wars: Squadrons – Official Gameplay Trailer
2 -2
reagovat
Len tak v skratke. Scenár je úplne katastrofálny. Dôležité udalosti, ktoré majú mať veľký emocionálny dopad na hráča, sú totálne odfláknuté. Sú tam niektoré kreatívne rozhodnutia, ktoré nedávajú žiadny zmysel a idú kompletne proti tomu, na čo sa fanúšikovia tešili posledných 7 rokov. A ako čerešnička na záver, veľmi nechutný false advertising, ktorý takto spätne pôsobí ako poriadne tvrdý kopanec do gulí. To naštve. Niet divu, že 70% zamestnancov z Naughty Dog odišlo v priebehu posledných pár rokov. Určite to nebolo len kvôli nadčasom.
757636
Len tak v skratke. Scenár je úplne katastrofálny. Dôležité udalosti, ktoré majú mať veľký emocionálny dopad na hráča, sú totálne odfláknuté. Sú tam niektoré kreatívne rozhodnutia, ktoré nedávajú žiadny zmysel a idú kompletne proti tomu, na čo sa fanúšikovia tešili posledných 7 rokov. A ako čerešnička na záver, veľmi nechutný false advertising, ktorý takto spätne pôsobí ako poriadne tvrdý kopanec do gulí. To naštve. Niet divu, že 70% zamestnancov z Naughty Dog odišlo v priebehu posledných pár rokov. Určite to nebolo len kvôli nadčasom.
757632
3 -8
reagují: SteKi, FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se