Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5401 - 5420 Napsat příspěvek
Je to kluk šikovnej, musí se pochválit :+
758125
Je to kluk šikovnej, musí se pochválit *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Ta poslední věta je úplně, ale úplně zbytečná a arogantní až na půdu.:D
Ale na článek se moc těším.:+
758123
Ta poslední věta je úplně, ale úplně zbytečná a arogantní až na půdu.*:D* Ale na článek se moc těším.*:+*
758115
5 -1
reagovat

Marvel's Avengers

Ani ma neprekvapuje, že tu zatiaľ nikto nedal nové ukážky na tých Avengerov od Crystal Dynamics. Tešil som sa na to. Nová Tomb Raider trilógia od nich sa radí medzi moje najobľúbenejšie hry, ale toto ma stále vôbec nezaujalo. Celkovo mám z toho pocit, že to je strašne moc cielené hlavne na deti bez akýchkoľvek vyšších ambícií.

Story trailer

Gameplay trailer

Co-op gameplay trailer
758122
Ani ma neprekvapuje, že tu zatiaľ nikto nedal nové ukážky na tých Avengerov od Crystal Dynamics. Tešil som sa na to. Nová Tomb Raider trilógia od nich sa radí medzi moje najobľúbenejšie hry, ale toto ma stále vôbec nezaujalo. Celkovo mám z toho pocit, že to je strašne moc cielené hlavne na deti bez akýchkoľvek vyšších ambícií. [url=https://www.youtube.com/watch?v=Sjbq_1umM3k&feature=emb_title]Story trailer[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=51g0W7RiKVM&feature=emb_title]Gameplay trailer[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=bOAKfajsAiY&feature=emb_title]Co-op gameplay trailer[/url]
Marvel's Avengers
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Customizace postavy:

For those who want to see every option, there’s a lot. 6 skin types, 35 hairstyles, 17 eyes, 8 eyebrows, 17 eyes, 17 mouths, 17 jaws, 17 ears, 8 bits of “cyberware” (as well as no cyberware), 9 types of scars plus off, 6 types of tatts plus off, 11 piercings plus off, 5 types of teeth, 8 bits of eye makeup, 5 bits of lip makeup plus off, 3 blemishes, 3 types of nipples, 5 types of body tatts, 2 types of body scars, 2 dick types, 1 vagina option, dick size options, and 5 types of pubic hairs.

Pff, měly být aspoň dva typy vagín. Klasická a vagina dentata.

Tohle by měl být zlatý standard pro další hry.
758120
Customizace postavy: For those who want to see every option, there’s a lot. 6 skin types, 35 hairstyles, 17 eyes, 8 eyebrows, 17 eyes, 17 mouths, 17 jaws, 17 ears, 8 bits of “cyberware” (as well as no cyberware), 9 types of scars plus off, 6 types of tatts plus off, 11 piercings plus off, 5 types of teeth, 8 bits of eye makeup, 5 bits of lip makeup plus off, 3 blemishes, 3 types of nipples, 5 types of body tatts, 2 types of body scars, 2 dick types, 1 vagina option, dick size options, and 5 types of pubic hairs. Pff, měly být aspoň dva typy vagín. Klasická a vagina dentata. Tohle by měl být zlatý standard pro další hry.
758116
2 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Absolútny súhlas, teším sa na článok ;):+
758117
Absolútny súhlas, teším sa na článok *;)**:+*
758115
2 -1
reagovat
Cyberpunk 2077 trailer

Cyberpunk 2077 gameplay

A v roce 2022 vyjde na Netflixu Cyberpunk anime.
758116
[url=https://youtu.be/ixl31324UxE]Cyberpunk 2077 trailer[/url] [url=https://youtu.be/rjgFi8szvpk]Cyberpunk 2077 gameplay[/url] A v roce 2022 vyjde na Netflixu Cyberpunk anime.
3 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

The Last of Us Part II

Masterpiece. Určitě nejlepší film roku, se hrou si počkám na Cyberpunk. Nicméně co se vypravěčských ambicí a jejich naplnění týče, nedovedu si představit víc strhující a zároveň úmornější a někdy až fyzicky i psychicky vysilující filmové dílo, než bylo letos tohle.

Konkrétní věci tu vypisovat nechci, protože si je šetřím do článku (pak sem dám link), jen dodám, že to všechno, čeho jsem se bál zhruba od půlky, že nebude fungovat, do sebe na konci nádherně zaklaplo, až si zpětně říkám, že si takhle tematicky odvážnou a myšlenkově naplňující story dnešní fortnitová generace hráčů nezasloužila. Plýtvání géniem. Díky bohu za to, že si podobné věci dokážu vychutnat na maximum, fakt že jo.
758115
Masterpiece. Určitě nejlepší film roku, se hrou si počkám na Cyberpunk. Nicméně co se vypravěčských ambicí a jejich naplnění týče, nedovedu si představit víc strhující a zároveň úmornější a někdy až fyzicky i psychicky vysilující filmové dílo, než bylo letos tohle. Konkrétní věci tu vypisovat nechci, protože si je šetřím do článku (pak sem dám link), jen dodám, že to všechno, čeho jsem se bál zhruba od půlky, že nebude fungovat, do sebe na konci nádherně zaklaplo, až si zpětně říkám, že si takhle tematicky odvážnou a myšlenkově naplňující story dnešní fortnitová generace hráčů nezasloužila. Plýtvání géniem. Díky bohu za to, že si podobné věci dokážu vychutnat na maximum, fakt že jo.
The Last of Us Part II
6 -5
reagují: Godlike, FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale za Abby nehráš s motiváciou zabiť Joela, to je len na tom začiatku, vtedy ešte nevieš čo urobí. Potom už Joela ona vôbec nerieši práve naopak, nechala žiť aj Tommyho aj Ellie aj keď vedela že to je hrozba. Až na konci ako nájde mŕtveho toho psa Owena aj Mel tak sa chce znova pomstiť pretože vedela že zomreli len kvôli nej a vôbec nemuseli, preto ide do toho divadla, ona vlastne celú dobu Ellie nijak nerieši. Ani na tom konci s ňou už nechce bojovať, jej jediný cieľ na začiatku bol Joel. A naopak práve Ellie je neustále hnaná pomstou až do záverečného rozuzlenia.
758110
[spoiler]Ale za Abby nehráš s motiváciou zabiť Joela, to je len na tom začiatku, vtedy ešte nevieš čo urobí. Potom už Joela ona vôbec nerieši práve naopak, nechala žiť aj Tommyho aj Ellie aj keď vedela že to je hrozba. Až na konci ako nájde mŕtveho toho psa Owena aj Mel tak sa chce znova pomstiť pretože vedela že zomreli len kvôli nej a vôbec nemuseli, preto ide do toho divadla, ona vlastne celú dobu Ellie nijak nerieši. Ani na tom konci s ňou už nechce bojovať, jej jediný cieľ na začiatku bol Joel. A naopak práve Ellie je neustále hnaná pomstou až do záverečného rozuzlenia.[/spoiler]
758109
6 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ses toho chytil moc doslovně. Já, jakožto hráč, hraju nějakým s nějakým cílem. Nemůžu hrát za Ellie s motivací zabít Abbie za zabití Joela a zároveň hrát za Abbie a snažit se zabít Joela. To nedává smysl. To je jako hrát pong sám proti sobě:D. "The only winning move is not to play" - a to je u hry jaksi problém.

Dovětek: On by to byl celkem super film, jen to zrovna nežeru u hry. (ludonarative dissonance)
758109
Ses toho chytil moc doslovně. Já, jakožto hráč, hraju nějakým s nějakým cílem. [spoiler]Nemůžu hrát za Ellie s motivací zabít Abbie za zabití Joela a zároveň hrát za Abbie a snažit se zabít Joela[/spoiler]. To nedává smysl. [spoiler]To je jako hrát pong sám proti sobě*:D*. "The only winning move is not to play" [/spoiler]- a to je u hry jaksi problém. Dovětek: On by to byl celkem super film, jen to zrovna nežeru u hry. (ludonarative dissonance)
758107
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
V tom to práve je že ty si na konci nemáš hovoriť ani zabij tu svini Ellie ani zabij tu svini Abby. Ako som už písal nižšie, je jasné že človek ktorý Abby nenávidí a chce ju vidieť mŕtvu aj počas celej tej jej pasáže, tak bohužiaľ ale ten si to jednoducho neužije. Myslím že touto hrou vývojári z Naughty Dog krásne ukazujú vypelosť dnešných hráčov, ich empatiu, ich vcítenie sa do inej postavy a podobne pretože sorry ale ak si ani po 10 hodinách za Abby niesi schopný uvedomiť to čo ti je tam predkladané celý čas, že celý ten príbeh nieje čierno biely a nikto tam vlastne nieje dobrý ani zlý a posudzuješ to všetko len na základe tej úvodnej Joelovej smrti a stále si hovoríš že chceš zabiť tú chladnokrvnú sviňu, tak jako ja už fakt neviem, mne to chovanie tých postáv prišlo absolútne uveriteľné a pochopiteľné. Pritom ani sám Joel nebol nejaký dobráčisko a to čo spravil je odsúdenia hodné a s tým nejak nikto problém nemal, všetci sme nabehli do nemocnice a celú ju vystrielali jedna radosť. Ale tak OK, ako som už povedal táto hra nesadne každému, každý sme iný, každý to vníma inak, je to vidno aj na tých hodnoteniach, ty vole tam to skáče od nuly po desať jedna radosť. Za mňa osobne tak 9-10/10 a bol to neuveriteľný atmosférický zážitok. A akceptujem tie hodnotenia typu 5 alebo 6 z 10. Čo mi príde ale úplne na hlavu je dať tomu nulu v deň vydania a tváriť sa že som to hral a vyhlasovať všade aká je to sračka, to fakt môže robiť len čistý retard.
758107
[spoiler]V tom to práve je že ty si na konci nemáš hovoriť ani zabij tu svini Ellie ani zabij tu svini Abby. Ako som už písal nižšie, je jasné že človek ktorý Abby nenávidí a chce ju vidieť mŕtvu aj počas celej tej jej pasáže, tak bohužiaľ ale ten si to jednoducho neužije. Myslím že touto hrou vývojári z Naughty Dog krásne ukazujú vypelosť dnešných hráčov, ich empatiu, ich vcítenie sa do inej postavy a podobne pretože sorry ale ak si ani po 10 hodinách za Abby niesi schopný uvedomiť to čo ti je tam predkladané celý čas, že celý ten príbeh nieje čierno biely a nikto tam vlastne nieje dobrý ani zlý a posudzuješ to všetko len na základe tej úvodnej Joelovej smrti a stále si hovoríš že chceš zabiť tú chladnokrvnú sviňu, tak jako ja už fakt neviem, mne to chovanie tých postáv prišlo absolútne uveriteľné a pochopiteľné. Pritom ani sám Joel nebol nejaký dobráčisko a to čo spravil je odsúdenia hodné a s tým nejak nikto problém nemal, všetci sme nabehli do nemocnice a celú ju vystrielali jedna radosť. Ale tak OK, ako som už povedal táto hra nesadne každému, každý sme iný, každý to vníma inak, je to vidno aj na tých hodnoteniach, ty vole tam to skáče od nuly po desať jedna radosť. Za mňa osobne tak 9-10/10 a bol to neuveriteľný atmosférický zážitok. A akceptujem tie hodnotenia typu 5 alebo 6 z 10. Čo mi príde ale úplne na hlavu je dať tomu nulu v deň vydania a tváriť sa že som to hral a vyhlasovať všade aká je to sračka, to fakt môže robiť len čistý retard.[/spoiler]
757975
6 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Godlike
Ono presne to je ten problém podľa mňa, že nie veľa hráčov čo to hrá je ochotných Abby odpustiť to čo urobí na začiatku, o tom to celé je. Proste sa na to buď odmietajú pozrieť z druhej strany alebo im je Abby proste nesympatická tým ako vyzerá. Sám Druckmann hovoril pred vydaním hry že to rozdelí hráčov na dve skupiny, na jednu čo tú hru budú nenávidieť a tá pasáž za Abby im pôjde na nervy a druhú čo si to užijú lebo dokážu akceptovať ten jej pohľad. O tom vlastne tá hra je, ono to má byť tak že na konci ako dôjdeš k tým stĺpom a uvidíš tam Abby priviazanú a zničenú tak ti jej má byť ľúto, aj na výraze Ellie ako ju tam zbadala to bolo vidieť, proste v tom finálnom fighte ty vlastne nemáš chcieť aby zomrela ani Abby ani Ellie a tento pocit sa dostaví len pri malej skupine hráčov, na mňa to zafungovalo dokonale, ja som si počas pasáže za Abby uvedomil že je to obyčajný človek čo proste zažila kopu zlých vecí a postupne mi prirástla k srdcu, chce to asi veľkú dávku empatie a vnímavosti ale dá sa to aj cez to ako vlastne vyzerá, kopa hráčov čo som videl aj na streamoch hovorí že je škaredá kurva a nezaslúži si nič iné len smrť a o tom to celé je. Ak proste už od začiatku niesi schopný pristúpiť na tú hru Naughty Dog a spoznať tú postavu tak je samozrejmé že si tú hru následne nedokážeš užiť, ak si aj na konci v tom finálnom zápase medzi Abby a Ellie stále hovoríš že chceš Abby vidieť mŕtvu tak bohužiaľ ale asi nemáš srdce. Možno sa dá polemizovať o tom že to mohli poskladať lepšie ale ja si myslím že asi ani nie. Argumentuje sa napríklad tým že mali tie tri dni za Ellie a za Abby urobiť poporadí, že jeden deň by si hral za Ellie a ďalší za Abby a takto dokola ale to by si myslím nemalo ten správny efekt, za prvé by to pôsobilo dosť rušivo pre hráčov a musel by si si vylepšovať ako aj Abby tak Ellie, každá postava by mala inú výbavu a myslím že by to ani nepomohlo tomu príbehu lebo s Abby by si nestrávil takú dlhú dobu ako keď to bolo zjednotené, Ellie by to rušila lebo k nej už ten vzťah vybudovaný máš a plus sú tam aj tie flasbacky s Joelom ktoré to ešte umocnovali takže v tomto prípade by Abby ťahala za kratší koniec pretože v jej pasáži sú všetko len a len nové postavy, dôležité je aby si spoznal hlavne tie. Ako som už povedal je to len o hráčoch a o tom ako sa dokážu vcítiť do Abby, človek ktorý nieje schopný odpúšať, pozerá na nepriateľa len ako na nepriateľa, nevidí vnútornú stránku len ten povrch, tak bohužiaľ ale taký človek tej hre dá max 5/10. Niekde som počul aj také reči že možno by pomohlo keby Abby vyzerala ako žena, proste ten klasický stereotyp, prsia, štýhlejšia postava, nie také tvrdé chlapské rysy, ano je to možnosť a určite by to svojim spôsobom zafungovalo, ale ja si myslím že v ND tú Abby urobili schválne tak svalnatú, myslím že tam išlo práve o ten zámer vidieť tú vnútornú Abby aj cez ten tvrdí povrch, ukázať že aj "škaredý" človek má nejaké svoje city a je to stále len človek tak ako každý iný a priznám sa mne sa to hrozne páčilo.
758105
[spoiler]Ono presne to je ten problém podľa mňa, že nie veľa hráčov čo to hrá je ochotných Abby odpustiť to čo urobí na začiatku, o tom to celé je. Proste sa na to buď odmietajú pozrieť z druhej strany alebo im je Abby proste nesympatická tým ako vyzerá. Sám Druckmann hovoril pred vydaním hry že to rozdelí hráčov na dve skupiny, na jednu čo tú hru budú nenávidieť a tá pasáž za Abby im pôjde na nervy a druhú čo si to užijú lebo dokážu akceptovať ten jej pohľad. O tom vlastne tá hra je, ono to má byť tak že na konci ako dôjdeš k tým stĺpom a uvidíš tam Abby priviazanú a zničenú tak ti jej má byť ľúto, aj na výraze Ellie ako ju tam zbadala to bolo vidieť, proste v tom finálnom fighte ty vlastne nemáš chcieť aby zomrela ani Abby ani Ellie a tento pocit sa dostaví len pri malej skupine hráčov, na mňa to zafungovalo dokonale, ja som si počas pasáže za Abby uvedomil že je to obyčajný človek čo proste zažila kopu zlých vecí a postupne mi prirástla k srdcu, chce to asi veľkú dávku empatie a vnímavosti ale dá sa to aj cez to ako vlastne vyzerá, kopa hráčov čo som videl aj na streamoch hovorí že je škaredá kurva a nezaslúži si nič iné len smrť a o tom to celé je. Ak proste už od začiatku niesi schopný pristúpiť na tú hru Naughty Dog a spoznať tú postavu tak je samozrejmé že si tú hru následne nedokážeš užiť, ak si aj na konci v tom finálnom zápase medzi Abby a Ellie stále hovoríš že chceš Abby vidieť mŕtvu tak bohužiaľ ale asi nemáš srdce. Možno sa dá polemizovať o tom že to mohli poskladať lepšie ale ja si myslím že asi ani nie. Argumentuje sa napríklad tým že mali tie tri dni za Ellie a za Abby urobiť poporadí, že jeden deň by si hral za Ellie a ďalší za Abby a takto dokola ale to by si myslím nemalo ten správny efekt, za prvé by to pôsobilo dosť rušivo pre hráčov a musel by si si vylepšovať ako aj Abby tak Ellie, každá postava by mala inú výbavu a myslím že by to ani nepomohlo tomu príbehu lebo s Abby by si nestrávil takú dlhú dobu ako keď to bolo zjednotené, Ellie by to rušila lebo k nej už ten vzťah vybudovaný máš a plus sú tam aj tie flasbacky s Joelom ktoré to ešte umocnovali takže v tomto prípade by Abby ťahala za kratší koniec pretože v jej pasáži sú všetko len a len nové postavy, dôležité je aby si spoznal hlavne tie. Ako som už povedal je to len o hráčoch a o tom ako sa dokážu vcítiť do Abby, človek ktorý nieje schopný odpúšať, pozerá na nepriateľa len ako na nepriateľa, nevidí vnútornú stránku len ten povrch, tak bohužiaľ ale taký človek tej hre dá max 5/10. Niekde som počul aj také reči že možno by pomohlo keby Abby vyzerala ako žena, proste ten klasický stereotyp, prsia, štýhlejšia postava, nie také tvrdé chlapské rysy, ano je to možnosť a určite by to svojim spôsobom zafungovalo, ale ja si myslím že v ND tú Abby urobili schválne tak svalnatú, myslím že tam išlo práve o ten zámer vidieť tú vnútornú Abby aj cez ten tvrdí povrch, ukázať že aj "škaredý" človek má nejaké svoje city a je to stále len človek tak ako každý iný a priznám sa mne sa to hrozne páčilo.[/spoiler]
757946
6 -2
reagovat
Čo hovorí Arthur z RDR2 a Lee z Walking Dead na TLOU2? link
758099
Čo hovorí Arthur z RDR2 a Lee z Walking Dead na TLOU2? [url=https://www.youtube.com/watch?v=kyZ0rB9FO7M]https://www.youtube.com/watch?v=kyZ0rB9FO7M[/url] 
2 -1
reagovat

LoU2

Ja som počul že ta hra donúti zabiť psíka a následne ti za to sama hra dá kapky...a to mi stačilo. Takéto manévre už dávno pochoval Spec Ops the Line (a mnoho mnoho iných hier pred ním) a že developeri furt skúšajú tento trik je strašne smutné.
758033
Ja som počul že ta hra donúti zabiť [spoiler]psíka [/spoiler]a následne ti za to sama hra dá kapky...a to mi stačilo. Takéto manévre už dávno pochoval Spec Ops the Line (a mnoho mnoho iných hier pred ním) a že developeri furt skúšajú tento trik je strašne smutné.
LoU2
5 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jop, k tomu sledovat Maxihru, kterou vysílali naši bratia.

I s hláškou, kterou jsem pochopil až později.
758025
Jop, k tomu sledovat Maxihru, kterou vysílali naši bratia. I s hláškou, kterou jsem pochopil až [url=https://youtu.be/v3RYappcWZg?t=391]později[/url].
757836
2 -1
reagovat
Naprostý souhlas.
758003
Naprostý souhlas.
757975
3 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Já s tebou, co se týče děje dost souhlasím:
 Problém je, že jak mi je Abbie představena, tak ji chci zabít. Hra mi nejdříve ukáže, jak krutě umučí "mého otce" a pak se mi snaží servírovat, že k tomu vlastně měla důvod :D - to prostě nemůže fungovat. Mělo to být v opačném pořadí - mohlo to třeba místo městem u hráze začít těch pár let zpět v nemocnici, za Abbie (v podstatě by to kopírovalo skvělý opening Batmartha v Supermartha), vybudovat ve mě vztah k Abbie, k tomu doktorovi apod.Teprve pak hrát její revenge linku a pak třeba zabít Joela rychle a s nějakými výčitkami - co víc, mohl bych chápat její motivaci, ale ona sama by mohla na základě Ellie vidět jistou paralelu a třeba jej nezabít...To že ho tam sadisticky mučí z ní dělá chladnokrevnou svini a co ji k tomu vedlo mě už prostě nezajímá.Stejně tak mě, jakožto hráče, naprosto neláká hrát za někoho, koho hledám a chci zabít - to taky nikdy nemůže fungovat... nebo fakt někdo čeká že si řeknu "zabiju tu svini (Abbie)" a o cutscénu později si řeknu "zabiju tu svini (Ellie)"? Já prostě nechápu jak toto někomu funguje už na papíře.
757975
Já s tebou, co se týče děje dost souhlasím: [spoiler] Problém je, že jak mi je Abbie představena, tak ji chci zabít. Hra mi nejdříve ukáže, jak krutě umučí "mého otce" a pak se mi snaží servírovat, že k tomu vlastně měla důvod *:D* - to prostě nemůže fungovat. [/spoiler][spoiler]Mělo to být v opačném pořadí - mohlo to třeba místo městem u hráze začít těch pár let zpět v nemocnici, za Abbie (v podstatě by to kopírovalo skvělý opening Batmartha v Supermartha), vybudovat ve mě vztah k Abbie, k tomu doktorovi apod.[/spoiler][spoiler]Teprve pak hrát její revenge linku a pak třeba zabít Joela rychle a s nějakými výčitkami - co víc, mohl bych chápat její motivaci, ale ona sama by mohla na základě Ellie vidět jistou paralelu a třeba jej nezabít...[/spoiler][spoiler]To že ho tam sadisticky mučí z ní dělá chladnokrevnou svini a co ji k tomu vedlo mě už prostě nezajímá.[/spoiler][spoiler]Stejně tak mě, jakožto hráče, naprosto neláká hrát za někoho, koho hledám a chci zabít - to taky nikdy nemůže fungovat... nebo fakt někdo čeká že si řeknu "zabiju tu svini (Abbie)" a o cutscénu později si řeknu "zabiju tu svini (Ellie)"?[/spoiler][spoiler] Já prostě nechápu jak toto někomu funguje už na papíře.[/spoiler]
757946
6 -2
reagují: FallenMaia, Godlike
reagovat
Tak som to v noci tiež dohral. Normálne som bol vyčerpaný. Úprimne som fakt nevedel ako toto môže skončiť, lebo každá jedna možnosť čo ma napadla dávala zmysel a mal som pocit, že sa fakt môže stať čokoľvek. Musí sa mi to troška uležať v hlave ale ja som veľmi spokojný. 
757960
Tak som to v noci tiež dohral. Normálne som bol vyčerpaný. Úprimne som fakt nevedel ako toto môže skončiť, lebo každá jedna možnosť čo ma napadla dávala zmysel a mal som pocit, že sa fakt môže stať čokoľvek. Musí sa mi to troška uležať v hlave ale ja som veľmi spokojný. 
6 -1
reagovat

TLOU2

Hele, hra je to výborná. To hned na začátek. Audiovizuální stránka je geniální, svět je krutý a bolestivý se vším všudy, tak jak to v postapo čekáme, gameplay je o level nebo dva výš než první hra. Je to strašně komplexní. Ale možná v tom potom o něco strádá příběh. Hra si sice dává na čas, postavy jsou dokonale zahrány a rozpohybovány, ale ty emoce se u mě nedokázaly dostavit. Možná je to jen nepochopením některých věcí, možná si to musím zahrát znovu. Možná mě jen tak strašně nakrknul ten uspěchanej Joel, kde mělo být imho dáno víc prostoru, ten narativ nemusel být až tak GoT shocking, chtělo to trošku dalšího emočního přiblížení jak obou hlavních postav, třeba připomenout víc momentů z těch let po jedničce. Ta dvojí struktura vyprávění je skvělá, jsou to takové dva krásné protiklady hraní, nicméně ať jsem chtěl jak jsem chtěl, k Abby jsem si cestu nenašel. Zachráníme jí život a ona nás přesto brutálně mučí. Chápu, že k jejímu obměkčení přišlo až posléze, podobně jako u Joela (flashback: Joel si celou první hru hledá důvěru k někomu, koho vůbec nezná a nakonec by pro onu osůbku položil život; nepamatuju si, že by on nebo Tommy byli tak důvěřiví k bandě cizinců - a ještě je pozvali do města - leč s nimi právě utekli infikovaným - to mi hrozně vadilo, Joel umřel jako úplnej jouda = bylo to kvůli tomu, že si díky Ellie zase našel víc důvěry k ostatním lidem? No, tak mi to prosím trochu lépe ukažte). Celé to směruje k tomu jasnému závěru, kdy jsem já osobně pořád měl touhu Abby zabít. Ellie nešetřila jediného člověka, vzdala se všeho, co milovala, dokonce i za cenu ztráty jediné věci a možnosti předání odkazu na Joela (prsty a kytara, to se mi mimochodem moc líbilo, ale právě by mi to asi víc sedlo s kompletně dokonanou pomstou, která ji stejně jako naopak Joelova záchrana  Ellieho života stála úplně všechno). Vím, jak jí vzala smrt těhotné ženy, atd. Ale nechat Abby jít dokončit cestu podobně jako Joel s Ellie v jedničce, poté, co jsem viděl... Já nevím. Chápu to, ale nejspíš mi to nebylo dostatečně prodáno. Zahraju si to po čase znovu a třeba toho pochytím víc, třeba si to líp sedne. Je to ovšem naprosto skvělá hra a Blu-ray by se stříhat neměly. Nicméně to, že tak pečlivě budované charaktery pak vezmou otočku bez nějakého dle mého lépe prodaného kontextu, to chápu, že některý pobuří.

Jestli to někdo kritizuje, že je Ellie lesba nebo jsou tam trans postavy, tak je idiot. Nicméně ten GoT zvrat tomu moc nepřidává, kdy to mírně působí na sílu od začátku focusované na ženské postavy. Vůbec mi to nevadilo, ale asi bych to zpracoval trochu lépe. Takhle to asi vidím já. Omlouvám se, diskuzi jsem nepročetl, nebyl čas, tak snad neopakuji již moc zmíněné. Je to dobrý, ale chtěl bych víc srdíčka. Třeba mi to někdo lépe prodá nebo vysvětlí.
757946
[spoiler]Hele, hra je to výborná. To hned na začátek. Audiovizuální stránka je geniální, svět je krutý a bolestivý se vším všudy, tak jak to v postapo čekáme, gameplay je o level nebo dva výš než první hra. Je to strašně komplexní. Ale možná v tom potom o něco strádá příběh. Hra si sice dává na čas, postavy jsou dokonale zahrány a rozpohybovány, ale ty emoce se u mě nedokázaly dostavit. Možná je to jen nepochopením některých věcí, možná si to musím zahrát znovu. Možná mě jen tak strašně nakrknul ten uspěchanej Joel, kde mělo být imho dáno víc prostoru, ten narativ nemusel být až tak GoT shocking, chtělo to trošku dalšího emočního přiblížení jak obou hlavních postav, třeba připomenout víc momentů z těch let po jedničce. Ta dvojí struktura vyprávění je skvělá, jsou to takové dva krásné protiklady hraní, nicméně ať jsem chtěl jak jsem chtěl, k Abby jsem si cestu nenašel. Zachráníme jí život a ona nás přesto brutálně mučí. Chápu, že k jejímu obměkčení přišlo až posléze, podobně jako u Joela (flashback: Joel si celou první hru hledá důvěru k někomu, koho vůbec nezná a nakonec by pro onu osůbku položil život; nepamatuju si, že by on nebo Tommy byli tak důvěřiví k bandě cizinců - a ještě je pozvali do města - leč s nimi právě utekli infikovaným - to mi hrozně vadilo, Joel umřel jako úplnej jouda = bylo to kvůli tomu, že si díky Ellie zase našel víc důvěry k ostatním lidem? No, tak mi to prosím trochu lépe ukažte). Celé to směruje k tomu jasnému závěru, kdy jsem já osobně pořád měl touhu Abby zabít. Ellie nešetřila jediného člověka, vzdala se všeho, co milovala, dokonce i za cenu ztráty jediné věci a možnosti předání odkazu na Joela (prsty a kytara, to se mi mimochodem moc líbilo, ale právě by mi to asi víc sedlo s kompletně dokonanou pomstou, která ji stejně jako naopak Joelova záchrana  Ellieho života stála úplně všechno). Vím, jak jí vzala smrt těhotné ženy, atd. Ale nechat Abby jít dokončit cestu podobně jako Joel s Ellie v jedničce, poté, co jsem viděl... Já nevím. Chápu to, ale nejspíš mi to nebylo dostatečně prodáno. Zahraju si to po čase znovu a třeba toho pochytím víc, třeba si to líp sedne. Je to ovšem naprosto skvělá hra a Blu-ray by se stříhat neměly. Nicméně to, že tak pečlivě budované charaktery pak vezmou otočku bez nějakého dle mého lépe prodaného kontextu, to chápu, že některý pobuří. Jestli to někdo kritizuje, že je Ellie lesba nebo jsou tam trans postavy, tak je idiot. Nicméně ten GoT zvrat tomu moc nepřidává, kdy to mírně působí na sílu od začátku focusované na ženské postavy. Vůbec mi to nevadilo, ale asi bych to zpracoval trochu lépe. Takhle to asi vidím já. Omlouvám se, diskuzi jsem nepročetl, nebyl čas, tak snad neopakuji již moc zmíněné. Je to dobrý, ale chtěl bych víc srdíčka. Třeba mi to někdo lépe prodá nebo vysvětlí.[/spoiler]
TLOU2
5 -3
reagují: FallenMaia, Gonzi
reagovat
reaguje na: SteKi
"tak dali tomu 0/10 lebo ich mama asi málo kojila"

Ježišmarja, tak teď sem se rozesmál na celý kolo :D Tento komentář si ukládám a použiju na fcb, až budu trollit Slušný lidi :D
757870
"tak dali tomu 0/10 lebo ich mama asi málo kojila" Ježišmarja, tak teď sem se rozesmál na celý kolo *:D* Tento komentář si ukládám a použiju na fcb, až budu trollit Slušný lidi *:D*
757817
3 -6
reagovat

LoU2

8 hodin hraní a celé to televizní studio má větší atmosféru, nez 90% hororů z poslední doby...
757849
8 hodin hraní [spoiler]a celé to televizní studio má větší atmosféru, nez 90% hororů z poslední doby...[/spoiler]
LoU2
5 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se