Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4241 - 4260 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
:)) Omluva prijatá. Je to škoda no, hlavne po tom odklade ktorý bol vlastne kvôli konzolám a nič nevyriešil a ktovie či to vôbec niekedy nejaký patch vyrieši. Mali sa na tú starú generáciu radšej vykašlať a ušetrili by si kopu problémov, aj keď pôvodne to vlastne ohlásili na PC, PS4 a Xbox One, čo bola vlastne tiež chyba že to ohlásili tak dávno (vlastne ešte pred Witcherom 3). Ale zase je pravda že na starej generácii stále hrá ešte niekoľko miliónov hráčov a odstrihnúť ich a pripraviť sa o tak veľký zárobok je tiež blbosť, hlavne keď sa momentálne ani nedá zohnať PS5 ako náhrada. Najhoršie je že Cyberpunk vychádza zrovna v tej dobe keď sa striedajú generácie, tá stará už dosluhuje a hra ako Cyberpunk potrebuje fakt silný výkon kde to už ledva zvláda tá PS5 :D

Na ich mieste by som to normálne tento rok ešte kludne odložil o rok, na 2021, mali by kopu času, možno by ich už ani netrápil covid, zamerať by sa mohli už len novú generáciu konzol, doladili by tie problémy ktoré sú dosť kritizované, vydali by to nejak po lete a pozbierali kopu cien ktoré im tento rok utiekli. A to celé by ich stálo len ten jeden ročný odklad. Tam jednoducho zlyhal manažment. To aj ja by som to lepšie vyriešil.
774733
*:))* Omluva prijatá. Je to škoda no, hlavne po tom odklade ktorý bol vlastne kvôli konzolám a nič nevyriešil a ktovie či to vôbec niekedy nejaký patch vyrieši. Mali sa na tú starú generáciu radšej vykašlať a ušetrili by si kopu problémov, aj keď pôvodne to vlastne ohlásili na PC, PS4 a Xbox One, čo bola vlastne tiež chyba že to ohlásili tak dávno (vlastne ešte pred Witcherom 3). Ale zase je pravda že na starej generácii stále hrá ešte niekoľko miliónov hráčov a odstrihnúť ich a pripraviť sa o tak veľký zárobok je tiež blbosť, hlavne keď sa momentálne ani nedá zohnať PS5 ako náhrada. Najhoršie je že Cyberpunk vychádza zrovna v tej dobe keď sa striedajú generácie, tá stará už dosluhuje a hra ako Cyberpunk potrebuje fakt silný výkon kde to už ledva zvláda tá PS5 *:D* Na ich mieste by som to normálne tento rok ešte kludne odložil o rok, na 2021, mali by kopu času, možno by ich už ani netrápil covid, zamerať by sa mohli už len novú generáciu konzol, doladili by tie problémy ktoré sú dosť kritizované, vydali by to nejak po lete a pozbierali kopu cien ktoré im tento rok utiekli. A to celé by ich stálo len ten jeden ročný odklad. Tam jednoducho zlyhal manažment. To aj ja by som to lepšie vyriešil.
774729
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Mne to připomnělo Metro , to si dám rád :+
774731
Mne to připomnělo Metro , to si dám rád *:+*
1 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Evolution je moje milovaná strategie (jako fakt, pravidelně ji hraju doteď a mám i všechna dlc), ale běžný člověk ať neočekává Platen zoo/coaster, je to velmi úzce zaměřená hra...
774730
Evolution je moje milovaná strategie (jako fakt, pravidelně ji hraju doteď a mám i všechna dlc), ale běžný člověk ať neočekává Platen zoo/coaster, je to velmi úzce zaměřená hra...
774728
3 0
reagovat
Já se veřejmně omlouvám Fallen Maiovi, že sem tvrdil, že ta ps4 verze je hratelná :D... Očividně není, já měl za to, že jde jen o mizernou grafiku ?).
774729
Já se veřejmně omlouvám Fallen Maiovi, že sem tvrdil, že ta ps4 verze je hratelná *:D*... Očividně není, já měl za to, že jde jen o mizernou grafiku *?)*.
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Tohle vypadá na reálný list her z Epicu zdarma... Není to žádná hitparáda, ale Metro, Inside a Jurský svět potěší...Přítelkyně je nadšená z My time in Portia. Aliena mám na PS4
Hry zde...
A když tam vidím ty dva survivaly, tak nás asi připravují na rok 2021:D
774728
Tohle vypadá na reálný list her z Epicu zdarma... Není to žádná hitparáda, ale [spoiler]Metro, Inside a Jurský svět potěší...Přítelkyně je nadšená z My time in Portia. Aliena mám na PS4 [/spoiler][url=https://preview.redd.it/tk6qq16vxy561.png?width=294&format=png&auto=webp&s=033e327c5887fad880b6795cc03bd3feb4acd9fb]Hry zde...[/url][spoiler] [/spoiler]A když tam vidím ty dva survivaly, tak nás asi připravují na rok 2021*:D*
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Ani Gosling z toho nemá radosť. :D Inak CDPR neklamali... z ofiko účtu tweet spred dvoch rokov "Whole game is going to be a meme." :o Ale akože fakt, niektoré tie bugy tam museli dať snáď nejakí nasratí vývojári schválne, lebo inak nechápem ako to môže byť také rozbité. To nie je len nejaký jeden grafický glitch sem tam, ale tá hra je kompletne rozbitá. Z tých teleportujúcich sa policajtov zomieram od smiechu pri každom klipe :D A to podľa všetkého nie je ani bug, ale next-gen fíčurka. No aspoň sa to snažia riešiť a refundujú už aj retail kópie. Tie interné infošky ale neznejú zrovna pozitívne. Podľa manažmentu bola hra "ready for launch" už v januári tohto roka. A s devs boli v podstate počas celého vývoja na nože kvôli nerealistickým deadlinom, a stále aj sú. Takéto niečo sa nedá fixnúť behom pár mesiacov ako oficiálne sľubujú. Na tom si zamakajú tak minimálne rok, aby to dali všetko do poriadku. 
774724
Ani [url=https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcnmny/buying_cyberpunk_2077_for_ps4/]Gosling[/url] z toho nemá radosť. *:D* Inak [url=https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1013883730929340418?s=20]CDPR[/url] neklamali... z ofiko účtu tweet spred dvoch rokov "Whole game is going to be a meme." *:o* Ale akože fakt, niektoré tie bugy tam museli dať snáď nejakí nasratí vývojári schválne, lebo inak nechápem ako to môže byť také rozbité. To nie je len nejaký jeden grafický glitch sem tam, ale tá hra je kompletne rozbitá. Z tých teleportujúcich sa policajtov zomieram od smiechu pri každom klipe *:D* A to podľa všetkého nie je ani bug, ale next-gen fíčurka. No aspoň sa to snažia riešiť a refundujú už aj retail kópie. Tie interné infošky ale neznejú zrovna pozitívne. Podľa manažmentu bola hra "ready for launch" už v januári tohto roka. A s devs boli v podstate počas celého vývoja na nože kvôli nerealistickým deadlinom, a stále aj sú. Takéto niečo sa nedá fixnúť behom pár mesiacov ako oficiálne sľubujú. Na tom si zamakajú tak minimálne rok, aby to dali všetko do poriadku. 
2 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jop moje chyba :D:D když 2 dny starý článek Google vyhodí jako dnešní novinku...:-
774695
Jop moje chyba *:D**:D* když 2 dny starý článek Google vyhodí jako dnešní novinku...*:-*
774690
2 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
Co znamená brzy kdyz to tam bylo předevčírem?
774690
Co znamená brzy kdyz to tam bylo předevčírem?
774687
4 -3
reagují: Cinefil
reagovat

Epic

Již brzi Cities Skylines. Ačkoliv bez Steam Workshopu je hra poloviční.
774687
Již brzi [url=https://indian-tv.cz/clanek/cities-skylines-prvni-bezplatnou-hrou-od-epicu-1kzwgy]Cities Skylines.[/url] Ačkoliv bez Steam Workshopu je hra poloviční.
Epic
1 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já to nakoupil ve výprodeji i s jedničkou a... jestě se k tomu nedostal...
774672
Já to nakoupil ve výprodeji i s jedničkou a... jestě se k tomu nedostal...
774661
3 0
reagovat

Ori and the Will of the Wisps

Je to vlastně stejné, jako první díl. Takže to překvapení a nadšení z nádherného světa je tak trochu pryč... Ale jinak je to pořád krásná hra s dokonalým soundtrackem a smutným příběhem.
Konec: jsem rád, že to dopadlo takto a další díl tím pádem nebude. Vidím to spíš na spin-off se sovickou...
774661
Je to vlastně stejné, jako první díl. Takže to překvapení a nadšení z nádherného světa je tak trochu pryč... Ale jinak je to pořád krásná hra s dokonalým soundtrackem a smutným příběhem. Konec: [spoiler]jsem rád, že to dopadlo takto a další díl tím pádem nebude. Vidím to spíš na spin-off se sovickou...[/spoiler]
Ori and the Will of the Wisps
2 0
reagují: KARLOS
reagovat

Epic game store

774660
Dneska [url=https://www.epicgames.com/store/en-US/product/oddworld-new-n-tasty/home]Oddworld: New 'n' Tasty[/url].
Epic game store
3 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
OK, to je super :+ Tak potom sem napíš ako to na teba pôsobí v neskoršej fáze hry. 5-6 hodín je ešte len začiatok, som zvedavý ;) Za mňa to bola totálna pecka ale viem že nie každému to sadne.
774654
OK, to je super *:+* Tak potom sem napíš ako to na teba pôsobí v neskoršej fáze hry. 5-6 hodín je ešte len začiatok, som zvedavý *;)* Za mňa to bola totálna pecka ale viem že nie každému to sadne.
774641
2 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak ten nejdůležitější spoiler jsem bohužel věděl. A upřímně jsem to čekal někdy v pozdější části hry a trochu i jinak. O jiných spoilerech asi nevím a o to více si to užívám. Mám odehráno cca 5-6 hodin. A zatím super. Jen jsem hráčský looser, takže je pro mě i sebe menší akce velký nervový zážitek.
774641
Tak ten nejdůležitější spoiler jsem bohužel věděl. A upřímně jsem to čekal někdy v pozdější části hry a trochu i jinak. O jiných spoilerech asi nevím a o to více si to užívám. Mám odehráno cca 5-6 hodin. A zatím super. Jen jsem hráčský looser, takže je pro mě i sebe menší akce velký nervový zážitek.
774574
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo takhle. Tak to asi ano. Jen podotýkám, že v GTA V není skoro žádná budova 2x (dodnes obdivuju ty unikátní vily ve Vinewoodu :D) stejně jako ulice a čtvrtě. Objekty (popelnice, lampy, silnice, budky atd...) jsou samozřejmě kopírované, ale je to z důvodu rychlejšího načínání. Navíc, kde ve meště je každá popelnice jiná?

C77 za mě trpí na "Potěmkinovu vesnici", kde postavy chodí sem a tam (jejich animace je na rok 2020 chabá. Kam se hrabe na RDR2, kde NPC chodí do práce a domů :o), naskriptované události (policie řeší vždy 1 zločin celý den na stejném místě) a jakmile zajde do boční uličky, detaily najednou mizí spolu s unikátností prostředí. Přitom lokace jsou krásně odlišné a každá čtvrť je jiná.
774619
Jo takhle. Tak to asi ano. Jen podotýkám, že v GTA V není skoro žádná budova 2x (dodnes obdivuju ty unikátní vily ve Vinewoodu *:D*) stejně jako ulice a čtvrtě. Objekty (popelnice, lampy, silnice, budky atd...) jsou samozřejmě kopírované, ale je to z důvodu rychlejšího načínání. Navíc, kde ve meště je každá popelnice jiná? C77 za mě trpí na "Potěmkinovu vesnici", kde postavy chodí sem a tam (jejich animace je na rok 2020 chabá. Kam se hrabe na RDR2, kde NPC chodí do práce a domů *:o*), naskriptované události (policie řeší vždy 1 zločin celý den na stejném místě) a jakmile zajde do boční uličky, detaily najednou mizí spolu s unikátností prostředí. Přitom lokace jsou krásně odlišné a každá čtvrť je jiná.
774616
1 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Myslím "komplexnost scény" ve smyslu unikátnosti jednotlivých oken, popelnic, lidí apod.: Působí budova jako 20x nakopírované okno, nebo jako 20 různých oken, jedno otevřené, druhé s klimatizací, třetí vysklené a zadeskované, čtvrté s kočkou na parapetu... Cyberpunk je v tomhle detailní podobně jako singleplayer hry, ne jako openworld hry.
774616
Myslím "komplexnost scény" ve smyslu unikátnosti jednotlivých oken, popelnic, lidí apod.: Působí budova jako 20x nakopírované okno, nebo jako 20 různých oken, jedno otevřené, druhé s klimatizací, třetí vysklené a zadeskované, čtvrté s kočkou na parapetu... Cyberpunk je v tomhle detailní podobně jako singleplayer hry, ne jako openworld hry.
774610
2 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
Obojí, RDR2 to samé, když se přepneš do first person pohledu tak to hodně vynikne.
774615
Obojí, RDR2 to samé, když se přepneš do first person pohledu tak to hodně vynikne.
774610
2 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přesně, na konzolích udělá dost výrazný rozdíl už to jestli mají SSD nebo ne.
774614
Přesně, na konzolích udělá dost výrazný rozdíl už to jestli mají SSD nebo ne.
774608
3 0
reagovat
Keby ten Cyberpunk mal problémy len na konzoliach, ale tie kompilácie bugov/glitchov sú väčšina z pc verzie. Ani som netušil, že ich tam je toľko. Pozerám zrovna túto sériu a ako sa hovorí chčiju smíchy. Myslím si, že silvestrovská zábava je vyriešená 8):D
774612
Keby ten Cyberpunk mal problémy len na konzoliach, ale tie kompilácie bugov/glitchov sú väčšina z pc verzie. Ani som netušil, že ich tam je toľko. Pozerám zrovna [url=https://www.youtube.com/watch?v=6H7MRGdVDHk]túto sériu[/url] a ako sa hovorí [i]chčiju smíchy[/i]. Myslím si, že silvestrovská zábava je vyriešená *8)**:D*
1 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co myslíš tím C77 detailnější než GTA V? Textury nebo objekty?
774610
Co myslíš tím C77 detailnější než GTA V? Textury nebo objekty?
774608
1 -1
reagují: Gonzi, HAL
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se