Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3301 - 3320 Napsat příspěvek
Někde jim unikla z remasteru TA! scéna ze začátku hry a zas mě to emočně úplně rozebralo... 
Počkám si ale podobně jak u Uncharted 4/Legacy PS5 kolekce na slevu. 
U těchto titulů bývají slevy brzo.
834743
Někde jim unikla z remasteru TA! scéna ze začátku hry a zas mě to emočně úplně rozebralo...  Počkám si ale podobně jak u Uncharted 4/Legacy PS5 kolekce na slevu.  U těchto titulů bývají slevy brzo.
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Za remaster určitě...remake to podle všeho není ani omylem.
834740
Za remaster určitě...remake to podle všeho není ani omylem.
834713
2 0
reagují: Cross
reagovat

Last of us

link
No dobre tak ja si to zahrám znova! Ale tá cena do boha:- 80 euro je príšerne veľa. 
834713
https://youtu.be/uRKIWQUucj0 No dobre tak ja si to zahrám znova! Ale tá cena do boha*:-* 80 euro je príšerne veľa. 
Last of us
1 -1
reagují: Gonzi, Vardant
reagovat
Kéž by... link
833651
Kéž by... [url=https://youtu.be/TXtdDwCGgGg]link[/url]
2 0
reagovat

BF3 update reality mod

link

Oprašte staré DVD . Tohle bude fakt bomba. 
833542
https://youtu.be/8iglogpxZjk Oprašte staré DVD . Tohle bude fakt bomba. 
BF3 update reality mod
1 0
reagovat
som hnusne late, ale až teraz si dopĺňam GTA 5 kampaň a tá story a celkovo scenár je geniálny :D taká herná tarantinovka, ktorá má strašne baví tými kontrastami (každá z hl 3 postáv je iná) a tie dialógy su jak od tarantina :D
833503
som hnusne late, ale až teraz si dopĺňam GTA 5 kampaň a tá story a celkovo scenár je geniálny *:D* taká herná tarantinovka, ktorá má strašne baví tými kontrastami (každá z hl 3 postáv je iná) a tie dialógy su jak od tarantina *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Skvělé, akorát dohrávám trojku:+
832927
Skvělé, akorát dohrávám trojku*:+*
832926
1 0
reagovat
God of War Ragnarok 9. listopadu!
832926
[url=https://youtu.be/dIQGI36BxDE]God of War Ragnarok[/url] 9. listopadu!
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
I feel ya bro. Čím jsme starší, tím víc si uvědomujeme, že vlastně není čas na nic. :D
832091
I feel ya bro. Čím jsme starší, tím víc si uvědomujeme, že vlastně není čas na nic. *:D*
832027
3 0
reagovat
Tak nakonec Premium, knihovna primo na PS (ne pres appku) je mnohem lepší :+ Je treba ale počítat s tim, ze PS3 hry se "streamuji" - nedají se stáhnout. Hrali jsme nejakou starou Disneyovku a fungovalo to dobře.

Hned pak dám trilogii Mafie, Strážce Galaxie a hororovky Man of Medan a spol. 

Možná... Protože  pět streamovacich platforem, plná knihovna her, plná reálná knihovna knížek a komiksů, tři různé práce, svatba letos... Čas level nula :D
832027
Tak nakonec Premium, knihovna primo na PS (ne pres appku) je mnohem lepší *:+* Je treba ale počítat s tim, ze PS3 hry se "streamuji" - nedají se stáhnout. Hrali jsme nejakou starou Disneyovku a fungovalo to dobře. Hned pak dám trilogii Mafie, Strážce Galaxie a hororovky Man of Medan a spol.  Možná... Protože  pět streamovacich platforem, plná knihovna her, plná reálná knihovna knížek a komiksů, tři různé práce, svatba letos... Čas level nula *:D*
3 0
reagují: departed
reagovat
reaguje na: do_Od
Já dám asi Extra. Až na Mafii mě ty Premium old school hry vůbec nezaujaly. 
Přece jen na Extra tam bude třeba v červenci Stray a chci hrát i Strážce Galaxie.
831999
Já dám asi Extra. Až na Mafii mě ty Premium old school hry vůbec nezaujaly.  Přece jen na Extra tam bude třeba v červenci Stray a chci hrát i Strážce Galaxie.
831996
2 0
reagovat
Já mám u Extra doplatek 205 Kč za 71 dní a pak 2600 za dalších 12 měsíců, u Premium doplatek 307 a pak 3120. Ale nejspíš zůstanu zatím u toho Essential. 
831996
Já mám u Extra doplatek 205 Kč za 71 dní a pak 2600 za dalších 12 měsíců, u Premium doplatek 307 a pak 3120. Ale nejspíš zůstanu zatím u toho Essential. 
1 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Mně to nabízí tuto cenu za zbývajících 309 dní.
831977
Mně to nabízí tuto cenu za zbývajících 309 dní.
831974
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hmmm, takže diskriminace? Já tam mám 140 dní a nabízí mi jen doplatek na těch 140 dní a pak plnou cenu na rok.
831974
Hmmm, takže diskriminace? Já tam mám 140 dní a nabízí mi jen doplatek na těch 140 dní a pak plnou cenu na rok.
831973
1 -1
reagovat
Nove PS Plus předplatné je venku. Nabízí mi to upgrade (protože mi zbývá 60 dni) jen za 1300 na Premium a 880 na Extra na rok:+
831973
Nove PS Plus předplatné je venku. Nabízí mi to upgrade (protože mi zbývá 60 dni) jen za 1300 na Premium a 880 na Extra na rok*:+*
2 0
reagují: Vardant
reagovat
odedneska na epicu Fall guys.... free to play.... to je muj lvl esportu :D8)
831832
odedneska na epicu Fall guys.... free to play.... to je muj lvl esportu *:D**8)*
4 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Ja furt RDR2 jeste, Horizon a pak pokracovani opravdove nejlepsi hry, God of War, ano.:D Tesim se az bude ten TLOU remake, dam si zase obe... treba behem peti let timhle tempem:D
831821
Ja furt RDR2 jeste, Horizon a pak pokracovani opravdove nejlepsi hry, God of War, ano.*:D* Tesim se az bude ten TLOU remake, dam si zase obe... treba behem peti let timhle tempem*:D*
831810
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
To už je dva roky? Stejně, až letos přijde znovu jednička, dám si to na repete i s dvojkou. I přes remcání, že na hry nějak nemám čas a první Horizon hraju někdy od února.

A timhle mym pomalym tempem ... pak přijde konečně Ragnarök.
831810
To už je dva roky? Stejně, až letos přijde znovu jednička, dám si to na repete i s dvojkou. I přes remcání, že na hry nějak nemám čas a první Horizon hraju někdy od února. A timhle mym pomalym tempem ... pak přijde konečně Ragnarök.
831619
3 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: zahron
aké je to v porovnaní s Until Dawn? je to tak komplexné? je to lepšie/horšie?
831741
aké je to v porovnaní s Until Dawn? je to tak komplexné? je to lepšie/horšie?
831735
1 0
reagovat

The Quarry

Hodně jsem si to užil 8) jakože dobrá kvalitka :o vždycky mě tento typ her strašně bavil :+
831735
Hodně jsem si to užil *8)* jakože dobrá kvalitka *:o* vždycky mě tento typ her strašně bavil *:+*
The Quarry
3 0
reagují: Muel
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se