Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3161 - 3180 Napsat příspěvek
28. října - CoD: MW II
9. listopadu - God of War: Ragnarok
28. listopadu - WoW: Dragonflight
2. prosince - The Callisto Protocol

RIP my social life.
842555
28. října - CoD: MW II 9. listopadu - God of War: Ragnarok 28. listopadu - WoW: Dragonflight 2. prosince - The Callisto Protocol RIP my social life.
7 -1
reagují: Ash_Black, (=LIFTY=), SteKi
reagovat

Plague Tale: Requiem

Chcel by som tu len tak pripomenúť, že to vychádza teraz 18teho. A ak ste niekto ešte nehral prvý diel, dajte tomu šancu. Ja som si to kúpil na pc hneď ako to vyšlo a vydržal som u toho asi hodinu. Nedávno som na psku listoval hrami a bolo to tam v rámci PS+ tak som to znova skúsil. A nemohol som sa od toho odtrhnúť. Tá hra je jednoduchá, žiadne prepracované mechaniky, niečo ako Kena. Ale to prostredie a príbeh a postavy proste bavia. Troska ma štval ten dabing s prízvukom, ale tá hra má fantastickú atmosféru a teším sa na dvojku skoro rovnako ako na God of war :)
842488
Chcel by som tu len tak pripomenúť, že to vychádza teraz 18teho. A ak ste niekto ešte nehral prvý diel, dajte tomu šancu. Ja som si to kúpil na pc hneď ako to vyšlo a vydržal som u toho asi hodinu. Nedávno som na psku listoval hrami a bolo to tam v rámci PS+ tak som to znova skúsil. A nemohol som sa od toho odtrhnúť. Tá hra je jednoduchá, žiadne prepracované mechaniky, niečo ako Kena. Ale to prostredie a príbeh a postavy proste bavia. Troska ma štval ten dabing s prízvukom, ale tá hra má fantastickú atmosféru a teším sa na dvojku skoro rovnako ako na God of war *:)*
Plague Tale: Requiem
7 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Pravda, moje chyba.
842375
Pravda, moje chyba.
842231
1 -1
reagovat
Čekání na Xzone dnes na předprodej GoW Dualsense se vyplatil. Normálně už je pryč.
Kdyby nekdo měl zájem, tak Alza předprodej má.
842347
Čekání na Xzone dnes na předprodej GoW Dualsense se vyplatil. Normálně už je pryč. Kdyby nekdo měl zájem, tak [url=https://m.alza.cz/recenze/playstation-5-dualsense-wireless-controller-god-of-war-7414996.htm]Alza[/url] předprodej má.
2 -1
reagovat
reaguje na: Muel
Nenech se odradit počátečními neúspěchy. :))
842345
Nenech se odradit počátečními neúspěchy. *:))*
842343
2 -1
reagovat

Hades

- idem si doplniť jednú z najlepších hier poslednej doby (nintendo switch). nejaké rady/tipy? :+
842343
- idem si doplniť jednú z najlepších hier poslednej doby (nintendo switch). nejaké rady/tipy? *:+*
Hades
2 -1
reagují: connor
reagovat
Chloe Grace Moretz buď verbuje nový fanoušky z řad herních geeků, nebo si užívá dovolenou mezi natáčením. Minulý týden pařila betu CoD, teď nastoupila do vlaku s názvem Destiny 2. 

link
842336
Chloe Grace Moretz buď verbuje nový fanoušky z řad herních geeků, nebo si užívá dovolenou mezi natáčením. Minulý týden pařila betu CoD, teď nastoupila do vlaku s názvem Destiny 2.  https://twitter.com/ChloeGMoretz/status/1574809762264281088
3 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Jop. Tady se tenkrát prostě sešlo úplně všechno. Ten záběr ve 2:15 je úplná definice epičnosti :o:+
842273
Jop. Tady se tenkrát prostě sešlo úplně všechno. Ten záběr ve [url=https://youtu.be/HInmEcbFyF0?t=135]2:15[/url] je úplná definice epičnosti *:o**:+*
842272
3 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
srdcovka a tehdy  když vysel.. sem poprvé začal používat slovo epický a kvůli němu dneska dělám vfx 
nejlepší cinematic všech dob tečka 
842272
srdcovka a tehdy  když vysel.. sem poprvé začal používat slovo epický a kvůli němu dneska dělám vfx  nejlepší cinematic všech dob tečka 
842267
2 -1
reagují: Kostěj
reagovat
Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky?

Vlastně doufám, že ne :D. Uvidíme :+
842267
[url=https://www.youtube.com/watch?v=HInmEcbFyF0]Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky? [/url] Vlastně doufám, že ne *:D*. Uvidíme *:+*
3 -1
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
The legacy lives on! 
842245
The legacy lives on! 
842225
3 -1
reagovat
reaguje na: rollman69
Bude to film, ne seriál. :)
842231
Bude to film, ne seriál. *:)*
842230
3 -1
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: Godlike
Miluji celou trilogii. Jedničku jsem měl jako první hru na Xku360. Dvojku a Infinite jsem pak dojel na PC. Jakmile byla na ps+ zdarma celá trilogie, tak jsem jí celou zplatinoval. Rozhodně skvělý gamerský zážitek. Jsem zvědav na seriál, ale moc velká očekávání nemám :)8)
842230
Miluji celou trilogii. Jedničku jsem měl jako první hru na Xku360. Dvojku a Infinite jsem pak dojel na PC. Jakmile byla na ps+ zdarma celá trilogie, tak jsem jí celou zplatinoval. Rozhodně skvělý gamerský zážitek. Jsem zvědav na seriál, ale moc velká očekávání nemám :)*8)*
842218
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Já ji tam snad mám v tý nejdražší PS plus verzi? Ježiš to mě tehdá sundalo. :D
842227
Já ji tam snad mám v tý nejdražší PS plus verzi? Ježiš to mě tehdá sundalo. *:D*
842219
1 -1
reagovat
Trilogie tam už byla. Dva měsíce poté, co jsem si ji pořídil :D

A přiznám se na verbsta: Hrál jsem jen jedničku a nedohrál ji. 
842225
Trilogie tam už byla. Dva měsíce poté, co jsem si ji pořídil *:D* A přiznám se na verbsta: Hrál jsem jen jedničku a nedohrál ji. 
842219
3 -1
reagují: verbst
reagovat
Já ho hrál poprvé až teď :D 
842223
Já ho hrál poprvé až teď *:D* 
842218
1 -1
reagovat
Já to nikdy nehrál, čekám až to někdy bude pohodlně v PS plus zadarmo. :D
842219
Já to nikdy nehrál, čekám až to někdy bude pohodlně v PS plus zadarmo. *:D*
842218
1 -2
reagují: Godlike, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Jej, zahrát si tak první Bioshock poprvé. Co bych za to dal.:D
842218
Jej, zahrát si tak první Bioshock poprvé. Co bych za to dal.*:D*
842180
4 0
reagují: rollman69, l-e-t-o, do_Od
reagovat
Ohledně RDR2.
Nedávno jsem si pořídil RTX3070 a nejspíš tuto hru znova nainstaluji :) Protože mne fakt zajímá, jak bude vypadat při běhu na nové kartě, když už na mé starší RX580 vypadala na můj vkus velmi pěkně.
První ale dohraju Bioshock Infinite, jelikož mi v knihovně na Epicu ležely všechny 3 díly této série a postupně si je teď dokončuji.
842180
Ohledně RDR2. Nedávno jsem si pořídil RTX3070 a nejspíš tuto hru znova nainstaluji :) Protože mne fakt zajímá, jak bude vypadat při běhu na nové kartě, když už na mé starší RX580 vypadala na můj vkus velmi pěkně. První ale dohraju Bioshock Infinite, jelikož mi v knihovně na Epicu ležely všechny 3 díly této série a postupně si je teď dokončuji.
5 -1
reagují: Godlike
reagovat
Ten zvyšok okolo, možno okrem niektorých vedľajších misií, sa dá považovať za typ aktivít spadajúcich do kategórie collectibles. Takže to ignorovalo tak 99% hráčov. Ale to je tak v každej príbehovej openworld hre.
842178
Ten zvyšok okolo, možno okrem niektorých vedľajších misií, sa dá považovať za typ aktivít spadajúcich do kategórie collectibles. Takže to ignorovalo tak 99% hráčov. Ale to je tak v každej príbehovej openworld hre.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se