Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2981 - 3000 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Já ji tam snad mám v tý nejdražší PS plus verzi? Ježiš to mě tehdá sundalo. :D
842227
Já ji tam snad mám v tý nejdražší PS plus verzi? Ježiš to mě tehdá sundalo. *:D*
842219
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Trilogie tam už byla. Dva měsíce poté, co jsem si ji pořídil :D

A přiznám se na verbsta: Hrál jsem jen jedničku a nedohrál ji. 
842225
Trilogie tam už byla. Dva měsíce poté, co jsem si ji pořídil *:D* A přiznám se na verbsta: Hrál jsem jen jedničku a nedohrál ji. 
842219
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Godlike
Já ho hrál poprvé až teď :D 
842223
Já ho hrál poprvé až teď *:D* 
842218
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Já to nikdy nehrál, čekám až to někdy bude pohodlně v PS plus zadarmo. :D
842219
Já to nikdy nehrál, čekám až to někdy bude pohodlně v PS plus zadarmo. *:D*
842218
1 -2
reagují: Godlike, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Jej, zahrát si tak první Bioshock poprvé. Co bych za to dal.:D
842218
Jej, zahrát si tak první Bioshock poprvé. Co bych za to dal.*:D*
842180
4 0
reagují: rollman69, l-e-t-o, do_Od
reagovat
Ohledně RDR2.
Nedávno jsem si pořídil RTX3070 a nejspíš tuto hru znova nainstaluji :) Protože mne fakt zajímá, jak bude vypadat při běhu na nové kartě, když už na mé starší RX580 vypadala na můj vkus velmi pěkně.
První ale dohraju Bioshock Infinite, jelikož mi v knihovně na Epicu ležely všechny 3 díly této série a postupně si je teď dokončuji.
842180
Ohledně RDR2. Nedávno jsem si pořídil RTX3070 a nejspíš tuto hru znova nainstaluji :) Protože mne fakt zajímá, jak bude vypadat při běhu na nové kartě, když už na mé starší RX580 vypadala na můj vkus velmi pěkně. První ale dohraju Bioshock Infinite, jelikož mi v knihovně na Epicu ležely všechny 3 díly této série a postupně si je teď dokončuji.
5 -1
reagují: Godlike
reagovat
Ten zvyšok okolo, možno okrem niektorých vedľajších misií, sa dá považovať za typ aktivít spadajúcich do kategórie collectibles. Takže to ignorovalo tak 99% hráčov. Ale to je tak v každej príbehovej openworld hre.
842178
Ten zvyšok okolo, možno okrem niektorých vedľajších misií, sa dá považovať za typ aktivít spadajúcich do kategórie collectibles. Takže to ignorovalo tak 99% hráčov. Ale to je tak v každej príbehovej openworld hre.
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Vďaka za radu. Asi to tak aj urobím, pôjdem hlavne po hlavnom príbehu a budem ignorovať tie vedľajšie aktivity. Ano chápem že sa asi hodne ochudobným a už som tento názor počul z viacerých strán, ale chcem aspoň vedieť ako dopadne Arthur a ako to celé skončí keď už som si to zakúpil. Ja som sa hlavne bál že keď to budem hrať týmto štýlom tak mi unikne kopa zaujímavých vecí a pripravím sa o niečo unikátne, nejaké zábavné vedľajšie príbehové linky, skvelé postavy alebo aj výbavu a zbrane na ktoré by som inak nenatrafil, ale keď hovoríš že to nieje až tak potrebné tak budem veriť :+
842172
Vďaka za radu. Asi to tak aj urobím, pôjdem hlavne po hlavnom príbehu a budem ignorovať tie vedľajšie aktivity. Ano chápem že sa asi hodne ochudobným a už som tento názor počul z viacerých strán, ale chcem aspoň vedieť ako dopadne Arthur a ako to celé skončí keď už som si to zakúpil. Ja som sa hlavne bál že keď to budem hrať týmto štýlom tak mi unikne kopa zaujímavých vecí a pripravím sa o niečo unikátne, nejaké zábavné vedľajšie príbehové linky, skvelé postavy alebo aj výbavu a zbrane na ktoré by som inak nenatrafil, ale keď hovoríš že to nieje až tak potrebné tak budem veriť *:+*
842169
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Já bych se nebál zkusit odehrát jen čistě po hlavních příběhových misích. Určitě tu budou lidi argumentovat, že to ztratí hrozně moc (což je samozřejmě pravda), ale za mě lepší odehrát to důležité a zjistit, že si to člověk chce dát podruhé a pořádně, než to zkoušet odehrát napoprvé pořádně a seknout se na začátku...
Pomalost k RDR2 patří. Ale pod tím pozlátkovým openworldem je ten příběh prakticky vzato velmi lineární. A není pravda, že potřebuješ všechno, nepotřebuješ...
842169
Já bych se nebál zkusit odehrát jen čistě po hlavních příběhových misích. Určitě tu budou lidi argumentovat, že to ztratí hrozně moc (což je samozřejmě pravda), ale za mě lepší odehrát to důležité a zjistit, že si to člověk chce dát podruhé a pořádně, než to zkoušet odehrát napoprvé pořádně a seknout se na začátku... Pomalost k RDR2 patří. Ale pod tím pozlátkovým openworldem je ten příběh prakticky vzato velmi lineární. A není pravda, že potřebuješ všechno, nepotřebuješ...
841982
4 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Godlike
To netuším, zahlídnul jsem to včera poprvé
842102
To netuším, zahlídnul jsem to včera poprvé
842093
1 -1
reagovat

Guardians of the Galaxy

Dal jsem první misi a dlouho jsem něco tak zábavného nehrál :+ 
Výborné hlášky, chemie mezi hrdiny a co jsem nečekal, tak postavy vypadají víc cool, než ty filmové.
Na konci první části už jsem se smál fakt nahlas.
Oproti Avengers velký krok k lepšímu.
Edit: Fakt zamrzí chybějící české titulky. Občas se ty hlášky nedají stíhat.
842094
Dal jsem první misi a dlouho jsem něco tak zábavného nehrál *:+*  Výborné hlášky, chemie mezi hrdiny a co jsem nečekal, tak postavy vypadají víc cool, než ty filmové. Na konci první části už jsem se smál fakt nahlas. Oproti Avengers velký krok k lepšímu. Edit: Fakt zamrzí chybějící české titulky. Občas se ty hlášky nedají stíhat.
Guardians of the Galaxy
11 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Ty jo super. To je to stejné, co se přirovnávalo k tomu Tarkovu nebo to je ještě něco jiného?
842093
Ty jo super. To je to stejné, co se přirovnávalo k tomu Tarkovu nebo to je ještě něco jiného?
842081
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Godlike
Po betě a hlavně prvním MW se na to taky hodně těším. A to mě Cold War fakt nesmírně zklamalo a Vanguard jsem raději úplně vynechal.

Btw. link tohle vypadá taky zajímavě
842081
Po betě a hlavně prvním MW se na to taky hodně těším. A to mě Cold War fakt nesmírně zklamalo a Vanguard jsem raději úplně vynechal. Btw. https://insider-gaming.com/modern-warfare-2-raids/ tohle vypadá taky zajímavě
842078
2 -1
reagují: Godlike
reagovat

MW II Open Beta

Má to naprosto šílenej interface menu, ale jinak se to nehraje vůbec zle. Je to smooth. Druhý Warzone by mohl být moc fajn.
842078
Má to naprosto šílenej interface menu, ale jinak se to nehraje vůbec zle. Je to smooth. Druhý Warzone by mohl být moc fajn.
MW II Open Beta
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
V rámci mého "zajímám se o herní medium" čtení jsem narazil na:

"So what we do is we make bad movies, and we stick in some gameplay which we mostly stole from five years ago [:D] and we say, “in order to get to the next episode, you must do this…” Right? That’s advancing the medium. That’s what we’re doing. It’s like, great, so in order to get to the next page of Gone With the Wind I have to play with a spreadsheet, and then you get the next chapter. [:D]"

source: link (zajímavé je to celé)

Je to z roku 2006 :D
842057
V rámci mého "zajímám se o herní medium" čtení jsem narazil na: [i] "So what we do is we make bad movies, and we stick in some gameplay which we mostly stole from five years ago [*:D*] and we say, “in order to get to the next episode, you must do this…” Right? That’s advancing the medium. That’s what we’re doing. It’s like, great, so in order to get to the next page of Gone With the Wind I have to play with a spreadsheet, and then you get the next chapter. [*:D*]"[/i] source: https://www.raphkoster.com/2006/11/10/project-horseshoe-influences/ (zajímavé je to celé) Je to z roku 2006 *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Mně to trvalo snad desítky hodin, kdy mě to sice okouzlilo, ale krutě nebavilo. Všechno složité a pomalé. Taky trvalo klidně měsíc, kdy jsem to ani nezapnul a bylo mi jen líto, jak mě tento klenot míjí. Ale zhruba od momentu, kdy jsem se rozhodl ochočit si divokého běláka a byl to skutečně proces jak kráva a hodně nadávání a nervů, trvající asi tři hodiny, tak jsem si k té hře vytvořil pouto jako k tomu koni. :D Naskočil jsem na tempo a propadl jsem tomu jako asi žádné jiné hře. Právě ta pomalost a fakt, že na všechno je animace, každou činnost vidíš, spolu s hromadou mechanik té hry, strašně vtáhne do toho světa, který jednoduše žije. Zažral jsem se do toho strašně, ale fakt nesmíš chtít, aby tě to příběhově furt někam táhlo. Je to prostě slowburn, kde větší částí "příběhu" je život na divokém západě s obstaráváním jídla a peněz, aby gang mohl fungovat. Přesto hra nabízí několik velkých filmových momentů a ke konci graduje neskutečně. A to díky tomu, že jsi s Arthurem opravdu žil se vším všudy. Strašně silné to bylo. A když jsem potom zapnul druhý Horizon, byl jsem úplně na nervy, jak se Aloy nebo záporáci pohybují šíleně nerealisticky a strašně mě to vytrhává, protože jsem si tak zvykl na postavu, která opravdu je z masa a kostí. No takže chci říct, že bylo těžké se do RDR2 dostat a teď je stejně těžké se od něj oprostit :D
842051
Mně to trvalo snad desítky hodin, kdy mě to sice okouzlilo, ale krutě nebavilo. Všechno složité a pomalé. Taky trvalo klidně měsíc, kdy jsem to ani nezapnul a bylo mi jen líto, jak mě tento klenot míjí. Ale zhruba od momentu, kdy jsem se rozhodl ochočit si divokého běláka a byl to skutečně proces jak kráva a hodně nadávání a nervů, trvající asi tři hodiny, tak jsem si k té hře vytvořil pouto jako k tomu koni. *:D* Naskočil jsem na tempo a propadl jsem tomu jako asi žádné jiné hře. Právě ta pomalost a fakt, že na všechno je animace, každou činnost vidíš, spolu s hromadou mechanik té hry, strašně vtáhne do toho světa, který jednoduše žije. Zažral jsem se do toho strašně, ale fakt nesmíš chtít, aby tě to příběhově furt někam táhlo. Je to prostě slowburn, kde větší částí "příběhu" je život na divokém západě s obstaráváním jídla a peněz, aby gang mohl fungovat. Přesto hra nabízí několik velkých filmových momentů a ke konci graduje neskutečně. A to díky tomu, že jsi s Arthurem opravdu žil se vším všudy. Strašně silné to bylo. A když jsem potom zapnul druhý Horizon, byl jsem úplně na nervy, jak se Aloy nebo záporáci pohybují šíleně nerealisticky a strašně mě to vytrhává, protože jsem si tak zvykl na postavu, která opravdu je z masa a kostí. No takže chci říct, že bylo těžké se do RDR2 dostat a teď je stejně těžké se od něj oprostit *:D*
841982
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
V tom "nejdu hráči naproti" je extrém nejnovější Zelda. Vhodí tě do hry a "na všechno si dojdi sám".
I po sto a více hodinách jsem na něco nového přicházel a najít všechny dungeony bez internetu dokážou fakt jen blázni, co jim nevadí u hry strávit i 500 hodin.
U některých věcí doteď nevim, jak je použit :D

Tsushima byla fajn kvůli atmosféře, příběhu, pocitu, že hrajete za Samuraje a nádhernému prostředí.
Ale všechny vedlejší mise byly o jednom a tom samém. Rychlé posouvání jsem nepoužíval, na to mě ten svět až moc uhranul, ale že bych si tu jízdu užíval tak jako v RDR2, Zaklínači nebo skákání mezi mrakodrapy ve Spider-Manovi, to se říct nedá.

EA hry neřeším, to je mekáč mezi otevřeným světem. I ten Fenix Rising mě nakonec zklamal a nepamatuju si z něj skoro nic, kromě toho, že to byl Zelda z výprodeje.

BTW stahování z kůže v RDR 2 je tak fyzicky nebezpečně detailní, až se bojím, že je fakt stahovali.
841988
V tom "nejdu hráči naproti" je extrém nejnovější Zelda. Vhodí tě do hry a "na všechno si dojdi sám". I po sto a více hodinách jsem na něco nového přicházel a najít všechny dungeony bez internetu dokážou fakt jen blázni, co jim nevadí u hry strávit i 500 hodin. U některých věcí doteď nevim, jak je použit *:D* Tsushima byla fajn kvůli atmosféře, příběhu, pocitu, že hrajete za Samuraje a nádhernému prostředí. Ale všechny vedlejší mise byly o jednom a tom samém. Rychlé posouvání jsem nepoužíval, na to mě ten svět až moc uhranul, ale že bych si tu jízdu užíval tak jako v RDR2, Zaklínači nebo skákání mezi mrakodrapy ve Spider-Manovi, to se říct nedá. EA hry neřeším, to je mekáč mezi otevřeným světem. I ten Fenix Rising mě nakonec zklamal a nepamatuju si z něj skoro nic, kromě toho, že to byl Zelda z výprodeje. BTW stahování z kůže v RDR 2 je tak fyzicky nebezpečně detailní, až se bojím, že je fakt stahovali.
841977
1 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
To je výstižný shrnutí, který mi připomíná, proč jsem to vlastně hrál 1,5 - 2 roky, než jsem dohrál příběh. Nejdřív si mě to háčkovalo pomalu, viz. jak zmiňuješ tu vánici a taky, jak psal LIFTY - co je mi do nějakýho Artura ... :D

A pak - jednak jsem asi ani nechtěl pokračovat v kapitolách, protože „To je tak boží, já to ještě nechci dohrát", o některý postavy jsem se bál a v rámci „času“ mi vůbec nevadilo, že jsem za tejden udělal misi-dvě, zbytek jen putování krajinou. A na konci, možná to je sentimentální, ale připomnělo to sílu her. Asi jako když jsem na škole před rodičema fingoval, že je mi blbě, protože i kdyby se dělo v ten den ve škole cokoliv, já prostě potřeboval vědět, jak dopadne první Mafie :) Tady už jsem se z práce neulil, ale mám to v paměti, Arthura beru jako jednu z nej postav obecně ve hrách, co jsem potkal, a asi se k tý hře pomalu vrátim. I kdyby jen na putování po mapě :D
841985
To je výstižný shrnutí, který mi připomíná, proč jsem to vlastně hrál 1,5 - 2 roky, než jsem dohrál příběh. Nejdřív si mě to háčkovalo pomalu, viz. jak zmiňuješ tu vánici a taky, jak psal LIFTY - co je mi do nějakýho Artura ... *:D* A pak - jednak jsem asi ani nechtěl pokračovat v kapitolách, protože „To je tak boží, já to ještě nechci dohrát", o některý postavy jsem se bál a v rámci „času“ mi vůbec nevadilo, že jsem za tejden udělal misi-dvě, zbytek jen putování krajinou. A na konci, možná to je sentimentální, ale připomnělo to sílu her. Asi jako když jsem na škole před rodičema fingoval, že je mi blbě, protože i kdyby se dělo v ten den ve škole cokoliv, já prostě potřeboval vědět, jak dopadne první Mafie :) Tady už jsem se z práce neulil, ale mám to v paměti, Arthura beru jako jednu z nej postav obecně ve hrách, co jsem potkal, a asi se k tý hře pomalu vrátim. I kdyby jen na putování po mapě *:D*
841977
4 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ono je to všetko pekné ale je to aspoň teda pre mňa sakramentsky pomalé, všetko strašne trvá, presne jak si napísal s tými nábojmy. Ulovím zviera, musím ho stiahnut z kože, kožu musím zdvihnút a odložit na kona, ak ulovím ďalšie zviera už tú kožu na kona nedám, musím ju najskôr dlhou cestou odniesť niekam predať, mäso musím spracovať, založím tábor a každé jedno mäso musím po jednom opekať čo tiež trvá, tlačítkom opustím tábor, potom ho musím ešte ďalším tlačítkom zabaliť ako keby nestačilo jedno tlačítko a takto dokola. Tá hra je až prehnane realistická. Akože ano, je to prepracované, fakt hodne, ale je to tak strašne prepracované že na hru je to až príliš. Teda aspoň pre mňa.

Len chcem upozorniť že ja netvrdím že je to sračka, to vôbec, len mi to jednoducho nesadlo a asi to nieje hra pre mňa. Ale uvidím, možno keď v tom strávim ešte ďalších 20 hodín tak sa to nejak časom zmení, možno si zvyknem, možno to potiahne príbeh, uvidím. Ale zatiaľ ma všetky tie bočné aktivity momentálne skôr unavujú ako by ma bavili.
841982
Ono je to všetko pekné ale je to aspoň teda pre mňa sakramentsky pomalé, všetko strašne trvá, presne jak si napísal s tými nábojmy. Ulovím zviera, musím ho stiahnut z kože, kožu musím zdvihnút a odložit na kona, ak ulovím ďalšie zviera už tú kožu na kona nedám, musím ju najskôr dlhou cestou odniesť niekam predať, mäso musím spracovať, založím tábor a každé jedno mäso musím po jednom opekať čo tiež trvá, tlačítkom opustím tábor, potom ho musím ešte ďalším tlačítkom zabaliť ako keby nestačilo jedno tlačítko a takto dokola. Tá hra je až prehnane realistická. Akože ano, je to prepracované, fakt hodne, ale je to tak strašne prepracované že na hru je to až príliš. Teda aspoň pre mňa. Len chcem upozorniť že ja netvrdím že je to sračka, to vôbec, len mi to jednoducho nesadlo a asi to nieje hra pre mňa. Ale uvidím, možno keď v tom strávim ešte ďalších 20 hodín tak sa to nejak časom zmení, možno si zvyknem, možno to potiahne príbeh, uvidím. Ale zatiaľ ma všetky tie bočné aktivity momentálne skôr unavujú ako by ma bavili.
841977
1 -1
reagují: KARLOS, vZeč
reagovat
reaguje na: Gorecki
Mno, ono AC je designované jako klasická hračka/droga. AC Odyssey je prostě co pár sekund něco na dělání. Ono je to vlastně prázdné, ale nikdy nad tím nepřemýšlíš, protože se zrovna sekáš (po miliónté) nebo zrovna jedeš na koni, ale jen 40s daleko (protože ideální čas mezi "beats" aby se hráč nenudil) atd...

RDR2 je v tomhle výrazně jiný. Nejde hráči naproti a díky tomu projedeš počáteční sněhovou bouři a máš pocit žes... projel sněhovou bouři. Že to nějakou dobu trvalo, že to mělo nějakou váhu. Hodně lidí to sralo, ale ono to k té hře patří. Je kolem toho celkem vystavěná.

Člověk nesmí mít mindset "jedu do vedlejšího města a strašně to trvá" ale "cestuju do vedlejšího města krásnou přírodou". Neříkám, že mě to bavilo naprosto vždy a všude (vyřezávat si náboje po jednom je trochu moc :D) Ale ten svět má jakousi těžko popsatelnou "váhu" každé akce, kterou prostě většina jiných her nemá.

PS: Po herní stránce je to taková ta Rockstar klasika, nenadchne a neurazí ( link ) ale jako zážitková věc je to IMHO jedna z nej věcí dané generace. Ta pomalost plus neuvěřitelný cit pro detail je prostě boží.

PPS: A ještě jedna anekdota: můžeš si tam osedlat vlastního koně. Já jel pro rychlého běláka někde na konci mapy a pořád si pamatuju tu cestu (protože umřít by znamenalo ji opakovat), takže jsem jel, kde jsem potkal vlky, kde jsem potkal medvěda, jak jsem se pomalu přibližoval abych jej nevyplašil, jak jsem se pak se staženýma půlkama vracel přes celou mapu zpět... To prostě víceméně jinde nezažiješ (hrál jsem to 4 roky zpět).
841977
Mno, ono AC je designované jako klasická hračka/droga. AC Odyssey je prostě co pár sekund něco na dělání. Ono je to vlastně prázdné, ale nikdy nad tím nepřemýšlíš, protože se zrovna sekáš (po miliónté) nebo zrovna jedeš na koni, ale jen 40s daleko (protože ideální čas mezi "beats" aby se hráč nenudil) atd... RDR2 je v tomhle výrazně jiný. Nejde hráči naproti a díky tomu projedeš počáteční sněhovou bouři a máš pocit žes... projel sněhovou bouři. Že to nějakou dobu trvalo, že to mělo nějakou váhu. Hodně lidí to sralo, ale ono to k té hře patří. Je kolem toho celkem vystavěná. Člověk nesmí mít mindset [i]"jedu do vedlejšího města a strašně to trvá"[/i] ale [i]"cestuju do vedlejšího města krásnou přírodou"[/i]. Neříkám, že mě to bavilo naprosto vždy a všude (vyřezávat si náboje po jednom je trochu moc *:D*) Ale ten svět má jakousi těžko popsatelnou "váhu" každé akce, kterou prostě většina jiných her nemá. PS: Po herní stránce je to taková ta Rockstar klasika, nenadchne a neurazí ( https://www.youtube.com/watch?v=MvJPKOLDSos ) ale jako zážitková věc je to IMHO jedna z nej věcí dané generace. Ta pomalost plus neuvěřitelný cit pro detail je prostě boží. PPS: A ještě jedna anekdota: můžeš si tam osedlat vlastního koně. Já jel pro rychlého běláka někde na konci mapy a pořád si pamatuju tu cestu (protože umřít by znamenalo ji opakovat), takže jsem jel, kde jsem potkal vlky, kde jsem potkal medvěda, jak jsem se pomalu přibližoval abych jej nevyplašil, jak jsem se pak se staženýma půlkama vracel přes celou mapu zpět... To prostě víceméně jinde nezažiješ (hrál jsem to 4 roky zpět).
841963
14 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se