Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2701 - 2720 Napsat příspěvek
Tak čeština do KCD snad už brzy.:+ Ještě jsem to nikdy nehrál, čekám trpělivě na náš dabing.:)  

link
854287
Tak čeština do KCD snad už brzy.*:+* Ještě jsem to nikdy nehrál, čekám trpělivě na náš dabing.*:)*   [url=https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/324024768_890735522154641_3070621927629386796_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Mm7z13WREgAAX8tj2fq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC1dQsheQp_zh2UZgNAH2O-II2wkdb4UN-Dg6bMj5-RJg&oe=63C4D8A3]link[/url]
1 0
reagovat
Presne :D:D:D
link
854262
Presne *:D**:D**:D* https://www.instagram.com/reel/CmZVFoppj-P/?igshid=MDJmNzVkMjY=
1 0
reagovat
reaguje na: Vardant
O některých věcech se ve slušné společnosti nemluví.:D
854211
O některých věcech se ve slušné společnosti nemluví.*:D*
854207
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A Forspoken nic? :D
Začínám si myslet, že ta hra bude propadák :))
854207
A Forspoken nic? *:D* Začínám si myslet, že ta hra bude propadák *:))*
854205
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Dead Space Remake Launch trailer

Lahůdka a už za dva týdny.:+

A hned potom Hogwarts Legacy.:D
854205
[url=https://youtu.be/ctQl9wa3ydE]Dead Space Remake Launch trailer [/url] Lahůdka a už za dva týdny.*:+* A hned potom Hogwarts Legacy.*:D*
2 0
reagují: Vardant
reagovat

TLoU 2

Mně se to tak blbě hraje... Už to chci mít za sebou!:D
854178
[spoiler]Mně se to tak blbě hraje... Už to chci mít za sebou!*:D*[/spoiler]
TLoU 2
3 0
reagovat
reaguje na: SteKi
V to doufám. Jenže to taky znamená, že bychom to za pár měsíců měli mít, takže už by bylo fajn to i slyšet od Sony 8).
853988
V to doufám. Jenže to taky znamená, že bychom to za pár měsíců měli mít, takže už by bylo fajn to i slyšet od Sony *8)*.
853983
1 0
reagovat
Pokiaľ viem, tak všetky PS exkluzivity po troch rokoch od vydania, vyjdú aj na PC
853983
Pokiaľ viem, tak všetky PS exkluzivity po troch rokoch od vydania, vyjdú aj na PC
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
No snad mu to nebude trvat deset let jako Last of Us :)
853944
No snad mu to nebude trvat deset let jako Last of Us *:)*
853943
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Snad jednou bude. 
853943
Snad jednou bude. 
853940
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Godlike
Vypadá opravdu moc hezky, jedna z velmi mála her u kterých mě mrzí že není i na PC.
853940
Vypadá opravdu moc hezky, jedna z velmi mála her u kterých mě mrzí že není i na PC.
853908
4 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Godlike
Hlavne nezahltí obsahom, ako napr hry od Ubisoftu. Je primerane veľká a dlhá. A je teda neskutočne krasná. 
853909
Hlavne nezahltí obsahom, ako napr hry od Ubisoftu. Je primerane veľká a dlhá. A je teda neskutočne krasná. 
853908
5 0
reagují: rollman69
reagovat
Tsushima je neskutečně skvělá hra. Taky není ani náhodou dokonalá, jak tu nedávno proběhla diskuze, ale chytne a nepustí. 
853908
Tsushima je neskutečně skvělá hra. Taky není ani náhodou dokonalá, jak tu nedávno proběhla diskuze, ale chytne a nepustí. 
5 0
reagují: HAL, RidleyCrowe
reagovat

Last of Us: Left Behind remaster

Já si teda jedu depresivní den. Dal jsem poslední dva díly 1883 a k tomu tohle.

Užil jsem si to, ale celou dobu mě tam v hlavě vzadu štvalo, že něco takového nedostal i druhý díl...
853745
Já si teda jedu depresivní den. Dal jsem poslední dva díly 1883 a k tomu tohle. Užil jsem si to, ale celou dobu mě tam v hlavě vzadu štvalo, že něco takového nedostal i druhý díl...
Last of Us: Left Behind remaster
4 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Taky miluji hry, kdy prostě prozkoumám každý mm mapy. God Of War byla jedna z nich a RDR 2 jsem taky miloval. Bože, jak já se těším na opáčko. U takového Asassasína (Odyssey), mě to bavilo chvíli, než jsem zjistil, že lov otazníčků po tak velké mapě může způsobit deprese.. PS. Tsushima mě čeká hned po Jediovi :)
853741
Taky miluji hry, kdy prostě prozkoumám každý mm mapy. God Of War byla jedna z nich a RDR 2 jsem taky miloval. Bože, jak já se těším na opáčko. U takového Asassasína (Odyssey), mě to bavilo chvíli, než jsem zjistil, že lov otazníčků po tak velké mapě může způsobit deprese.. PS. Tsushima mě čeká hned po Jediovi :)
853740
2 0
reagovat

Ghost of Tsushima

Po čase zas hra, kde si nenuceně pročesávám s vlastní zapáleností každou věc na mapě, i když je to zrovna jen pomník, haiku apod. podstatný je, že mě to pořád něčím překvapuje a při hraní jsem si říkal, že dozrál čas rozehrát pak někdy podruhý Red Dead Redemption 2 :+

Akorát tedy zrovna jsem zavítal na ostrov Iki a šamany jsem fakt k tomu bádání nepotřeboval :D
853740
Po čase zas hra, kde si nenuceně pročesávám s vlastní zapáleností každou věc na mapě, i když je to zrovna jen pomník, haiku apod. podstatný je, že mě to pořád něčím překvapuje a při hraní jsem si říkal, že dozrál čas rozehrát pak někdy podruhý Red Dead Redemption 2 *:+* Akorát tedy zrovna jsem zavítal na [spoiler]ostrov Iki a šamany jsem fakt k tomu bádání nepotřeboval *:D*[/spoiler]
Ghost of Tsushima
6 0
reagují: rollman69
reagovat

Jedi: Fallen Order

Tak moje dojmy po asi 9 h hraní. Pořád mě to děsně baví. Souboje jsou sice mírně repetetivní, ale líbí se mi ta strategie, kde fakt člověk musí trošku kombit. Příběh zatím ok, ale převážně prozkoumávám planety, takže na jedné strávím i jeden celý herní session, ne-li víc. Jsem teď tam, kde jsem sabotoval toho velkého robota (jméno si teď fakt nevzpomenu) a jdu hledat velitele Wookiu. No, těším se, až budu platinovat. Ta kompletace planet na 100% bude chláma :D
853734
Tak moje dojmy po asi 9 h hraní. Pořád mě to děsně baví. Souboje jsou sice mírně repetetivní, ale líbí se mi ta strategie, kde fakt člověk musí trošku kombit. Příběh zatím ok, ale převážně prozkoumávám planety, takže na jedné strávím i jeden celý herní session, ne-li víc. Jsem teď tam, kde jsem sabotoval toho velkého robota (jméno si teď fakt nevzpomenu) a jdu hledat velitele Wookiu. No, těším se, až budu platinovat. Ta kompletace planet na 100% bude chláma :D
Jedi: Fallen Order
10 0
reagovat

TLoU Part 1

Já na to nejspíš vlítnu ve čtvrtek večer po jisté věci.
853521
Já na to nejspíš vlítnu ve čtvrtek večer po jisté věci.
TLoU Part 1
4 -1
reagovat

TLoU Part 1

Jsem si říkal, že to vlastně není tak jiné a pak si pustil gameplay ze staré verze na youtube... 

Tomuhle byla věnována obrovská péče a už tak dokonalou hru ještě zdokonalili. 
Napodruhé ještě lepší zážitek, než poprvé. Hrozně jsem si tam každou část vychutnával, přitom je ta hra v mnoha ohledech pořád stejná (rozestaví se figurky na šachovnici a vy je musíte postupně likvidovat) Ale ty postavy, příběh, svět a atmosféru musí člověk milovat.
Teď jdu podruhé na druhý díl a bude hodně bolestivé to hrát tak krátce po sobě...
A taky jsem zvědavý, jestli se utvrdim v tom, že je to nejlepší hra, jakou jsem měl možnost hrát 8)
853520
Jsem si říkal, že to vlastně není tak jiné a pak si pustil gameplay ze staré verze na youtube...  Tomuhle byla věnována obrovská péče a už tak dokonalou hru ještě zdokonalili.  Napodruhé ještě lepší zážitek, než poprvé. Hrozně jsem si tam každou část vychutnával, přitom je ta hra v mnoha ohledech pořád stejná (rozestaví se figurky na šachovnici a vy je musíte postupně likvidovat) Ale ty postavy, příběh, svět a atmosféru musí člověk milovat. Teď jdu podruhé na druhý díl a bude hodně bolestivé to hrát tak krátce po sobě... A taky jsem zvědavý, jestli se utvrdim v tom, že je to nejlepší hra, jakou jsem měl možnost hrát *8)*
TLoU Part 1
8 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je tam nějaký systém respawnování enemáků a nezabíjíš je pohledem. To je asi tak všechno. Jako celek to u mě nijak extra nefungovalo, tak jsem to po chvíli odložil, ale mám to na seznamu her, které ještě někdy zkusím.
853381
Je tam nějaký systém respawnování enemáků a nezabíjíš je pohledem. To je asi tak všechno. Jako celek to u mě nijak extra nefungovalo, tak jsem to po chvíli odložil, ale mám to na seznamu her, které ještě někdy zkusím.
853338
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se