reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 17521 - 17540
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 876
- 877
- 878
- .
- 2658
- 2659
Koronavirus si začíná vybírat daň i na zdravých lidech. Tahle diskuze mě rozsekala jak dlouho nic. 43 příspěvků, člověk se těší na nějakou plodnou diskuzi a je to podraz. Zlatý!
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Tusim, ze to tu resil do_Od... Zkus mu napsat, teďka z hlavy fakt nevím...
reagovat
|
Název filmu
Hele pamatuju si na nějaký český dobový film, myslím že před druhou světovou, kde se řešila politika a basketbal. Nevíte někdo, co to je?
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Koronafilm pro dnešní den č.4 : Zlatý podraz
Jestli máte pocit, že s váma pandemie a vláda ČR vyjebává, tak je potřeba si připomenout, že kdybyste hráli basketbal a dostali se do finále MS, tak s vámi může vyjebat i rozhodčí, po tom, co s vámi v uplynulých 10 letech vyjebal Hitler a komunisti. Takže hlavu vzhůru buzíčci! 5,5/10
Táhne to Piškula a Malý, ale jinak je film prázdný jako rezervoár mé trpělivosti po 4 týdnech karantény.
Táhne to Piškula a Malý, ale jinak je film prázdný jako rezervoár mé trpělivosti po 4 týdnech karantény.
reagují:
Disketa1
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Protože Emmerich natočil hromadu lepších katastrofických filmů a čekal jsem od něj v tomto něco víc. Za to Pád, jakožo silný béčko, si to připouští a servíruje větší destrukci za méně peněz. Útok je béčko, které se tváří jako áčko a krom fórů a castingu nenabízí, to co jsem chtěl.
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Zas takova katastrofa to neni. Je pravda, ze ten film moc nevi, cim chce byt... ale natoceny a zahrany je to v pohode, tak na 6/10. A je pravda, ze basket tam je uplne strasny, ale to v te dobe bohuzel byt obecne, ono koukatelny basket je az od devadesatek.
reagovat
|
Měl bych vidět film zvaný Zlatý podraz? Jestli to tu někdo může doporučit...
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
Nejsem si teďka jistej (třeba mě někdo opraví), ale nebyl to Zlatý podraz?
reagovat
|
Když jsem se díval na Gentlemeny, tak mě několikrát napadlo, ze tak, jak se chova k Charliemu Hunnamanovi Hugh Grant, tak nejak by se k nemu choval i Disk. Ta léta propagace v bitvách, než přišel Adam Driver, už nesmazu.
reagovat
|
TOP Diskuze
209Superman: Teaser 37Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 32Klaunovy Vánoce: Recenze 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 23Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 11Holka od vedle: Trailer 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer 13Příručák: Recenze