Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17441 - 17460 Napsat příspěvek
Alladin mi dokonale sedl, včetně úžasného Smithe, nádherné Jasminy a překvapivě dojemného konce:D8)
747325
Alladin mi dokonale sedl, včetně úžasného Smithe, nádherné Jasminy a překvapivě dojemného konce*:D**8)*
2 -1
reagovat
Aladin je skvělej, Král je nuda. 
Ale chápu, že kdyby mě Aladin minul v náladě, tak mi asi jebne.:D
747323
Aladin je skvělej, Král je nuda.  Ale chápu, že kdyby mě Aladin minul v náladě, tak mi asi jebne.*:D*
2 -4
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ježiš ten Král byl teda taky prázdnej a cringe... Ale tam mě to kino udrželo u toho to dokoukat.
Ale ten Beyoncé song byl totální peklo.
747321
Ježiš ten Král byl teda taky prázdnej a cringe... Ale tam mě to kino udrželo u toho to dokoukat. Ale ten Beyoncé song byl totální peklo.
747319
3 -2
reagovat
Lví král se nelíbil ještě více lidem, na RT má 55% a vydělal 1,6 miliardy. Nejsme divní, to svět. Svět a zvířátka bez řitního otvoru.  :D
747319
Lví král se nelíbil ještě více lidem, na RT má 55% a vydělal 1,6 miliardy. Nejsme divní, to svět. Svět a zvířátka bez řitního otvoru.  *:D*
2 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Sigi
Neni, vy jste divny :D Vetsine redakce (vcetne Civala) se to libilo, na IMDB to ma 7 z 10, vydelalo to pres miliardu atd atd
747318
Neni, vy jste divny :D Vetsine redakce (vcetne Civala) se to libilo, na IMDB to ma 7 z 10, vydelalo to pres miliardu atd atd
747315
3 -4
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: verbst
To ti přijde naprosto správně. Jestli to nebude tím, že Ted je prostě divnej:D .. já vydržel asi 20 minut .. pak jsem si radši pustil 8MM s Cagem na uklidnění ;)
747315
To ti přijde naprosto správně. Jestli to nebude tím, že Ted je prostě divnej*:D* .. já vydržel asi 20 minut .. pak jsem si radši pustil 8MM s Cagem na uklidnění *;)*
747312
4 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Fair enough :D Stejně mi přijde divný, že se to vůbec někomu líbí :D
747312
Fair enough *:D* Stejně mi přijde divný, že se to vůbec někomu líbí *:D*
747300
2 -2
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: speta.jr
Čekal jsem, že na konci předá róbu Stárkovi prsten a bude to takovej první díl remaku pána prstenů :D8)
747311
Čekal jsem, že na konci předá róbu Stárkovi prsten a bude to takovej první díl remaku pána prstenů *:D**8)*
747264
2 -2
reagovat
Tak ono by to nemělo být nic překvapivého, hodně z těch původních disneyovek jsou v podstatě muzikály. 
747307
Tak ono by to nemělo být nic překvapivého, hodně z těch původních disneyovek jsou v podstatě muzikály. 
0 -1
reagovat
waves (2019)
75% - double feature s vox lux (85%). pop music, smartphones, 360°. naprosta silenost. zlaty mid90s (80%). 
747305
waves (2019) 75% - double feature s vox lux (85%). pop music, smartphones, 360°. naprosta silenost. zlaty mid90s (80%). 
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
A ty si taky vis co :D
747304
A ty si taky vis co *:D*
747303
1 -1
reagovat
Zpívat se tam bude ještě hodně, nezlepší se to - já se přes to ještě nějak přenesl, ale to věčné zpívání je na tom fakt zlý a i ty vizuální orgie (kýč to je brutální, ale vymazlený) se při něm dají užít jen s jistým sebezapřením. 

Jak si to vlastně Tede vedlo v Indii? Když on je to takový bollywoodský film, resp jeho západní kopie. 
747303
Zpívat se tam bude ještě hodně, nezlepší se to - já se přes to ještě nějak přenesl, ale to věčné zpívání je na tom fakt zlý a i ty vizuální orgie (kýč to je brutální, ale vymazlený) se při něm dají užít jen s jistým sebezapřením.  Jak si to vlastně Tede vedlo v Indii? Když on je to takový bollywoodský film, resp jeho západní kopie. 
747299
3 -2
reagovat
747300
http://www.youtube.com/watch?v=Kq0UxHbNHFg&t=0m2s
747299
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Víc jsem nezvládl koukat. Ten "zpěv" je otřesnej, celý to působí strašně uměle a prostě to nejde...
Ještě, že jsem za to nedal prachy v kině. Na tom HBO se to tak nějak ztratí :D
747299
Víc jsem nezvládl koukat. Ten "zpěv" je otřesnej, celý to působí strašně uměle a prostě to nejde... Ještě, že jsem za to nedal prachy v kině. Na tom HBO se to tak nějak ztratí *:D*
747298
3 -2
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
???
747298
???
747293
0 -1
reagovat

Guy Ritchie's Aladdin

No... Přesně osm minut a 37 vteřin. Víc se fakt nedá. :o:-:D
747293
No... Přesně osm minut a 37 vteřin. Víc se fakt nedá. *:o**:-**:D*
Guy Ritchie's Aladdin
5 -11
reagovat

1917 8/10

Tak to konečně dali v Brně do normálního sálu, zašel jsem.

Jsem rozpolcený. Jako "profesionálního" diváka mě bavilo se na to prostě jen dívat a kochat se tou scénografickou a kameramanskou onanií, zároveň jsem se v některých scénách, kde se prostě "jen" šlo nezbavil nutkání si zdřímnout. Herci jsou slušní, camea zahrána s vervou, hudba trochu zaměnitelná, ale ve výsledku to jako celek funguje velice dobře. Škoda, že ten nejvíc památný záběr je zprasený nedodělanými efekty (spíš je ta scéna od začátku koncepčně vymyšlená blbě a už to v postprodukci nestihli dodělat). Každopádně, nejlepší adaptace videohry všech dob. Škoda, že se ta hra nedá koupit.
747264
Tak to konečně dali v Brně do normálního sálu, zašel jsem. Jsem rozpolcený. Jako "profesionálního" diváka mě bavilo se na to prostě jen dívat a kochat se tou scénografickou a kameramanskou onanií, zároveň jsem se v některých scénách, kde se prostě "jen" šlo nezbavil nutkání si zdřímnout. Herci jsou slušní, camea zahrána s vervou, hudba trochu zaměnitelná, ale ve výsledku to jako celek funguje velice dobře. Škoda, že ten nejvíc památný záběr je zprasený nedodělanými efekty (spíš je ta scéna od začátku koncepčně vymyšlená blbě a už to v postprodukci nestihli dodělat). Každopádně, nejlepší adaptace videohry všech dob. Škoda, že se ta hra nedá koupit.
1917 8/10
2 -2
reagují: xxendxx
reagovat
daisies uz asi nikdy neuvidim. jednou sem k nim mel v drevene chatce blizko ale radsi sem zabloudil s alenkou od svankmajera :o
747232
daisies uz asi nikdy neuvidim. jednou sem k nim mel v drevene chatce blizko ale radsi sem zabloudil s alenkou od svankmajera *:o*
1 -1
reagovat

Superman: Red Son

Jelikož, jsem komiksovou předlohu nečetl, tak jsem se docela těšil, protože DC animáky prostě šlapou velmi dobře, a navíc toto téma je zajímavé. A je to v rámci možností dost dobré. Samozřejmě, že čím více znáte z DC komiksů, tím více si animák užijete, a dané odkazy vám budou dávat větší smysl. Akce je povedená, daná myšlenka je hodně fajn, a má to dobré momenty. 7/10
747206
Jelikož, jsem komiksovou předlohu nečetl, tak jsem se docela těšil, protože DC animáky prostě šlapou velmi dobře, a navíc toto téma je zajímavé. A je to v rámci možností dost dobré. Samozřejmě, že čím více znáte z DC komiksů, tím více si animák užijete, a dané odkazy vám budou dávat větší smysl. Akce je povedená, daná myšlenka je hodně fajn, a má to dobré momenty. 7/10
Superman: Red Son
2 -3
reagovat
reaguje na: GuidoA.
kruh se uzavrel. uz chapu proc tak miluju i lost my body *facepalm*
747199
kruh se uzavrel. uz chapu proc tak miluju i [url=https://letterboxd.com/writer/guillaume-laurant/]lost[/url] my body *facepalm*
747180
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se