Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17421 - 17440 Napsat příspěvek

Muž, který zabil Dona Quijota

Nemůžu říci, že by to nemělo své kvality. Ať už jde o technickou stránku, kameru, nápady či herecké výkony. Jen to na mě jako celek nefunguje. V jednotlivých momentech velmi dobrý, přesto jsem se místy nudil a občas jsem nechápal co se děje. Či je to sen, realita a nebo něco mezi tím. Gilliam si splnil svůj sen, ale já z toho nadšený moc nejsem. 6/10
752252
Nemůžu říci, že by to nemělo své kvality. Ať už jde o technickou stránku, kameru, nápady či herecké výkony. Jen to na mě jako celek nefunguje. V jednotlivých momentech velmi dobrý, přesto jsem se místy nudil a občas jsem nechápal co se děje. Či je to sen, realita a nebo něco mezi tím. Gilliam si splnil svůj sen, ale já z toho nadšený moc nejsem. 6/10
Muž, který zabil Dona Quijota
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Hodne lidi nevidelo od Verhoeena jak Cernou knihu, tak Elle. Oboje velmi dobre i kdyz Elle nebyla uplne kladne prijata.
752228
Hodne lidi nevidelo od Verhoeena jak Cernou knihu, tak Elle. Oboje velmi dobre i kdyz Elle nebyla uplne kladne prijata.
752204
2 0
reagovat
Jedu čistě jeho hollywoodské filmy, tedy od Robocopa po Muže bez stínu.
752206
Jedu čistě jeho hollywoodské filmy, tedy od Robocopa po Muže bez stínu.
752204
1 -8
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mimochodem, minul jsem to, nebo jsi vynechal Flesh and Blood?
752204
Mimochodem, minul jsem to, nebo jsi vynechal [i]Flesh and Blood[/i]?
752186
6 0
reagují: MeaCulpa, Disketa1
reagovat
IMHO je super zábavný i Muž bez stínu, za mne lepší jak nynější ultra přeceňovaný Neviditelný....
752203
IMHO je super zábavný i Muž bez stínu, za mne lepší jak nynější ultra přeceňovaný Neviditelný....
752198
3 -3
reagovat
jj, Zwartboek je velka pecka  a mam pocit, ze ji u nas moc lidi nevidelo. Ja byl kdysi v kine :)
752200
jj, Zwartboek je velka pecka  a mam pocit, ze ji u nas moc lidi nevidelo. Ja byl kdysi v kine :)
752198
6 0
reagovat
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, viděl jsem ho nesčetněkrát.

...a stejně nezapomenu na poslední projekci v Aeru. V jedný z prvních řad a se zvukem dostatečně nahlas, jak to v multiplexech dneska často postrádám, to byl útok skutečně na všechny smysly. Ten film nepolevuje ani na minutu.

Jinak myslím, že je velká chyba přestat s koncem jeho hollywoodskýho období, když ses takhle pěkně rozjel. Minimálně Zwartboek (skvělá Carice van Houten a mrtvých snad víc než ve dvojce Žhavých výstřelů) a Elle za to stojí.
752198
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, viděl jsem ho nesčetněkrát. ...a stejně nezapomenu na poslední projekci v Aeru. V jedný z prvních řad a se zvukem dostatečně nahlas, jak to v multiplexech dneska často postrádám, to byl útok skutečně na všechny smysly. Ten film nepolevuje ani na minutu. Jinak myslím, že je velká chyba přestat s koncem jeho hollywoodskýho období, když ses takhle pěkně rozjel. Minimálně [i]Zwartboek[/i] (skvělá Carice van Houten a mrtvých snad víc než ve dvojce Žhavých výstřelů) a [i]Elle[/i] za to stojí.
752186
5 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
reaguje na: kubqo
Dávám si opáčko Verhoevenových hollywoodských filmů. Zítra to bude jeho poslední hollywoodský počin Muž bez stínu aka Hollow Man a tím skončím tuhle přehlídku plnou báječných filmů. :+
752188
Dávám si opáčko Verhoevenových hollywoodských filmů. Zítra to bude jeho poslední hollywoodský počin Muž bez stínu aka Hollow Man a tím skončím tuhle přehlídku plnou báječných filmů. *:+*
752187
2 -1
reagovat
wtf, aj ja som to včera pozeral :D
752187
wtf, aj ja som to včera pozeral *:D*
752186
3 -1
reagují: Disketa1
reagovat

Hvězdná pěchota (1997)

Jediný film, kde uvidíte mladého Neila Patricka Harrise v nacistické uniformě. ;);) Vedle Základního instinktu nejpromyšlenější Verhoevenův snímek 90. let. Málokterá satira přesáhla dobu vzniku a může se pochlubit skutečnou nadčasovostí jako právě Hvězdná pěchota. Naprosto geniální práce s médii a propagandou, přičemž obě složky jsou skvělým způsobem zkombinovány s teenagerskými seriály z dané doby. O filmu a jeho interpretaci by se dalo mluvit hodně dlouho, ale já ten snímek mám rád z úplně jiného a přímočařejšího důvodu: Mladý Casper Van Dien a jeho nádherné tělo.
752186
Jediný film, kde uvidíte mladého Neila Patricka Harrise v nacistické uniformě. *;)*;) Vedle Základního instinktu nejpromyšlenější Verhoevenův snímek 90. let. Málokterá satira přesáhla dobu vzniku a může se pochlubit skutečnou nadčasovostí jako právě Hvězdná pěchota. Naprosto geniální práce s médii a propagandou, přičemž obě složky jsou skvělým způsobem zkombinovány s teenagerskými seriály z dané doby. O filmu a jeho interpretaci by se dalo mluvit hodně dlouho, ale já ten snímek mám rád z úplně jiného a přímočařejšího důvodu: Mladý Casper Van Dien a jeho nádherné tělo.
Hvězdná pěchota (1997)
9 -4
reagují: Memphis, Memphis, kubqo
reagovat
reaguje na: speedy.mail
To mne taky překvapilo! 

Naposledy se mi to stalo s dvojčaty Ashmoreovými (IceMan z X-menů).
752139
To mne taky překvapilo!  Naposledy se mi to stalo s dvojčaty Ashmoreovými (IceMan z X-menů).
752133
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A nejsou to ani bráchové, jak se často na webech píše. :)
752133
A nejsou to ani bráchové, jak se často na webech píše. :)
752132
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Code 8

To nebylo vůbec blbý! Nízkorozpočtová variace na mutanty a  X-meny. Bere to pohled na superschopnosti z přízemnější roviny, která se s rozpočty vytratila. Je to béčko, s jednoduchým příběhem, ale dost jsem se bavil. 7/10

Vytáhni v hospodě: Robbie Amell a Stephen Amell nejsou jeden člověk :o

Vytáhni v karanténě: Natočil to Jeff Chan jako adaptaci svého kraťasu, mimo kterého má na kontě i takové ty povedené fan filmky z Call of Duty. Určitě bych mu dal nějakou šanci u něčeho s větším rozpočtem, docela šikula. :+
752132
To nebylo vůbec blbý! Nízkorozpočtová variace na mutanty a  X-meny. Bere to pohled na superschopnosti z přízemnější roviny, která se s rozpočty vytratila. Je to béčko, s jednoduchým příběhem, ale dost jsem se bavil. 7/10 Vytáhni v hospodě: Robbie Amell a Stephen Amell nejsou jeden člověk *:o* Vytáhni v karanténě: Natočil to Jeff Chan jako adaptaci svého kraťasu, mimo kterého má na kontě i takové ty povedené fan filmky z Call of Duty. Určitě bych mu dal nějakou šanci u něčeho s větším rozpočtem, docela šikula. *:+*
Code 8
1 -2
reagují: speedy.mail
reagovat
Bohužel jsem verzi s Gwyneth Paltrow neviděl. Ale jako srovnání snad postačí mé hodnocení filmů z podobného žánru. Rozum a cit 9/10, Pýcha a předsudek 9/10, Daleko od hlučícího davu 8/10, Nadějné vyhlídky 7/10.
752106
Bohužel jsem verzi s Gwyneth Paltrow neviděl. Ale jako srovnání snad postačí mé hodnocení filmů z podobného žánru. Rozum a cit 9/10, Pýcha a předsudek 9/10, Daleko od hlučícího davu 8/10, Nadějné vyhlídky 7/10.
752105
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
A jak bys tuhle verzi Emmy srovnal s verzí, kde hrála Gwyneth Paltrow?
752105
A jak bys tuhle verzi Emmy srovnal s verzí, kde hrála Gwyneth Paltrow?
752101
1 -2
reagují: hroubek
reagovat

Emma (2020)

Na Rozum a cit či Pýchu a předsudek se to nechytá, ale o špatném filmu nemůže být řeč. Má to dobré herce, skvělou atmosféru a typické propriety, které jsou v adaptací o Jane Austenové. Chvilku mě trvalo, než jsem se dostal do příběhu, a je to dáno tím, že mě titulní Emma nebyla úplně nejsympatičtější, ale v průběhu děje se to lepšilo a lepšilo, což je samozřejmě účel. Za mě dobrých 7,5/10.
752101
Na Rozum a cit či Pýchu a předsudek se to nechytá, ale o špatném filmu nemůže být řeč. Má to dobré herce, skvělou atmosféru a typické propriety, které jsou v adaptací o Jane Austenové. Chvilku mě trvalo, než jsem se dostal do příběhu, a je to dáno tím, že mě titulní Emma nebyla úplně nejsympatičtější, ale v průběhu děje se to lepšilo a lepšilo, což je samozřejmě účel. Za mě dobrých 7,5/10.
Emma (2020)
3 0
reagují: Disketa1
reagovat

Free movies na youtube

Som na fone, väčšina má asi region lock, takže asi len s vpn. Link
752029
Som na fone, väčšina má asi region lock, takže asi len s vpn. [url=https://freemovies.ltd/]Link[/url]
Free movies na youtube
0 0
reagovat
Filmu skodi najma “herecka” v hlavnej ulohe, ktora bola vyberana podla toho ako vie tancovat, nie hrat.
752026
Filmu skodi najma “herecka” v hlavnej ulohe, ktora bola vyberana podla toho ako vie tancovat, nie hrat.
752014
3 0
reagovat

Showgirls (1995)

Rozhodně dobrý film o touze za slávou a být na výsluní, byť o to můžete kdykoli přijít. Jít si za svým a klidně i přes případné mrtvoly. Rozhodně potěší velmi náročné taneční scény, nahý Kyle MacLachlan a typická Verhoevenova režie se vším, co k tomu patří. Bohužel filmu škodí něco, za co snímek nemůže. Jde o fakt, že Showgirls u nás vyšly pouze na DVD u nechvalně proslulého Intersonicu. Výsledkem je naprosto otřesný přepis a tragické české titulky s pravopisnými chybami. Pořád naivně doufám v blučko s novým přepisem a titulky, ten film by si to určitě zasloužil.
752014
Rozhodně dobrý film o touze za slávou a být na výsluní, byť o to můžete kdykoli přijít. Jít si za svým a klidně i přes případné mrtvoly. Rozhodně potěší velmi náročné taneční scény, nahý Kyle MacLachlan a typická Verhoevenova režie se vším, co k tomu patří. Bohužel filmu škodí něco, za co snímek nemůže. Jde o fakt, že Showgirls u nás vyšly pouze na DVD u nechvalně proslulého Intersonicu. Výsledkem je naprosto otřesný přepis a tragické české titulky s pravopisnými chybami. Pořád naivně doufám v blučko s novým přepisem a titulky, ten film by si to určitě zasloužil.
Showgirls (1995)
2 -3
reagují: Gorecki
reagovat

Jay and Silent Bob Reboot 4/10

prvnich asi 30-40 minut jsem rikal, jo je to blby ale svym zpusobem fakt dobry, druha tretina je peklo a posledni tretina je jak na horske draze. Slabota... teda Martha! V nekterych ohledech mi to pripomnelo film, ktery jsem s kamarady tocil na stredni a ne neco od borce co je 25 let v reziserskem sedle.
752011
prvnich asi 30-40 minut jsem rikal, jo je to blby ale svym zpusobem fakt dobry, druha tretina je peklo a posledni tretina je jak na horske draze. Slabota... teda Martha! V nekterych ohledech mi to pripomnelo film, ktery jsem s kamarady tocil na stredni a ne neco od borce co je 25 let v reziserskem sedle.
Jay and Silent Bob Reboot 4/10
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se