Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17161 - 17180 Napsat příspěvek

Emma 2020

Je skoda, ze neuvidim v kine, protoze je to adaptace vcelku zdarila. Mam s filmem vlastne jediny problem: nelibi se mi Anya Taylor-Joy. Bill Nighy je ale absolutne k sezrani a i na malem prostoru ukazuje, ze je pan herec. 
749582
Je skoda, ze neuvidim v kine, protoze je to adaptace vcelku zdarila. Mam s filmem vlastne jediny problem: nelibi se mi Anya Taylor-Joy. Bill Nighy je ale absolutne k sezrani a i na malem prostoru ukazuje, ze je pan herec. 
Emma 2020
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
a bread factory 242min (80%) je takovej hrejivejsi hmyz 98min (80%)
749566
a bread factory 242min (80%) je takovej hrejivejsi hmyz 98min (80%)
0 0
reagovat
come and see (1985)
300% - nic schopnejsiho sem jeste nevidel. na co sahnul tak promenil ve zlato. tracking shotssplit diopter lens, documentary, mozart. ta prace se zvukem a herci. kdysi sem videl kousek ve 310p tak sem rad ze sem si pockal az si to dam na co nejvetsi uhlopricce v nejvyssim rozliseni. 
749561
come and see (1985) 300% - nic schopnejsiho sem jeste nevidel. na co sahnul tak promenil ve zlato. tracking shots[b], [/b]split diopter lens, documentary, mozart. ta prace se zvukem a herci. kdysi sem videl kousek ve 310p tak sem rad ze sem si pockal az si to dam na co nejvetsi uhlopricce v nejvyssim rozliseni. 
2 0
reagovat
Guns Akimbo

Hodně zábavný akční výplach. Je tam spoustu výborných přestřelek, brutality, přepálenosti a taky dost černého humoru. Bohužel samotný svět není tak zajímavý jako akční stránka nebo postavy. 6,5-7/10

Ježek Sonic

Příjemné překvapení. Čekal jsem, že se většinu filmu budu nudit, ale to se nestalo. Film má dobré tempo, akce je v rámci možnosti slušná, postavy jsou zábavné a celkově to šlape více než dobře. 7/10
749521
[b]Guns Akimbo [/b]Hodně zábavný akční výplach. Je tam spoustu výborných přestřelek, brutality, přepálenosti a taky dost černého humoru. Bohužel samotný svět není tak zajímavý jako akční stránka nebo postavy. 6,5-7/10 [b]Ježek Sonic [/b]Příjemné překvapení. Čekal jsem, že se většinu filmu budu nudit, ale to se nestalo. Film má dobré tempo, akce je v rámci možnosti slušná, postavy jsou zábavné a celkově to šlape více než dobře. 7/10
3 -2
reagovat
to je zlocin ze a bread factory nema na csfd jeste ani jedno hodnoceni 
749502
to je zlocin ze a bread factory nema na csfd jeste ani jedno hodnoceni 
1 0
reagovat

The Hunt

Pecka, bavil jsem se, krasny cerny humor, skvele gore a Betty zboznuju uz od Glow. Zacatek je naprosta pecka, to hledání hlavní postavy nebylo nikdy tak zábavné.
Zaver připomínal Kill Billa .
Jako bonus je tam jeden herec, co nedavno prosel zmeno z tlustého na Arnold styl:+ Skoda, ze ten film komercne dopadl tak, jak dopadl...
749459
Pecka, bavil jsem se, krasny cerny humor, skvele gore a Betty zboznuju uz od Glow. Zacatek je naprosta pecka, [spoiler]to hledání hlavní postavy nebylo nikdy tak zábavné. [/spoiler]Zaver připomínal [spoiler]Kill Billa .[/spoiler][spoiler] [/spoiler]Jako bonus je tam jeden herec, co nedavno prosel zmeno z tlustého na Arnold styl*:+* Skoda, ze ten film komercne dopadl tak, jak dopadl...
The Hunt
4 0
reagovat
varda by agnes (2019)
70% - dostal sem z tech jejich videoinstalaci chut na the colour of pomegranates. ten film uz okladam vecnost (a nejspis jeste budu). mi pripomina mamu kdyby si nevzala toho cholerika :D
749455
varda by agnes (2019) 70% - dostal sem z tech jejich videoinstalaci chut na the colour of pomegranates. ten film uz okladam vecnost (a nejspis jeste budu). mi pripomina mamu kdyby si nevzala toho cholerika *:D*
1 0
reagovat

Karanténa s Netflixom

Mile 22
Velice slušné tempo a mix akčných štýlov, sympatická Wahlbergova postava a príjemne nezvyčajný twist na konci.  7/10

Spenser Confidential
Príliš nerozhodné a nesebavedomé. Akoby mal ten film pred sebou 3 dvere - drámu, akciu a komédiu. A do každých len nazrel bez toho aby tam úplne vkročil.  5/10

The Platform
Do konca roku sa bude o tom hovoriť ak nie ako o jednom z najlepších filmov, tak minimálne jedným z najzaujímavejších. Ukážka toho, že i z minimalistického a lacného nápadu sa dá vytrieskať bomba vec, a netreba na to Holywood.  8/10

Point Blank
Strašne obyčajný scenár s obyčajnou akciou, ale hodne to ťahá hore herecký ansámbl, dokonca až do znesiteľnej látky.  6/10
749454
[b]Mile 22[/b] Velice slušné tempo a mix akčných štýlov, sympatická Wahlbergova postava a príjemne nezvyčajný twist na konci.  7/10 [b]Spenser Confidential[/b] Príliš nerozhodné a nesebavedomé. Akoby mal ten film pred sebou 3 dvere - drámu, akciu a komédiu. A do každých len nazrel bez toho aby tam úplne vkročil.  5/10 [b]The Platform [/b]Do konca roku sa bude o tom hovoriť ak nie ako o jednom z najlepších filmov, tak minimálne jedným z najzaujímavejších. Ukážka toho, že i z minimalistického a lacného nápadu sa dá vytrieskať bomba vec, a netreba na to Holywood.  8/10 [b]Point Blank[/b] Strašne obyčajný scenár s obyčajnou akciou, ale hodne to ťahá hore herecký ansámbl, dokonca až do znesiteľnej látky.  6/10
Karanténa s Netflixom
3 0
reagovat

Démanty noci (1964)

Ten film zkrátka nestárne, naopak s každým novým zhlédnutím získává na své naléhavosti. Aneb jak by měl vypadat film z dob nacistické okupace bez jakýchkoli klišé k danému tématu. :+
749399
Ten film zkrátka nestárne, naopak s každým novým zhlédnutím získává na své naléhavosti. Aneb jak by měl vypadat film z dob nacistické okupace bez jakýchkoli klišé k danému tématu. *:+*
Démanty noci (1964)
2 -2
reagovat
Kamarádi, hledám tento film:  Souboj o vše / Joe and Max (TV film) (2002)

Prý to mělo normálně vyjít na DVD a bylo to jednu chvíli na HBOGO. 

Stačilo by mi to jakkoliv v angličtině nebo češtině dabing nebo titulky, to je jedno. Nemčinou nevládnu a našel jsem akorát titule z překladače. 

Určitě nechci primárně warez, prý to šlo i na Hulu, tak kdyby to někdo měl a kouknul se mi, tak si to předplatím, díky 
749375
Kamarádi, hledám tento film:  [url=https://www.csfd.cz/film/30494-souboj-o-vse/]Souboj o vše / Joe and Max (TV film) (2002) [/url]Prý to mělo normálně vyjít na DVD a bylo to jednu chvíli na HBOGO.  Stačilo by mi to jakkoliv v angličtině nebo češtině dabing nebo titulky, to je jedno. Nemčinou nevládnu a našel jsem akorát titule z překladače.  Určitě nechci primárně warez, prý to šlo i na Hulu, tak kdyby to někdo měl a kouknul se mi, tak si to předplatím, díky 
0 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Presne tak....
749337
Presne tak....
749334
5 0
reagovat
reaguje na: Perry-
Nejde. Tyhle georestrikce jsou v dnešní globalizovaný době naprosto k smíchu a jenom podporujou pirátění. Studia by se měly podivat do kalendáře jakej je rok a nesnažit se oddalovat nevyhnutelný globální trh.
749334
Nejde. Tyhle georestrikce jsou v dnešní globalizovaný době naprosto k smíchu a jenom podporujou pirátění. Studia by se měly podivat do kalendáře jakej je rok a nesnažit se oddalovat nevyhnutelný globální trh.
749333
15 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Chtěl jsem shlédnout Neviditelného a když se snažím o vypůjčení, tak mi to všude pošle do háje, že nejsem v US. Jde to u nás nějak, aniž bych jel přes VPN nebo měnil zemi storu? (iTunes, Amazon).
749333
Chtěl jsem shlédnout Neviditelného a když se snažím o vypůjčení, tak mi to všude pošle do háje, že nejsem v US. Jde to u nás nějak, aniž bych jel přes VPN nebo měnil zemi storu? (iTunes, Amazon).
0 -1
reagují: Milosh
reagovat
Takže takto, milé deti. Mlčanie jahniat je tretí film, ktorý získal 5  hlavných oscarov. Predtým tam bolo Stalo sa jednej noci a Prelet nad kukučím niezdom
749329
Takže takto, milé deti. Mlčanie jahniat je tretí film, ktorý získal 5  hlavných oscarov. Predtým tam bolo Stalo sa jednej noci a Prelet nad kukučím niezdom
16 0
reagovat

Východní přísliby (2007)

Stále jeden z nejlepších Cronenbergových filmů. Neuvěřitelně silná záležitost s temnou atmosférou. Klobouk dolů.
749320
Stále jeden z nejlepších Cronenbergových filmů. Neuvěřitelně silná záležitost s temnou atmosférou. Klobouk dolů.
Východní přísliby (2007)
7 -1
reagovat

El hoyo

Jako tady by tomu bud slušel serial nebo delší stopáž. Ten napad je hrozne zajimavy, i dobre zpracovany, ale ja o tom chci sakra vědět víc! Kostka pro novou dekádu:+
749319
Jako tady by tomu bud slušel serial nebo delší stopáž. Ten napad je hrozne zajimavy, i dobre zpracovany, ale ja o tom chci sakra vědět víc! Kostka pro novou dekádu*:+*
El hoyo
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Lepší se podívat na Prázdniny v Římě, které jsou toho v podstatě remakem, a jsou ve všem mnohem lepší.
749306
Lepší se podívat na Prázdniny v Římě, které jsou toho v podstatě remakem, a jsou ve všem mnohem lepší.
749305
3 -1
reagovat
reaguje na: Carlito
Ad P.S.: Omlouvám se, ale prvním filmem, který získal pět hlavních Oscarů, byl dodnes naprosto boží snímek Stalo se jedné noci. (1934). Pokud jsi neviděl, určitě se podívej, je to fakt pecka. :+
749305
Ad P.S.: Omlouvám se, ale prvním filmem, který získal pět hlavních Oscarů, byl dodnes naprosto boží snímek Stalo se jedné noci. (1934). Pokud jsi neviděl, určitě se podívej, je to fakt pecka. *:+*
749303
3 -3
reagují: HAL
reagovat

The Hunt

Na ploše 90 minut skvělá zábava, která svým smyslem uráží jak konzervativce, tak liberály a Chorvaty navíc k tomu :D Betty Gilping má svůj šarm a už jsem si myslel, že hlavní roli bude mít Emma Roberts na začátku. 8/10
749304
Na ploše 90 minut skvělá zábava, která svým smyslem uráží jak konzervativce, tak liberály a Chorvaty navíc k tomu :D Betty Gilping má svůj šarm a už jsem si myslel, že hlavní roli bude mít Emma Roberts na začátku. 8/10
The Hunt
2 0
reagovat

Mlčení jehňátek (1991)

Další příspěvek do filmové diskuze na téma masoví vrazi. Po temných Sedmi od Finchera jsem si zopáknul psychologičtější Mlčení Jehňátek. 
Mladá a ambiciózní ( a krásná ) Clarice Starling ( Jodie Foster )pátrá po vrahovi zvaném Buffalo BIll, jenž stahuje své oběti z kůže. A pomáhá jí k tomu bývalý psychiatr Hannibal Lecter ( nepřekonatelný Anthony Hopkins ), který si rád na svých obětech pochutnává a je toho času ve vězení. 
Další, tentokrát ještě větší masterpiece. Vůči Sedmi má výhodu preciznějšího scénáře vycházejícího z knižní předlohy. Zpracován je precizní režií s citem pro detail a důrazem na postavy. Podtrženo skvělými hereckými výkony.
A navrch parádní hudba.
p.s. Film získal jako první v historii 5 hlavních Oscarů (not bad, na thriller, kde se stahují ženy z kůže :) )
11/10
749303
Další příspěvek do filmové diskuze na téma masoví vrazi. Po temných Sedmi od Finchera jsem si zopáknul psychologičtější Mlčení Jehňátek.  Mladá a ambiciózní ( a krásná ) Clarice Starling ( Jodie Foster )pátrá po vrahovi zvaném Buffalo BIll, jenž stahuje své oběti z kůže. A pomáhá jí k tomu bývalý psychiatr Hannibal Lecter ( nepřekonatelný Anthony Hopkins ), který si rád na svých obětech pochutnává a je toho času ve vězení.  Další, tentokrát ještě větší masterpiece. Vůči Sedmi má výhodu preciznějšího scénáře vycházejícího z knižní předlohy. Zpracován je precizní režií s citem pro detail a důrazem na postavy. Podtrženo skvělými hereckými výkony. A navrch parádní hudba. p.s. Film získal jako první v historii 5 hlavních Oscarů (not bad, na thriller, kde se stahují ženy z kůže :) ) 11/10
Mlčení jehňátek (1991)
4 -3
reagují: Disketa1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se