Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17101 - 17120 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Já bych s tím i souhlasil, trojka je hodně nedoceněná.

Creed 2 jsem neviděl, ale lepší než pětka bude určitě.
750104
Já bych s tím i souhlasil, trojka je hodně nedoceněná. Creed 2 jsem neviděl, ale lepší než pětka bude určitě.
750085
0 -1
reagují: Disketa1, AndyKaufman
reagovat
1. Rocky IV
2. Rocky 
3. Rocky III
4. Rocky II
5. Creed
6. Rocky VI
7. Creed 2
8. Rocky V
750099
1. Rocky IV 2. Rocky  3. Rocky III 4. Rocky II 5. Creed 6. Rocky VI 7. Creed 2 8. Rocky V
2 -1
reagovat

Pod vodou

Nečekaně působivá podívaná. Oprostil jsem se od všech předsudků a pustil jsem si to. A byl jsem hodně spokojený. Je to mnohem lepší, než jak se to prezentovalo v trailerech. Atmosféra, napětí, herci, to všechno funguje. A režisér předvádí celkem velké divadlo. Trochu zamrzí, že se musí v poslední půl hodince akčněji rozjet, ale to nic nemění na tom, že jsem ve výsledku spokojený. Podruhé to asi neuvidím, přesto o špatném filmu nemůže být řeč. 7-7,5/10
750089
Nečekaně působivá podívaná. Oprostil jsem se od všech předsudků a pustil jsem si to. A byl jsem hodně spokojený. Je to mnohem lepší, než jak se to prezentovalo v trailerech. Atmosféra, napětí, herci, to všechno funguje. A režisér předvádí celkem velké divadlo. Trochu zamrzí, že se musí v poslední půl hodince akčněji rozjet, ale to nic nemění na tom, že jsem ve výsledku spokojený. Podruhé to asi neuvidím, přesto o špatném filmu nemůže být řeč. 7-7,5/10
Pod vodou
9 -2
reagovat
1. Rocky
2. Rocky VI
3. Rocky IV
4. Rocky III
5. Rocky II
6. Creed
7. Rocky V
8. Creed 2
750088
1. Rocky 2. Rocky VI 3. Rocky IV 4. Rocky III 5. Rocky II 6. Creed 7. Rocky V 8. Creed 2
1 -2
reagovat
V New York Post vyšel článek hodnotící kvalitativně všech 8 Rockyho filmů. Nesouhlasím tam moc se zařazením Creeda na předních místech, ale jak byste to dali vy?

1. Rocky I
  2. Rocky III
  3. Rocky II
  4. Rocky VI
  5. Rocky IV
  6. Creed
  7. Creed II
  8. Rocky V
Je těžké zařadit IV, což je o parník nejzábavnější díl, ale kvalitu už asi objektivně neohodnotím. :)
750085
V New York Post vyšel [url=https://nypost.com/2020/03/29/ranking-all-eight-movies-in-rocky-series/?fbclid=IwAR38v-Wi3-s-TKdzk-yw_Hz48rn_jK6OapH039XCIJeI0_MD05bQ2EOlkyw]článek[/url] hodnotící kvalitativně všech 8 Rockyho filmů. Nesouhlasím tam moc se zařazením Creeda na předních místech, ale jak byste to dali vy? [list=1][*]Rocky I[/*][*]Rocky III[/*][*]Rocky II[/*][*]Rocky VI[/*][*]Rocky IV[/*][*]Creed[/*][*]Creed II[/*][*]Rocky V[/*][/list]Je těžké zařadit IV, což je o parník nejzábavnější díl, ale kvalitu už asi objektivně neohodnotím. *:)*
0 -1
reagují: HAL
reagovat
10/10 :D8)
750079
10/10 *:D**8)*
3 -1
reagovat
hallelujah. narazil sem na film kterej nedokazu dokoukat. vivarium. zazraky se deji. jen tak dal. :))
750070
hallelujah. narazil sem na film kterej nedokazu dokoukat. vivarium. zazraky se deji. jen tak dal. *:))*
2 -1
reagovat

Pionýrem Afrikou 2019

Díky tu moc za doporučení. Něco tak optimistického se jen tak nevidí. :+ 9/10

Má to něco co už trabanti dávno ztratili. Moc doporucuju, tyhle posmurne dny vám to docela rozjasní .
750062
Díky tu moc za doporučení. Něco tak optimistického se jen tak nevidí. *:+* 9/10 Má to něco co už trabanti dávno ztratili. Moc doporucuju, tyhle posmurne dny vám to docela rozjasní .
Pionýrem Afrikou 2019
2 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Moc dobre8)
750046
Moc dobre*8)*
750038
3 -1
reagovat
reaguje na: Carlito
je to dobré :+
750045
je to dobré *:+*
750034
2 0
reagovat
Jdi do toho. :+
750042
Jdi do toho. *:+*
750038
3 -1
reagovat
reaguje na: Carlito
Dlouho jsem se na to chystal. Těším se. :+
750038
Dlouho jsem se na to chystal. Těším se. *:+*
750034
1 0
reagují: (=LIFTY=), Joker_George
reagovat

Room (2015)

No tyvole, to byla teda síla. Naprosto emocionálně odzbrojující. Ze začátku pro mě bylo trochu náročné, udržet pozornost vůči dvěma lidem v jedné místnosti, kteří si jen povídají a nic akčního nebo dramatického se neděje. A pak to přišlo.
Musím říct, že se mi moc líbilo, jakým směrem se pak děj ubíral : že "po tom" vlastně ještě nebyla žádná výhra.  A rozhodně žádný laciný slzičky ždímající happy end. No, i když, slzičky byly a nebylo jich málo. Bylo fajn to v rámci možností realistické pojetí. Jakob Tremblay fe-no-me-nál-ní, vážně neskutečný talent ( viz. Good Boys ). Brie Larson velmi, velmi dobrá, ale dost to stálo na tom malém klukovi a ten to nemohl zahrát lépe. No, bylo to výborné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že s preciznější režií by to mělo ještě, už tak velký, mnohem větší dopad. Uff, rozsekalo mě to. 9/10
750034
No tyvole, to byla teda síla. Naprosto emocionálně odzbrojující. Ze začátku pro mě bylo trochu náročné, udržet pozornost vůči dvěma lidem v jedné místnosti, kteří si jen povídají a nic akčního nebo dramatického se neděje. A pak to přišlo. Musím říct, že se mi moc líbilo, jakým směrem se pak děj ubíral : že "po tom" vlastně ještě nebyla žádná výhra.  A rozhodně žádný laciný slzičky ždímající happy end. No, i když, slzičky byly a nebylo jich málo. Bylo fajn to v rámci možností realistické pojetí. Jakob Tremblay fe-no-me-nál-ní, vážně neskutečný talent ( viz. Good Boys ). Brie Larson velmi, velmi dobrá, ale dost to stálo na tom malém klukovi a ten to nemohl zahrát lépe. No, bylo to výborné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že s preciznější režií by to mělo ještě, už tak velký, mnohem větší dopad. Uff, rozsekalo mě to. 9/10
Room (2015)
6 -1
reagují: gaboo, Cinefil
reagovat

Volání divočiny

Sympatický dobrodružný film, který svým příběhem neurazí. Jediný výrazný problém je jeho vizuální stránka. Jenž je sice nádherná, ale až moc digitální. Méně je někdy více. 6,5/10
750026
Sympatický dobrodružný film, který svým příběhem neurazí. Jediný výrazný problém je jeho vizuální stránka. Jenž je sice nádherná, ale až moc digitální. Méně je někdy více. 6,5/10
Volání divočiny
1 -2
reagovat
reaguje na: Spazz
Já to tak měl u Coco, kdy na potřetí v TV jsem si nemohl přestat broukat tu skvělou písničku. Třeba to dozraje podobně. :+
750015
Já to tak měl u Coco, kdy na potřetí v TV jsem si nemohl přestat broukat tu skvělou písničku. Třeba to dozraje podobně. *:+*
750012
0 -2
reagovat
Ja to videl uz dvakrat, pricemz na druhe zhlednuti se mi to libilo jeste o malinko vic. :)
750012
Ja to videl uz dvakrat, pricemz na druhe zhlednuti se mi to libilo jeste o malinko vic. *:)*
750009
1 -3
reagují: Cinefil
reagovat

Frčíme!

Snaha byla. Po delší době od posledního originálního projektu přišlo Frčíme, které sice na nic nenavazuje, ale jede v zavedených stopách studia posledních let. Načrtli si zajímavý originální svět, ale jakoby je hned přestal bavit a odbyli ho během úvodní scény. Někdo se pokoušel o Zootropolis, ale brzo si to rozmyslel. Téměř celý film tak sledujeme road-movie ve vesměs reálném světě s podivnýma stvůrama, které žijí a chovají se jako my. Pro děti málo hravé, pro dospělé okoukané.
Největší flákání se ukáže na běžných věcech (telefon, auto, dům), které jsou vymodelováný podle lidských a vůbec se nepřizpůsobují proporcím těch tvorů (Proč si víly nepostaví menší motorku? Proč si seržant nepostaví větší dům a auto pro svůj zadek?). Příběh o pradávné magii předků nakonec táhne celý film jako přátelství/nepřátelství obou hl. bratrů.
Opět hodně oceňuji animaci, která i přes to, že je logicky celá počítačová, působí mnohem živěji než CGI v kdejakém blockbusteru. V porovnáním s Coco se jedná od odfláklý nápad v hodně nevyužitém světě. Působí to jako sequel neexistujícího filmu, ve kterém bylo všechno ukázáno a teď jen sledujeme nový příběh.
6/10
750009
Snaha byla. Po delší době od posledního originálního projektu přišlo Frčíme, které sice na nic nenavazuje, ale jede v zavedených stopách studia posledních let. Načrtli si zajímavý originální svět, ale jakoby je hned přestal bavit a odbyli ho během úvodní scény. Někdo se pokoušel o Zootropolis, ale brzo si to rozmyslel. Téměř celý film tak sledujeme road-movie ve vesměs reálném světě s podivnýma stvůrama, které žijí a chovají se jako my. Pro děti málo hravé, pro dospělé okoukané. Největší flákání se ukáže na běžných věcech (telefon, auto, dům), které jsou vymodelováný podle lidských a vůbec se nepřizpůsobují proporcím těch tvorů (Proč si víly nepostaví menší motorku? Proč si seržant nepostaví větší dům a auto pro svůj zadek?). Příběh o pradávné magii předků nakonec táhne celý film jako přátelství/nepřátelství obou hl. bratrů. Opět hodně oceňuji animaci, která i přes to, že je logicky celá počítačová, působí mnohem živěji než CGI v kdejakém blockbusteru. V porovnáním s Coco se jedná od odfláklý nápad v hodně nevyužitém světě. Působí to jako sequel neexistujícího filmu, ve kterém bylo všechno ukázáno a teď jen sledujeme nový příběh. [b]6/10[/b]
Frčíme!
2 -2
reagují: Spazz
reagovat

Akumulátor 1 9/10

O pět let dřív než v Hollywoodu natočili český Matrix.
749999
O pět let dřív než v Hollywoodu natočili český Matrix.
Akumulátor 1 9/10
5 -4
reagovat

The Witch (2015) & Emma (2020)

Jo, Anya je skvělá.

Od Eggerse se mi ale líbil víc Maják. Každopádně se těším na The Northman. 80 %
749991
Jo, Anya je skvělá. Od Eggerse se mi ale líbil víc Maják. Každopádně se těším na The Northman. [b]80 %[/b]
The Witch (2015) & Emma (2020)
2 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
S těma zbylýma třema to mám podobně.
749990
S těma zbylýma třema to mám podobně.
749983
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se