Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 16601 - 16620 Napsat příspěvek
reaguje na: Muf
Z recenze filmu: "Chip is married, has a kid, and one day goes for his first prostate exam. It’s then he realises not only does he like the feeling of something in his butt, he craves it. Needs it. And so begins a slowly growing obsessions with shoving things up his ass which, and here’s where things only begin to get weird, eventually gains the attention of the police."  :D:D:D
Jediná divná věc je, že tu postavu nehraje Nicolas Cage.
747526
Z recenze filmu: "Chip is married, has a kid, and one day goes for his first prostate exam. It’s then he realises not only does he like the feeling of something in his butt, he craves it. Needs it. And so begins a slowly growing obsessions with shoving things up his ass which, and here’s where things [i]only begin[/i] to get weird, eventually gains the attention of the police."  *:D**:D**:D* Jediná divná věc je, že tu postavu nehraje Nicolas Cage.
747523
8 0
reagují: Muf
reagovat

Butt Boy (2020)

link to vypadá zajímavě...
747523
https://www.youtube.com/watch?v=0sRvZ8siWLY&feature=emb_title to vypadá zajímavě...
Butt Boy (2020)
1 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: DarkSith
Právě, přitom na osmičce byl ten potenciál na parádní finále strašně cítit, devítka ji mohla dotáhnout podobně jako Return dotáhl příběh Impéria - to jak rozestavila postavy k tomuhle vyloženě směřovalo.

A místo toho se Disney rozhodl celé Star Wars zabít. Bob Iger je kretén.

... a přitom to ani nedává smysl, proč zahodit tenhle scénář, když i v té nostalgické rovině funguje mnohem líp (Vader byl vždycky mnohem ikoničtější postava než Palpatine, a kdyby umíral R2D2, tak slzy tečou proudem od každého, kdežto po C3PO neštěkne pes). Kdyby se Trevorrowa zbavili z libovolného jiného důvodu tak to pochopím víc, on imo není moc dobrý režisér, ale toho příběhu je fakt škoda.
747454
Právě, přitom na osmičce byl ten potenciál na parádní finále strašně cítit, devítka ji mohla dotáhnout podobně jako Return dotáhl příběh Impéria - to jak rozestavila postavy k tomuhle vyloženě směřovalo. A místo toho se Disney rozhodl celé Star Wars zabít. Bob Iger je kretén. ... a přitom to ani nedává smysl, proč zahodit tenhle scénář, když i v té nostalgické rovině funguje mnohem líp (Vader byl vždycky mnohem ikoničtější postava než Palpatine, a kdyby umíral R2D2, tak slzy tečou proudem od každého, kdežto po C3PO neštěkne pes). Kdyby se Trevorrowa zbavili z libovolného jiného důvodu tak to pochopím víc, on imo není moc dobrý režisér, ale toho příběhu je fakt škoda.
747373
7 0
reagovat

Richard Jewell (2019)

Malinko slabší Eastwood. To ale vůbec neznamená, že by to byl špatný film. Naopak, jako vždy, řemeslně a herecky perfektní, především představitel RIcharda a Sam Rockwell coby jeho obhájce jsou výborní. Zbytek osazenstva je trochu do počtu.
Problém je, že tentokrát chybí nějaký větší emocionální dopad. Sdělení je jasné. Ale emotivní momenty zkrátka fungují tak napůl. A někdy tlačí mistr na pilu až příliš. Zkrátka méně je někdy více. Přesto nezpochybnitelných 8/10 
747440
Malinko slabší Eastwood. To ale vůbec neznamená, že by to byl špatný film. Naopak, jako vždy, řemeslně a herecky perfektní, především představitel RIcharda a Sam Rockwell coby jeho obhájce jsou výborní. Zbytek osazenstva je trochu do počtu. Problém je, že tentokrát chybí nějaký větší emocionální dopad. Sdělení je jasné. Ale emotivní momenty zkrátka fungují tak napůl. A někdy tlačí mistr na pilu až příliš. Zkrátka méně je někdy více. Přesto nezpochybnitelných 8/10 
Richard Jewell (2019)
3 -1
reagovat
Devítku jsem neviděl; po přečtení děje na wiki ani neuvidim, ale tohle zní fakt dobře. Ach jo.
747421
Devítku jsem neviděl; po přečtení děje na wiki ani neuvidim, ale tohle zní fakt dobře. Ach jo.
3 0
reagovat
mne sa ep 9 páčila veľmi, no toto znie lepšie. Škoda, no
747384
mne sa ep 9 páčila veľmi, no toto znie lepšie. Škoda, no
5 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Chybí mi tam, co se stalo s Kylo Renem (což v těch předchozích verzích bylo), Tor Valluma přejmenovat na Plagueise a vysvětlit, proč ho Palpatine nezabil a byl bych absolutně spokojený. Tohle je opravdu ten příběh, který by uzavřel všech devět dílů a celé universum by posunul někam jinam a i ta akce by byla lepší :+
747383
Chybí mi tam, co se stalo s Kylo Renem (což v těch předchozích verzích bylo), Tor Valluma přejmenovat na Plagueise a vysvětlit, proč ho Palpatine nezabil a byl bych absolutně spokojený. Tohle je opravdu ten příběh, který by uzavřel všech devět dílů a celé universum by posunul někam jinam a i ta akce by byla lepší *:+*
747364
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ten koncept je mnohem zajímavější a smysluplnější, a fakt mě mrzí, že jsem místo toho dostali to co jsme dostali.
747382
Ten koncept je mnohem zajímavější a smysluplnější, a fakt mě mrzí, že jsem místo toho dostali to co jsme dostali.
747364
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tento scénář se mi líbí o dost víc než to, co jsme dostali. U Disneyho vážně nemají rozum. Kdyby to natočili byl by z toho obří hit a zpětně by bylo možné docenit i osmičku. 
747373
Tento scénář se mi líbí o dost víc než to, co jsme dostali. U Disneyho vážně nemají rozum. Kdyby to natočili byl by z toho obří hit a zpětně by bylo možné docenit i osmičku. 
747364
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Achjo. Tohle by byla strašná pecka. 
Ale totální.
Mám z toho úplnou husinu.
747367
Achjo. Tohle by byla strašná pecka.  Ale totální. Mám z toho úplnou husinu.
747364
3 -1
reagovat
Koncept arty Star Wars IX vypadají fantasticky. Souboj Kylo Rena s Darth Vaderem (Kylo dostane zaslouženě přes držku) by byl boží, bitva na Coruscantu s ukradeným Star Destroyerem taky.

A navíc to celé dává smysl, obzvlášť jako nastolení skutečné rovnováhy v síle o kterém tam mluví od začátku, takže by to opravdu fungovalo jako završení příběhového oblouku všech devíti (jedenácti) filmů.

Takže budu prostě předstírat že se ROTS nikdy nestalo a tohle je kánon.
747364
Koncept arty Star Wars IX [url=https://www.edna.cz/star-wars/novinky/kompletni-pribeh-epizody-ix-colina-trevorrowa-o-cem-mel-byt-jeho-soudrznejsi-dil/]vypadají fantasticky[/url]. Souboj Kylo Rena s Darth Vaderem (Kylo dostane zaslouženě přes držku) by byl boží, bitva na Coruscantu s ukradeným Star Destroyerem taky. A navíc to celé dává smysl, obzvlášť jako nastolení skutečné rovnováhy v síle o kterém tam mluví od začátku, takže by to opravdu fungovalo jako završení příběhového oblouku všech devíti (jedenácti) filmů. Takže budu prostě předstírat že se ROTS nikdy nestalo a tohle je kánon.
9 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mě se na tom filmu nejvíce líbila Naomi Scott. Ale ani to ostatní nebylo zase tak špatné. Prostě taková klasická neškodná barevná disneyovka, ale do kina bych na to nešel. 
747349
Mě se na tom filmu nejvíce líbila Naomi Scott. Ale ani to ostatní nebylo zase tak špatné. Prostě taková klasická neškodná barevná disneyovka, ale do kina bych na to nešel. 
747318
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Pár sexy scén tam má, ale nemyslím že je to něco odvazaneho. Mega hot je tam i Kirsten Stewart, škoda že je film totální odpad :D
747345
Pár sexy scén tam má, ale nemyslím že je to něco odvazaneho. Mega hot je tam i Kirsten Stewart, škoda že je film totální odpad *:D*
747336
3 -1
reagovat
karel, ja a ty (2019)
80% - konecne cerstvej vanek. kor po tech tragach jako je v siti (35%) nebo modelar (40%). sice je to naprosta prazdnota ale dotahnuta v kazdym detailu k dokonalosti. sem uplne nadsenej. treba takovou srpnovou madonu (50%) sem koncepcne strasne uznaval ale pak sem byl akorat nasranej jak nevykrystalizovala. toho troubu sice budu dal sledovat jestli se to zlepsi ale budu uz opatrnej. ale tenhle film mi proste udelal radost. neni to takovej kus hovna jako je obcansky prukaz (35%). kretenizmus typu odlisujeme se komunismem a kvetnatou reci tak budeme vsichni dve hodiny nasrane zvatlat jak idioti a je vyhrano. 
747344
karel, ja a ty (2019) 80% - konecne cerstvej vanek. kor po tech tragach jako je v siti (35%) nebo modelar (40%). sice je to naprosta prazdnota ale dotahnuta v kazdym detailu k dokonalosti. sem uplne nadsenej. treba takovou srpnovou madonu (50%) sem koncepcne strasne uznaval ale pak sem byl akorat nasranej jak nevykrystalizovala. toho troubu sice budu dal sledovat jestli se to zlepsi ale budu uz opatrnej. ale tenhle film mi proste udelal radost. neni to takovej kus hovna jako je obcansky prukaz (35%). kretenizmus typu odlisujeme se komunismem a kvetnatou reci tak budeme vsichni dve hodiny nasrane zvatlat jak idioti a je vyhrano. 
1 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Jo, Tangled bylo parádní, mnohem lepší než to přehypované Frozen. 
747341
Jo, Tangled bylo parádní, mnohem lepší než to přehypované Frozen. 
747338
8 -1
reagovat
reaguje na: HAL
V Popelce se zpívalo? Já si z ní pamatuju jen to, že se na Vorlíčkovu verzi nechytala. :D

Kromě ní jsem viděl jen Tangled a tam byly písně super, jako celej film.
747338
V Popelce se zpívalo? Já si z ní pamatuju jen to, že se na Vorlíčkovu verzi nechytala. *:D* Kromě ní jsem viděl jen Tangled a tam byly písně super, jako celej film.
747337
6 -1
reagují: HAL
reagovat
Jak je to ostatně se zpěvem v těch ostatních hraných Disneyovkách / remacích z poslední doby? Je toho tam také tolik a tak otravné?
Sám jsem z nich viděl jen Maleficent (což se dalo, hlavně díky překvapivě celkem povedenému příběhu), ale zbytek (Popelka, Kráska a zvíře, Lví král, etc) už jsem radši vynechal. No i v jejich animované podobě jsem jich kdysi viděl tak maximálně půlku.
747337
Jak je to ostatně se zpěvem v těch ostatních hraných Disneyovkách / remacích z poslední doby? Je toho tam také tolik a tak otravné? Sám jsem z nich viděl jen Maleficent (což se dalo, hlavně díky překvapivě celkem povedenému příběhu), ale zbytek (Popelka, Kráska a zvíře, Lví král, etc) už jsem radši vynechal. No i v jejich animované podobě jsem jich kdysi viděl tak maximálně půlku.
1 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je tam aspoň v bikinách nebo tak něco?
On i ten Aladdin byl usledovatelný hlavně díky ní (Smith občas taky dobrý, ale při některých scénách bych ho radši zapálil)
747336
Je tam aspoň v bikinách nebo tak něco? On i ten Aladdin byl usledovatelný hlavně díky ní (Smith občas taky dobrý, ale při některých scénách bych ho radši zapálil)
747334
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
ditto
747335
ditto
747334
2 -1
reagovat
Kvůli Jasmine jsem dokoukal Charlieho andílky:D
747334
Kvůli Jasmine jsem dokoukal Charlieho andílky*:D*
3 -1
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se