Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 16481 - 16500 Napsat příspěvek
reaguje na: xnewstedx

když jsme u těch přírodopisných dokumentů

link

já se vždycky rád díval jako malej na dokumenty od Albyho Mangelse 8):+
Wold safari 1-3 byly a jsou pořád skvělý.
758273
https://www.youtube.com/watch?v=tveSq3dnEa8 já se vždycky rád díval jako malej na dokumenty od Albyho Mangelse *8)**:+* Wold safari 1-3 byly a jsou pořád skvělý.
když jsme u těch přírodopisných dokumentů
758260
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Njn, tak když všichni domácí tvůri projdou FAMU, kde se řeší umění a ignoruje řemeslo :D:-
758272
Njn, tak když všichni domácí tvůri projdou FAMU, kde se řeší umění a ignoruje řemeslo *:D**:-*
758271
9 -1
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Cinefil
Po této zkušenosti bych domácím tvůrcům raději zakázal točit historické filmy. Uvidíme jak dopadne Jan Žižka od Petra Jákla.  
758271
Po této zkušenosti bych domácím tvůrcům raději zakázal točit historické filmy. Uvidíme jak dopadne Jan Žižka od Petra Jákla.  
758262
6 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: DarkSith
Naprosto podepisuju. Nejedná se jen o tento film, ale mám pocit, že o každý historický v produkci ČT.
758262
Naprosto podepisuju. Nejedná se jen o tento film, ale mám pocit, že o každý historický v produkci ČT.
758255
3 -1
reagují: DarkSith
reagovat

A man among orcas

Feel good dokument na nedelu. Pripomina mi to vikendove prirodopisne filmy na Pro7, tesne po revolucii. Ma to alone in the wilderness wibe.
758260
Feel good [url=https://www.youtube.com/watch?v=MOicyQf_Lhc]dokument[/url] na nedelu. Pripomina mi to vikendove prirodopisne filmy na Pro7, tesne po revolucii. Ma to [url=https://www.youtube.com/watch?v=hy-4NxJRxNQ]alone in the wilderness[/url] wibe.
A man among orcas
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Eurovision

Za me teda uplne pohodova komedie jak delana na patecni vecer. Tyhle veci se uz posledni dobou do kina moc nedostavaji, tak diky za Netflix, ze muzou skoncit aspon tam. Navic v ramci te nevalne komedialni produkce Netflixu je Fire saga vylozene veledilo. Ferrel tentokrate v mezich, Rachel jako vzdy roztomila, Brosnana bych chtel videt v necem vetsim charisma ma neskutecny. Celkove to prijemne plyne, je tam par fajn frku (ding dong super, americani, elfove) a zaverecna pisnicka super. 

Eurovizi znam jen povrchne, ale kdyz jsem se doslechl, ze to bude delat Ferrel, tak jsem si rikal, ze si z toho bude delat prdel a muze to dopadnout jako velky bizar, ale on k tomu pristoupil spis jako k pocte (coz odpovida tomu, ze rikal, ze tuhle soutez ma moc rad). Ma to srdicko proste ;)
758259
Za me teda uplne pohodova komedie jak delana na patecni vecer. Tyhle veci se uz posledni dobou do kina moc nedostavaji, tak diky za Netflix, ze muzou skoncit aspon tam. Navic v ramci te nevalne komedialni produkce Netflixu je Fire saga vylozene veledilo. Ferrel tentokrate v mezich, Rachel jako vzdy roztomila, Brosnana bych chtel videt v necem vetsim charisma ma neskutecny. Celkove to prijemne plyne, je tam par fajn frku (ding dong super, americani, elfove) a zaverecna pisnicka super.  Eurovizi znam jen povrchne, ale kdyz jsem se doslechl, ze to bude delat Ferrel, tak jsem si rikal, ze si z toho bude delat prdel a muze to dopadnout jako velky bizar, ale on k tomu pristoupil spis jako k pocte (coz odpovida tomu, ze rikal, ze tuhle soutez ma moc rad). Ma to srdicko proste ;)
Eurovision
7 -1
reagovat

Milada

Tento film naplno dokazuje v jakém stavu je domácí filmová tvorba v této zemi. Snímek nemá v podstatě děj, protože se skládá převážně s nesourodých a podivně poskládaných scének, které jdou postupně za sebou. Člověk se v celém filmu nevyzná v časové ose. Úvod je šíleně zkratkovitý. Z roku 1933 se během pár minut dostaneme do roku 1945 a vše je to tak neskutečně chaotické a nesmyslně natočené, že by bylo lepší tuto část úplně vystřihnout nebo naopak kompletně přetočit, aby se v tom divák neztrácel. Tento problém se sice následně o něco zlepší, ale ne o moc. Naprosto nechápu dokola se opakující scény, kdy někdo někam jede a pak znova a vše vypadá stejně. Obě scény z parlamentu také vypadají jako přes kopírák. Hlavní hrdinka má projev a pak se na chodbě potká s Gottwaldem. Ten mimochodem působí jako z nějaké parodie nebo nevtipné komedie. Přitom by stačilo málo a mohla by se mezi nimi rozehrát dramatická linka dvou výrazných osobností, které stojí proti sobě. Jenže problém je v tom, že žádná postava v tomto filmu včetně Milady Horákové nepůsobí jako skutečná lidská bytost. Ta odosobněnost a neživotnost postav je šílená. Všichni pronáší fráze, které by v této podobě ve skutečnosti snad nikdo neřekl. Tento přístup vede k absurdním momentům, kdy pokusy o dramatické momenty vyznívají do ztracena. Další věc je přítomnost extrémního patosu. Tam kde by se více hodila syrovost a snaha o realističnost, ze které by mohlo zamrazit, dostáváme jen patetické hraní na city, které nemůže fungovat. Samotný proces s hlavní hrdinkou je neuvěřitelně odfláknutý. Hlavně, že zde máme nesmyslně obsazenou Geislerovou a minerálku Mattoni. Vše důsledně zabíjí i otřesný český dabing. Sečteno podtrženo Milada je po všech stránkách nepodařený pokus o film. Přitom téma samotné má v sobě velký potenciál. 
Moje hodnocení: 2/10
758255
Tento film naplno dokazuje v jakém stavu je domácí filmová tvorba v této zemi. Snímek nemá v podstatě děj, protože se skládá převážně s nesourodých a podivně poskládaných scének, které jdou postupně za sebou. Člověk se v celém filmu nevyzná v časové ose. Úvod je šíleně zkratkovitý. Z roku 1933 se během pár minut dostaneme do roku 1945 a vše je to tak neskutečně chaotické a nesmyslně natočené, že by bylo lepší tuto část úplně vystřihnout nebo naopak kompletně přetočit, aby se v tom divák neztrácel. Tento problém se sice následně o něco zlepší, ale ne o moc. Naprosto nechápu dokola se opakující scény, kdy někdo někam jede a pak znova a vše vypadá stejně. Obě scény z parlamentu také vypadají jako přes kopírák. Hlavní hrdinka má projev a pak se na chodbě potká s Gottwaldem. Ten mimochodem působí jako z nějaké parodie nebo nevtipné komedie. Přitom by stačilo málo a mohla by se mezi nimi rozehrát dramatická linka dvou výrazných osobností, které stojí proti sobě. Jenže problém je v tom, že žádná postava v tomto filmu včetně Milady Horákové nepůsobí jako skutečná lidská bytost. Ta odosobněnost a neživotnost postav je šílená. Všichni pronáší fráze, které by v této podobě ve skutečnosti snad nikdo neřekl. Tento přístup vede k absurdním momentům, kdy pokusy o dramatické momenty vyznívají do ztracena. Další věc je přítomnost extrémního patosu. Tam kde by se více hodila syrovost a snaha o realističnost, ze které by mohlo zamrazit, dostáváme jen patetické hraní na city, které nemůže fungovat. Samotný proces s hlavní hrdinkou je neuvěřitelně odfláknutý. Hlavně, že zde máme nesmyslně obsazenou Geislerovou a minerálku Mattoni. Vše důsledně zabíjí i otřesný český dabing. Sečteno podtrženo Milada je po všech stránkách nepodařený pokus o film. Přitom téma samotné má v sobě velký potenciál.  Moje hodnocení: 2/10
Milada
8 0
reagují: Cinefil
reagovat
Viděno v pátek a taky mi to přišlo v pohodě, fajn film a snesitelnej Ferrell.
758254
Viděno v pátek a taky mi to přišlo v pohodě, fajn film a snesitelnej Ferrell.
3 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
Teď jsem se dodíval a super 9/10*  Ani chvilku mě to nenudilo. R.McAdams neskutečná :+
758253
Teď jsem se dodíval a super 9/10*  Ani chvilku mě to nenudilo. R.McAdams neskutečná *:+*
758232
3 -1
reagovat
má to dvě hodky ale nenudilo mě to ani chvilku..Ferrell neotravoval, Rachel k sežrání a Dan Stevens s jeho teplo rusem mě bavil v každé scéně plus  joke se skřítkama mě teda sejmul pořádně
758244
má to dvě hodky ale nenudilo mě to ani chvilku..Ferrell neotravoval, Rachel k sežrání a Dan Stevens s jeho teplo rusem mě bavil v každé scéně plus  joke se skřítkama mě teda sejmul pořádně
7 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
JJ, ale treba uznat, ze o level lepsie ako ostatne filmy Ferrela za posledne roky asi zasluhou R.McAdams.
758237
JJ, ale treba uznat, ze o level lepsie ako ostatne filmy Ferrela za posledne roky asi zasluhou R.McAdams.
758232
5 -1
reagovat

Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga

Musim se priznat, ze kdyz ve finale doslo na Húsavík, tak ten film dokazal docela adekvatne vyzdimat nejake ty emoce, ale jinak to lze doporucit jen tezko. Klasicky Ferrellovsky paskvil, ktery chce byt over-the-top, ale je to spis jenom spletenec "crazy" napadu, ktere jsou bohuzel malokdy opravdu vtipne... Prumerny film vo hovne, ktery se nejvlidneji da zhodnotit zhruba jako "uplne nenudi a parkrat se usmejete".
758232
Musim se priznat, ze kdyz ve finale doslo na [url=https://www.youtube.com/watch?v=bj2cN_KglvI]Húsavík[/url], tak ten film dokazal docela adekvatne vyzdimat nejake ty emoce, ale jinak to lze doporucit jen tezko. Klasicky Ferrellovsky paskvil, ktery chce byt over-the-top, ale je to spis jenom spletenec "crazy" napadu, ktere jsou bohuzel malokdy opravdu vtipne... Prumerny film vo hovne, ktery se nejvlidneji da zhodnotit zhruba jako "uplne nenudi a parkrat se usmejete".
Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga
6 -5
reagují: Ravenhorn, xnewstedx
reagovat
reaguje na: hroubek
Taky sranda jak litala kurva sem kurva tam :D Klasicky Polsko ha!
758215
Taky sranda jak litala kurva sem kurva tam *:D* Klasicky Polsko ha!
757934
4 0
reagovat

Notting Hill

Potřeboval jsem nějakou fajn romantickou komedii a z playlistu hrál Elvis Costello a jeho She a já si uvědomil, že jsem neviděl Notting Hill.

Je to hodně příjemný film. Ani chvilku nenudí a má vždy co nabídnout. Oba hrdinové jsou sympatický a jejich cesta, poznávání se, je zajímavější než jsem čekal. Z mé strany spokojenost. 7,5/10
758049
Potřeboval jsem nějakou fajn romantickou komedii a z playlistu hrál Elvis Costello a jeho She a já si uvědomil, že jsem neviděl Notting Hill. Je to hodně příjemný film. Ani chvilku nenudí a má vždy co nabídnout. Oba hrdinové jsou sympatický a jejich cesta, poznávání se, je zajímavější než jsem čekal. Z mé strany spokojenost. 7,5/10
Notting Hill
7 0
reagovat
reaguje na: Muf
no jak už tu padlo, ideální link
758008
no jak už tu padlo, ideální https://ew.com/movies/christopher-nolan-tenet-cover/
757778
2 -1
reagovat
reaguje na: Vincent
To já celou dobu poslouchal, že v obličeji nic moc ale tělo má moc pěkný. Na Lauru byl hezký pohled. Nicméně dovedu si představit hezčí a hlavně lepší herečku. 

Ve výsledku si stále říkám, že kdyby na tom někdo dramaturgicky zapracoval, dal postavam hloubku, motivace a lépe pracoval s příběh ve stylu Kráska a zvíře v erotickém podání, že by to nemuselo být špatné. Ale takhle nikdy více. :D:D:D
757934
To já celou dobu poslouchal, že v obličeji nic moc ale tělo má moc pěkný. Na Lauru byl hezký pohled. Nicméně dovedu si představit hezčí a hlavně lepší herečku.  Ve výsledku si stále říkám, že kdyby na tom někdo dramaturgicky zapracoval, dal postavam hloubku, motivace a lépe pracoval s příběh ve stylu Kráska a zvíře v erotickém podání, že by to nemuselo být špatné. Ale takhle nikdy více. *:D**:D**:D*
757899
1 -2
reagují: Vincent
reagovat
:D:D Pozdravuj ženu! Já za Massima také přihodila hvězdičku. :D:D
757909
*:D**:D* Pozdravuj ženu! Já za Massima také přihodila hvězdičku. *:D**:D*
757899
5 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Clovek to muze vyuzit ve svuj prospech. Zena z toho Itala trosku slintala, tak na me hned po filmu skocila. Z 90% jsem si jistej, ze si predstavovala, ze jsem ji unesl a jmenuju se Massimo.
757899
Clovek to muze vyuzit ve svuj prospech. Zena z toho Itala trosku slintala, tak na me hned po filmu skocila. Z 90% jsem si jistej, ze si predstavovala, ze jsem ji unesl a jmenuju se Massimo.
757842
6 -3
reagují: hroubek, mkubalikova
reagovat
Já to beru takhle. Dal jsem si dvě pivka, nasmál jsem se, nic jsem neřešil a mělo to jisté technické kvality. Navíc je od začátku jasné, že je to chujovina a nehraje si to na nic jiného. Holčina vedle mě řekla, že by tomu dala 5-6/10 a těší se na druhý díl.

Pro holky je to další Padesát odstínu šedi. Nerozumím tomu, ale Netflix boduje.
757842
Já to beru takhle. Dal jsem si dvě pivka, nasmál jsem se, nic jsem neřešil a mělo to jisté technické kvality. Navíc je od začátku jasné, že je to chujovina a nehraje si to na nic jiného. Holčina vedle mě řekla, že by tomu dala 5-6/10 a těší se na druhý díl. Pro holky je to další Padesát odstínu šedi. Nerozumím tomu, ale Netflix boduje.
757786
2 -2
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale Krize už proběhla. Akorát ji teď uvidíme z filmové stránky. Ezra tam měl cameo a seriálový Flash mu dal podnět říkat si... Flash.

Akorát jsem čekal, že když bude film Flashpoint, tak bude Batmanem Jeffrey Dean Morgan.
757808
Ale Krize už proběhla. Akorát ji teď uvidíme z filmové stránky. Ezra tam měl cameo a seriálový Flash mu dal podnět říkat si... Flash. Akorát jsem čekal, že když bude film Flashpoint, tak bude Batmanem Jeffrey Dean Morgan.
757805
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se