Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 16021 - 16040 Napsat příspěvek
reaguje na: GuidoA.
Proč se poslední dobou s Tebou shoduji? :o
753222
Proč se poslední dobou s Tebou shoduji? *:o*
753192
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
jj, já tenhle film moc nemusím, ale herec to byl jinak skvělej a v našem rodném Táboře má celkem povedenou sochu link
753218
jj, já tenhle film moc nemusím, ale herec to byl jinak skvělej a v našem rodném Táboře má celkem povedenou sochu https://ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/tabor-odhalil-sochu-herce-jiriho-hrzana-20191122.html
753201
3 -1
reagovat
reaguje na: Muf
A co jsem na něm nepochopil? Tak mi to prosím osvětli. 

Doufám, že nenapíšeš poznámky typu, že to byla satira na dnešní dobu, poslední střet chlapa z dob minulých s aktuálním "politicky korektním" světem, kterému nerozumí a ani se ho nesnaží pochopit, jelikož má jinak sestavený žebříček hodnot, bilancovaní nad životem, kdy si nakonec uvědomuje, co je v životě důležité, ale už je zkrátka pozdně, aby to nějak razantně změnil, atp.
753215
A co jsem na něm nepochopil? Tak mi to prosím osvětli.  Doufám, že nenapíšeš poznámky typu, že to byla satira na dnešní dobu, poslední střet chlapa z dob minulých s aktuálním "politicky korektním" světem, kterému nerozumí a ani se ho nesnaží pochopit, jelikož má jinak sestavený žebříček hodnot, bilancovaní nad životem, kdy si nakonec uvědomuje, co je v životě důležité, ale už je zkrátka pozdně, aby to nějak razantně změnil, atp.
753190
3 -2
reagovat

Jiří Hrzán

včera dávali film Nebeští jezdci. Ten film mě vždycky strašně dostane...
Hrzán tam byl prostě TOP (Hajnej,jdi do hajzlu :D) .
Strašná škoda, že umřel tak brzo.:-:(
Přirovnal bych ho ke Stevu McQueenovi:o
753201
včera dávali film Nebeští jezdci. Ten film mě vždycky strašně dostane... Hrzán tam byl prostě TOP (Hajnej,jdi do hajzlu *:D*) . Strašná škoda, že umřel tak brzo.*:-**:(* Přirovnal bych ho ke Stevu McQueenovi*:o*
Jiří Hrzán
8 0
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
‎who killed captain alex? (2010)
95% - branice dostane zabrat. garantuju :D
753192
‎who killed captain alex? (2010) 95% - branice dostane zabrat. garantuju *:D*
3 0
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: JAGODA
Vůbec jsi ten film nepochopil i s těma tragédama, co ti dali plus 8) 
753190
Vůbec jsi ten film nepochopil i s těma tragédama, co ti dali plus *8)* 
753110
1 -5
reagují: JAGODA
reagovat

Hercules

link
Produkcia Russo bros., hmmm ?)?! Vaše tipy na casting? Niektorí v tom mali jasno ešte pred ohlásením. :)
753168
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/hercules-live-action-remake-works-disney-shang-chi-writer-1292684 Produkcia [i]Russo bros., [/i]hmmm *?)*?! Vaše tipy na casting? Niektorí v tom mali [url=https://www.deviantart.com/tristanhartup/art/Disney-s-Hercules-live-action-fan-cast-753978464]jasno[/url] ešte pred ohlásením. *:)*
Hercules
5 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Ten úvod aka ta nahá blondýna na stožáru japonské ponorky? Jo, tak ta by šla :D
753163
Ten úvod aka ta nahá blondýna na stožáru japonské ponorky? Jo, tak ta by šla *:D*
753162
0 -2
reagovat
Akoze ja som sa na tom bavil (ten uvod je dokonaly) a po formalnej a remeselnej stranke to aj dost obdivoval. Ale je to strasna sracka:D
753162
Akoze ja som sa na tom bavil (ten uvod je dokonaly) a po formalnej a remeselnej stranke to aj dost obdivoval. Ale je to strasna sracka*:D*
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: pepo
To snad radši tím drátem do oka :D
753159
To snad radši tím drátem do oka *:D*
753150
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
daj si o pol hodinu dlhší directors cut :D:D:D:D
753150
daj si o pol hodinu dlhší directors cut *:D**:D**:D**:D*
753129
0 0
reagují: HAL
reagovat

1941

Co vznikne když se sejde Toširó Mifune, Christopher Lee, Dan Aykroyd a John Belushi ve filmu Stevena Spielberga a Roberta Zemeckise?
Bolest, vznikne bolest.

Už dlouho jsem u filmu necítil takové utrpení jako teď, je to strašlivá křeč, a ohromující plýtvání talentem. Těžko uvěřit že tohle Spielberg stvořil ve svém nejsilnějším období - ale sám si za to může, jen na scénář ten tragický festival trapnosti, hlouposti a nevkusu hodit nejde. Musel mít totální výpadek soudnosti a schopností, i ten timing gagů je mimo a ještě to slapstickové šaškování opakuje do zblbnutí pořád dokola. Kdyby to nebylo od něj, nedám to dýl než do třetiny. Ani jednou jsem se nezasmál, zato jsem dvakrát usnul. 

Řemeslně brilantní, vizuálně a výpravou to za Indym nijak nezaostává, taky to mělo rozpočet velký jako tehdejší Indy, E.T. a Čelisti dohromady... ale všechno ostatní je bolest.
753129
Co vznikne když se sejde Toširó Mifune, Christopher Lee, Dan Aykroyd a John Belushi ve filmu Stevena Spielberga a Roberta Zemeckise? Bolest, vznikne bolest. Už dlouho jsem u filmu necítil takové utrpení jako teď, je to strašlivá křeč, a ohromující plýtvání talentem. Těžko uvěřit že tohle Spielberg stvořil ve svém nejsilnějším období - ale sám si za to může, jen na scénář ten tragický festival trapnosti, hlouposti a nevkusu hodit nejde. Musel mít totální výpadek soudnosti a schopností, i ten timing gagů je mimo a ještě to slapstickové šaškování opakuje do zblbnutí pořád dokola. Kdyby to nebylo od něj, nedám to dýl než do třetiny. Ani jednou jsem se nezasmál, zato jsem dvakrát usnul.  Řemeslně brilantní, vizuálně a výpravou to za Indym nijak nezaostává, taky to mělo rozpočet velký jako tehdejší Indy, E.T. a Čelisti dohromady... ale všechno ostatní je bolest.
1941
2 -3
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: PeRso
Vrah zůstal po škole ;)
753118
Vrah zůstal po škole *;)*
753059
1 0
reagovat

Dodatek k Pašerákovi

Zapomněl jsem podotknout, že mi Pašerák připadal jako výtažek z Gran Torina a Milion Dolar Baby, který svým předchůdcům nesahá ani po paty. 

Mimochodem, v Gran Torinu jsem si každou Clintovu sarkastickou nebo rasistickou poznámku, na rozdíl od Pašeráka, užíval.
753117
Zapomněl jsem podotknout, že mi Pašerák připadal jako výtažek z Gran Torina a Milion Dolar Baby, který svým předchůdcům nesahá ani po paty.  Mimochodem, v Gran Torinu jsem si každou Clintovu sarkastickou nebo rasistickou poznámku, na rozdíl od Pašeráka, užíval.
Dodatek k Pašerákovi
1 -4
reagovat

Pašerák (2019)

Samotného mne to překvapilo, ale musím přiznat, že Pašerák je jeden z mála filmů, kde mi Clintova postava přímo vadila, nemohl jsem se s ním vůbec ztotožnit a jeho nadnesené rasistické nebo homofobní  řeči mne až odpuzovaly. I když vím, že to tak možná nemyslel a takové vyjadřováni patřilo k jeho bodrému naturelu, tak mě to zkrátka obtěžovalo. Jinak celé téma sbližování rodiny mi rovněž přišlo jako dost vyvanulé a křečovité (mimochodem, Dianne Wiest mi zde byla opravdu nepříjemná). Scénář podle mne nebyl dobrý, jelikož mi všechny postavy ve filmu byly fuk a bylo mi jedno, co se s nimi stane. Celé to byla jedna velká Clintova one man show, což by mi nevadilo, kdyby mi jeho postava byla sympatická.

Z úcty k panu Režisérovi/Herci, který je mým velkým oblíbencem a velice si ho vážím, dávám 6/10.

Hodně zdraví, Clinte! :+

PS: Jsem rád, že jsem snímek zhlédnul, jelikož vidět, jak si Clint za jízdy v autě pobrukuje, za to, to opravdu stálo a vykouzlilo mi to úsměv na tváři. :)
    753110
    Samotného mne to překvapilo, ale musím přiznat, že Pašerák je jeden z mála filmů, kde mi Clintova postava přímo vadila, nemohl jsem se s ním vůbec ztotožnit a jeho nadnesené rasistické nebo homofobní  řeči mne až odpuzovaly. I když vím, že to tak možná nemyslel a takové vyjadřováni patřilo k jeho bodrému naturelu, tak mě to zkrátka obtěžovalo. Jinak celé téma sbližování rodiny mi rovněž přišlo jako dost vyvanulé a křečovité (mimochodem, Dianne Wiest mi zde byla opravdu nepříjemná). Scénář podle mne nebyl dobrý, jelikož mi všechny postavy ve filmu byly fuk a bylo mi jedno, co se s nimi stane. Celé to byla jedna velká Clintova one man show, což by mi nevadilo, kdyby mi jeho postava byla sympatická. Z úcty k panu Režisérovi/Herci, který je mým velkým oblíbencem a velice si ho vážím, dávám 6/10. Hodně zdraví, Clinte! *:+* PS: Jsem rád, že jsem snímek zhlédnul, jelikož vidět, jak si Clint za jízdy v autě pobrukuje, za to, to opravdu stálo a vykouzlilo mi to úsměv na tváři. *:)* [list][/list]
    Pašerák (2019)
    2 -3
    reagují: Muf
    reagovat
    reaguje na: PeRso
    Seriál Machři a šprti aka Freaks and Geeks z roku 1998. Seriál z produkce Judda Apatowa s tehdy mladými Sethem Rogenem a Jamesem Frankem. Vznikla bohužel pouze první řada a na seriál si dnes vzpomenou jenom ti největší pamětníci.
    753107
    Seriál Machři a šprti aka Freaks and Geeks z roku 1998. Seriál z produkce Judda Apatowa s tehdy mladými Sethem Rogenem a Jamesem Frankem. Vznikla bohužel pouze první řada a na seriál si dnes vzpomenou jenom ti největší pamětníci.
    753059
    7 -2
    reagovat
    reaguje na: Sub-Zero
    cim je to starsi a clovek je starsi tim lip ten film funguje. Je to proste Double-feature pocta brakovym exploitation.
    753089
    cim je to starsi a clovek je starsi tim lip ten film funguje. Je to proste Double-feature pocta brakovym exploitation.
    753086
    3 -1
    reagovat

    Od Súmraku do Úsvitu

    B-čko jak Babiš, áčkové obsadenie, luxusná Salma a jej hadí tanec (hneď som dostal chuť na pivko :))), FLESHgitara, mäsokombinát :+
    Včera zopakované po rokoch ako večerníček pred spaním na FILM+
    753086
    [b]B[/b]-čko jak [b]B[/b]abiš, áčkové obsadenie, luxusná Salma a jej hadí tanec (hneď som dostal chuť na pivko *:))*), [url=https://aminoapps.com/c/horror/page/blog/from-dusk-till-dawn/YjoF_bu6qqzajprJbXN8oNXaDVVqbgP]FLESHgitara[/url], mäsokombinát *:+* Včera zopakované po rokoch ako večerníček pred spaním na FILM+
    Od Súmraku do Úsvitu
    2 -1
    reagují: speta.jr
    reagovat
    reaguje na: PeRso
    btw špatný není ani seriál Greek 
    753084
    btw špatný není ani [url=https://www.csfd.cz/film/233772-greek/komentare/]seriál Greek[/url] 
    753059
    1 -1
    reagovat
    reaguje na: PeRso
    Dazed and Confused, American Graffiti, 21 Jump Street
    753082
    Dazed and Confused, American Graffiti, 21 Jump Street
    753059
    2 0
    reagovat
    Komentáře
    © copyright 2000 - 2024.
    Všechna práva vyhrazena.

    Registrace

    Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
    1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
    2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
    3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
    4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

    Zapomenuté heslo

    Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

    Přihlášení

    Zapomenuté heslo
    Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

    Registrace

    Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
    1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
    2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
    3. Vytvářet filmové blogy
    4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
    5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
    registrovat se