Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15941 - 15960 Napsat příspěvek
reaguje na: Ne__Ty
...monocular with his eye... ;)
link
766914
[i]...[b]monocular[/b] with [b]his[/b] eye...[/i] *;)* https://giphy.com/gifs/steve-martin-3o6UBil4zn1Tt03PI4/tile
766913
1 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
0:02 why does the soldier look into the binoculars with her eyes closed?
:D:D:D
766913
[i][url=https://www.youtube.com/watch?v=09Ia7PGMGwk&t=2s]0:02[/url] why does the soldier look into the binoculars with her eyes closed? *:D**:D**:D*[/i]
766910
1 0
reagují: Sub-Zero
reagovat

Monster Hunter

miniteaser
Milla vyráža na lov. Vraj v decembri.?):D
766910
mini[url=https://www.youtube.com/watch?v=09Ia7PGMGwk]teaser[/url] Milla vyráža na lov. Vraj v decembri.*?)**:D*
Monster Hunter
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Clint je borec:+
766852
Clint je borec*:+*
766847
2 -1
reagovat
Clint Eastwood hraje a reziruje dal... link
766847
Clint Eastwood hraje a reziruje dal... https://deadline.com/2020/10/clint-eastwood-cry-macho-warner-bros-1234582757/
3 -1
reagují: slord
reagovat
reaguje na: Lucifer12
Netflix
766832
Netflix
766830
13 -3
reagovat

Filmy na stihanutie

Ahojte viete mi niekto poradiť dobrú stránku kde sa daju sťahovať nové filmy jak české tak zahraničné hoc aj platenú ďakujem;)
766830
Ahojte viete mi niekto poradiť dobrú stránku kde sa daju sťahovať nové filmy jak české tak zahraničné hoc aj platenú ďakujem*;)*
Filmy na stihanutie
3 -15
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jj, a je to pravda, protože to napsali na internetech...8)8):D
766828
Jj, a je to pravda, protože to napsali na internetech...*8)**8)**:D*
766826
1 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ona psala Princeznu ze mlejna ? :o
766826
Ona psala Princeznu ze mlejna ? *:o*
766824
10 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: hroubek
Suhlas, aj vdaka scenaru Tiny Fey.
766824
Suhlas, aj vdaka scenaru Tiny Fey.
766812
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Protivné sprosté holky

Fajn oddychovka, která obstála zkouškou časem a šlape i po letech. Tolik talentovaných hereček se zde objevilo ať už v hlavních a nebo vedlejších rolí. Humor, který není trapný a funguje. A celkově to je neurážející film, který mi v dnešní době dost chybí. 7/10

Princezna ze mlejna 1

Asi nejlepší film Zdendy Trošky. Dobrá pohádka, která neurazí. 7/10
766812
[b]Protivné sprosté holky [/b]Fajn oddychovka, která obstála zkouškou časem a šlape i po letech. Tolik talentovaných hereček se zde objevilo ať už v hlavních a nebo vedlejších rolí. Humor, který není trapný a funguje. A celkově to je neurážející film, který mi v dnešní době dost chybí. [b]7/10 Princezna ze mlejna 1 [/b]Asi nejlepší film Zdendy Trošky. Dobrá pohádka, která neurazí. [b]7/10[/b]
7 0
reagují: Gorecki
reagovat

Zdravotník 5/10

Průměrný španělský thriller s Cassasem, kde obvyklou brakovost nahrazuje mírná neuvěřitelnost v podobě psychopata na kriplkáře.
766804
Průměrný španělský thriller s Cassasem, kde obvyklou brakovost nahrazuje mírná neuvěřitelnost v podobě psychopata na kriplkáře.
Zdravotník 5/10
2 0
reagovat
babca z coronation (95%) me bavila stokrat vic jak dedula z dick johnson is dead (55%).
766794
babca z coronation (95%) me bavila stokrat vic jak dedula z dick johnson is dead (55%).
3 -2
reagovat

The Witches

trailer
Na HBO Max už tento mesiac! Kúzlo napoly hororovej klasiky z roku 1990 sa vyparilo (kto (ne)videl?:)), ale kvôli Zemeckisovi pôjdem do toho. A Aničke, kt. si zjavne rolu tej suky dosť vychutnáva. 8)
766737
[url=https://www.youtube.com/watch?v=9nlhmJF5FNI]trailer[/url] Na HBO Max už tento mesiac! Kúzlo napoly hororovej klasiky z roku 1990 sa vyparilo (kto (ne)videl?*:)*), ale kvôli Zemeckisovi pôjdem do toho. A Aničke, kt. si zjavne rolu tej suky dosť vychutnáva. *8)*
The Witches
2 -1
reagovat
Od Bebjaka mne moc bavila Čára, tohle taky vypadá dobře a neskutečně silně :+
766715
Od Bebjaka mne moc bavila Čára, tohle taky vypadá dobře a neskutečně silně *:+*
766627
4 0
reagovat

Bombshell

Tak jsem se k tomu odhodlal. Odolával jsem dlouho, protože po The Loudest Voice jsem byl tak strašně znechucenej, že se mi chtělo zvracet.
Film jako takovej je asi v pohodě. Žádný veledílo. Pro mě osobně tam je ta "přidaná hodnota" toho, o čem to je. Ale co teda musím říct, jak jsem se cítil strašně (ale strašně) při tom Russelovým démonickým koncertu, tak tady mi bylo všech obrovsky líto. 
Jasně, je to příkrášlený pro film, jasně třeba Kayla je skoro dvacet internů dohromady, ale když pak cca dvacet minut před koncem volá z toho rande Kate McKinnon - to je poprvý (#sorryjako), kdy jsem viděl výkon Margot. Neuvěřitelně zahraný a strašně dobře předaný. Až mi vrhkly slzy do očí.

Film 6-7/10
"zážitek" 9/10
766689
Tak jsem se k tomu odhodlal. Odolával jsem dlouho, protože po The Loudest Voice jsem byl tak strašně znechucenej, že se mi chtělo zvracet. Film jako takovej je asi v pohodě. Žádný veledílo. Pro mě osobně tam je ta "přidaná hodnota" toho, o čem to je. Ale co teda musím říct, jak jsem se cítil strašně (ale strašně) při tom Russelovým démonickým koncertu, tak tady mi bylo všech obrovsky líto.  Jasně, je to příkrášlený pro film, jasně třeba Kayla je skoro dvacet internů dohromady, ale když pak cca dvacet minut před koncem volá z toho rande Kate McKinnon - to je poprvý (#sorryjako), kdy jsem viděl výkon Margot. Neuvěřitelně zahraný a strašně dobře předaný. Až mi vrhkly slzy do očí. Film 6-7/10 "zážitek" 9/10
Bombshell
3 -2
reagovat

V síti

Je mi na blití. Čau.
766666
Je mi na blití. Čau.
V síti
4 -3
reagovat
Peter Bebjak je pro mě letošním režijním hrdinou. Nejdříve přišel s geniálním a nemilosrdným Hercem a nyní je tu trailer na film o útěku dvou kluků z Osvětimi, který Bebjak natočil podle knihy Rudolfa Vrby Utekl jsem z Osvětimi. Silně mě z toho mrazí. :o:+
766659
Peter Bebjak je pro mě letošním režijním hrdinou. Nejdříve přišel s geniálním a nemilosrdným Hercem a nyní je tu trailer na film o útěku dvou kluků z Osvětimi, který Bebjak natočil podle knihy Rudolfa Vrby Utekl jsem z Osvětimi. Silně mě z toho mrazí. *:o**:+*
766627
2 -3
reagovat
Dost dobrý trailer
766649
Dost dobrý trailer
766627
4 0
reagovat

Správa (P. Bebjak)

766627
https://www.youtube.com/watch?v=h5Q7VyhQqA4
Správa (P. Bebjak)
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se