Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15701 - 15720 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Já nechci aby tu z toho byl flame na milion příspěvků jak jsi to myslel, ale tvůrci teda dvojku a trojku opravdu neignorují, jen se to odehrává v jiných časových rovinách. 
768713
Já nechci aby tu z toho byl flame na milion příspěvků jak jsi to myslel, ale tvůrci teda dvojku a trojku opravdu neignorují, jen se to odehrává v jiných časových rovinách. 
768706
15 -1
reagují: SteKi
reagovat
Jsem rád, že jsi nakonec nesáhl po bondovkách, jak jsem doporučoval. :+
768712
Jsem rád, že jsi nakonec nesáhl po bondovkách, jak jsem doporučoval. *:+*
768706
8 0
reagovat

Rychlí a zběsilí (2009)

Paráda. Akce mi sedla, návrat staré party též a ani se nedivím, že tvůrci navazují přímo na jedničku a dvojku a Tokijskou jízdu ignorují. Skvěle jsem se bavil. :+
768706
Paráda. Akce mi sedla, návrat staré party též a ani se nedivím, že tvůrci navazují přímo na jedničku a dvojku a Tokijskou jízdu ignorují. Skvěle jsem se bavil. *:+*
Rychlí a zběsilí (2009)
3 -11
reagují: Cinefil, AndyKaufman, Ne__Ty
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ježiš, to bude nálož :D:D:D
768650
Ježiš, to bude nálož *:D**:D**:D*
768648
2 -1
reagovat
Vysvětlování vtipů by si mohli nechat až do filmu. :(
768649
Vysvětlování vtipů by si mohli nechat až do filmu. *:(*
768648
2 0
reagovat
Tak vám s dovolením narusim romantiku klipem z druhého Borata...:D
768648
Tak vám s dovolením narusim romantiku klipem z druhého [url=https://m.youtube.com/watch?v=7yOWiBv3lBU]Borata...[/url]*:D*
6 0
reagují: verbst, Cinefil
reagovat
I když ne, fungují moc dobře, líbí se mi to :)
768641
I když ne, fungují moc dobře, líbí se mi to *:)*
768638
2 -5
reagovat
My víme. Ty jsi na mlaďochy. :D
768639
My víme. Ty jsi na mlaďochy. *:D*
768623
4 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Ty jsi tu taky poprvé, viď? Ty komenty nepíšu s nějakými provokativními záměry, ale popisuju v nich, jak na mě daný film působil, toť vše. Kdybych psal se záměrem provokovat, tak by ty příspěvky vypadaly úplně jinak.
768638
Ty jsi tu taky poprvé, viď? Ty komenty nepíšu s nějakými provokativními záměry, ale popisuju v nich, jak na mě daný film působil, toť vše. Kdybych psal se záměrem provokovat, tak by ty příspěvky vypadaly úplně jinak.
768627
3 -7
reagují: Barv666
reagovat

Velká hra / Molly's Game (2017)

Režie by mohla být lepší, ale jinak scénářem a dialogy strašně zábavná věc. Dobrá příprava na Chicagský tribunál. 8/10
768636
Režie by mohla být lepší, ale jinak scénářem a dialogy strašně zábavná věc. Dobrá příprava na Chicagský tribunál. 8/10
Velká hra / Molly's Game (2017)
7 -1
reagovat
Dělás to moc dobře, Disketo - jen do nich!
768627
Dělás to moc dobře, Disketo - jen do nich!
2 -3
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: studo
Osobne cekam oznameni serialu (idealne 5-10 hodinovych dilu na knihu) do 10 let od posledniho dilu Fantastickych zvirat 8) A vubec se nebudu zlobit :D
768624
Osobne cekam oznameni serialu (idealne 5-10 hodinovych dilu na knihu) do 10 let od posledniho dilu Fantastickych zvirat *8)* A vubec se nebudu zlobit *:D*
768609
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Nechápeš. Ten film je špatný i bez tohoto detailu. A jinak sorry, mám na chlapy trochu jiné nároky. Lucas Black fakt není můj typ.
768623
Nechápeš. Ten film je špatný i bez tohoto detailu. A jinak sorry, mám na chlapy trochu jiné nároky. Lucas Black fakt není můj typ.
768622
2 -7
reagují: DarkSith
reagovat
Takže špatný film, však my to chápeme.
768622
Takže špatný film, však my to chápeme.
768620
5 -3
reagovat
Je tam bez trička, ale opravdu se mi nelíbil.
768620
Je tam [url=https://i1.wp.com/arnoldzwicky.s3.amazonaws.com/LucasBlack.jpg]bez trička[/url], ale opravdu se mi nelíbil.
768619
2 -4
reagují: HAL
reagovat
Ano googlil jsem si "Lucas Black Tokyo Drift without T-shirt" a nic to nenašlo... Chápu tedy tu nelibost...
768619
Ano googlil jsem si "Lucas Black Tokyo Drift without T-shirt" a nic to nenašlo... Chápu tedy tu nelibost...
15 -2
reagovat

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

Bohužel musím souhlasit s imfovou čtrnáct let starou recenzí. Tokijská jízda málem zabila celou sérii Rychle a zběsile a při příštích projekcích ji budu vynechávat. Navíc je tu příšerný casting. Lucas Black se na roli osmnáctiletého fracka vůbec nehodí, postrádá jakékoli charisma a je dost ošklivý.
768617
Bohužel musím souhlasit [url=https://film.moviezone.cz/rychle-a-zbesile-tokijska-jizda/recenze?fbclid=IwAR2N4XNW-KpFiLfd16Baip1oljiso0jnqjffXp6uwkqDo0qBmmVWVu8mT48]s imfovou čtrnáct let starou recenzí[/url]. Tokijská jízda málem zabila celou sérii Rychle a zběsile a při příštích projekcích ji budu vynechávat. Navíc je tu příšerný casting. Lucas Black se na roli osmnáctiletého fracka vůbec nehodí, postrádá jakékoli charisma a je dost ošklivý.
Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
2 -11
reagovat
reaguje na: pepo
Ano, takhle to řeší filmy, ne knihy. :D
768616
Ano, takhle to řeší filmy, ne knihy. *:D*
768615
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Lebo je zlý, vole :D:D:D
768615
Lebo je zlý, vole *:D**:D**:D*
768613
3 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: hroubek
Je pravda, že se celá série ani nepokouší vysvětlit, proč chce Voldemort Harryho zabít a proč zabil ty ostatní. Trvalo mi dost dlouho to vypátrat. Se Snapem je to taky dost zamotané, ale charakter development skvělý.
768613
Je pravda, že se celá série ani nepokouší vysvětlit, proč chce Voldemort Harryho zabít a proč zabil ty ostatní. Trvalo mi dost dlouho to vypátrat. Se Snapem je to taky dost zamotané, ale charakter development skvělý.
768607
3 0
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se