Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15081 - 15100 Napsat příspěvek
1. the body - i've seen all i need to see
2. moodymann - taken away
3. mica levi - ruff dog
4. four tet - parallel
5. salem - fires in heaven
778774
1. the body - i've seen all i need to see 2. moodymann - taken away 3. mica levi - ruff dog 4. four tet - parallel 5. salem - fires in heaven
1 -5
reagují: Clavius
reagovat
Na všechno ostatní je tu MasterCard
778715
Na všechno ostatní je tu MasterCard
7 -2
reagovat
Hotel: Trivago
778713
Hotel: Trivago
1 -1
reagovat
cinematography: jay keitel
soundtrack: ludwig goransson
778712
cinematography: jay keitel soundtrack: ludwig goransson
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Asi si pamatuju jiný Heavy Metal než ty, protože kdyby s tím měl Shadow in the Cloud něco společného, tak v něm ten gremlin Chloë přinejmenším znásilní. Nebo možná ona jeho. Každopádně by to pak byl zábavnější film :)
778707
Asi si pamatuju jiný Heavy Metal než ty, protože kdyby s tím měl Shadow in the Cloud něco společného, tak v něm ten gremlin Chloë přinejmenším znásilní. Nebo možná ona jeho. Každopádně by to pak byl zábavnější film *:)*
778703
1 -1
reagovat
reaguje na: hroubek

Shadow in the Cloud

tohle je fakt parádní film. Kdo zná kultovní animovanou sérii Heavy Metal tak z tohohle musí být nadšenej. 1/3 filmu je sice kecací, ale stylově! Pak se rozjede akce. A ta fakt nenudí. Chloe je boží. Ty uniformy holkám sedí (viz nedávno sekce bitvy a holky z izraelské armády)

pro mě úplně vpohodě 7,5/10 a klidně! bych si dal další díl nebo i celou trilogii.
778703
tohle je fakt parádní film. Kdo zná kultovní animovanou sérii Heavy Metal tak z tohohle musí být nadšenej. 1/3 filmu je sice kecací, ale stylově! Pak se rozjede akce. A ta fakt nenudí. Chloe je boží. Ty uniformy holkám sedí (viz nedávno sekce bitvy a holky z izraelské armády) pro mě úplně vpohodě 7,5/10 a klidně! bych si dal další díl nebo i celou trilogii.
Shadow in the Cloud
778595
4 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
Na tom je roztomilé, jak tam to logo Duny dali, ale jen na půl vteřiny a dobře schované... si představuju kolikrát tomu do střižny někdo volal, ať ho vyhodí a zas ho tam dá :-D
778701
Na tom je roztomilé, jak tam to logo Duny dali, ale jen na půl vteřiny a dobře schované... si představuju kolikrát tomu do střižny někdo volal, ať ho vyhodí a zas ho tam dá :-D
778693
5 -1
reagovat

HBOmax/WB

Preview pokračuje, Godzilla s Kongom si to rozdajú na férovku o týždeň neskôr, Wanov Malignant má strašiť od 10. septembra. Škoda, že kampaň stále "nepodporil" Neo.  :)
778693
[url=https://www.youtube.com/watch?v=8maofAPvkJM]Preview[/url] pokračuje, [i]Godzilla s Kongom[/i] si to rozdajú na férovku o týždeň neskôr, Wanov [i]Malignant[/i] má strašiť od 10. septembra. Škoda, že kampaň stále "nepodporil" Neo.  *:)*
HBOmax/WB
5 -1
reagují: MarvinP
reagovat

Božena

Já akorát zachytil, jak trio autorek někde po odvysílání ječelo, že je to všechno misogynie a tak dál, protože si lidi začali na zobrazenej sex stěžovat ve druhým díle, kde si Božena našla milence a ne v prvním, kde je prej nějaký obtěžování.

Tak to mi o tom projektu řeklo víceméně všechno, co o něm potřebuju vědět :D
778689
Já akorát zachytil, jak trio autorek někde po odvysílání ječelo, že je to všechno misogynie a tak dál, protože si lidi začali na zobrazenej sex stěžovat ve druhým díle, kde si Božena našla milence a ne v prvním, kde je prej nějaký obtěžování. Tak to mi o tom projektu řeklo víceméně všechno, co o něm potřebuju vědět *:D*
Božena
7 -1
reagovat
Trochu mi to připomnělo link
778688
Trochu mi to připomnělo https://www.brainpickings.org/2011/12/12/the-symbolism-survey/
1 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
to je docela deep cut na to, ze jde o cervenou knihovnu
778687
to je docela deep cut na to, ze jde o cervenou knihovnu
778685
1 -1
reagovat

Božena

Kameníková chtěla oprostit postavu od jejích osobních projevů, sympatií a antipatií, vlastně od osobních idealismů co by herečky. Nemyslel jsem, že se to podaří a někde to drhlo, ale šlo to. Geislerce už scénář bohužel nedal na výběr, historická fakta byla doplněna moderními rekonstruktivními odhady skutečných vztahů, důvodů a situací. My vlastně ani nevíme zda způsoby experimentálních sociálních vztahů nebyli v okruhu intelektuální avantgardy rekrutující se z řad střední třídy (jenž objevovala vše co vybočovalo, co bylo nové a bořilo vše staré) standard a nebyly standardem i pro Němce a zda tedy jeho zkratkovité příhody nebyly skutečně ojedinělé a neměly spíše sociální a politické pozadí. A to je škoda, dalo se z toho vytěžit maximum, takhle je to docela zklamání :-
778685
Kameníková chtěla oprostit postavu od jejích osobních projevů, sympatií a antipatií, vlastně od osobních idealismů co by herečky. Nemyslel jsem, že se to podaří a někde to drhlo, ale šlo to. Geislerce už scénář bohužel nedal na výběr, historická fakta byla doplněna moderními rekonstruktivními odhady skutečných vztahů, důvodů a situací. My vlastně ani nevíme zda způsoby experimentálních sociálních vztahů nebyli v okruhu intelektuální avantgardy rekrutující se z řad střední třídy (jenž objevovala vše co vybočovalo, co bylo nové a bořilo vše staré) standard a nebyly standardem i pro Němce a zda tedy jeho zkratkovité příhody nebyly skutečně ojedinělé a neměly spíše sociální a politické pozadí. A to je škoda, dalo se z toho vytěžit maximum, takhle je to docela zklamání *:-*
Božena
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
Raya and the Last Dragon v novem traileru vypada naprosto paradne. 
778651
Raya and the Last Dragon v novem traileru vypada naprosto paradne. 
3 -2
reagovat

Shadow in the Cloud

Tohle je parádní GP.  Nečekal jsem to, ale krásně jsem se bavil nad tím jak je to přepálené, žánrově roztříštěné a zábavné. Mohl bych rozebírat všechny vady, které film má, a že jich dost, ale z nějakého důvodu nemám chuť do filmu kopat, ale naopak vyzdvihnout jeho totálně přepálenost, nosné myšlenky a celkovou atmosféru. Z mé strany je tam ještě velké plus za Chloë, která mě celý film bavila. 7/10
778595
Tohle je parádní GP.  Nečekal jsem to, ale krásně jsem se bavil nad tím jak je to přepálené, žánrově roztříštěné a zábavné. Mohl bych rozebírat všechny vady, které film má, a že jich dost, ale z nějakého důvodu nemám chuť do filmu kopat, ale naopak vyzdvihnout jeho totálně přepálenost, nosné myšlenky a celkovou atmosféru. Z mé strany je tam ještě velké plus za Chloë, která mě celý film bavila. 7/10
Shadow in the Cloud
4 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já ji můžu, ale hrát moc neumí a tady jede dobře.
778498
Já ji můžu, ale hrát moc neumí a tady jede dobře.
778462
1 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
778492
ps: [url=https://letterboxd.com/judgejudy/film/putins-palace-history-of-worlds-largest-bribe/]youtube[/url]
778454
1 -2
reagovat
What they said.

Ta mladá koc by byla lepší na celou dobu. Trochu masky a šlo by to. Ale Aňa úplně v pohodě. A to ji moc nemusím.
778479
What they said. Ta mladá koc by byla lepší na celou dobu. Trochu masky a šlo by to. Ale Aňa úplně v pohodě. A to ji moc nemusím.
778462
3 -2
reagovat
Geislerka je tam úplně v pohodě. Sice být Kameníková od 10 let starší, svěřil bych jí celou minisérii, páč je skvělá a neokoukaná (a cute). Geislerka jede standard, ale dost jí překonává Hájek.
778473
Geislerka je tam úplně v pohodě. Sice být Kameníková od 10 let starší, svěřil bych jí celou minisérii, páč je skvělá a neokoukaná (a cute). Geislerka jede standard, ale dost jí překonává Hájek.
2 -2
reagovat
Tak to bude beztak jenom z poloviny otravná a můžeš se na to klidně podívat :)
778465
Tak to bude beztak jenom z poloviny otravná a můžeš se na to klidně podívat :)
778464
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No hraje jenom v půlce dílů. :)
778464
No hraje jenom v půlce dílů. *:)*
778463
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se