Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15061 - 15080 Napsat příspěvek
Jeden e-shop má nabídku na celou osmidílnou sérii Rychle a zběsile. Neviděl jsem všechny díly, ale pětka je jasně nejlepší. Má podle vás smysl brát tu sérii? Viděli jste všechny díly?
767640
Jeden e-shop má nabídku na celou osmidílnou sérii Rychle a zběsile. Neviděl jsem všechny díly, ale pětka je jasně nejlepší. Má podle vás smysl brát tu sérii? Viděli jste všechny díly?
4 -1
reagují: hroubek, CAPS_LOCK, Godlike
reagovat

Pixarovka Soul

Na 1. sviatok vianočný na Disney+.
767546
Na 1. sviatok vianočný na Disney+.
Pixarovka Soul
2 0
reagovat

Hubie Halloween

Jeden z dalších klenotů z žánru "waste of time". Jsem si to zapnul jen jako kulisu a prostě nechápu, že s takovým hereckým obsazením se někomu podaří natočit něco tak specifického, že i označením výrazem "nudný" bych to stále pochválil. 
Kdo můžete, tak se tomu vyhněte, není v tom absolutně nic.
767522
Jeden z dalších klenotů z žánru "waste of time". Jsem si to zapnul jen jako kulisu a prostě nechápu, že s takovým hereckým obsazením se někomu podaří natočit něco tak specifického, že i označením výrazem "nudný" bych to stále pochválil.  Kdo můžete, tak se tomu vyhněte, není v tom absolutně nic.
Hubie Halloween
5 -1
reagovat

Den of Thieves

Celkom fajn Butlerovka, odsýpa to celkom slušne aj akcia ujde. Musím povedať, že som sa nenudil. Je síce cítiť tú béčkovosť, ale film neurazí a musím uznať, že je to ten lepší priemer s Butlerom, ktorý tu je celkom v pohode. 6/10
767518
Celkom fajn Butlerovka, odsýpa to celkom slušne aj akcia ujde. Musím povedať, že som sa nenudil. Je síce cítiť tú béčkovosť, ale film neurazí a musím uznať, že je to ten lepší priemer s Butlerom, ktorý tu je celkom v pohode. [b]6/10[/b]
Den of Thieves
3 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
:D:D:D:D
767464
*:D**:D**:D**:D*
767448
3 -3
reagovat
prisoners je sracka ale enemy je zumpa ?)
767448
prisoners je [url=https://letterboxd.com/dillamonster/film/prisoners/1/]sracka[/url] ale enemy je zumpa *?)*
3 -14
reagují: pepo
reagovat
jinak se nemuzu dockat the nest od dalsiho hosanka z borderline films ;)
767443
jinak se nemuzu dockat [url=https://letterboxd.com/twincinema/film/the-nest-2020/]the nest[/url] od dalsiho hosanka z borderline films *;)*
2 -4
reagovat
the devil all the time (70%) je takova detska verze dau degeneration (100%).
767428
the devil all the time (70%) je takova detska verze dau [url=https://youtu.be/-cdJpb2bFn0]degeneration[/url] (100%).
1 -3
reagovat
reaguje na: gaboo
Hmmm... cítim tu oscary. :+:+:+
767379
Hmmm... cítim tu oscary. *:+**:+**:+*
767378
2 -1
reagovat
ešte jeden teaser
link
767378
ešte jeden teaser https://www.youtube.com/watch?v=4Xwmo4mc_dQ&feature=emb_title&ab_channel=NetflixFilmClub
5 0
reagují: Sub-Zero
reagovat

Mank teaser

767372
https://www.youtube.com/watch?v=J_NqUYwngr0&feature=emb_title&ab_channel=Netflix
Mank teaser
6 0
reagovat
Továrna na sny / Traumfabrik (2019)
Nádherný kouzelný film o východoněmecké poválečné kinematografii. V podstatě mne to uhranulo podobně jako La la Land. Hodně feel good romantická věc. Upřímně moc nevidím důvod proč něco takového nevznikne u nás, třeba z protektorátního Barrandova. 9/10

My a Giulia / Noi e la Giulia (2015)
Další feel good dramedy. Tentokrát o partě looserů. Myslím že ideální film k vínku a večeři. 8/10


Přeběhlík / Der Überläufer (2020)
Dva lowcostové německé TV filmy. Čekal jsem to trochu jiné. Trailery dost klamou, ale i tak jsem se bavil. Němci tyhle válečné a poválečné minisérie strašně umí. 7/10
767339
[b]Továrna na sny / Traumfabrik (2019) [/b]Nádherný kouzelný film o východoněmecké poválečné kinematografii. V podstatě mne to uhranulo podobně jako La la Land. Hodně feel good romantická věc. Upřímně moc nevidím důvod proč něco takového nevznikne u nás, třeba z protektorátního Barrandova. 9/10 [b]My a Giulia / Noi e la Giulia (2015)[/b] Další feel good dramedy. Tentokrát o partě looserů. Myslím že ideální film k vínku a večeři. 8/10 [b]Přeběhlík / Der Überläufer[/b][b] (2020)[/b][b] [/b]Dva lowcostové německé TV filmy. Čekal jsem to trochu jiné. Trailery dost klamou, ale i tak jsem se bavil. Němci tyhle válečné a poválečné minisérie strašně umí. 7/10
1 -1
reagovat

Případ v ulici Hickory (1995)

Poirotovka Případ v ulici Hickory byla skvělá. Uhranul mě tam mladý Damian Lewis a naopak mě znepokojilo velké množství záběrů na pohybující se krysu.
767323
Poirotovka Případ v ulici Hickory byla skvělá. Uhranul mě tam mladý Damian Lewis a naopak mě znepokojilo velké množství záběrů na pohybující se krysu.
Případ v ulici Hickory (1995)
3 -3
reagovat

verbst telegraficky

Před "lockdownem" jsem viděl Bad Boys 1 & 2 a chystal se na trojku do kina. Tesně mi to nevyšlo.
Trojka se teď objevila na HBO GO, takže jsem si ty první dva dal v rozmezí několika měsíců znovu a nelituju.

Bad Boys 
To je neuvěřitelný, že to vůbec nezestárlo. Ten drive, kterej to má by mohlo závidět nespočet filmů i dneska. Ta chemie mezi postavama je neuvěřitelná. Hudba jsou čistý devadesátky a nejen score (ta znělka je top), ale i soundtrack.
10/10

Bad Boys II
Same but different. Ale tyvole, taky to teda nezestárnulo ani o píď. Přidali na komedii a já si několikrát málem poprskal všechno kolem sebe. Ta akce strašně over-the-top a všechno kolem ale tak krásně do sebe zapadá a funguje to spolu tak dokonale, že člověk odpustí i menší zádrhely.
They don't make 'em like these anymore.

Bad Boys for Life
Překvapení. Se vším, co se k překvapením váže. Nevadí mi, že hridnové zestárli. Nevadí mi, že tam kolem toho tancujou, protože je to super a ta chemie mezi něma furt funguje.
Co mi teda ale vadilo, že se vytratila ta lehkost, která je Bayovi příznačná. Místama to bylo těžkopádný, místama nuda, místama předvídatelný a hlavně - záporáci - špatně udělaný klišé. A ten závěr - když si vezmete, že oba předchozí filmy končily za denního světla, tak jsem si zase uvědomil jak moc mě sere, když film končí potmě, v noci a tak nějak mdle. A ta matka, nebo co - to bylo hrozný WTF. Vůbec mi to tam nesedělo.
A tohle bude asi nějakej můj vnitřní problém, ale jak tam nasilu tlačili ty latino motivy. Meh.
Když dva dělají totéž, není to totéž. Což mě přivádí k hudbě. Jasně, jsem rád, že mi může na plný koule v autě ten hlavní motiv, ale devadesátkovej Mancina je prostě jen jeden. Strašně tomu tady chybí to Bayovo srdíčko, ale přesto tam je.
8/10

"off-topic"

Princezna zakletá v čase
Každej máme svoje guilty pleasure a moje jsou pohádky. A manželčiny taky :D Tak než nám to všechno zase zavřeli, tak jsme vyrazili. (zodpovědně, s rouškama, dezinfekcí a seděli jsme daleko) a teda jako jo.
Tohle mi strašně sedlo. Až nečekaně. Ale co to zase bylo s těma postsynchronama, nebo jak se tomu říká. To tak stranšně bilo do uší. Zvykal jsem si na to cca čtyřicet minut.
Výprava skvělá, výkony takový normální, ale tyvole - Eliška si to dávala neuvěřitelně. A ta hláška na konci to podtrhla úplně. Ani to moc nešustilo papírem. I když bych to třeba o takovejch deset patnáct minut zkrátil, moc jsme si to užili. Bylo to takový svěží, se skvělou hudbou a ta sekvence s Elvisem  - tak to mě rozsekalo úplně.
8/10

Long Shot
Jakkoliv to znělo na papíře a po prvním traileru divně, tak to vlastně bylo kolem a kolem docela fajn. Pochopitelně si Rogen neodpustil nějakej ten nechutnej joke, ale jinak super "netflix & chill". S topovým soundtrackem.
7/10
767302
Před "lockdownem" jsem viděl Bad Boys 1 & 2 a chystal se na trojku do kina. Tesně mi to nevyšlo. Trojka se teď objevila na HBO GO, takže jsem si ty první dva dal v rozmezí několika měsíců znovu a nelituju. [b]Bad Boys [/b] To je neuvěřitelný, že to vůbec nezestárlo. Ten drive, kterej to má by mohlo závidět nespočet filmů i dneska. Ta chemie mezi postavama je neuvěřitelná. Hudba jsou čistý devadesátky a nejen score (ta znělka je top), ale i soundtrack. 10/10 [b]Bad Boys II[/b] Same but different. Ale tyvole, taky to teda nezestárnulo ani o píď. Přidali na komedii a já si několikrát málem poprskal všechno kolem sebe. Ta akce strašně over-the-top a všechno kolem ale tak krásně do sebe zapadá a funguje to spolu tak dokonale, že člověk odpustí i menší zádrhely. They don't make 'em like these anymore. [b]Bad Boys for Life[/b] Překvapení. Se vším, co se k překvapením váže. Nevadí mi, že hridnové zestárli. Nevadí mi, že tam kolem toho tancujou, protože je to super a ta chemie mezi něma furt funguje. Co mi teda ale vadilo, že se vytratila ta lehkost, která je Bayovi příznačná. Místama to bylo těžkopádný, místama nuda, místama předvídatelný a hlavně - záporáci - špatně udělaný klišé. A ten závěr - když si vezmete, že oba předchozí filmy končily za denního světla, tak jsem si zase uvědomil jak moc mě sere, když film končí potmě, v noci a tak nějak mdle. A ta matka, nebo co - to bylo hrozný WTF. Vůbec mi to tam nesedělo. A tohle bude asi nějakej můj vnitřní problém, ale jak tam nasilu tlačili ty latino motivy. Meh. Když dva dělají totéž, není to totéž. Což mě přivádí k hudbě. Jasně, jsem rád, že mi může na plný koule v autě ten hlavní motiv, ale devadesátkovej Mancina je prostě jen jeden. Strašně tomu tady chybí to Bayovo srdíčko, ale přesto tam je. 8/10 "off-topic" [b]Princezna zakletá v čase [/b]Každej máme svoje guilty pleasure a moje jsou pohádky. A manželčiny taky *:D* Tak než nám to všechno zase zavřeli, tak jsme vyrazili. (zodpovědně, s rouškama, dezinfekcí a seděli jsme daleko) a teda jako jo. Tohle mi strašně sedlo. Až nečekaně. Ale co to zase bylo s těma postsynchronama, nebo jak se tomu říká. To tak stranšně bilo do uší. Zvykal jsem si na to cca čtyřicet minut. Výprava skvělá, výkony takový normální, ale tyvole - Eliška si to dávala neuvěřitelně. A ta hláška na konci to podtrhla úplně. Ani to moc nešustilo papírem. I když bych to třeba o takovejch deset patnáct minut zkrátil, moc jsme si to užili. Bylo to takový svěží, se skvělou hudbou a ta sekvence s [spoiler]Elvisem  [/spoiler]- tak to mě rozsekalo úplně. 8/10 [b]Long Shot[/b] Jakkoliv to znělo na papíře a po prvním traileru divně, tak to vlastně bylo kolem a kolem docela fajn. Pochopitelně si Rogen neodpustil nějakej ten nechutnej joke, ale jinak super "netflix & chill". S topovým soundtrackem. 7/10
verbst telegraficky
10 -1
reagovat

Barry Seal: Nebeský gauner

Na podruhé ještě lepší. Barry Seal odsýpá jako hodinu a půl dlouhý biják. Hned po ani ne 5 minutách povinného "co dělal Barry před tím, než byl pašerák" se nám rozjíždí dlouhá (zběsile ubýhající), adrenalinová, akční nálož s bláznivým Tomem Cruisem, který lítá sem a tam pro balíčky koksu. A já jsem celou dobu spokojený. Nepotřebuju se mu dostávat pod kůži, poslouchat morální sračky "Co na to manželka? Co na to děti?". Chci sledovat Toma, který létá s koksem za doprovodu dravého střihu na správně zvolenou dobou hudbu.

Daug Liman tu točí po vzoru Ritchieho nebo Vaughna, kteří by na něj byli určitě pyšní. Podledů do jeho soukromí dostaneme tak akorát, abychom vše podstatné pochopili, a zároveň se neunudili k smrti. Ba naopak nás spíš čekájí šílenosti jako "Kam zakopat další pytel peněz". Těžko říct, jak moc se to drží historických událostí, ale jako stručný přehled drogové války USA proti Escobarovi jsem se dozvěděl víc než dost.

Závěrečné: "Proti komu budeme příště bojovat? Írán!" shrnuje americké smýšlení ve dvou větách. Barry Seal je výborná, stravitelná jednohubka, jejíž neúspěch v kinech mě strašně mrzí a o to víc doufám v resurekci po vzoru Na hraně zítřka. Rovněž je to přesně ten typ, kam si má blázen Tom Cruise (pilotující veškeré scény) odskočit od Mission: Impossible. Takže příště: "Sem. Ne k Mumii, Tome!"
8/10
767280
Na podruhé ještě lepší. Barry Seal odsýpá jako hodinu a půl dlouhý biják. Hned po ani ne 5 minutách povinného [i]"co dělal Barry před tím, než byl pašerák"[/i] se nám rozjíždí dlouhá (zběsile ubýhající), adrenalinová, akční nálož s bláznivým Tomem Cruisem, který lítá sem a tam pro balíčky koksu. A já jsem celou dobu spokojený. Nepotřebuju se mu dostávat pod kůži, poslouchat morální sračky [i]"Co na to manželka? Co na to děti?"[/i]. Chci sledovat Toma, který létá s koksem za doprovodu dravého střihu na správně zvolenou dobou hudbu. Daug Liman tu točí po vzoru Ritchieho nebo Vaughna, kteří by na něj byli určitě pyšní. Podledů do jeho soukromí dostaneme tak akorát, abychom vše podstatné pochopili, a zároveň se neunudili k smrti. Ba naopak nás spíš čekájí šílenosti jako "Kam zakopat další pytel peněz". Těžko říct, jak moc se to drží historických událostí, ale jako stručný přehled drogové války USA proti Escobarovi jsem se dozvěděl víc než dost. Závěrečné: [i]"Proti komu budeme příště bojovat? Írán!"[/i] shrnuje americké smýšlení ve dvou větách. Barry Seal je výborná, stravitelná jednohubka, jejíž neúspěch v kinech mě strašně mrzí a o to víc doufám v resurekci po vzoru Na hraně zítřka. Rovněž je to přesně ten typ, kam si má blázen Tom Cruise (pilotující veškeré scény) odskočit od Mission: Impossible. Takže příště: [i]"Sem. Ne k Mumii, Tome!" [/i][b]8/10[/b]
Barry Seal: Nebeský gauner
7 0
reagovat
Interstellar: "I'm the most mind boggling movie ever."
Inception: "Hold my beer."
Tenet: "Beer my hold"
:D
767246
Interstellar: "I'm the most mind boggling movie ever." Inception: "Hold my beer." Tenet: "Beer my hold" *:D*
20 0
reagovat

Jurassic World: Dominion

Aj Universal to balí. Premiéra posunutá o rok - jún 2022.
Prvý plagát.
767243
Aj Universal to balí. Premiéra posunutá o rok - jún 2022. Prvý [url=https://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2020/10/jurassic-world-dominion-poster.jpeg]plagát[/url].
Jurassic World: Dominion
5 -2
reagovat

Adéla ještě nevečeřela

Kluci mě nahlodali, abych tento rest dohnal, a příjemně jsem se bavil. Jen mi chvilku trvalo, než mi to sedlo. Nicméně spokojenost. 7,5/10
767194
Kluci mě nahlodali, abych tento rest dohnal, a příjemně jsem se bavil. Jen mi chvilku trvalo, než mi to sedlo. Nicméně spokojenost. 7,5/10
Adéla ještě nevečeřela
6 0
reagovat
save yourselves! (2020)
40% - pro ty kterym prisla k chuti romantika se spetkou fantasmagorie bych po palm springs (45%) doporucil tohle. sice je treba prvni pulhodinku pretrpet ale pak se z toho vyklube sympatickej ulet. presto nejvic prekvapi logo universalu hned na zacatku kde bych spis ocekaval treba oscilloscope.
767158
save yourselves! (2020) 40% - pro ty kterym prisla k chuti romantika se spetkou fantasmagorie bych po palm springs (45%) doporucil tohle. sice je treba prvni pulhodinku pretrpet ale pak se z toho vyklube sympatickej ulet. presto nejvic prekvapi logo universalu hned na zacatku kde bych spis ocekaval treba oscilloscope.
2 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Cage si ten film krade pro sebe :+
767057
Cage si ten film krade pro sebe *:+*
767052
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se