Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14901 - 14920 Napsat příspěvek
Kdo je Obama?
774779
Kdo je Obama?
6 -5
reagují: slord
reagovat
reaguje na: Milosh
Pointa byla v tom, že se film nejspíš povedl, protože Obama mívá na filmy dobrý vkus. Mínuskáři to zřejmě nepochopili.
774772
Pointa byla v tom, že se film nejspíš povedl, protože Obama mívá na filmy dobrý vkus. Mínuskáři to zřejmě nepochopili.
774770
6 -7
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uznávám, že jsem si to mohl odpustit, nicméně tvrdit, že je to příspěvek hoden prokremelského dezinformačního webu je teda dost mimo.
774770
Uznávám, že jsem si to mohl odpustit, nicméně tvrdit, že je to příspěvek hoden prokremelského dezinformačního webu je teda dost mimo.
774769
5 -17
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: Milosh
Miloshi ale tady ses v MovieZone diskuzi "Filmy", nikoliv na Aeronetu...
774769
Miloshi ale tady ses v MovieZone diskuzi "Filmy", nikoliv na Aeronetu...
774767
15 -5
reagují: Milosh
reagovat

Zlatovláska (1973)

Pohádka mého dětství, která si dodnes zachovala svůj krásně naivní půvab. Ať už roztomilými loutkami nebo stále nádhernými písničkami od Angela Michajlova s texty Eduarda Krečmara. Tahle pohádka se nikdy neokouká. :+
774768
Pohádka mého dětství, která si dodnes zachovala svůj krásně naivní půvab. Ať už roztomilými loutkami nebo stále nádhernými písničkami od Angela Michajlova s texty Eduarda Krečmara. Tahle pohádka se nikdy neokouká. *:+*
Zlatovláska (1973)
4 0
reagovat
reaguje na: Fanous21
Není nad endorsement od válečného zločince.
774767
Není nad endorsement od válečného zločince.
774760
8 -16
reagují: TedGeorge
reagovat

Mandy 8/10

Primitívna zápletka v tak nádhernom vizuáli, že som nemohol odtrhnúť oči. A jo, chcelo to čas kým som si všimol, že tam hraje King Egbert z Vikingov.:D
774766
Primitívna zápletka v tak nádhernom vizuáli, že som nemohol odtrhnúť oči. A jo, chcelo to čas kým som si všimol, že tam hraje King Egbert z Vikingov.*:D*
Mandy 8/10
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Obama Soul už viděl a má ho v topce letošního roku. :+
774760
Obama Soul už viděl a má ho v topce letošního roku. *:+*
774757
6 -6
reagují: Milosh
reagovat
Já se stejně nejvíc těším na Soul. Croodsovi 2 se taky pry povedli, takže prosinec patří animakum:+
774757
Já se stejně nejvíc těším na Soul. Croodsovi 2 se taky pry povedli, takže prosinec patří animakum*:+*
7 0
reagují: Fanous21
reagovat

WW84

už jen 5 dní :D:D:D:D:D:D:+8)
774749
už jen 5 dní *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+**8)*
WW84
4 -2
reagovat

Greenland 7/10

Místy opravdu výborné a napínavé. Nápad s prezidentskou loterií skvělý. Jde taky vidět, že ač za 35 mega nejde udělat CGI dokonale, tak kvalita triků je naprosto dostačující, aby to nevytrhávalo. Škoda, že si film pomáhá klasickými žánrovými klišé. Mohlo to být sevřenější, opravdovější a o 20 minut kratší.
774740
Místy opravdu výborné a napínavé. Nápad s prezidentskou loterií skvělý. Jde taky vidět, že ač za 35 mega nejde udělat CGI dokonale, tak kvalita triků je naprosto dostačující, aby to nevytrhávalo. Škoda, že si film pomáhá klasickými žánrovými klišé. Mohlo to být sevřenější, opravdovější a o 20 minut kratší.
Greenland 7/10
6 -3
reagovat

Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Je to pořád pecka. Fincher je prostě ďábel. Zase jsem se od toho nedokázal odtrhnout a spolkl jsem to komplet i s navijákem. Velká škoda, že nedošlo na dokončení celé trilogie, potenciál tu byl obrovský.
774736
Je to pořád pecka. Fincher je prostě ďábel. Zase jsem se od toho nedokázal odtrhnout a spolkl jsem to komplet i s navijákem. Velká škoda, že nedošlo na dokončení celé trilogie, potenciál tu byl obrovský.
Muži, kteří nenávidí ženy (2011)
9 -3
reagovat

Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003)

Pustil jsem si tenhle jeden z nejslavnějších filmů Kim Ki-duka na jeho památku. Neviděl jsem to mnoho let, ale tenhle snímek plný duchovní poezie a lidské vášně má svou nadčasovostí stále co říci. Koloběh života je nekonečný. Jo, stále je to geniální věc.
774715
Pustil jsem si tenhle jeden z nejslavnějších filmů Kim Ki-duka na jeho památku. Neviděl jsem to mnoho let, ale tenhle snímek plný duchovní poezie a lidské vášně má svou nadčasovostí stále co říci. Koloběh života je nekonečný. Jo, stále je to geniální věc.
Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003)
5 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já to v karanténě udělal a aspoň se smál nahlas.
774705
Já to v karanténě udělal a aspoň se smál nahlas.
774684
6 -3
reagovat
reaguje na: HAL

Rok od premiéry...

...a ani karantena me nedonutila se na to podivat :D:D:D
774684
...a ani karantena me nedonutila se na to podivat *:D**:D**:D*
Rok od premiéry...
774683
22 -2
reagují: Godlike
reagovat
Právě rok od premiéry a pořád to bolí.

"The Rise of Skywalker just sits there, a big fat space egg in the middle of the franchise, begging you to ignore it but so bloated and destructive that it’s hard to look the other way."
774683
[url=https://collider.com/star-wars-the-rise-of-skywalker-still-bad/]Právě rok od premiéry a pořád to bolí.[/url] [i]"The Rise of Skywalker just sits there, a big fat space egg in the middle of the franchise, begging you to ignore it but so bloated and destructive that it’s hard to look the other way."[/i]
14 -2
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: verbst
touche :D
774666
touche *:D*
774642
5 -1
reagovat
reaguje na: studo
:D Spotify :))

Chce to líp číst 8):D:))
774642
*:D* Spotify *:))* Chce to líp číst *8)**:D**:))*
774637
7 -2
reagují: studo
reagovat
reaguje na: verbst
v ktorom kine sledujes? 8)
774637
v ktorom kine sledujes? *8)*
774634
4 -2
reagují: verbst
reagovat

Wonder Woman 1984

Vypadá to, že Hans si vybral tu lepší chvilku. 
Jsem teprve v půlce ale už při prvních dvou songách mě to bavilo víc, než jednička. :+
774634
Vypadá to, že Hans si vybral tu lepší chvilku.  Jsem teprve v půlce ale už při prvních dvou songách mě to bavilo víc, než jednička. *:+*
Wonder Woman 1984
6 -4
reagují: studo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se