Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14881 - 14900 Napsat příspěvek

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Zatiaľ celkom štýlové logo.
774936
Zatiaľ celkom štýlové [url=https://www.youtube.com/watch?v=l8587MnA-zc]logo[/url].
The Witcher: Nightmare of the Wolf
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
nepodivej se na maelstorm. alebo vlastne pozri. mohlo by sa ti to pacit
774933
nepodivej se na maelstorm. alebo vlastne pozri. mohlo by sa ti to pacit
3 0
reagovat
a taky Polytechnique
774931
a taky Polytechnique
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Podovej se na Incendies.
774927
Podovej se na Incendies.
774924
6 0
reagovat
reaguje na: verbst
V poslednom čase frfleš na všetko :D.
Nope, nie je to tak, Enemy funguje tak konceptuálne ako aj formou a herecky. Áno, koniec Arrivalu (čiňan) je fucking seconahnd nafintený Nolanovský ..., blbosť.  Ale inak je to fajn ambiciózne scifi, ktoré nie je celé o pew pew, force sem farce tam.
Bladrunner ako tak funguje na prvý pokus, a ak si zrobíš Annacut, dá sa to kuknúť aj viacej krát.
774925
V poslednom čase frfleš na všetko *:D*. Nope, nie je to tak, Enemy funguje tak konceptuálne ako aj formou a herecky. Áno, koniec Arrivalu (čiňan) je fucking seconahnd nafintený Nolanovský ..., blbosť.  Ale inak je to fajn ambiciózne scifi, ktoré nie je celé o pew pew, force sem farce tam. Bladrunner ako tak funguje na prvý pokus, a ak si zrobíš Annacut, dá sa to kuknúť aj viacej krát.
774924
4 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hlavně taky jedinej plně funkční Villeneuve. 
Jo, je to geniální, ale bohužel jediný koukatelný od něj. 

Don't @ me :D8)?)
774924
Hlavně taky jedinej plně funkční Villeneuve.  Jo, je to geniální, ale bohužel jediný koukatelný od něj.  Don't @ me *:D**8)**?)*
774923
2 -13
reagují: speta.jr, Maverick
reagovat

Zmizení (2013)

Stále geniální snímek. Je to především díky fantastické kameře Rogera Deakinse a geniálnímu doprovodu Jóhanna Jóhanssona. Smetlo mě to, stále to má sílu.
774923
Stále geniální snímek. Je to především díky fantastické kameře Rogera Deakinse a geniálnímu doprovodu Jóhanna Jóhanssona. Smetlo mě to, stále to má sílu.
Zmizení (2013)
9 -2
reagují: verbst
reagovat

S.L. Jackson

Bad motherfucker slaví dnes 72 let. Uf to to letí..  btw je ženatý už 40 let. A pořád frajer.8):+
774903
Bad motherfucker slaví dnes 72 let. Uf to to letí..  btw je ženatý už 40 let. A pořád frajer.*8)**:+*
S.L. Jackson
7 0
reagovat
774895
[url=https://www.youtube.com/watch?v=UocEGvQ10OE]The Beatles: Get Back - A Sneak Peek from Peter Jackson[/url] Šťastné a veselé *:+*
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
právě ve mě něco umřelo :D
774855
právě ve mě něco umřelo *:D*
774846
2 0
reagovat
Wow, repliky a herecké umění hodné Oscara :))
Hafthor to navíc asi točil v době, kdy měl Bellovu obrnu, takže jeho huhňavý islandský přízvuk je tu ještě větší :D
774853
Wow, repliky a herecké umění hodné Oscara *:))* Hafthor to navíc asi točil v době, kdy měl Bellovu obrnu, takže jeho huhňavý islandský přízvuk je tu ještě větší *:D*
774846
5 0
reagovat
Konečně film který zachrání kina :+:D
774848
Konečně film který zachrání kina *:+**:D*
774846
4 -2
reagovat

The Man With the Golden Gun

No, tak zase lepší. Moore ale vypadal vedle Leeho jako totální ucho :D No, jo charisma se jen tak nenajde.
Co mě teda ale brutálně sralo byla ta tupá blondýna. To bylo jako hodně WTF (nejhorší Bondgirl ever?) a navrátivší se Louisianskej šerif. Nechápu, jak si mohli myslet, že je to tam zapotřebí.

Kung-Fu bitka na poměry asi fajn, ale nechápu proč nakonec odjeli a nechali ho tam :D Auto honička se Scaramangou a moment, kdy pak odletěl docela dobrý, ale pro změnu to kazil ten přehrávající debil.

No a konec zase takovej uspěchanej. 

Jinak teda nevím, jestli je to tím videem o TENETu, kde se řeší že Protagonista nemá žádnou motivaci zachránit svět, ale tady mi naprosto nesedělo na toho "Muže se zlatou zbraní" ta jeho motivace a "touha" (for lack of a better word) toho ovládnutí světě. A úplně mě to bilo do očí.

No nic, 7/10 na pohodu a jedeme dál.

Jo a song hrozně divnej... Ale soundtrack fajn.
774847
No, tak zase lepší. Moore ale vypadal vedle Leeho jako totální ucho *:D* No, jo charisma se jen tak nenajde. Co mě teda ale brutálně sralo byla ta tupá blondýna. To bylo jako hodně WTF (nejhorší Bondgirl ever?) a navrátivší se Louisianskej šerif. Nechápu, jak si mohli myslet, že je to tam zapotřebí. Kung-Fu bitka na poměry asi fajn, ale nechápu proč nakonec odjeli a nechali ho tam *:D* Auto honička se Scaramangou a moment, kdy pak odletěl docela dobrý, ale pro změnu to kazil ten přehrávající debil. No a konec zase takovej uspěchanej.  Jinak teda nevím, jestli je to tím videem o TENETu, kde se řeší že Protagonista nemá žádnou motivaci zachránit svět, ale tady mi naprosto nesedělo na toho "Muže se zlatou zbraní" ta jeho motivace a "touha" (for lack of a better word) toho ovládnutí světě. A úplně mě to bilo do očí. No nic, 7/10 na pohodu a jedeme dál. Jo a song hrozně divnej... Ale soundtrack fajn.
The Man With the Golden Gun
2 -2
reagovat
Mike Tyson s Thorem Hafthorem Björnssonem v hlavních rolích nového připravovaného filmu DESERT STRIKE. 

link

Upřímně nevím co napsat :D:D:D
774846
Mike Tyson s Thorem Hafthorem Björnssonem v hlavních rolích nového připravovaného filmu DESERT STRIKE.  https://www.youtube.com/watch?v=D5DMMTuwQhs&feature=emb_logo Upřímně nevím co napsat *:D**:D**:D*
6 -2
reagují: Carlito, okkac, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ježišmarja, tohle jsem potřeboval :D:D:D:D:D:D:D

Koment sekce taky top :D
774836
Ježišmarja, tohle jsem potřeboval *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* Koment sekce taky top *:D*
774832
2 -2
reagovat

TENET pitch meeting

Obecně jsou to naprosto úžasná videjka, ale u tohoto konkrétního jsem se válel smíchy link :D
774832
Obecně jsou to naprosto úžasná videjka, ale u tohoto konkrétního jsem se válel smíchy https://www.youtube.com/watch?v=t23ZEKqGHzs *:D*
TENET pitch meeting
7 -2
reagují: verbst
reagovat

Hugo (2011)

Stále krásná pocta průkopníkovi trikového filmu, kterou mohl vytvořit snad jenom Martin Scorsese. A zároveň příjemný dětský snímek, jehož kouzelná atmosféra (včetně úžasného hudebního doprovodu Howarda Shorea) nádherným způsobem skvěle zapadá do předvánoční doby. Georges Melies točil filmy, aby tehdejší diváci aspoň na chvilku zapomněli na tehdejší shon, a Scorseseho Hugo dává aspoň na dvě hodiny zapomenout na současnou situaci. Hugo je filmem od srdíčka a je fajn si občas připomenout, že trikové postupy Georgese Meliese mají stále ono srdíčko. 
774827
Stále krásná pocta průkopníkovi trikového filmu, kterou mohl vytvořit snad jenom Martin Scorsese. A zároveň příjemný dětský snímek, jehož kouzelná atmosféra (včetně úžasného hudebního doprovodu Howarda Shorea) nádherným způsobem skvěle zapadá do předvánoční doby. Georges Melies točil filmy, aby tehdejší diváci aspoň na chvilku zapomněli na tehdejší shon, a Scorseseho Hugo dává aspoň na dvě hodiny zapomenout na současnou situaci. Hugo je filmem od srdíčka a je fajn si občas připomenout, že trikové postupy Georgese Meliese mají stále ono srdíčko. 
Hugo (2011)
8 -2
reagovat

Štěstí je krásná věc (2020)

Český film hledá své dno: díl xyz. Když si z Wishe objednáte Dědictví aneb Kurvahošigutntág, tak vám přijde tohle. Smál jsem jednou, když dostali ty peníze a vyrazili si je užívat do Prahy a bylo tam asi 12 product placementů v kuse. 1/10 ( ten bod je za to že tam nehraje Langmajer a Polívková)
774805
Český film hledá své dno: díl xyz. Když si z Wishe objednáte Dědictví aneb Kurvahošigutntág, tak vám přijde tohle. Smál jsem jednou, když dostali ty peníze a vyrazili si je užívat do Prahy a bylo tam asi 12 product placementů v kuse. 1/10 ( ten bod je za to že tam nehraje Langmajer a Polívková)
Štěstí je krásná věc (2020)
6 0
reagovat

Chlast - Another Round

upozornění, tento film vám může způsobit velkou chuť na alkohol během sledování a hlavně po konci filmu !! Vzhledem k aktuální situaci kdy jsou hospody zavřené je to docela průser :D8)

Jo tohle se povedlo. Čtyři profesoři v dánsku zkusí chlastat (resp si udržovat hladinku alkoholu) během vyučování a dost mě tím pobavili. Uvažoval jsem že bych to zkusil možná sám ... Ale vím že tohle je jen film. I ve filmu to má dost blbý následky...

8*/10* úplně vpohodě a závěr filmu je TOP8):+:+:+:+
774785
upozornění, tento film vám může způsobit velkou chuť na alkohol během sledování a hlavně po konci filmu !! Vzhledem k aktuální situaci kdy jsou hospody zavřené je to docela průser *:D**8)* Jo tohle se povedlo. Čtyři profesoři v dánsku zkusí chlastat (resp si udržovat hladinku alkoholu) během vyučování a dost mě tím pobavili. Uvažoval jsem že bych to zkusil možná sám ... Ale vím že tohle je jen film. I ve filmu to má dost blbý následky... 8*/10* úplně vpohodě a závěr filmu je TOP*8)**:+**:+**:+**:+*
Chlast - Another Round
6 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Prečo je Obama?
774782
Prečo je Obama?
774779
7 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se