Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14501 - 14520 Napsat příspěvek
reaguje na: SHUTTER
Díky, obojí viděno :)
779284
Díky, obojí viděno *:)*
779281
1 -1
reagovat
Alebo moje oblúbené link
779281
Alebo moje oblúbené https://www.csfd.cz/film/136186-lepsi-pozde-nezli-pozdeji/prehled/
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A čo IQ? link
779280
A čo IQ? https://www.csfd.cz/film/15744-i-q/prehled/
779275
1 -1
reagovat
Ma to sympatický herce, krásný prostředi, ale hrozně zmrsenej scénář a dialogy. 5/10 když na to budu hodnej.

Ale ten Crystal byl super, milá nenáročná romantická komedie :+
779275
Ma to sympatický herce, krásný prostředi, ale hrozně zmrsenej scénář a dialogy. 5/10 když na to budu hodnej. Ale ten Crystal byl super, milá nenáročná romantická komedie *:+*
2 0
reagují: SHUTTER
reagovat
Já to viděl a je to takový průměr na jedno podívání... Takže pro Teda nekoukatelné...
779274
Já to viděl a je to takový průměr na jedno podívání... Takže pro Teda nekoukatelné...
2 0
reagovat
Bude to pravdepodobne strasne, ale budu rad, kdyz se na to podivas a potvrdis nam to
779264
Bude to pravdepodobne strasne, ale budu rad, kdyz se na to podivas a potvrdis nam to
779263
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
to vypadá dobře. Hm, mladá Alice Eve a Kelly McDonald, nechtěl bych se rozhodovat. :)
779263
to vypadá dobře. Hm, mladá Alice Eve a Kelly McDonald, nechtěl bych se rozhodovat. :)
779261
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Co tohle? Mozna sracka, ale Hebridy me lakaji :D link
779261
Co tohle? Mozna sracka, ale Hebridy me lakaji :D https://www.csfd.cz/film/281000-nahradnice/prehled/
779259
2 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
To jsem taky viděl :D

Díky, ten Crystal vypadá dobře, hlavně jsem ho jako herce měl rád. 
779259
To jsem taky viděl *:D* Díky, ten Crystal vypadá dobře, hlavně jsem ho jako herce měl rád. 
779258
1 0
reagovat
Pepa jsem tenkrát právě indoktrinoval já... ;)

Jinak pro ty, co čtou, nejnovější Nick Hornby, Just Like You, je asi v zásadě také víceméně romcom - a zase jednou povedený! :+

(a ostatně, když jsme u Hornbyho, Tony může zkusit nedávné State of the Union - 10x10 minut TV počin, fantasticky obsazený a celkovou stopáží se filmu vlastně rovnající - i když by možná byla trochu škoda zhltnout to úplně najednou...) 
779258
Pepa jsem tenkrát právě indoktrinoval já... *;)* Jinak pro ty, co čtou, nejnovější Nick Hornby, Just Like You, je asi v zásadě také víceméně romcom - a zase jednou povedený! *:+* (a ostatně, když jsme u Hornbyho, Tony může zkusit nedávné State of the Union - 10x10 minut TV počin, fantasticky obsazený a celkovou stopáží se filmu vlastně rovnající - i když by možná byla trochu škoda zhltnout to úplně najednou...) 
779257
1 -1
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Na Forget Paris lakal uz pepo v nasem spolecnem clanku tady, musim mrknout... link

Ono je to smutne, protoze uz v tech vsech clancich ty nezname kvalitky zazneli skoro vsechny. Respektive nezazneli, ale museli bychom nakoukavat Koreu, Japonsko, Rusko atd atd a na to bohuzel nikdo nemame cas :(
779257
Na Forget Paris lakal uz pepo v nasem spolecnem clanku tady, musim mrknout... https://www.moviezone.cz/clanek/40313-top-11-dalsich-pohodovych-filmu-do-casu-koronaviru Ono je to smutne, protoze uz v tech vsech clancich ty nezname kvalitky zazneli skoro vsechny. Respektive nezazneli, ale museli bychom nakoukavat Koreu, Japonsko, Rusko atd atd a na to bohuzel nikdo nemame cas :(
779256
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Nové romcomy netuším vůbec, z méně profláklých starších tu rád připomínám Forget Paris (1995), což dělal Billy Crystal, takže min. o "com" složku se celkem netřeba bát a i ta "rom", místy možná až nečekaně ze života, má určitě něco do sebe...:+
779256
Nové romcomy netuším vůbec, z méně profláklých starších tu rád připomínám Forget Paris (1995), což dělal Billy Crystal, takže min. o "com" složku se celkem netřeba bát a i ta "rom", místy možná až nečekaně ze života, má určitě něco do sebe...*:+*
3 0
reagovat
Já si teď přečetl svůj komentář na csfd a asi jsem před psaním měl udělal ice bucket challenge. Slovo bohyně je tam jenom 2x. :D
779252
Já si teď přečetl svůj komentář na csfd a asi jsem před psaním měl udělal ice bucket challenge. Slovo bohyně je tam jenom 2x. *:D*
2 -1
reagovat
Ježiš Od pěti do sedmi je takovej klenot. Berenice je tam jedna z mých největších filmových lásek, bez debat.
779251
Ježiš Od pěti do sedmi je takovej klenot. Berenice je tam jedna z mých největších filmových lásek, bez debat.
2 -1
reagovat
Jako doufám. :D
779250
Jako doufám. *:D*
779249
0 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To Tony, věrný čtenář mejch článků, už jistě viděl :D
779249
To Tony, věrný čtenář mejch článků, už jistě viděl *:D*
779248
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
A co Od pěti do sedmi (2014)? Jen ta komediální složka tahá za kratší provaz.
779248
A co Od pěti do sedmi (2014)? Jen ta komediální složka tahá za kratší provaz.
779244
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Jo, to je parádní :+

U mne je to v tomhle žánru opravdu tricky :D
779244
Jo, to je parádní *:+* U mne je to v tomhle žánru opravdu tricky *:D*
779243
1 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
Novou ne, ale viděl jsi One Day (2011)? Parádní počin. 
779243
Novou ne, ale viděl jsi One Day (2011)? Parádní počin. 
779191
1 -1
reagovat
1917 (2019)
Nic převratného. 70 %

J'accuse (2019)
Výborné právnické drama, tady navíc okořeněné významnou historickou předlohou. Neokázalá režie, která se ale tématu přesně hodí, odsýpající scénář a skvělí herci. 132 minut uteklo jako nic. Polanského jako člověka nehodnotím, každopádně by byla velká škoda, kdyby tenhle film nevznikl. 85 %

Tenet (2020)
All style, no substance. Mix Doctora Who a bondovské parodie, který se bohužel bere smrtelně vážně. Nolan má v rukávu jediný trik, který se omrzí zhruba po první scéně, kde ho ukáže. Film má jediné významné plus — Elizabeth Debicki. 60 %
779225
[b]1917 (2019) [/b]Nic převratného. 70 % [b]J'accuse (2019) [/b]Výborné právnické drama, tady navíc okořeněné významnou historickou předlohou. Neokázalá režie, která se ale tématu přesně hodí, odsýpající scénář a skvělí herci. 132 minut uteklo jako nic. Polanského jako člověka nehodnotím, každopádně by byla velká škoda, kdyby tenhle film nevznikl. 85 % [b]Tenet (2020) [/b]All style, no substance. Mix Doctora Who a bondovské parodie, který se bohužel bere smrtelně vážně. Nolan má v rukávu jediný trik, který se omrzí zhruba po první scéně, kde ho ukáže. Film má jediné významné plus — Elizabeth Debicki. 60 %
7 -7
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se