Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14461 - 14480 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Nezapomeň, že máš nominaci i ode mě. ;)
770659
Nezapomeň, že máš nominaci i ode mě. *;)*
770638
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Ani předseda Americké ligy proti homosexuálům se tak nepřemáhal, když dokoukával Zkrocenou horu. 
770657
Ani předseda Americké ligy proti homosexuálům se tak nepřemáhal, když dokoukával Zkrocenou horu. 
770638
7 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já myslím, že challenge done :D;):+. Máš můj neskonalý obdiv, žes to aspoň zkusil, no.:))
770655
Já myslím, že challenge done *:D**;)**:+*. Máš můj neskonalý obdiv, žes to aspoň zkusil, no.*:))*
770638
6 0
reagovat
reaguje na: verbst
jestli jsi to uz videl, tak jsi si to nemusel ani poustet :D
770647
jestli jsi to uz videl, tak jsi si to nemusel ani poustet *:D*
770638
2 -1
reagovat

MovieZone Corona Movie Challenge Update

Jak to funguje? Musím danej film dokoukat? Asi mě umínuskujete, ale ani napotřetí jsem to nedokázal. Udělal jsem nejvíc pro to, abych do toho šel s čistou hlavou. Dokonce jsem čekal až Joe oficiálně vyhraje, abych furt nerefreshoval twitter, ale i tak - naprostej a totální nezájem co se děje na obrazovce. Nic mi to neříká, nedokázalo mě to ani napotřetí vtáhnout.
Hrozný, strašný. Stylizace zprdele, vypadá to celý jak intro k nějaký hře (a ne, nezajímá mě jak to vypadalo kdysi a že DVD není taková kvalita, apod.) - toporný pohyby, hlavy na tělech strašný, Na'vi odporní, emoce nefunkční, plukovník nebo kdo to je otřesně přehrává, námět je jedno klišé vedle druhýho a ještě prostě blbě udělaný a jenom to ve mě probudilo už víc než dekádu spící nenávist k tomu filmu.
Ne, jenom proto, že je to Cameron to nebudu brát na milost. Ten chlap je génius, ale tady to bohužel nevyšlo a děsí mě a ještě víc mrzí, že mu očividně jeblo a rozhodl se umřít u týhle franchise.
Takže tak.
770638
Jak to funguje? Musím danej film dokoukat? Asi mě umínuskujete, ale ani napotřetí jsem to nedokázal. Udělal jsem nejvíc pro to, abych do toho šel s čistou hlavou. Dokonce jsem čekal až Joe oficiálně vyhraje, abych furt nerefreshoval twitter, ale i tak - naprostej a totální nezájem co se děje na obrazovce. Nic mi to neříká, nedokázalo mě to ani napotřetí vtáhnout. Hrozný, strašný. Stylizace zprdele, vypadá to celý jak intro k nějaký hře (a ne, nezajímá mě jak to vypadalo kdysi a že DVD není taková kvalita, apod.) - toporný pohyby, hlavy na tělech strašný, Na'vi odporní, emoce nefunkční, plukovník nebo kdo to je otřesně přehrává, námět je jedno klišé vedle druhýho a ještě prostě blbě udělaný a jenom to ve mě probudilo už víc než dekádu spící nenávist k tomu filmu. Ne, jenom proto, že je to Cameron to nebudu brát na milost. Ten chlap je génius, ale tady to bohužel nevyšlo a děsí mě a ještě víc mrzí, že mu očividně jeblo a rozhodl se umřít u týhle franchise. Takže tak.
MovieZone Corona Movie Challenge Update
7 -17
reagovat
reaguje na: MarvinP
Díky za nominaci. Po Parazitovi jsem už po tom pokukoval takže se k tomu konečně dostanu :+
770633
Díky za nominaci. Po Parazitovi jsem už po tom pokukoval takže se k tomu konečně dostanu *:+*
770620
4 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Paráda, Repulsion vůbec neznám. Přitom na Polanského poslední dobou koukám dost, po Žaluji! před pár týdny i na klasiku Frantic s Fordem, takže mi to dobře zapadne do řady.
770623
Paráda, Repulsion vůbec neznám. Přitom na Polanského poslední dobou koukám dost, po Žaluji! před pár týdny i na klasiku Frantic s Fordem, takže mi to dobře zapadne do řady.
770615
5 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
druhy najlepsi diel
770622
druhy najlepsi diel
770621
3 -6
reagovat

Rychle a zběsile 8 (2017)

Rozhodně zábava, byť především v detailech a díky Jasonu Stathamovi. V osmém díle si pozornost zcela právem pro sebe krade Charlize Theron, která mě ve své roli chladné a nelítostné teroristky doslova uhranula. Je absolutně přesvědčivá a z načrtnuté role vyždímala maximum. Výborný díl.
770621
Rozhodně zábava, byť především v detailech a díky Jasonu Stathamovi. V osmém díle si pozornost zcela právem pro sebe krade Charlize Theron, která mě ve své roli chladné a nelítostné teroristky doslova uhranula. Je absolutně přesvědčivá a z načrtnuté role vyždímala maximum. Výborný díl.
Rychle a zběsile 8 (2017)
3 -5
reagují: pepo
reagovat

MZ Corona Challenge - nominace

Zkusím zůstat u psychothrlillerů, když už:

Pytlik- Pečeť vraha/ Vzpomínky na vraha/Vzpomínky na vraždu/Salinui chueok, Zodiaka jsi viděl (a slušně hodnotil) tak nabízím film, co s ním byl notoricky srovnáván a kterej ohvězdičkovanej nemáš (pokud jsem koukal správně). Já ho mám asi i osobně radši, protože Fincher to Imho někdy s tím chladným formalismem přehání a v tomhle filmu se občas emoce dostanou naplno ke slovu...

Snipsly - Zabití posvátného jelena, je to podle mě extrémně podařený
"horor" s dobře vybudovanou atmosférou, chytrým koncem a Colina máš v oblíbených hercích... tak snad jsi to neviděl.

Kyller - Wrong od Quentina Dupieux, je to hodně "jiný" psychothriller,
krom úzkosti z rozpadající se reality je tam i spousta na trapnosti a
divnosti založeného humoru, což by snad zdejší milovník Karla
Pilkingtona mohl ocenit.
770620
Zkusím zůstat u psychothrlillerů, když už: [b]Pytlik[/b]- [i]Pečeť vraha[/i]/ Vzpomínky na vraha/Vzpomínky na vraždu/Salinui chueok, Zodiaka jsi viděl (a slušně hodnotil) tak nabízím film, co s ním byl notoricky srovnáván a kterej ohvězdičkovanej nemáš (pokud jsem koukal správně). Já ho mám asi i osobně radši, protože Fincher to Imho někdy s tím chladným formalismem přehání a v tomhle filmu se občas emoce dostanou naplno ke slovu... [b]Snipsly[/b] - [i]Zabití posvátného jelena[/i], je to podle mě extrémně podařený "horor" s dobře vybudovanou atmosférou, chytrým koncem a Colina máš v oblíbených hercích... tak snad jsi to neviděl. [b]Kyller[/b] - [i]Wrong[/i] od Quentina Dupieux, je to hodně "jiný" psychothriller, krom úzkosti z rozpadající se reality je tam i spousta na trapnosti a divnosti založeného humoru, což by snad zdejší milovník Karla Pilkingtona mohl ocenit.
MZ Corona Challenge - nominace
5 0
reagují: Snipsley, pytlik
reagovat
reaguje na: HAL

Suna no onna

Moc krásné,

mělo to sociální podtext, mělo to psychologickou linku, byl to takový pěkný příběh o manželství, se kterým je snadné se ztotožnit :D ....vizuálně taky dobrý.

Moc díky.

Pokud jsem správně pochytil pravidla, měl bych ti, HALe dát nějakou protivýzvu, máš toho nakoukanýho hodně, vůbec se nebudu snažit tě "přechytračit" v těchhle nezápadních kinematografiích, ale koukal jsem, že na ČSFD nemáš ohodnocený Polanského Hnus (Repulsion). Je to jen o rok mladší a v trošku podobné atmosférou, tak mě to napadlo... ?
770615
Moc krásné, mělo to sociální podtext, mělo to psychologickou linku, byl to takový pěkný příběh o manželství, se kterým je snadné se ztotožnit *:D* ....vizuálně taky dobrý. Moc díky. Pokud jsem správně pochytil pravidla, měl bych ti, HALe dát nějakou protivýzvu, máš toho nakoukanýho hodně, vůbec se nebudu snažit tě "přechytračit" v těchhle nezápadních kinematografiích, ale koukal jsem, že na ČSFD nemáš ohodnocený Polanského Hnus (Repulsion). Je to jen o rok mladší a v trošku podobné atmosférou, tak mě to napadlo... ?
Suna no onna
770510
4 0
reagují: HAL
reagovat

Drsný město (2020)

Musím říct, že tyhle drsný francouzský filmy jsem si na Netflixu opravdu oblíbil. Ok, tohle nebyl přímo Netflix, jenom to dotáčeli a koupili v průběhu. Po Ztracené kulce a Zemi a krvi je to už třetí zářez, který jsem si opravdu užil. A mrzí mne, že to zůstalo jenom těsně pod dokonalostí. Chtělo by to trochu nápaditější režii a zjednodušenou zápletku, ke konci jsem moc nestíhal kdo je s kým. Zase to má skvělý drsňácky casting, překvapil ve vedlejší roli Jean Reno a Claudia Cardinale. Marchal v podstatě vykrádá sám sebe a Válku Policajtů a ani trochu to nevadí. Tehdy pod nm byt ostrý jako břitva i takový správňák jako Daniel Auteuil a tady jsou v podstatě takoví policajti všichni. 8/10

edit: Tak jsem našel, že to na Netflixu skončilo kvůli koronaviru a dotáčkám. 
770583
Musím říct, že tyhle drsný francouzský filmy jsem si na Netflixu opravdu oblíbil. Ok, tohle nebyl přímo Netflix, jenom to dotáčeli a koupili v průběhu. Po Ztracené kulce a Zemi a krvi je to už třetí zářez, který jsem si opravdu užil. A mrzí mne, že to zůstalo jenom těsně pod dokonalostí. Chtělo by to trochu nápaditější režii a zjednodušenou zápletku, ke konci jsem moc nestíhal kdo je s kým. Zase to má skvělý drsňácky casting, překvapil ve vedlejší roli Jean Reno a Claudia Cardinale. Marchal v podstatě vykrádá sám sebe a Válku Policajtů a ani trochu to nevadí. Tehdy pod nm byt ostrý jako břitva i takový správňák jako Daniel Auteuil a tady jsou v podstatě takoví policajti všichni. 8/10 edit: Tak jsem našel, že to na Netflixu skončilo kvůli koronaviru a dotáčkám. 
Drsný město (2020)
2 0
reagovat
aj poatej vlne by som sa spokojne vyhol:D inak fakt vyborne filmy vsetky
770571
aj poatej vlne by som sa spokojne vyhol*:D* inak fakt vyborne filmy vsetky
4 0
reagovat
Beze strachu je obzvlášť super. A Piknik na Hanging Rock! :+
770562
Beze strachu je obzvlášť super. A Piknik na Hanging Rock! *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Doplním si niektoré z nich :+
770561
Doplním si niektoré z nich *:+*
770560
2 0
reagovat
reaguje na: slord
Rozhodne... stejne tak Gallipoli a...

... a vsechno ostatni. Jedinej jeho trochu slabsi film je podle me ten posledni - Utek ze Sibire. Auta, ktera snedla Pariz jsem nevidel
770560
Rozhodne... stejne tak Gallipoli a... ... a vsechno ostatni. Jedinej jeho trochu slabsi film je podle me ten posledni - Utek ze Sibire. Auta, ktera snedla Pariz jsem nevidel
770559
4 0
reagují: slord
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Master and commander je super:+ Ďalšie super kúsky od Weira čo mám rád sú Spolok mŕtvych básnikov a Truman show.:+

A stojí za pozretie Pobrežie moskytov?
770559
Master and commander je super*:+* Ďalšie super kúsky od Weira čo mám rád sú Spolok mŕtvych básnikov a Truman show.*:+* A stojí za pozretie Pobrežie moskytov?
770558
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: slord
Svedek je muj dost mozna nejoblibenejsi Ford :)

A Peter Weir dost mozna muj nejoblibenejsi director, master and commander
770558
Svedek je muj dost mozna nejoblibenejsi Ford :) A Peter Weir dost mozna muj nejoblibenejsi director, master and commander
770557
7 0
reagují: slord
reagovat

Svedok (1985)

Harrison Ford v ďalšej veľmi dobrej roli. Napínavý thriler spojený s romantickou linkou funguje veľmi dobre. Zaujímavé je aj neokukané prostredie amenitskej komunity. Film ani chvíľu nenudí, divák mu venuje pozornosť celú stopáž a nakoniec ho celkom dosť zaujme. 8/10
770557
Harrison Ford v ďalšej veľmi dobrej roli. Napínavý thriler spojený s romantickou linkou funguje veľmi dobre. Zaujímavé je aj neokukané prostredie amenitskej komunity. Film ani chvíľu nenudí, divák mu venuje pozornosť celú stopáž a nakoniec ho celkom dosť zaujme.[b] 8/10[/b]
Svedok (1985)
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

The Mortuary Collection

No konečně zábavná sbírka hororových povídek, která se odehrává v různých desetiletích. Počínaje padesátými léty a konče osmdesátými. I když to tam moc poznat nejde, přeci jen se většina z nich odehrává v interiérech:D Každopádně velká spokojenost a mnohem lepší, než Book of Bloods. Troufám si říct, že lepší povídkový horor tady hodně dlouho nebyl. Druhy příběh navíc patří k tomu nejnechutnejsimu za poslední dobu. Jako bonus tam "nejdrsnější bachař z Shawshanku" hraje majitele pohřebního ustavu. TedGeorge by měl zbystřit, třeba ho zahrne do svého dalšího TOP 11.
770554
No konečně zábavná sbírka hororových povídek, která se odehrává v různých desetiletích. Počínaje padesátými léty a konče osmdesátými. I když to tam moc poznat nejde, přeci jen se většina z nich odehrává v interiérech*:D* Každopádně velká spokojenost a mnohem lepší, než Book of Bloods. Troufám si říct, že lepší povídkový horor tady hodně dlouho nebyl. Druhy příběh navíc patří k tomu nejnechutnejsimu za poslední dobu. Jako bonus tam "nejdrsnější bachař z Shawshanku" hraje majitele pohřebního ustavu. TedGeorge by měl zbystřit, třeba ho zahrne do svého dalšího TOP 11.
The Mortuary Collection
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se