Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14341 - 14360 Napsat příspěvek
Vykoupení z věznice nouzový stav...
I když smysl by spíš dával Návrat do nouzového stavu...
780743
Vykoupení z věznice nouzový stav... I když smysl by spíš dával Návrat do nouzového stavu...
8 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací nouzoví stav  :D
780742
[b]Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací nouzoví stav  *:D*[/b]
780741
13 -1
reagovat
Zahrajeme si hru, nahraďte libovolné slovo nebo dvě v názvu filmu nebo seriálu souslovím "Nouzový stav". Začínám:

Ostře sledovaný nouzový stav
780741
Zahrajeme si hru, nahraďte libovolné slovo nebo dvě v názvu filmu nebo seriálu souslovím "Nouzový stav". Začínám: [b]Ostře sledovaný nouzový stav[/b]
5 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nechci.
780733
Nechci.
780723
4 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nechceš se pak vrhnout na Saw?:D
780723
Nechceš se pak vrhnout na Saw?*:D*
780706
14 -1
reagují: Disketa1
reagovat

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Tak nádherná atmosféra, tak nádherná hudba Patricka Doylea a tak strašný scénáristický a hlavně dramaturgický průšvih, to je zkrátka k nevíře. Tady řádily nůžky jak o život - bohužel. Původní předloha patří k těm vůbec nejlepším dílům celé knižní série a tohle zfilmované peklo si vůbec nezasloužila. Pasáž, kdy se všichni těšíme na finále mistrovství světa ve famfrpálu, ale místo toho byl celý zápas vystřižen, to je minimálně na kletbu Cruciatus. Celé je to strašně zmatené, hrkotavé a zachraňuje to jenom finále v Malém Visánku. Těžko čekat, zda někdy vznikne minimálně o dvacet minut delší sestřih, ale tohle kolosální selhání je zkrátka obrovským promarněným potenciálem.
780706
Tak nádherná atmosféra, tak nádherná hudba Patricka Doylea a tak strašný scénáristický a hlavně dramaturgický průšvih, to je zkrátka k nevíře. Tady řádily nůžky jak o život - bohužel. Původní předloha patří k těm vůbec nejlepším dílům celé knižní série a tohle zfilmované peklo si vůbec nezasloužila. Pasáž, kdy se všichni těšíme na finále mistrovství světa ve famfrpálu, ale místo toho byl celý zápas vystřižen, to je minimálně na kletbu Cruciatus. Celé je to strašně zmatené, hrkotavé a zachraňuje to jenom finále v Malém Visánku. Těžko čekat, zda někdy vznikne minimálně o dvacet minut delší sestřih, ale tohle kolosální selhání je zkrátka obrovským promarněným potenciálem.
Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
7 -8
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Ty si vážně blázen. 
780701
Ty si vážně blázen. 
780656
3 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
underworld je prazdny jako sklenicka od nutelly :D:D:D
780700
[spoiler]underworld je prazdny jako sklenicka od nutelly *:D**:D**:D*[/spoiler]
780694
4 -2
reagovat
kdybych mel statistiku jak v gtacku tak bych se nedivil kdyby z toho vypadlo ze sem nejvickrat videl underworld. ani tentokrat sem neodolal.  
780694
kdybych mel statistiku jak v gtacku tak bych se nedivil kdyby z toho vypadlo ze sem nejvickrat videl underworld. ani tentokrat sem neodolal.  
3 -3
reagují: GuidoA.
reagovat
reaguje na: HAL
Já vyhlížím v kinech 2 filmy, Lawrence z Arábie a Barryho Lyndona samozřejmě. 
780689
Já vyhlížím v kinech 2 filmy, Lawrence z Arábie a Barryho Lyndona samozřejmě. 
780686
7 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Poslední pokušení Krista - je to nejlepší Scorsese.

Lawrence je geniální, ale dá se na něj s trochou štěstí narazit i v kině (pokud kina jedou...) a ten si fakt to velké plátno zaslouží.
780686
Poslední pokušení Krista - je to nejlepší Scorsese. Lawrence je geniální, ale dá se na něj s trochou štěstí narazit i v kině (pokud kina jedou...) a ten si fakt to velké plátno zaslouží.
780667
3 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Cinepur vyhlásil TOP 5 filmů za minulý rok

1. První kráva
2. Chlast
3. Malmkrog
4.Sekerka: Lovers rock
5. Asistentka

Když tak nad tím teďka přemejšlím, tak to je story of my life...
780683
Cinepur vyhlásil TOP 5 filmů za minulý rok 1. První kráva 2. Chlast 3. Malmkrog 4.Sekerka: Lovers rock 5. Asistentka Když tak nad tím teďka přemejšlím, tak to je story of my life...
11 -4
reagovat
Osobně bych si pustil Hru snů. Lawrence je fenomenální, ale musí být na ty skoro 4 hodiny nálada a ideálně kino.
780675
Osobně bych si pustil Hru snů. Lawrence je fenomenální, ale musí být na ty skoro 4 hodiny nálada a ideálně kino.
3 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Už to stahuji. Až na to kouknu, tak sem hodím svůj komentář. ;)
780674
Už to stahuji. Až na to kouknu, tak sem hodím svůj komentář. *;)*
780671
2 -1
reagovat
Jednoznačně Lawerence. To je dechberoucí masterpiece. Nestárnoucí.
780673
Jednoznačně Lawerence. To je dechberoucí masterpiece. Nestárnoucí.
780667
3 -1
reagovat
Dej si tu Mexickou jízdu, jak jsme o ní nedávno bavili. Upřímně by mě zajímal tvůj názor.
780671
Dej si tu Mexickou jízdu, jak jsme o ní nedávno bavili. Upřímně by mě zajímal tvůj názor.
780667
2 -2
reagují: hroubek, hroubek
reagovat
Další opáčko filmů

Správní chlapi

Parádní buddy movie, která trochu drhne v samotném vyšetřování, ale má skvěle napsané a zahrané postavy, že je radost to sledovat. 8/10

Pod rouškou noci

Gangsterka, která je po vizuální stránce výborně vymazlená. Affleck si pohrál s obrazem a vypadá to parádně. Možná je to zbytečně až moc čisté a vyžehlené. Po příběhové stránce to trochu kolísá, a filmu by slušelo přidat ještě cca 20 minut. Nicméně velmi podařená žánrovka. 7/10

Gone Baby Gone

Tenhle film mě vždycky rozseká. Viděl jsem ho asi po páté a stále to tam je. Silný příběh, nepříjemné scény, silné morální dilema a cena za to být poctivý a dobrý člověk. Velká pecka, která zraje. Nejlepší je to pustit člověku, co to nezná nebo má čerstvě děti. O to silnější je reakce na film. 9/10

Dávám si teď filmy, co mám doma na blu-rey. Mezi dalšími kandidáty na co budu koukat jsou Rogue One, Steve Jobs, Světlo mezi oceány, Taxikář, Poslední pokušení Krista, Hra snů nebo Lawrence z Arábie. 

Dejte vědět, co bych si podle Vás měl pustit - Poslední pokušení Krista, Hra snů nebo Lawrence z Arábie jsem ještě neviděl.
780667
Další opáčko filmů [b]Správní chlapi[/b] Parádní buddy movie, která trochu drhne v samotném vyšetřování, ale má skvěle napsané a zahrané postavy, že je radost to sledovat. [b]8/10 Pod rouškou noci[/b] Gangsterka, která je po vizuální stránce výborně vymazlená. Affleck si pohrál s obrazem a vypadá to parádně. Možná je to zbytečně až moc čisté a vyžehlené. Po příběhové stránce to trochu kolísá, a filmu by slušelo přidat ještě cca 20 minut. Nicméně velmi podařená žánrovka. [b]7/10 Gone Baby Gone[/b] Tenhle film mě vždycky rozseká. Viděl jsem ho asi po páté a stále to tam je. Silný příběh, nepříjemné scény, silné morální dilema a cena za to být poctivý a dobrý člověk. Velká pecka, která zraje. Nejlepší je to pustit člověku, co to nezná nebo má čerstvě děti. O to silnější je reakce na film. [b]9/10 [/b]Dávám si teď filmy, co mám doma na blu-rey. Mezi dalšími kandidáty na co budu koukat jsou Rogue One, Steve Jobs, Světlo mezi oceány, Taxikář, Poslední pokušení Krista, Hra snů nebo Lawrence z Arábie.  Dejte vědět, co bych si podle Vás měl pustit - Poslední pokušení Krista, Hra snů nebo Lawrence z Arábie jsem ještě neviděl.
4 -2
reagují: (=LIFTY=), HAL, verbst, Disketa1
reagovat
Dvojka je lepší než jednička už jen kdyby kvůli tomuhle. link
Ale furt tak 7/10
780663
Dvojka je lepší než jednička už jen kdyby kvůli tomuhle. https://www.youtube.com/watch?v=3VdIfIZHJ_M&ab_channel=SergeyRomanov Ale furt tak 7/10
780455
1 -4
reagovat
reaguje na: speta.jr
Třeba budou za 30 let nadčasové i Babovřesky:D
780657
Třeba budou za 30 let nadčasové i Babovřesky*:D*
780648
3 -3
reagovat
miss americana (2020)
0% - absolutely toxic. dat panaka kdykoliv tahle transka rekne happy :D
780656
miss americana (2020) 0% - absolutely [url=https://youtu.be/LOZuxwVk7TU]toxic[/url]. dat panaka kdykoliv tahle transka rekne [url=https://youtu.be/kxDsA82_-e4]happy[/url] *:D*
2 -4
reagují: DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se