Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14221 - 14240 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Ale Jeníček Rennerovic a Mařenka Artertonů  je taky pecka. Asi si dám opáčko. :+
781449
Ale Jeníček Rennerovic a Mařenka Artertonů  je taky pecka. Asi si dám opáčko. *:+*
781444
1 -3
reagovat
reaguje na: kyller
Včera večer padl návrh na dva filmy, jeden z nich byl The Last House On The Left a druhý I Care a Lot:D
781448
Včera večer padl návrh na dva filmy, jeden z nich byl The Last House On The Left a druhý I Care a Lot*:D*
781443
4 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Potvrzuju, vcera jsem to taky dal na zaklade te diskuze a je to sranec. Nic se nezlepsilo :D Priste dam radsi Rennerova Jenicka.
781444
Potvrzuju, vcera jsem to taky dal na zaklade te diskuze a je to sranec. Nic se nezlepsilo *:D* Priste dam radsi Rennerova Jenicka.
781436
5 -4
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zrovna som dopozeral I Care a Lot, kde na začiatku hrá ten song z finále The Last House On The Left. Náhoda? Taká blbosť, ale made my day :D
781443
Zrovna som dopozeral I Care a Lot, kde na začiatku hrá ten [url=https://www.youtube.com/watch?v=tlJhrfshROU]song[/url] z finále The Last House On The Left. Náhoda? Taká blbosť, ale made my day *:D*
781397
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Memphis
Doping je u me prave uz ze hry... tohle je prohrana bitva. :D
781442
Doping je u me prave uz ze hry... tohle je prohrana bitva. *:D*
781441
4 -1
reagovat
Tři dvanáctky předem a dej tomu ještě jednu šanci. :D
781441
Tři dvanáctky předem a dej tomu ještě jednu šanci. *:D*
781436
4 0
reagují: Spazz
reagovat
Mas u me cernej puntik, je to pecka :D
781440
Mas u me cernej puntik, je to pecka *:D*
781436
10 -1
reagovat
Zkusil jsem dneska Van Helsinga, jelikoz tu nedavna debata naznacovala, ze by to vlastne mohla byt nedocenena pohodovka, ale fakt teda neee... :D
Asi dve hodiny jsem zapasil s prvnima 50 minutama, ale dal uz to proste nedam. :D
781436
Zkusil jsem dneska Van Helsinga, jelikoz tu nedavna debata naznacovala, ze by to vlastne mohla byt nedocenena pohodovka, ale fakt teda neee... *:D* Asi dve hodiny jsem zapasil s prvnima 50 minutama, ale dal uz to proste nedam. *:D*
4 -12
reagují: speta.jr, Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
Zkusím teda obě verze, ale Donnera asi dřív. 3 a 4 podle toho, jak se budu cítit u kino dvojky.

Čtverku jsem vlastně jednou viděl v TV a nejvíc mě v ní zaujal Jon Cryer, takže...:D
781435
Zkusím teda obě verze, ale Donnera asi dřív. 3 a 4 podle toho, jak se budu cítit u kino dvojky. Čtverku jsem vlastně jednou viděl v TV a nejvíc mě v ní zaujal Jon Cryer, takže...*:D*
781414
3 -1
reagovat

Harry Potter a Relikvie smrti - 2. část (2011)

Závěrečnou část Relikvií smrti bych mohl okomentovat úplně stejně jako část první. Bez té ostatně samostatně nefunguje. Řemeslně je na tom úplně stejně. I tady se dají najít fantastické momenty, které převyšují zbytek (Snapeův příběh) celého filmu. Jeden moment jsem si představoval zcela jinak, ale chápu, že to jinak nešlo, protože by se nejspíš musel zvýšit MPAA rating. Jinak jako zakončení celé série je závěr Relikvií smrti více než solidní a uspokojivé, i když ne úplně strhující. A ještě si dovolím poznámku k hudbě Alexandra Desplata: je výborná, ale marná sláva - kdykoli se ve filmu ozvou motivy Johna Williamse, které se už před dvaceti lety staly klasikou a součástí hollywoodského hudebního kánonu, tak snímek dostává lepší rozměr. Johne Williamsi, díky za všechno, protože bez tebe by Harry Potter byl jiný. Nevím, jestli lepší nebo horší, ale určitě jiný.
781424
Závěrečnou část Relikvií smrti bych mohl okomentovat úplně stejně jako část první. Bez té ostatně samostatně nefunguje. Řemeslně je na tom úplně stejně. I tady se dají najít fantastické momenty, které převyšují zbytek (Snapeův příběh) celého filmu. Jeden moment jsem si představoval zcela jinak, ale chápu, že to jinak nešlo, protože by se nejspíš musel zvýšit MPAA rating. Jinak jako zakončení celé série je závěr Relikvií smrti více než solidní a uspokojivé, i když ne úplně strhující. A ještě si dovolím poznámku k hudbě Alexandra Desplata: je výborná, ale marná sláva - kdykoli se ve filmu ozvou motivy Johna Williamse, které se už před dvaceti lety staly klasikou a součástí hollywoodského hudebního kánonu, tak snímek dostává lepší rozměr. Johne Williamsi, díky za všechno, protože bez tebe by Harry Potter byl jiný. Nevím, jestli lepší nebo horší, ale určitě jiný.
Harry Potter a Relikvie smrti - 2. část (2011)
4 -5
reagovat
reaguje na: Cinefil
Pravý cinefil by měl vidět všechny Supermany. I Superman a Krtčí lidé (1951).

Kinoverzi dvojky nepřeskakovat. Donner Cut je sice o hodně lepší film, ale je to na hraně workprintu, rozhodně bych to nenazval plnohodnotným filmem - na to je tam příliš kamerových zkoušek, přetáčení času je zrecyklované z jedničky atd. Spíš je to takové nastínění, jak ta původní verze mohla vypadat. Zajímavé what if. 
781418
Pravý cinefil by měl vidět všechny Supermany. I Superman a Krtčí lidé (1951). Kinoverzi dvojky nepřeskakovat. Donner Cut je sice o hodně lepší film, ale je to na hraně workprintu, rozhodně bych to nenazval plnohodnotným filmem - na to je tam příliš kamerových zkoušek, přetáčení času je zrecyklované z jedničky atd. Spíš je to takové nastínění, jak ta původní verze mohla vypadat. Zajímavé what if. 
781412
3 -1
reagovat
Dobre su obe ale donner cut urcite omnoho lepsi
781415
Dobre su obe ale donner cut urcite omnoho lepsi
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dvojka jako taková není špatná a má svoje silné momenty, ale Donerova verze je podle mě určitě lepší. Trojka a Čtyřka jsou dnes v podstatě nekoukatelné blbiny a třeba Nuclear Man byl dost velký bizár už v době svého vzniku. U těchto dvou filmů doporučuji hodně alkoholu a přizvat pár podobně naladěných lidí. :D
781414
Dvojka jako taková není špatná a má svoje silné momenty, ale Donerova verze je podle mě určitě lepší. Trojka a Čtyřka jsou dnes v podstatě nekoukatelné blbiny a třeba[url=https://www.youtube.com/watch?v=9jxlrFSiLCk] Nuclear Man[/url] byl dost velký bizár už v době svého vzniku. U těchto dvou filmů doporučuji hodně alkoholu a přizvat pár podobně naladěných lidí. *:D*
781412
3 0
reagují: Cinefil
reagovat

Dotaz

Nedávno jsem doháněl, díky EKF, rest v podobě původního Supermana (načež jsem v půlce zjistil, že jsem ho kdysi viděl, ale myslel jsem si, že je to dvojka) a chci dohnat i pokračování.

Zajímá mě, jestli přeskočit rovnou na Donnerovu verzi a na klasiku kašlat nebo stojí za zhlédnutí oba, popř. v jakém pořadí. A jak je na tom 3 a 4, kterých se štítím.
781412
Nedávno jsem doháněl, díky EKF, rest v podobě původního Supermana (načež jsem v půlce zjistil, že jsem ho kdysi viděl, ale myslel jsem si, že je to dvojka) a chci dohnat i pokračování. Zajímá mě, jestli přeskočit rovnou na Donnerovu verzi a na klasiku kašlat nebo stojí za zhlédnutí oba, popř. v jakém pořadí. A jak je na tom 3 a 4, kterých se štítím.
Dotaz
2 -1
reagovat
Kmotr 3 mám odfajknutý. Za mňa veľmi solídne zakončenie trilógie, vôbec som sa nenudil a utieklo to rýchlo. Al Pacino sa rozlúčil s touto ikonickou rolou viac než dôstojne. Scéna z opery bola výborná. :+
781402
Kmotr 3 mám odfajknutý. Za mňa veľmi solídne zakončenie trilógie, vôbec som sa nenudil a utieklo to rýchlo. Al Pacino sa rozlúčil s touto ikonickou rolou viac než dôstojne. Scéna z opery bola výborná. *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
jak nemusím tenhle žánr, tak tohle bylo parádní.. prostě to nemělo chybu.. dokonce až tak, že jsem tomu napálil na csfd 5 hvězd :+
781401
jak nemusím tenhle žánr, tak tohle bylo parádní.. prostě to nemělo chybu.. dokonce až tak, že jsem tomu napálil na csfd 5 hvězd *:+*
781397
2 -1
reagovat

Poslední dům nalevo

Vzácný případ, kdy je remake lepší, než originál. Tady to ale nebylo tak těžké, protože při vší úctě pro Cravena, původní film je hrozna s.acka... Má to hezký look starších hororů a je to napínavá jízda od začátku do konce. Ten přelom v půlce filmu je úplně skvělý a dost jsem si ho užil. 
781397
Vzácný případ, kdy je remake lepší, než originál. Tady to ale nebylo tak těžké, protože při vší úctě pro Cravena, původní film je hrozna s.acka... Má to hezký look starších hororů a je to napínavá jízda od začátku do konce. Ten přelom v půlce filmu je úplně skvělý a dost jsem si ho užil. 
Poslední dům nalevo
4 -1
reagují: kyller, Carlito
reagovat
Ten film je snad prokletější než ta videohra co tam nerdi kdysi chtěli Filliona :D
Jako jestli jim to vyjde, good. Ale dokud to tu nebude, tak nevěřím :D:D

Jinak ta holka vypadá hodně... Jetě. Divně. No... Moc se mi tam nehodí. 
781394
Ten film je snad prokletější než ta videohra co tam nerdi kdysi chtěli Filliona *:D* Jako jestli jim to vyjde, good. Ale dokud to tu nebude, tak nevěřím *:D**:D* Jinak ta holka vypadá hodně... Jetě. Divně. No... Moc se mi tam nehodí. 
781375
2 -2
reagují: kyller
reagovat
Podle mě naprosto hrozná volba. 
781378
Podle mě naprosto hrozná volba. 
781366
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Ako povedal Fanous21, tak už sa začalo natáčať. Snáď to teda dokončia. :)
781375
Ako povedal Fanous21, tak už sa začalo natáčať. Snáď to teda dokončia. *:)*
781369
2 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se