Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14001 - 14020 Napsat příspěvek
Billie Eilish dostala Grammy za svou Bondovskou píseň (navzdory tomu že film ještě nevyšel)
A za svůj kompilační soundtrack k Jojo Rabbit ho dostal i Taika Waititi (ještě aby ne, závěrečné Helden/Heroes je jedna z nejsilnějších filmových katarzí ever), a klasických soundtracků pak vyhrál Joker.
783414
[url=https://variety.com/2021/music/news/billie-eilish-wins-grammy-no-time-to-die-bond-song-1234930271/]Billie Eilish dostala Grammy za svou Bondovskou píseň[/url] (navzdory tomu že film ještě nevyšel) A za svůj kompilační soundtrack k Jojo Rabbit ho dostal i Taika Waititi (ještě aby ne, závěrečné Helden/Heroes je jedna z nejsilnějších filmových katarzí ever), a klasických soundtracků pak vyhrál Joker.
8 -1
reagovat

Asterix a Hedvábná stezka

Tak jsem právě opožděně s hrůzou zjistil, že existuje tento projekt, takže už i evropské produkce podkuřují Číně. A aby té hrůzy nebylo málo, tak režisér bude zároveň hrát Asterixe. Film má rozpočet $72 mega a Marion Cotillard muselo přeskočit, že v něm vzala roli Kleopatry.

link
783389
Tak jsem právě opožděně s hrůzou zjistil, že existuje tento projekt, takže už i evropské produkce podkuřují Číně. A aby té hrůzy nebylo málo, tak režisér bude zároveň hrát Asterixe. Film má rozpočet $72 mega a Marion Cotillard muselo přeskočit, že v něm vzala roli Kleopatry. [url=https://www.imdb.com/title/tt11210390/]https://www.imdb.com/title/tt11210390/[/url]
Asterix a Hedvábná stezka
2 -1
reagovat

Come True (2020)

Věčný svit poskvrněné insomnické mysli aneb zasněný (a tak trochu hororový) mini-mindfuck.
Originální, neuchopitelné, pomalé, minimalistické, nezávislé, kanadské.
Navzdory absenci lekaček děsívé!
Dejte si to se sluchátky než půjdete spát a přeju vám krásné sny…
783384
Věčný svit poskvrněné insomnické mysli aneb zasněný (a tak trochu hororový) mini-mindfuck. Originální, neuchopitelné, pomalé, minimalistické, nezávislé, kanadské. Navzdory absenci lekaček děsívé! Dejte si to se sluchátky než půjdete spát a přeju vám krásné sny…
Come True (2020)
6 0
reagovat
Pokud ještě někdo neviděl lehce zapadlý klenot Shot Caller, tak vřele doporučuji. Drsné vězeňské drama dá vzpomenout na Brawl in Cell Block 99, a v tomto případě si to dokonce hýčká vývoj postav. A Nikolaj Coster-Waldau je ďábel. Aspoň že to Netflix konečně přidal. :+
783346
Pokud ještě někdo neviděl lehce zapadlý klenot[b] Shot Caller[/b], tak vřele doporučuji. Drsné vězeňské drama dá vzpomenout na Brawl in Cell Block 99, a v tomto případě si to dokonce hýčká vývoj postav. A Nikolaj Coster-Waldau je ďábel. Aspoň že to Netflix konečně přidal. *:+*
6 -1
reagovat

Detektiv Pikachu

Z ranku Sonica. Nenáročná a zábavná blbinka, kde člověk nesmí přemýšlet nad scénářem a užívat si nostalgii. Já jsem zažil Pokémon boom v nejlepším věku, tak jsem aspoň zavzpomínal.
Scéna s obrovskýma pokémonama dokonce výborná. Kdyby takový film vznikl dřív, tak ho sjíždíme pořád dokola.
783334
Z ranku Sonica. Nenáročná a zábavná blbinka, kde člověk nesmí přemýšlet nad scénářem a užívat si nostalgii. Já jsem zažil Pokémon boom v nejlepším věku, tak jsem aspoň zavzpomínal. Scéna s obrovskýma pokémonama dokonce výborná. Kdyby takový film vznikl dřív, tak ho sjíždíme pořád dokola.
Detektiv Pikachu
8 -2
reagovat

Moonraker (1979)

Nebýt závěrečné půlhodiny ve vesmíru, jde o klasickou bondovku s Rogerem Moorem se vším, co k tomu patří. Včetně huebních podkresů z blízkých setkání třetího druhu a Sedmi statečných. Moonraker má velmi blízko k čisté parodii a ne každému tahle bondovka sedne. Holt Albert R. Broccoli viděl Novou naději, tak chtěl něco podobného po agentu Jejího Veličenstva. Každopádně poslední věta od Q v samém závěru mě vždycky pobaví. :D:+
783313
Nebýt závěrečné půlhodiny ve vesmíru, jde o klasickou bondovku s Rogerem Moorem se vším, co k tomu patří. Včetně huebních podkresů z blízkých setkání třetího druhu a Sedmi statečných. Moonraker má velmi blízko k čisté parodii a ne každému tahle bondovka sedne. Holt Albert R. Broccoli viděl Novou naději, tak chtěl něco podobného po agentu Jejího Veličenstva. Každopádně poslední věta od Q v samém závěru mě vždycky pobaví. *:D**:+*
Moonraker (1979)
5 -4
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Oprava... je už vonku mini-teaser link Toto mi nejak ušlo.... "Superman's dog team up with a flying cat to stop crime while Superman is on vacation."

Batwheels bude ešte väčší masaker   :D
783296
Oprava... je už vonku mini-teaser https://www.youtube.com/watch?v=_ZvBHLdyo3M Toto mi nejak ušlo.... "Superman's dog team up with a flying cat to stop crime while Superman is on vacation." [url=https://thenationroar.com/wp-content/uploads/2020/10/Batwheels-Feature.jpg]Batwheels[/url] bude ešte väčší [url=https://static2.cbrimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/02/batweheels-batmobile-villain-joker-van-header.jpg]masaker[/url]   *:D*
783275
1 -2
reagovat
the work (2017)
70% - osvobozujici. tady nadhodnocovat netreba. diky uloz.tu sem se moh podivat na tyhle chlapaky s poradnymi bicaky kterym nestaci kapesnicky.
783292
the work (2017) 70% - osvobozujici. tady nadhodnocovat netreba. diky uloz.tu sem se moh podivat na tyhle chlapaky s poradnymi bicaky kterym nestaci kapesnicky.
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
skoro nikto to nepozná
783290
skoro nikto to nepozná
783282
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
No ono to zapadlo trochu přijetím už při premiéře, rozhodně to není taková klasika, jak by si to zasluhovalo. :)
783288
No ono to zapadlo trochu přijetím už při premiéře, rozhodně to není taková klasika, jak by si to zasluhovalo. :)
783282
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak oficiálne nič neoznámili. Toto je len screenshot z ich internej prezentácie. Jediná rumour čo unikla je, že Batgirl by malo byť voľné pokračovanie Birds of Prey. Zvyšok môžeme len hádať :) Plus evidentne to nie je kompletný lineup, keďže tam chýba pár vecí ako Titans alebo Doom Patrol...
783283
Tak oficiálne nič neoznámili. Toto je len screenshot z ich internej prezentácie. Jediná rumour čo unikla je, že Batgirl by malo byť voľné pokračovanie Birds of Prey. Zvyšok môžeme len hádať *:)* Plus evidentne to nie je kompletný lineup, keďže tam chýba pár vecí ako Titans alebo Doom Patrol...
783275
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Strange Days jsou zapadlé? Asi je to mou ujetostí na ten žánr celkově, ale přišlo mi že je to hodně známý film - každopádně parádní kousek ke kterému se rád vracím. Cameron ho vymyslel, ale v té době už mu imho připadal na jeho ambice příliš malý :D
783282
Strange Days jsou zapadlé? Asi je to mou ujetostí na ten žánr celkově, ale přišlo mi že je to hodně známý film - každopádně parádní kousek ke kterému se rád vracím. Cameron ho vymyslel, ale v té době už mu imho připadal na jeho ambice příliš malý *:D*
783278
6 0
reagují: pepo, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dik za tip, nevidel sem to, mel sem to v seznamu restu poradne nizko, davam to nahoru, mrknu, budu na tebe nasranej kdyz to nebude tak dobry :D
783280
Dik za tip, nevidel sem to, mel sem to v seznamu restu poradne nizko, davam to nahoru, mrknu, budu na tebe nasranej kdyz to nebude tak dobry *:D*
783278
3 0
reagovat

Zvláštní dny / Strange Days (1995)

Skvělý film! Trochu si půjčím komentář pepa z csfd, Katherine Bigelow dokázala že je top režisérka, ale Cameron by z toho udělal jeden z nejlepších filmů všech dob. 9/10

PS: Parádní studnice filmů k nakoukání je Moviezone VIM, nechápu proč je to tak zapadlé, objevil jsem to tam. 
783278
Skvělý film! Trochu si půjčím komentář pepa z csfd, Katherine Bigelow dokázala že je top režisérka, ale Cameron by z toho udělal jeden z nejlepších filmů všech dob. 9/10 PS: Parádní studnice filmů k nakoukání je Moviezone VIM, nechápu proč je to tak zapadlé, objevil jsem to tam. 
Zvláštní dny / Strange Days (1995)
8 0
reagují: MeaCulpa, HAL, TedGeorge
reagovat
reaguje na: kyller
To mohli aspoň pitomci popsat... Super-pets opravdu vidět nepotřebuju, ale o hře bych přemýšlel:D
783275
To mohli aspoň pitomci popsat... Super-pets opravdu vidět nepotřebuju, ale o hře bych přemýšlel*:D*
783265
3 0
reagují: kyller, kyller
reagovat
reaguje na: kyller
no investorum asi nebudu rikat, ze nalili dalsi 50 mega do stejne srackoidniho filmu :D:D
783266
no investorum asi nebudu rikat, ze nalili dalsi 50 mega do stejne srackoidniho filmu *:D**:D*
783265
11 -2
reagovat

DC news

"i had the pleasure of watching TheSnyderCut at IMax thanks to ZackSnyder this is an entirely different work, a new movie, an epic piece of film making. its so epic it gives you chills and leaves a lump in your throat. its eveything people wanted and more." link

"JL2 & 3 might now be possible. Also some suits want Zack Snyder to direct Wonder Woman 3. The hype is real..."  link

Zoznam DC projektov aktuálne v produkcii (filmy, seriály, hry) Je to zo včerajšej prezentácie pre investorov.
783265
"i had the pleasure of watching TheSnyderCut at IMax thanks to ZackSnyder this is an entirely different work, a new movie, an epic piece of film making. its so epic it gives you chills and leaves a lump in your throat. its eveything people wanted and more." https://twitter.com/zakpenn/status/1369929737636773895 "JL2 & 3 might now be possible. Also some suits want Zack Snyder to direct Wonder Woman 3. The hype is real..."  https://twitter.com/GraceRandolph/status/1370069975411662853 [url=https://static1.colliderimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/03/dc-comics-warner-bros-schedule.jpg]Zoznam DC projektov aktuálne v produkcii (filmy, seriály, hry)[/url] Je to zo včerajšej prezentácie pre investorov.
DC news
5 -4
reagují: (=LIFTY=), speta.jr
reagovat

Rytíři spravedlnosti / Retfærdighedens ryttere (2020)

Prozatím film roku! Krásně kompaktní a zábavný slepenec několika žánrů. Jenom doporučuji dávat na začátku pozor, musel jsem si to v půlce přetáčet. Mikkelsen fantastický, moc bych si přál, aby v téhle poloze dostal áčkový akční film. A klidně bych si dokázal představit sequel, kde loví Mikkelsen s partou mentálů šmejdy a zločince 10/10
783222
Prozatím film roku! Krásně kompaktní a zábavný slepenec několika žánrů. Jenom doporučuji dávat na začátku pozor, musel jsem si to v půlce přetáčet. Mikkelsen fantastický, moc bych si přál, aby v téhle poloze dostal áčkový akční film. A klidně bych si dokázal představit sequel, kde loví Mikkelsen s partou mentálů šmejdy a zločince 10/10
Rytíři spravedlnosti / Retfærdighedens ryttere (2020)
6 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Za mne nejlepší Bond song. 
783213
Za mne nejlepší Bond song. 
783207
1 -3
reagovat

Wolfwalkers

Moc hezká a originální animace. Čekal jsem, že se to ubere jiným směrem a jsem rád, že mě to nakonec překvapilo. A Auroru můžu slyšet stokrát a stejně, když začala hrát, tak jsem měl husinu. 
Kdybych měl rozdávat Oscara za animak, dal bych to Vlkochodcum. Soul se mi líbilo stejně, ale bylo by fajn, kdyby Moore konečně toho Oscara dostal, když jeho předchozí dva filmy utřely...
783209
Moc hezká a originální animace. Čekal jsem, že se to ubere jiným směrem a jsem rád, že mě to nakonec překvapilo. A Auroru můžu slyšet stokrát a stejně, když začala hrát, tak jsem měl husinu.  Kdybych měl rozdávat Oscara za animak, dal bych to Vlkochodcum. Soul se mi líbilo stejně, ale bylo by fajn, kdyby Moore konečně toho Oscara dostal, když jeho předchozí dva filmy utřely...
Wolfwalkers
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se