Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13581 - 13600 Napsat příspěvek

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Teprve dnes, teprve po dvaceti letech jsem viděl Harryho Pottera a Kámen mudrců poprvé v angličtině. Neuvěřitelné. Jo a pořád je to dobré. Na  jedničku mám krásné vzpomínky. Bylo mi patnáct let, chodil jsem ještě na základku a netušil jsem, že se s Harrym svezu přes celou svou pubertu. Je to už dvacet let...
779710
Teprve dnes, teprve po dvaceti letech jsem viděl Harryho Pottera a Kámen mudrců poprvé v angličtině. Neuvěřitelné. Jo a pořád je to dobré. Na  jedničku mám krásné vzpomínky. Bylo mi patnáct let, chodil jsem ještě na základku a netušil jsem, že se s Harrym svezu přes celou svou pubertu. Je to už dvacet let...
Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
4 -4
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: studo
:+ Viděla jsem v týdnu a mám chuť si to dnes pustit znovu. Strašně mi to sedlo. 
779669
*:+* Viděla jsem v týdnu a mám chuť si to dnes pustit znovu. Strašně mi to sedlo. 
779643
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
+1
779665
+1
779590
2 -1
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
No, ono už Centurion vypadalo, že ho Marshall natočil za barákem v pevnosti, kterou si postavil s dětma a náhodou šel okolo Fassbender a Olga Kurylenko:DAle jako film to špatný nebyl, což se o tomhle asi nebude dat říct...
779663
No, ono už Centurion vypadalo, že ho Marshall natočil za barákem v pevnosti, kterou si postavil s dětma a náhodou šel okolo Fassbender a Olga Kurylenko*:D*Ale jako film to špatný nebyl, což se o tomhle asi nebude dat říct...
779662
5 -1
reagovat

The Reckoning (2020)

#MeToo #pandemic #witchcraft #devil

Otázka na režiséra: "Kto si a čo si urobil s N. Marshallom?!"
Zámerom asi bolo nekompromisne nastaviť zrkadlo aktuálnej situácii, no Neil skôr dokazuje, že už to v sebe nemá. Aj po mizerných zahraničných ohlasoch vo mne žila nádej v podobe dobre nastrihaného traileru, no verte či nie, ten vyčerpal skoro všetky dobré scény. Zvyšok sú len nechcená poloha a zopár predvídateľných a nefunkčných ľakačiek. Keby si aspoň ako posilu zavolali Bobliga z Edelstadtu.
4/10
779662
#MeToo #pandemic #witchcraft #devil Otázka na režiséra: [i]"Kto si a čo si urobil s N. Marshallom?!"[/i] Zámerom asi bolo nekompromisne nastaviť zrkadlo aktuálnej situácii, no Neil skôr dokazuje, že už to v sebe nemá. Aj po mizerných zahraničných ohlasoch vo mne žila nádej v podobe dobre nastrihaného traileru, no verte či nie, ten vyčerpal skoro všetky dobré scény. Zvyšok sú len nechcená poloha a zopár predvídateľných a nefunkčných ľakačiek. Keby si aspoň ako posilu zavolali Bobliga z Edelstadtu. [b]4/10[/b]
The Reckoning (2020)
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Promising Young Woman

Holy shit. Ten koncept nie je novy. Ani ten koniec. Ale prevedenie je na paradu. :+ Film o tom, ako sa niekto neviem preniest cez tragicku udalost a svoj zivot preziva nicenim zivotov ostatnych, pokym nepride cas na finale a zuctovanie konecne. Zacalo sa to instrumentalnou Britney a skoncilo nastastie 'happy-endom'. Ked uz nie stastnym, aspon moralnym. Na strasne minimalistickom zabere a rezii to rozpovedalo pavucinu pribehu bez zavahania. Za mna este o kusok lepsie ako Chicago 7 a zatial film roka. 9+/10 :+ Carey poprajem Oscara.
Tu vidim, ze radsej ako moral of the story - ktory napriklad Chicago 7 aj Promising Young Women maju uplne z ineho sudka, ale serviruju ho brilatne obaja, sa priklanam skor k pribehu a postave ktora ma daleko od perfektu a svoj moralny kompas ma niekde inde ako my ostatni, no ciel rovnaky.
779643
Holy shit. Ten koncept nie je novy. Ani ten koniec. Ale prevedenie je na paradu. *:+* Film o tom, ako sa niekto neviem preniest cez tragicku udalost a svoj zivot preziva nicenim zivotov ostatnych, pokym nepride cas na finale a zuctovanie konecne. Zacalo sa to instrumentalnou Britney a skoncilo nastastie 'happy-endom'. Ked uz nie stastnym, aspon moralnym. Na strasne minimalistickom zabere a rezii to rozpovedalo pavucinu pribehu bez zavahania. Za mna este o kusok lepsie ako Chicago 7 a zatial film roka. 9+/10 *:+* Carey poprajem Oscara. Tu vidim, ze radsej ako moral of the story - ktory napriklad Chicago 7 aj Promising Young Women maju uplne z ineho sudka, ale serviruju ho brilatne obaja, sa priklanam skor k pribehu a postave ktora ma daleko od perfektu a svoj moralny kompas ma niekde inde ako my ostatni, no ciel rovnaky.
Promising Young Woman
6 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
Já to vzdávám. :D
779590
Já to vzdávám. *:D*
4 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: GuidoA.
ps: misto zlodejiny jako v billion dollar movie (30%) se tu po dzejdzejovsku utvorilo mulholland drive (100%) se saudskou kralovnou.
779587
ps: misto zlodejiny jako v [url=https://youtu.be/OS6duOoxctw]billion dollar movie[/url] (30%) se tu po dzejdzejovsku utvorilo mulholland drive (100%) se saudskou [url=https://i.pinimg.com/originals/23/dd/a7/23dda7a0409e41266e2dbedcb8d921c1.gif]kralovnou[/url].
779584
2 -2
reagovat
starry eyes (2014)
85% - plakatova kampan je na zalobu :-
779584
starry eyes (2014) 85% - plakatova kampan je na zalobu *:-*
2 -2
reagují: GuidoA.
reagovat
saint maud (2019)
46,35% - chtel sem napsat ze na takovy film jsem malo guido ale jemu se to taky nelíbilo. kdybych nedavno nevidel nejhorsi film za posledni dobu (hunted) tak jdu jeste niz. nemyta smradlava pani co byla flundra a pak zacala verit v boha.
779484
saint maud (2019) 46,35% - chtel sem napsat ze na takovy film jsem malo guido ale jemu se to taky nelíbilo. kdybych nedavno nevidel nejhorsi film za posledni dobu (hunted) tak jdu jeste niz. nemyta smradlava pani co byla flundra a pak zacala verit v boha.
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale aspoň číslovku kvality tentoraz trafil :D
779442
Ale aspoň číslovku kvality tentoraz trafil *:D*
779414
2 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Ses nemocnej
779414
Ses nemocnej
779413
8 0
reagují: pepo
reagovat
the assistant (2019)
40% - ty holce by slusel i am not famous anymore pytel na hlave. hygiena je pro ni sprosty slovo uz ted. zrat koblihy pri vynaseni kose a jiny prasecinky by byly za carou i bez covidu. proste prace me neba, na sex nemam pomysleni, boo hoo. 
779413
the assistant (2019) 40% - ty holce by slusel i am not famous anymore pytel na hlave. hygiena je pro ni sprosty slovo uz ted. zrat koblihy pri vynaseni kose a jiny prasecinky by byly za carou i bez covidu. proste prace me neba, na sex nemam pomysleni, boo hoo. 
2 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
saint maud (2019)
35% - begin again.
779404
saint maud (2019) 35% - [url=https://youtu.be/8wo9BKChNGY]begin again[/url].
1 -4
reagovat

Na Hromnice o den více

Dali jsme si včera stylově, protože to drahá polovička nikdy neviděla. Ten film prostě nestárne... Originální nápad pro komedii je vytěžený úplně na maximum a je vám tak trochu jedno, co to celé způsobuje, hlavně, že se dobře bavíte. Líbí se mi, že hlavní postava není úplně klaďas, proto se chová tak nějak, jak by se zachoval každý z nás. Věřím tomu, že ten nápad se zjišťováním údajů o někom, abych ho na základě toho druhý den sbalil, by mě napadl taky :DA jako bonus: Andie MacDowell je tady roztomilost sama.
779394
Dali jsme si včera stylově, protože to drahá polovička nikdy neviděla. Ten film prostě nestárne... Originální nápad pro komedii je vytěžený úplně na maximum a je vám tak trochu jedno, co to celé způsobuje, hlavně, že se dobře bavíte. Líbí se mi, že hlavní postava není úplně klaďas, proto se chová tak nějak, jak by se zachoval každý z nás. Věřím tomu, že ten nápad se zjišťováním údajů o někom, abych ho na základě toho druhý den sbalil, by mě napadl taky *:D*A jako bonus: Andie MacDowell je tady roztomilost sama.
Na Hromnice o den více
12 0
reagovat
Run Hide Fight

Ta kontroverze je zajímavější, než celý film. Je to béčko, které se tváří civilně, ale největší problém je, že je to až moc hloupé a nelogické. Moc tomu, taky nepomáhá stopáž, motivace záporáku a další věci.  5/10

Nadějná mladá žena

Na tento film jsem se těšil a nezklamal. Nepříjemná atmosféra, gradace a pointa. Sedlo mě to a má to výbornou vizuální stránku. 7,5-8/10

Život Adele


Hutné tříhodinové vztahové drama. Není to jednoduchý film na sledování a ta délka je trochu moc. Nicméně je to výborně zahrané, upřímné a silné. K tomu to má zajímavě natočené sexuální scény, které jsou uhrančivé a působivé. Díky tomu působí film mnohem opravdověji. 7,5-8/10
779356
[b]Run Hide Fight [/b]Ta kontroverze je zajímavější, než celý film. Je to béčko, které se tváří civilně, ale největší problém je, že je to až moc hloupé a nelogické. Moc tomu, taky nepomáhá stopáž, motivace záporáku a další věci.  [b]5/10[/b] [b]Nadějná mladá žena [/b]Na tento film jsem se těšil a nezklamal. Nepříjemná atmosféra, gradace a pointa. Sedlo mě to a má to výbornou vizuální stránku. [b]7,5-8/10 Život Adele[/b] Hutné tříhodinové vztahové drama. Není to jednoduchý film na sledování a ta délka je trochu moc. Nicméně je to výborně zahrané, upřímné a silné. K tomu to má zajímavě natočené sexuální scény, které jsou uhrančivé a působivé. Díky tomu působí film mnohem opravdověji. [b]7,5-8/10[/b]
1 -1
reagovat

Východní přísliby

Včera jsem tu četl novinku o Viggovi a Cronenbergovi, takže plán na večer byl jasnej, kor když přítelkyně tenhle klenot ještě neviděla. Co dodat no. Neskutečná šleha. 
779354
Včera jsem tu četl novinku o Viggovi a Cronenbergovi, takže plán na večer byl jasnej, kor když přítelkyně tenhle klenot ještě neviděla. Co dodat no. Neskutečná šleha. 
Východní přísliby
13 0
reagovat
779325
[url=https://m.youtube.com/watch?v=mr834Cs9ncs]Asi tak...[/url]*8)*
6 -1
reagovat
Já miluju všechny. Ta chemie mezi postavama, soundtrack... Všechno. 
779324
Já miluju všechny. Ta chemie mezi postavama, soundtrack... Všechno. 
3 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Me az tedka doslo, ze nehodnoti ten female spinoff

Speta, co to je tohle? :D
779323
Me az tedka doslo, ze nehodnoti ten female spinoff Speta, co to je tohle? *:D*
779320
10 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se