Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13481 - 13500 Napsat příspěvek
Neříkám, že je špatný, ale velká část rodinky ho zastiňuje natolik, že tam pro mě je tak trochu šedivou figurkou.
789635
Neříkám, že je špatný, ale velká část rodinky ho zastiňuje natolik, že tam pro mě je tak trochu šedivou figurkou.
2 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Craig je skvělej, jakmile člověk přistoupí na to, že z něj Johnson nechce dělat dalšího Poirota nebo Sherlocka. Podle mě má ten "seriál" velkej potenciál.
789633
Craig je skvělej, jakmile člověk přistoupí na to, že z něj Johnson nechce dělat dalšího Poirota nebo Sherlocka. Podle mě má ten "seriál" velkej potenciál.
789632
1 0
reagovat

Na nože

Konečně jsem se k tomu dostal a nemohu litovat víc, že mi to tak trvalo. Ač tento typ filmu moc nemusím, bylo to naprosté potěšení!

Ale ten seriál, nebo co to Netflix chce dělat, tomu ani tak moc nevěřím. Nevím proč, ale asi jediná postava, co mě tam až tak  moc nebavila, byl - ech, je to kruté, ale byl to Craig :(
789632
Konečně jsem se k tomu dostal a nemohu litovat víc, že mi to tak trvalo. Ač tento typ filmu moc nemusím, bylo to naprosté potěšení! Ale ten seriál, nebo co to Netflix chce dělat, tomu ani tak moc nevěřím. Nevím proč, ale asi jediná postava, co mě tam až tak  moc nebavila, byl - ech, je to kruté, ale byl to Craig :(
Na nože
3 -3
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dokonce ani ty ne, i když jejich přesvědčování o tom, že jsou lidé, stálo za to :D
789626
Dokonce ani ty ne, i když jejich přesvědčování o tom, že jsou lidé, stálo za to *:D*
789618
1 0
reagovat

Bez výčitek (2021)

Musel jsem se třikrát ujistit že na tom opravdu dělal Solima s Sheridanem a je to na motivy Clancyho. Protože tomu nenasvědčuje vůbec nic. Byl tam dobrý Jordan a jedna scéna. Jinak jste na to a těmi sestkami moc mírní jeden z nejnudnejsich a nejzbytecnejsich filmu.... 4/10
789622
Musel jsem se třikrát ujistit že na tom opravdu dělal Solima s Sheridanem a je to na motivy Clancyho. Protože tomu nenasvědčuje vůbec nic. Byl tam dobrý Jordan a jedna scéna. Jinak jste na to a těmi sestkami moc mírní jeden z nejnudnejsich a nejzbytecnejsich filmu.... 4/10
Bez výčitek (2021)
4 -1
reagovat

Obušku, z pytle ven! (1955)

Stále výborná pohádka s geniálním hereckým triem Ladislav Pešek - Josef Beyvl - František Smolík. Kouzelného dědečka nemohl zahrát nikdo lépe než František Smolík. Celá pasáž s animovaným obuškem patří k vrcholu celé pohádky. Interakce obušku s hostinským nijak nezestárla, a pokud by celá pohádka byla náležitě zrestaurovaná (např. vyjasnění barev), byla by to velká paráda.
789619
Stále výborná pohádka s geniálním hereckým triem Ladislav Pešek - Josef Beyvl - František Smolík. Kouzelného dědečka nemohl zahrát nikdo lépe než František Smolík. Celá pasáž s animovaným obuškem patří k vrcholu celé pohádky. Interakce obušku s hostinským nijak nezestárla, a pokud by celá pohádka byla náležitě zrestaurovaná (např. vyjasnění barev), byla by to velká paráda.
Obušku, z pytle ven! (1955)
2 -1
reagovat
reaguje na: peterel
Ani pokažené roboty?:D
789618
Ani pokažené roboty?*:D*
789610
1 0
reagují: peterel
reagovat

Rodina na baterky

Velmi hravá režie, radost pohledět. Některým fórům jsem se i od srdce zasmál. Ale problém, který s tím mám je ten, že jsem si nedokázal oblíbit žádnou z hlavních postav a katarze na konci šla mimo mě.
789610
Velmi hravá režie, radost pohledět. Některým fórům jsem se i od srdce zasmál. Ale problém, který s tím mám je ten, že jsem si nedokázal oblíbit žádnou z hlavních postav a katarze na konci šla mimo mě.
Rodina na baterky
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Zavřené oči 2/10

Netflixovsky vyskrab z italsko-rakouskeho (švýcarského?) pomezi, ve kterem jde videt uplne hovno (poprvé v životě bych uvítal u filmu HDR) a i kdyz ma 70 minut, tak se tahne jako tyden pred vyplatou. O cem to bylo nevim, takze nepovim. Ale hraje tam slovenská MILFka hlvní roli.

EDIT: mozna to ma neco spolecneho s tim, ze reziser umrel 2 roky pred premierou? 
789596
Netflixovsky vyskrab z italsko-rakouskeho (švýcarského?) pomezi, ve kterem jde videt uplne hovno (poprvé v životě bych uvítal u filmu HDR) a i kdyz ma 70 minut, tak se tahne jako tyden pred vyplatou. O cem to bylo nevim, takze nepovim. Ale hraje tam slovenská MILFka hlvní roli. EDIT: mozna to ma neco spolecneho s tim, ze reziser umrel 2 roky pred premierou? 
Zavřené oči 2/10
1 0
reagovat
celine and julie go boating (1974)
20% - pripomnelo mi to nasi valerii a tyden divu (40%) ale ta narozdil od tyhle lo-fi sracky mela aspon vizual kterej by i tarkovsky zavidel. meh na treti. 
789590
celine and julie go boating (1974) 20% - pripomnelo mi to nasi valerii a tyden divu (40%) ale ta narozdil od tyhle lo-fi sracky mela aspon vizual kterej by i tarkovsky zavidel. [url=https://letterboxd.com/notarmondwhite/film/celine-and-julie-go-boating/]meh[/url] na treti. 
1 -1
reagovat

Rodina na baterky

3...2...1... HYPE! Rozjezd to má pomalejší a pak se to konečně rozjede a je to nejoriginálnější, nejšílenější a hlavně nejzábavnější animak od Spider-Verse. Ta animace je výborná, správně ujetá a hlavně srší nápady od začátku do konce. Chvilkami to má boží retro soundtrack, super narážky na filmové klasiky a děsivou vzpomínku na jedny populární hračky. A když už jsem si myslel, že mě nic nemůže překvapit, tak přišel takový způsob, jakým vyřešit robotickou apokalypsu, že jsem šel do kolen:D
Ještě teď se priblbe usmívam. Čistá filmová radost a krásné závěrečné titulky:+
789586
3...2...1... HYPE! Rozjezd to má pomalejší a pak se to konečně rozjede a je to nejoriginálnější, nejšílenější a hlavně nejzábavnější animak od Spider-Verse. Ta animace je výborná, správně ujetá a hlavně srší nápady od začátku do konce. Chvilkami to má boží retro soundtrack, super narážky na filmové klasiky a děsivou vzpomínku na jedny populární hračky. A když už jsem si myslel, že mě nic nemůže překvapit, tak přišel takový způsob, jakým vyřešit robotickou apokalypsu, že jsem šel do kolen*:D* Ještě teď se priblbe usmívam. Čistá filmová radost a krásné závěrečné titulky*:+*
Rodina na baterky
12 0
reagovat

The Mitchells vs. the Machines

Začátku jsem uplně nevěřil, ale od půlky se to zvedá k super finále. :+
789583
Začátku jsem uplně nevěřil, ale od půlky se to zvedá k super finále. *:+*
The Mitchells vs. the Machines
9 0
reagovat
reaguje na: Memphis
V tomhle suchu na to asi nesrat, Jordan si to chvilema docela dava :)
789581
V tomhle suchu na to asi nesrat, Jordan si to chvilema docela dava :)
789580
2 -1
reagovat
A já se docela těšil. Že bych se na to vysral?
789580
A já se docela těšil. Že bych se na to vysral?
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Without Remorse

Prvni pulka lepsi, druha pulka horsi, vsichni zucastneni uz byly mnohem lepsi. Pruser to neni, svoje momenty to ma, no zklamalo me to. Taky sest.
789579
Prvni pulka lepsi, druha pulka horsi, vsichni zucastneni uz byly mnohem lepsi. Pruser to neni, svoje momenty to ma, no zklamalo me to. Taky sest.
Without Remorse
4 0
reagovat

Without Remorse

Taylor Sheridan tu není za nadějného scénáristu, ale za primitivního řezníka - z docela komplexního geopolitického thrilleru mu zbyl v podstatě jen ten název, předlohu vykuchal a přepsal do podoby přímočarého a přiblblého béčka, intelektuálně zhruba na úrovni filmů Chucka Norrise. Ale tak ne že bych k Chuckovi cítil nějakou zásadní averzi.
Zklamaný jsem, ale nemůžu říct že i překvapený - tušil jsem něco takového už při pohledu na skromnou délku, necelá hodina a třičtvrtě, když přitom Clancyho kniha má skoro šest set stran.

Aspoň se to po první půlhodině už moc nevleče, a občas dokonce ani není otravné jak hrozně hloupě a povrchně načrtnuté tu všechno je, a jak zoufale Michael B. Jordan neumí hrát. U něj tady beztak stačí že je nazlobený nasvalený macho a vypadá dobře v akčních scénách.
Respektive té jedné dlouhé která tu stojí jediná za zmínku - což je další věc společná s loňským Extraction, na které ale tohle kvalitativně nemá.
Na druhou stranu - pořád o něco lepší než Outside the Wire.
6/10
789567
Taylor Sheridan tu není za nadějného scénáristu, ale za primitivního řezníka - z docela komplexního geopolitického thrilleru mu zbyl v podstatě jen ten název, předlohu vykuchal a přepsal do podoby přímočarého a přiblblého béčka, intelektuálně zhruba na úrovni filmů Chucka Norrise. Ale tak ne že bych k Chuckovi cítil nějakou zásadní averzi. Zklamaný jsem, ale nemůžu říct že i překvapený - tušil jsem něco takového už při pohledu na skromnou délku, necelá hodina a třičtvrtě, když přitom Clancyho kniha má skoro šest set stran. Aspoň se to po první půlhodině už moc nevleče, a občas dokonce ani není otravné jak hrozně hloupě a povrchně načrtnuté tu všechno je, a jak zoufale Michael B. Jordan neumí hrát. U něj tady beztak stačí že je nazlobený nasvalený macho a vypadá dobře v akčních scénách. Respektive té jedné dlouhé která tu stojí jediná za zmínku - což je další věc společná s loňským Extraction, na které ale tohle kvalitativně nemá. Na druhou stranu - pořád o něco lepší než Outside the Wire. 6/10
Without Remorse
2 0
reagovat

Without Remorse 6/10

Scénaristicky je to strašné béčko. Sheridana tam skoro není cítiť. Herci sú nevyužití a mimo hlavnú postavu, tam žiadna postava nie je viacej rozpracovaná. Nad vodou to držia Jordan so svojou charismou a zarputilosťou, akčné scény a Sollinova réžia.
Na dvojku by som bol ale zvědavý. Rainbow. 
789561
Scénaristicky je to strašné béčko. Sheridana tam skoro není cítiť. Herci sú nevyužití a mimo hlavnú postavu, tam žiadna postava nie je viacej rozpracovaná. Nad vodou to držia Jordan so svojou charismou a zarputilosťou, akčné scény a Sollinova réžia. Na dvojku by som bol ale zvědavý. [spoiler]Rainbow. [/spoiler]
Without Remorse 6/10
2 0
reagovat

Mortal Kombat 4/10

Naprosto:
a) arytmický střih b) bídné dialogy, ze kterých jsem kroutil hlavou c) céčkový casting d) debilní hudba
Zároveň je to jeden z těch špatných filmů, které nebudu mít problém shlédnout znovu, protože udělat ze Sub-Zera T1000 byl skvělý nápad a poslední fight byl fakt dobrý.
789559
Naprosto: a) arytmický střih b) bídné dialogy, ze kterých jsem kroutil hlavou c) céčkový casting d) debilní hudba Zároveň je to jeden z těch špatných filmů, které nebudu mít problém shlédnout znovu, protože udělat ze Sub-Zera T1000 byl skvělý nápad a poslední fight byl fakt dobrý.
Mortal Kombat 4/10
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jo jo, Železná kláda vládne. :D
789499
Jo jo, Železná kláda vládne. *:D*
789497
3 0
reagovat
Prima je vůbec nechvalně proslulá přejmenováváním oficiálních distribučních názvů filmů. Stačí připomenout legendární snímek Ironclad jako Železná kláda. :))
789497
Prima je vůbec nechvalně proslulá přejmenováváním oficiálních distribučních názvů filmů. Stačí připomenout legendární snímek Ironclad jako Železná kláda. *:))*
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se