Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13361 - 13380 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
O tomto sa hovorilo už pred rokom a vyzerá to tak, že AT&T má nad produkciou HBO Max väčšiu moc ako nad filmovou produkciou WB, čiže toto sa ešte stále môže stať realitou. Inak Batfleckov Batman bol vždy postavený na rovnakých komiksoch, ktorými bol inšpirovaný aj Arkham Knight. Teda že by bol inšpiráciou Arkham Knight je trochu blbosť. Akoby to písal niekto, kto nevie že existujú aj komiksy.
791198
O tomto sa hovorilo už pred rokom a vyzerá to tak, že AT&T má nad produkciou HBO Max väčšiu moc ako nad filmovou produkciou WB, čiže toto sa ešte stále môže stať realitou. Inak Batfleckov Batman bol vždy postavený na rovnakých komiksoch, ktorými bol inšpirovaný aj Arkham Knight. Teda že by bol inšpiráciou Arkham Knight je trochu blbosť. Akoby to písal niekto, kto nevie že existujú aj komiksy.
791189
3 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Zrovna Arkham Knight ma imho pribeh tezky cringe, ale mozna z toho jde vytriskat respektuhodnou serii..
791191
Zrovna Arkham Knight ma imho pribeh tezky cringe, ale mozna z toho jde vytriskat respektuhodnou serii..
791189
1 -4
reagovat
Zajímalo by mě jestli je něco na této zprávě pravdy. :o
791189
Zajímalo by mě jestli je něco na této [url=https://geekositymag.com/att-interested-in-batman-arkham-knight-series-for-ben-affleck/]zprávě[/url] pravdy. *:o*
2 -2
reagují: The Joker, kyller, Snipsley
reagovat

Oxygen 6/10

V žánru "zavřený ve futrálu", je to spíš průměr. Plusem je set design, který kdyby nebyl zajímavější jak rakev, nebo budka, tak by bylo něco špatně. Melanie to krásně táhne. Škoda, že pointa je jasná nejpozději po půl hodině.
791147
V žánru "zavřený ve futrálu", je to spíš průměr. Plusem je set design, který kdyby nebyl zajímavější jak rakev, nebo budka, tak by bylo něco špatně. Melanie to krásně táhne. Škoda, že pointa je jasná nejpozději po půl hodině.
Oxygen 6/10
1 -2
reagovat

Hannibal

Není to špatný film, ale je to oproti Jehňátkům hrozně neucelené a scénář za moc nestojí. Líbila se mi část ve Florencii, ale v momentě, kdy se to přesune jinam, tak to ztratí dech a konec se snaží děsit nechutnosti a moc mu to nejde (v minulém díle stačila jedna návštěva blázince, abych si kousal nehty)
Ani Hannibal už nepůsobí jako děsivý predátor, ale spíš je proti němu postavena banda pitomcu, co si o tu smrt přímo říkají.
Musim si přečíst předlohu, která je údajně ve spoustě věcech jiná.
791139
Není to špatný film, ale je to oproti Jehňátkům hrozně neucelené a scénář za moc nestojí. Líbila se mi část ve Florencii, ale v momentě, kdy se to přesune jinam, tak to ztratí dech a konec se snaží děsit nechutnosti a moc mu to nejde (v minulém díle stačila jedna návštěva blázince, abych si kousal nehty) Ani Hannibal už nepůsobí jako děsivý predátor, ale spíš je proti němu postavena banda pitomcu, co si o tu smrt přímo říkají. Musim si přečíst předlohu, která je údajně ve spoustě věcech jiná.
Hannibal
2 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Celkovo sú tam tie headshoty veľmi šťavnaté.
791005
Celkovo sú tam tie headshoty veľmi šťavnaté.
790998
1 0
reagovat

Army Of The Dead

Prvnich 15 minut filmu link
To rozmasakrovani zombika .50 cal  :D
790998
Prvnich 15 minut filmu https://www.youtube.com/watch?v=g_srUoXqYrg To rozmasakrovani zombika .50 cal  *:D*
Army Of The Dead
6 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: hroubek
chce to byt labyrint sveta a raj srdce a je to dalsi dil ordinace :D
790991
chce to byt labyrint sveta a raj srdce a je to dalsi dil ordinace *:D*
790981
1 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Asi nemá cenu Tě prosit, aby si k tomu napsal normální text, nebo jednotlivé hodnocení. :D:D:D
790981
Asi nemá cenu Tě prosit, aby si k tomu napsal normální text, nebo jednotlivé hodnocení. *:D**:D**:D*
790919
6 0
reagují: GuidoA.
reagovat
1. emeka ogboh - beyond the yellow haze
2. the body - i've seen all i need to see 
3. leanne betasamosake simpson - theory of ice 
4. ilovemakonnen - my parade
5. godspeed you! black emperor - g_d's pee at states end! 
6. king gizzard and the lizard wizard - l.w. 
7. hayley williams - flowers for vases, descansos
8. tindersticks - distractions 
9. danny l harle - harlecore
10. biosphere - angel's flight
790978
1. emeka ogboh - beyond the yellow haze 2. the body - i've seen all i need to see  3. leanne betasamosake simpson - [url=https://youtu.be/2DUV60wpmgk]theory of ice[/url]  4. ilovemakonnen - my parade 5. godspeed you! black emperor - g_d's pee at states end!  6. king gizzard and the lizard wizard - l.w.  7. hayley williams - flowers for vases, descansos 8. tindersticks - distractions  9. danny l harle - harlecore 10. biosphere - angel's flight
2 -3
reagovat
nomadland, sound of metal, mank, minari, promising young woman, the father (35%), judas and the black messiah, the trial of the chicago 7
790919
nomadland, sound of metal, mank, minari, promising young woman, [url=https://media.newyorker.com/photos/5f19d98f441bb77912f084a4/master/pass/blitt_kvetchbook_trump_test.jpg]the father[/url] (35%), judas and the black messiah, the trial of the chicago 7
1 -3
reagují: hroubek
reagovat

Oxygen

Výborná epizoda Black Mirror...
Jinak kvalitní řemeslo, moc hezká hudba i Šošana a některé momenty hodně eye candy
Plus příjemná brutalita a pár nepříjemných tělesných zážitků, jak je u Aji zvykem. 
Za mě spokojenost a ty skoky v kyslíku podle potřeby scénáře tomu odpustím..
Ale jako pouštěl jsem si thriller a nečekal jsem, že nakonec dostanu konečně příjemné sci-fi, ve stylu mého milovaného Moon.
790918
Výborná [spoiler]epizoda Black Mirror... [/spoiler]Jinak kvalitní řemeslo, moc hezká hudba i Šošana a některé momenty hodně eye candy Plus příjemná brutalita a pár nepříjemných tělesných zážitků, jak je u Aji zvykem.  Za mě spokojenost a ty [spoiler]skoky v kyslíku podle potřeby scénáře tomu odpustím.. [/spoiler]Ale jako pouštěl jsem si [spoiler]thriller a nečekal jsem, že nakonec dostanu konečně příjemné sci-fi, ve stylu mého milovaného Moon.[/spoiler]
Oxygen
3 -2
reagovat
reaguje na: Petr77
AMC vyzaduje akorat rousky vsude, a celkem to lidi dodrzujou. Navic jsem uz 6 tydnu po druhe Pfizer injekci, tak me to ani moc tolik nevzrusuje.
790892
AMC vyzaduje akorat rousky vsude, a celkem to lidi dodrzujou. Navic jsem uz 6 tydnu po druhe Pfizer injekci, tak me to ani moc tolik nevzrusuje.
790820
3 -1
reagovat
reaguje na: Petr77
Na Tchajwanu nic, jen rouška. Ale oni tu mají jednotky nakažených denně.
ALE musíš si zaplatit a přetrpět přísnou karanténu 14 dní, potom hodně drahej PCR test oproti nám a potom další týden maximálně na výjimečný nákup a jsi pod neustálou kontrolou těch 21 dní :)
790856
Na Tchajwanu nic, jen rouška. Ale oni tu mají jednotky nakažených denně. ALE musíš si zaplatit a přetrpět přísnou karanténu 14 dní, potom hodně drahej PCR test oproti nám a potom další týden maximálně na výjimečný nákup a jsi pod neustálou kontrolou těch 21 dní *:)*
790820
2 0
reagovat
reaguje na: Vincent
A taky v Americe nebo v Asie vyžadují test negativní nebo průkaz o očkování?
790820
A taky v Americe nebo v Asie vyžadují test negativní nebo průkaz o očkování?
790676
1 0
reagují: Vincent, thomopulus
reagovat
reaguje na: speedy.mail
S tím voiceoverem u nahrávky si dělají srandu... Proč měli potřebu měnit zrovna tohle? Vždyť je to úplně směšné... S takovou nakonec docenim i ty nejhorší původní díly...
Vypadá to upřímně strašně...
790802
S tím voiceoverem u nahrávky si dělají srandu... Proč měli potřebu měnit zrovna tohle? Vždyť je to úplně směšné... S takovou nakonec docenim i ty nejhorší původní díly... Vypadá to upřímně strašně...
790764
5 0
reagovat

Spiral: Saw (2021 Movie) Opening Scene

790764
https://www.youtube.com/watch?v=bIoUn2KfqFU
Spiral: Saw (2021 Movie) Opening Scene
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
JJ taky to mám tak nějak, už jsem na tom byl podruhý, abych podpořil :D - Taiwan funguje relativně v pořádku taky.
790687
JJ taky to mám tak nějak, už jsem na tom byl podruhý, abych podpořil *:D* - Taiwan funguje relativně v pořádku taky.
790658
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
My bad :) AMC v podstate nezavrelo, tak jsem je obcas sel podporit. Ted konecne v patek otevira muj mistni Regal, tak to budu mit zase 5 minut pesky.
790676
My bad :) AMC v podstate nezavrelo, tak jsem je obcas sel podporit. Ted konecne v patek otevira muj mistni Regal, tak to budu mit zase 5 minut pesky.
790661
4 -1
reagují: Petr77
reagovat
S tím kinem tu způsobis docela závist parchante :D:+
790661
S tím kinem tu způsobis docela závist parchante *:D**:+*
790658
5 0
reagují: Vincent
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se