Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13321 - 13340 Napsat příspěvek
reaguje na: Petr77
Telefon může být jak chce chytrý, ale menšího debila ze svého majitele neudělá.
791716
Telefon může být jak chce chytrý, ale menšího debila ze svého majitele neudělá.
791714
8 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Neomlouvej se ,už od Filmu Někdo to rád Horké jsme se  dozvedeli Že Nikdo není dokonalý .
791715
Neomlouvej se ,už od Filmu Někdo to rád Horké jsme se  dozvedeli Že Nikdo není dokonalý .
791693
3 0
reagovat
Sláva Pan Hal na to kápl,A to sem si myslel že v dnešní , době chytrý telefon dokáže správně psát za člověka za mobilem.
791714
Sláva Pan Hal na to kápl,A to sem si myslel že v dnešní , době chytrý telefon dokáže správně psát za člověka za mobilem.
2 0
reagují: DarkSith, HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Počkej si, až sem někdo začne někdo psát v binárním kódu. To bude teprve mnoho nepolíbených :D
791713
Počkej si, až sem někdo začne někdo psát v binárním kódu. To bude teprve mnoho nepolíbených *:D*
791710
1 0
reagují: Muf
reagovat
Tohle nemá nic společného s dyslexií a už vůbec ne dysgrafií, imho je celkem evidentní že Petr77 to píše narychlo a snad naslepo na mobilu s nějakou formou automatického doplňování, a odmítá si to po sobě přečíst a opravovat, protože je mu u prdele jestli to bude slušně čitelné.
791710
Tohle nemá nic společného s dyslexií a už vůbec ne dysgrafií, imho je celkem evidentní že Petr77 to píše narychlo a snad naslepo na mobilu s nějakou formou automatického doplňování, a odmítá si to po sobě přečíst a opravovat, protože je mu u prdele jestli to bude slušně čitelné.
5 -3
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Počkej... jakože tě u diska překvapuje dvojí metr? :D:D:D
791703
Počkej... jakože tě u diska překvapuje dvojí metr? *:D**:D**:D*
791698
18 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ty bláho, v tom případě je to ještě nepochopitelnější, že se jako dyslektik pouštíš do někoho kdo špatně píše...
791698
Ty bláho, v tom případě je to ještě nepochopitelnější, že se jako dyslektik pouštíš do někoho kdo špatně píše...
791693
8 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Já jsem také dyslektik, takže tohle velmi dobře znám. Ale od onoho uživatele jsem se to nedozvěděl a určovat na dálku diagnózu je nesmysl. Takže pokud je dotyčný skutečně dyslektik a neuvědomuje si to, pak se mu omlouvám.
791693
Já jsem také dyslektik, takže tohle velmi dobře znám. Ale od onoho uživatele jsem se to nedozvěděl a určovat na dálku diagnózu je nesmysl. Takže pokud je dotyčný skutečně dyslektik a neuvědomuje si to, pak se mu omlouvám.
2 -15
reagují: Petr77, AndyKaufman
reagovat
Jako tohle jsem opravdu spustit nechtěl. Spíš jsem čekal, že mě vymínuskujete a pošlete i s mými grammar nazi manýry někam. :)
791686
Jako tohle jsem opravdu spustit nechtěl. Spíš jsem čekal, že mě vymínuskujete a pošlete i s mými grammar nazi manýry někam. *:)*
3 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Nebo multaky obecne.
791685
Nebo multaky obecne.
4 0
reagovat
Nebo Miloshovy mulťáky. 
791681
Nebo Miloshovy mulťáky. 
4 -2
reagovat
Jo, když už šikanovat, tak lidi, kteří si to na 100 % zaslouží. Viz dement a rasista Haiko.
791680
Jo, když už šikanovat, tak lidi, kteří si to na 100 % zaslouží. Viz dement a rasista Haiko.
12 -2
reagovat
Pardon: "SOLIDARITY FOREVER!"
791679
Pardon: "SOLIDARITY FOREVER!"
1 0
reagovat
Pokud se nepletu, tak s kyberšikanou Petr77 což může být klidně dysgrafik, začal uživatel Disketa, ano, ten člověk, co tu  vykřikuje hesla jako "TOLERANCE FOREVER" atd...
791678
Pokud se nepletu, tak s kyberšikanou Petr77 což může být klidně dysgrafik, začal uživatel Disketa, ano, ten člověk, co tu  vykřikuje hesla jako "TOLERANCE FOREVER" atd...
10 0
reagovat
Upřímně - píšu mnohem prasáčtěji ?)8):D
791675
Upřímně - píšu mnohem prasáčtěji *?)**8)**:D*
4 0
reagovat

Friends Reunion

No Cordena taky rád nemám ale stejně se teším. Je to to co to je, jednoduchá ždímačka nostalgie pro ultra fans, což já jsem 8)
791672
No Cordena taky rád nemám ale stejně se teším. Je to to co to je, jednoduchá ždímačka nostalgie pro ultra fans, což já jsem *8)*
Friends Reunion
2 0
reagovat
Píše srandovne to uznávam, ale jebe vám? Kto si chce ešte kopnúť? 
791669
Píše srandovne to uznávam, ale jebe vám? Kto si chce ešte kopnúť? 
16 -1
reagovat
Tady to začíná být docela toxické poslyšte.
791668
Tady to začíná být docela toxické poslyšte.
13 -1
reagovat
Petr77

Číslo 77 je IQ nebo věk?
791666
Petr77 Číslo 77 je IQ nebo věk?
1 -13
reagovat
reaguje na: Snipsley
:D
791661
*:D*
791658
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se