reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 13121 - 13140
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 656
- 657
- 658
- .
- 2634
- 2635
V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz
Michael Chaves není James Wan. Chaves natočil dobrý film. Má to dobrou atmosféru, slušné hororové momenty, lehce to překvapí a rozhodně je to dobrý film. Jen tomu chybí Wanova lehkost vyprávění, práce s postavy a zajímavost samotného vyšetřování. Vidět to v kině, tak jsem mnohem více spokojený. 6,5-7/10
reagovat
|
Wrath of Man 9/10
Měl jsem z toho pocit, jak když slyším nové songy od starých bardů typu Deep Purple, AC/DC a pod. Neočekávám nic přelomového, ale stejně jsem mile překvapen s jakou lehkostí a jistotou je mi materiál prezentován. Taky si tu dal někdo práci nejenom s akci, ale třeba pár víkendů poseděl nad dialogy a zná pár základních scénaristických triků ("You were too slow!"). "Slovy" Guida: Wrath of Man >>> Nobody.
reagovat
|
reagovat
|
Včera jsem koukal na nějaké záběry z Číny, jak tam stádo slonů demoluje vesnice. Naprosto v klidu by mi tohle 2 hodiny stačilo sledovat s dinosaury, i am a simple man.
reagují:
duro
|
reagovat
|
reaguje na:
KARLOS
Je to fake, ale sakra dobre namichanej Skoda, ze takovou prepalenou bejkarnu nedostanem.
reagovat
|
Ten záběr na Omara Sy je 100% z Disney Volání divočiny, ale chytře udělaný fake.
reagovat
|
Xtreme
"Španielsky John Wick", haha. Nie je to nejak extra dobrý film, ale ak by ste mali náladu na niečo, v čom akcia tvorí asi 80% stopáže a hrdina vystrelí, vymláti a vyseká kýbel krvi asi zo stovky zmrdov, toto si kľudne dajte.
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 29Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway