Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13121 - 13140 Napsat příspěvek
793718
[url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/198385650_4323365694342657_765519818495534016_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=VuNAO5rLOnAAX89DJyu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=c85b196fba1be20de371d13d19a049fc&oe=60E4FF8A]Link[/url] *:D*
6 0
reagovat

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz

Michael Chaves není James Wan. Chaves natočil dobrý film. Má to dobrou atmosféru, slušné hororové momenty, lehce to překvapí a rozhodně je to dobrý film. Jen tomu chybí Wanova lehkost vyprávění, práce s postavy a zajímavost samotného vyšetřování. Vidět to v kině, tak jsem mnohem více spokojený. 6,5-7/10
793710
[url=https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00vDmtYmBKN2nQrDKFiWnMBzQIFzw:1623138015169&q=Michael+Chaves&stick=H4sIAAAAAAAAAOPgE-LVT9c3NMwwzDUtzkouVIJw0zLKswuzc0y0xLKTrfTTMnNywYRVSmZRanJJftEiVj7fzOSMxNQcBeeMxLLU4h2sjABQF6neTAAAAA&sa=X&ved=2ahUKEwi9ycKmxIfxAhVo-ioKHXweDuAQmxMoATAlegQIKBAD]Michael Chaves[/url] není James Wan. Chaves natočil dobrý film. Má to dobrou atmosféru, slušné hororové momenty, lehce to překvapí a rozhodně je to dobrý film. Jen tomu chybí Wanova lehkost vyprávění, práce s postavy a zajímavost samotného vyšetřování. Vidět to v kině, tak jsem mnohem více spokojený. [b]6,5-7/10[/b]
V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz
3 -1
reagovat
reaguje na: duro
Ta fotka mi vykouzlila úsměv na tváři a mé srdce fanouška začalo bušit jako o závod. Pak přišlo velké ALE.

Před pár dny jsem četl nějaké leaky o příběhu a jestli jsou pravdivé, tak to bude bolet.
793708
Ta fotka mi vykouzlila úsměv na tváři a mé srdce fanouška začalo bušit jako o závod. Pak přišlo velké ALE. Před pár dny jsem četl nějaké leaky o příběhu a jestli jsou pravdivé, tak to bude bolet.
793691
1 -1
reagují: duro
reagovat

Wrath of Man 9/10

Měl jsem z toho pocit, jak když slyším nové songy od starých bardů typu Deep Purple, AC/DC a pod. Neočekávám nic přelomového, ale stejně jsem mile překvapen s jakou lehkostí a jistotou je mi materiál prezentován. Taky si tu dal někdo práci nejenom s akci, ale třeba pár víkendů poseděl nad dialogy a zná pár základních scénaristických triků ("You were too slow!"). "Slovy" Guida: Wrath of Man >>> Nobody.
793699
Měl jsem z toho pocit, jak když slyším nové songy od starých bardů typu Deep Purple, AC/DC a pod. Neočekávám nic přelomového, ale stejně jsem mile překvapen s jakou lehkostí a jistotou je mi materiál prezentován. Taky si tu dal někdo práci nejenom s akci, ale třeba pár víkendů poseděl nad dialogy a zná pár základních scénaristických triků ("You were too slow!"). "Slovy" Guida: Wrath of Man >>> Nobody.
Wrath of Man 9/10
6 0
reagovat
že by zase svoji roli hrála Archa ?
793697
že by zase svoji roli hrála Archa ?
793691
1 0
reagovat
ja mam teda chvenie strachu z toho, ze na place vidim Kennedy...
793696
ja mam teda chvenie strachu z toho, ze na place vidim Kennedy...
793691
7 -2
reagovat
Indy a chrám nákazy...

Hovorte si, čo chcete, ja mám z toho chvenie. :)
link
793691
Indy a chrám nákazy... Hovorte si, čo chcete, ja mám z toho chvenie. :) https://www.joblo.com/movie-news/indiana-jones-5-set-photos-harrison-ford
9 0
reagují: hroubek, RainMakeR, speta.jr
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Hoffmam - Macháček nové dekády. Přijde mi, že je úplně všude.
793690
Hoffmam - Macháček nové dekády. Přijde mi, že je úplně všude.
793688
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Přes nadšené reakce jsou oba ty trailery pode mnou naprosto příšerný. 
793689
Přes nadšené reakce jsou oba ty trailery pode mnou naprosto příšerný. 
4 -2
reagovat

Prvok šampon tečka s Karel trailer

link

Trochu rychlejsi střih ukázky ale na film se mega moc těším 
793688
https://youtu.be/bqstWfhwYcU Trochu rychlejsi střih ukázky ale na film se mega moc těším 
Prvok šampon tečka s Karel trailer
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
To je fakt pokračování Legionáře s Van Dammem?:D
793686
To je fakt pokračování [url=https://m.youtube.com/watch?v=vJ67ueWGshQ]Legionáře[/url] s Van Dammem?*:D*
4 0
reagovat
To popravdě netuším link
793668
To popravdě netuším https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/news/2021/06/02/escaped-elephants-cause-million-dollar-losses-china-approach/amp/
793665
1 0
reagovat
asi přišli z Indie
793667
asi přišli z Indie
793665
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kde sa v Číne vzalo stádo slonov?
793665
Kde sa v Číne vzalo stádo slonov?
793653
2 0
reagují: AndyKaufman, MarvinP
reagovat
Včera jsem koukal na nějaké záběry z Číny, jak tam stádo slonů demoluje vesnice. Naprosto v klidu by mi tohle 2 hodiny stačilo sledovat s dinosaury, i am a simple man. 
793653
Včera jsem koukal na nějaké záběry z Číny, jak tam stádo slonů demoluje vesnice. Naprosto v klidu by mi tohle 2 hodiny stačilo sledovat s dinosaury, i am a simple man. 
4 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: KARLOS
Je to fake, ale sakra dobre namichanej :D Skoda, ze takovou prepalenou bejkarnu nedostanem.
793652
Je to fake, ale sakra dobre namichanej *:D* Skoda, ze takovou prepalenou bejkarnu nedostanem.
793649
3 0
reagovat
Ten záběr na Omara Sy je 100% z Disney Volání divočiny, ale chytře udělaný fake. 
793651
Ten záběr na Omara Sy je 100% z Disney Volání divočiny, ale chytře udělaný fake. 
5 0
reagovat
Vypadá to na fake, ale sakra... Já chci aby to byl real:D
793650
Vypadá to na fake, ale sakra... Já chci aby to byl real*:D*
2 0
reagovat
Jestli je to real leak, pak super :+ (JW Dominion)
793649
Jestli je to real [url=https://www.youtube.com/watch?v=nyN7xOd0X5I]leak[/url], pak super *:+* (JW Dominion)
2 0
reagují: yeniczek
reagovat

Xtreme

"Španielsky John Wick", haha. Nie je to nejak extra dobrý film, ale ak by ste mali náladu na niečo, v čom akcia tvorí asi 80% stopáže a hrdina vystrelí, vymláti a vyseká kýbel krvi asi zo stovky zmrdov, toto si kľudne dajte. 8)
793640
"Španielsky John Wick", haha. Nie je to nejak extra dobrý film, ale ak by ste mali náladu na niečo, v čom akcia tvorí asi 80% stopáže a hrdina vystrelí, vymláti a vyseká kýbel krvi asi zo stovky zmrdov, toto si kľudne dajte. *8)*
Xtreme
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se