Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12881 - 12900 Napsat příspěvek
reaguje na: Milosh
To tusim doporucoval Karel, rad ho tu potopim protoze sem nechodi :D
786264
To tusim doporucoval Karel, rad ho tu potopim protoze sem nechodi *:D*
786263
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Je to snad ještě horší než The Magic of Belle Isle:D
786263
Je to snad ještě horší než The Magic of Belle Isle*:D*
786260
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Milosh
Miloshi neser, tyvoe :D
786260
Miloshi neser, tyvoe *:D*
786258
4 0
reagují: Milosh
reagovat

Pozemšťan

je neskutečná sračka o hovně plná příšernejch hereckech "výkonů" (Městské divadlo v Mostě hadr). To je lepší už i ten českej remake.
786258
je neskutečná sračka o hovně plná příšernejch hereckech "výkonů" (Městské divadlo v Mostě hadr). To je lepší už i ten českej [url=https://www.youtube.com/watch?v=F_69AeOKWf4]remake[/url].
Pozemšťan
3 -9
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Snipsley
souhlas a souhlas

Sehnat co nejvetsi kvalitu a pokud si nejste jistý v angličtině - origo přesný anglický titulky na pomoc :)

Titulky byli kdysi fuj, to si taky vzpominam, ale poprve sem to videl snad pres 10 lety

dvojka neexistuje, nevim o cem mluvis. Proste ne ?)
786248
souhlas a souhlas Sehnat co nejvetsi kvalitu a pokud si nejste jistý v angličtině - origo přesný anglický titulky na pomoc :) Titulky byli kdysi fuj, to si taky vzpominam, ale poprve sem to videl snad pres 10 lety dvojka neexistuje, nevim o cem mluvis. Proste ne *?)*
786246
5 0
reagovat

Pozemšťan

Je hrozná pecka (náboženská agitka?), scénář na smrtelné posteli dopsal Jerome Bixby, ale pro Boha živého (mrk mrk) si nikdy nepouštějte dvojku. Všichni zodpovědní se bouchli do hlavy, než to pokračování šli natáčet... je to od stejného režiséra.

Edit: viděl jsem jedničku i s titulkama z Titulky.com, a jsou úplně, úplně mimo.
786246
Je hrozná pecka ([i]náboženská [/i]agitka?), scénář na smrtelné posteli dopsal Jerome Bixby, ale pro Boha živého[spoiler] (mrk mrk) [/spoiler]si nikdy nepouštějte dvojku. Všichni zodpovědní se bouchli do hlavy, než to pokračování šli natáčet... je to od stejného režiséra. Edit: viděl jsem jedničku i s titulkama z Titulky.com, a jsou úplně, úplně mimo.
Pozemšťan
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: MarvinP
Koho označuješ za některý lidi, ty snobáckej sluníčkářskej povýšenej snobe?

Just kidding, good for you :D
786245
Koho označuješ za některý lidi, ty snobáckej sluníčkářskej povýšenej snobe? Just kidding, good for you *:D*
786244
5 0
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: TedGeorge

Pozemšťan

Teda podle mě je to docela prvoplánová náboženská agitka s druhořadým teologicko-filosofickým plkáním, ale na některý lidi to zjevně dělá velkej dojem.
786244
Teda podle mě je to docela prvoplánová náboženská agitka s druhořadým teologicko-filosofickým plkáním, ale na některý lidi to zjevně dělá velkej dojem.
Pozemšťan
786236
4 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jo, to je ono, díky moc. :+ Nepamatoval jsem si to na sto procent.
786239
Jo, to je ono, díky moc. *:+* Nepamatoval jsem si to na sto procent.
786236
1 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Ani ne tak mimozemstan, ale spis neco jinyho, ale urcite myslis tenhle.... :) link

Je výbornej, zavidím ti ze si ho jeste nevidel... :)
786236
Ani ne tak mimozemstan, ale spis neco jinyho, ale urcite myslis tenhle.... :) https://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/prehled/ Je výbornej, zavidím ti ze si ho jeste nevidel... :)
786235
8 0
reagují: MarvinP, Ne__Ty
reagovat
Pomůžete mi najít film? Tuším, že ho i zmiňoval Ted v nějaké topce. Vědec by si v něm měl pozvat kolegy k sobě domů a prozradit jim, že je mimozemšťan. Následně by se měla vést debata, jestli mluví pravdu, nebo kecá. Díky.
786235
Pomůžete mi najít film? Tuším, že ho i zmiňoval Ted v nějaké topce. Vědec by si v něm měl pozvat kolegy k sobě domů a prozradit jim, že je mimozemšťan. Následně by se měla vést debata, jestli mluví pravdu, nebo kecá. Díky.
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Avatar (2009)

Kloubouk dolů před Jimem, protože to technicky za 12 let nezestárlo ani o fous a pořád je to špička.
Akorát jsem se přiběhově několikrát nepříjemně nudil, což se mi třeba u Pocanhontas nebo Tance s vlky nestalo nikdy. Škoda že to nebylo originálnější, musím z hodnocení sundat bodík na 8/10
786220
Kloubouk dolů před Jimem, protože to technicky za 12 let nezestárlo ani o fous a pořád je to špička. Akorát jsem se přiběhově několikrát nepříjemně nudil, což se mi třeba u Pocanhontas nebo Tance s vlky nestalo nikdy. Škoda že to nebylo originálnější, musím z hodnocení sundat bodík na 8/10
Avatar (2009)
13 -4
reagovat

TOP GUN

čekání na druhej díl je fakt dlouhý jak výstavba brněnskýho vlakovýho nádraží.
Tak jsem si chtěl zkrátit chvíle nějakým podobným filmem ale krom HOT SHOTS, Železnýho Orla 1 a 2 nic dalšího není.
Našel jsem něco franzouskýho Sky Fighters
link

seriál Pensacola Zlatá křídla nemůžu nikde sehnat.
Tajemná záře nad pacifikem dávali nedávno v TV 

to je fakt k posrání. 35 let nikdo nenatočí film o stíhacích pilotech ? Ani třeba z války ve Vietnamu ? To je samá olověná vesta, apokalypsa a hovno nuda:-
786198
čekání na druhej díl je fakt dlouhý jak výstavba brněnskýho vlakovýho nádraží. Tak jsem si chtěl zkrátit chvíle nějakým podobným filmem ale krom HOT SHOTS, Železnýho Orla 1 a 2 nic dalšího není. Našel jsem něco franzouskýho Sky Fighters https://www.csfd.cz/film/208297-sky-fighters-akce-v-oblacich/galerie/?type=1 seriál Pensacola Zlatá křídla nemůžu nikde sehnat. Tajemná záře nad pacifikem dávali nedávno v TV  to je fakt k posrání. 35 let nikdo nenatočí film o stíhacích pilotech ? Ani třeba z války ve Vietnamu ? To je samá olověná vesta, apokalypsa a hovno nuda*:-*
TOP GUN
1 -5
reagovat

The Empty Man 8/10

Jestli Hereditary je nepřiznaná kopírka Kill Listu, tak tohle některými scénami snad i kopírka přiznaná a velmi lehce mixnutá Slender/Candy manem, Angel Heartem a... Lovecraftem.
786148
Jestli Hereditary je nepřiznaná kopírka Kill Listu, tak tohle některými scénami snad i kopírka přiznaná a velmi lehce mixnutá Slender/Candy manem, Angel Heartem a... Lovecraftem.
The Empty Man 8/10
3 0
reagovat

Hobití trilogie

Jednotky dní po LOTRovi jsem se toho bál a nakonec jsem místo alternativních cutů zvolil maximálně prodloužené verze. A jsem maximálně převapený, jako celek to u mne stouplo v hodnocení tak o 20 %. Netuším jestli jsou prodloužené verze tak povedené, srovnání už si nepamatuji. Ale před lety se ve mne prala nostalgie se zklamáním a teď jsem byl takřka nadšený. 
IMHO hodně tomu pomáhá úvodních 50 minut, kde se nehneme z Kraje, tohle bylo tak moc tolkienovské...
Ale pořád mne některé věci serou, to ne že ne. Třeba naprosto katastrofální look trpaslíků, slaboučký Armitage, totálně zazděný Medděd a celkově slabí noví herci až na Lee Pace a Bilba. 
První díl to zvedlo jen o fous, druhý z hoven vysoko a třetí jsem si přes digitál užil maximálně. Jak jsem to měl kdysi ve srovnání se SW kvalitativně mezi novou a nejnovější trilogií, tak teď je to drtí obě. 
786120
Jednotky dní po LOTRovi jsem se toho bál a nakonec jsem místo alternativních cutů zvolil maximálně prodloužené verze. A jsem maximálně převapený, jako celek to u mne stouplo v hodnocení tak o 20 %. Netuším jestli jsou prodloužené verze tak povedené, srovnání už si nepamatuji. Ale před lety se ve mne prala nostalgie se zklamáním a teď jsem byl takřka nadšený.  IMHO hodně tomu pomáhá úvodních 50 minut, kde se nehneme z Kraje, tohle bylo tak moc tolkienovské... Ale pořád mne některé věci serou, to ne že ne. Třeba naprosto katastrofální look trpaslíků, slaboučký Armitage, totálně zazděný Medděd a celkově slabí noví herci až na Lee Pace a Bilba.  První díl to zvedlo jen o fous, druhý z hoven vysoko a třetí jsem si přes digitál užil maximálně. Jak jsem to měl kdysi ve srovnání se SW kvalitativně mezi novou a nejnovější trilogií, tak teď je to drtí obě. 
Hobití trilogie
11 -2
reagovat
Vzmuž se

Viděl jsem to podruhé a je to fakt dobrá a povedená feel good komedie se Simonem Peggem a Lake Bell. Pokud to neznáte, tak si to dejte. 7,5-8/10

Godzilla vs. Kong


Čtyři filmy a čtyři různé výstavby příběhu. Osobně nemám nic proti, pokud si film na nic nehraje a přizná, že je hloupý a přepálený. Problém je, když to udělá špatně. A to je případ tohoto filmu. Je to až moc blbé a přitom se to tváří, že je to celé naoko vážné, ale chybí tomu ta nadsázka nebo humor. A mně to prostě nesedlo a nebavilo mě to, tak jak jsem si přál. Triky a akce super, lidské postavy a příběh velká nuda. 5-6/10

PS: Kong: Ostrov lebek je z této série to nejlepší.

Judas and the Black Messiah

Dost jsem se na to těšil, jelikož mě to téma zaujalo. Příběh je zajímavý, po herecké stránce dobrý, a řemeslně tomu těžko něco vyčítat. Největší problém je v tom, že jsou charaktery dost ploché a samotné vyprávění není strhující a místy je to nudnější. Chicagský tribunál nebo Detroit jsou divácky vděčnějšími filmy. 7/10

The Peanut Butter Falcon (Burákový sokol)


Hodně povedený feel good film, kterému nechybí srdce. Shia LaBeouf hraje jako skvěle, Dakota Johnson je super a Zack Gottsagen předvádí hodně silný výkon. Film má parádní atmosféru, zajímavé a neokoukané prostředí (něco jako film Mud) a dobrý neurážející příběh. Je to trochu předvídatelné, ale to ničemu vůbec nevadí. Pokud to neznáte, tak tomu dejte šanci. 7,5-8/10

PS: Hodně mě mrzí, že je LaBeouf v soukromém životě dost nevyrovnaný, jelikož jako herec je neskutečně dobrý.
786107
[b]Vzmuž se[/b] Viděl jsem to podruhé a je to fakt dobrá a povedená feel good komedie se Simonem Peggem a Lake Bell. Pokud to neznáte, tak si to dejte. [b]7,5-8/10 Godzilla vs. Kong[/b] Čtyři filmy a čtyři různé výstavby příběhu. Osobně nemám nic proti, pokud si film na nic nehraje a přizná, že je hloupý a přepálený. Problém je, když to udělá špatně. A to je případ tohoto filmu. Je to až moc blbé a přitom se to tváří, že je to celé naoko vážné, ale chybí tomu ta nadsázka nebo humor. A mně to prostě nesedlo a nebavilo mě to, tak jak jsem si přál. Triky a akce super, lidské postavy a příběh velká nuda. [b]5-6/10[/b] PS: Kong: Ostrov lebek je z této série to nejlepší. [b]Judas and the Black Messiah[/b] Dost jsem se na to těšil, jelikož mě to téma zaujalo. Příběh je zajímavý, po herecké stránce dobrý, a řemeslně tomu těžko něco vyčítat. Největší problém je v tom, že jsou charaktery dost ploché a samotné vyprávění není strhující a místy je to nudnější. Chicagský tribunál nebo Detroit jsou divácky vděčnějšími filmy. [b]7/10 The Peanut Butter Falcon (Burákový sokol)[/b] Hodně povedený feel good film, kterému nechybí srdce. Shia LaBeouf hraje jako skvěle, Dakota Johnson je super a [url=https://www.csfd.cz/tvurce/480954-zack-gottsagen/]Zack Gottsagen[/url] předvádí hodně silný výkon. Film má parádní atmosféru, zajímavé a neokoukané prostředí (něco jako film Mud) a dobrý neurážející příběh. Je to trochu předvídatelné, ale to ničemu vůbec nevadí. Pokud to neznáte, tak tomu dejte šanci. [b]7,5-8/10 [/b]PS: Hodně mě mrzí, že je LaBeouf v soukromém životě dost nevyrovnaný, jelikož jako herec je neskutečně dobrý.
3 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Já, já, já!!! :D:+
786094
Já, já, já!!! *:D**:+*
786093
2 -2
reagovat

Beirut (2018)

Díky za zdejší hype, je to vážně dobrý. :+ John Hamm válí, Rosamunde výborná jako vždy a neztratí se ani perfektní Shea Whigham nebo Dean Norris s netypickou osmdesátkovou hřívou. Nejvíc ale potěšilo, že do poslední chvíle netušíte, jak to dopadne. Silných 80 %
786093
Díky za zdejší hype, je to vážně dobrý. *:+* John Hamm válí, Rosamunde výborná jako vždy a neztratí se ani perfektní Shea Whigham nebo Dean Norris s netypickou osmdesátkovou hřívou. Nejvíc ale potěšilo, že do poslední chvíle netušíte, jak to dopadne. Silných 80 %
Beirut (2018)
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Carlito
Jo, bylo to fajn, ale cekal sem prece jenom trochu vic. Pribeh vlastne dost jednoduchej a Eric Bana uz mel lepsi role. Super zaverecnej song :)
786089
Jo, bylo to fajn, ale cekal sem prece jenom trochu vic. Pribeh vlastne dost jednoduchej a Eric Bana uz mel lepsi role. Super zaverecnej song :)
786073
2 0
reagovat

The Dry (2020)

Pěkná mysteriózní detektivka s Ericem Banou v hlavní roli. Velmi solidní herci, hezká kamera, pomalu se rozplétající příběh o dvou časových rovinách. Překvapivě moc dobré. 8/10
p.s. Uvidíme se za dalších dvacet let.
786073
Pěkná mysteriózní detektivka s Ericem Banou v hlavní roli. Velmi solidní herci, hezká kamera, pomalu se rozplétající příběh o dvou časových rovinách. Překvapivě moc dobré. 8/10 p.s. Uvidíme se za dalších dvacet let.
The Dry (2020)
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se