Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12821 - 12840 Napsat příspěvek
Chyby - 4/5
Stejně jako kdysi u „Kober a užovek“ mě baví, když vidím cz film a neodřezávám si u toho uši, jak moc dementně to zní, co to ti lidi říkají, dyť takhle nikdo nemluví atd. ...  neokoukaní, hlavně dosud spíš divadelní herci a (k tomu se dostanu později), zním jak nerudnej penzista, ale díky za tu 90 min stopáž. Poslední dobou narážím na kousky, kde si málokterý film tu svou 120 min+ délku obhájí ...

V zajetí démonů 3 - 3/5
... čím jsem oslím můstkem zde a jsou to těsně ještě 3, ale už bych Warrenovi nechal spát. Před sebepoškozováním (=koukáním na „Spirálu strachu“) jsem viděl ještě pár let starého Jigsawa, a jo, takhle vypadá úplně vypotřebovaná série (nadvakrát). Tady u Warrenových, už je to tak akorát. Lekačky a spol. už fungují spíš stylem, že jste „vycvičení“, víte co přijde a ačkoliv v tom sklepě mají xxxx artefaktů, už tady jsem si říkal, že mi je vlastně fuk, co se vyšetřuje, co bude a ... 3x jsem si myslel, že je teď finále filmu a nebylo :D

Black Widow - 2/5
Já se fakt těšil, ale říkám si, jakmile u akčních blocbusterů mám „čas“ řešit, že tohle je asi blbost, je to blbě. Podvědomě víte, že tenhle člověk by byl po úderu dávno tuhej, tohle by se nestalo atd., ale v lepším případě si to užívám. Tu ne. A bohužel už od úvodu - v pohodě, přidejte klidně s tím letadlem, on to Harbour vydrží, on se udrží a stihne u toho i v pohodě střílet. Já vim, já vim, nemám tohle řešit, normálně to neřešim ... pak se rozjede cover Nirvany a mě to minulo, přišlo mi to spíš jako hra na temnější vyprávění. Ta první část, vůbec bych to nepřirovnal k Bourneovi nebo W. Soldierovi, ale ten rozdíl je znát. I když si tam holky dávají po tlamě, jak kdyby tváře měly z azbestu ... něco jako Sharon Stone ve finále Catwoman :) ... ale dobrý. Co to zlomí, to je vězení. Harbour je sympaťák, ale tyhle vtipy ... myslím, že to celý vystihuje ta scéna, kdy se to netvářilo vtipně a on tam valí ty věty, jestli se na něj Cap ptal. A od tý doby už jsem se vůbec nechytil, rodinnou večeři protrpěl a když si Taskmaster sundal masku, prostě jsem viděl tuto paní. A když si tak srovnám, co jsme se dozvěděli - tohle se dalo schovat na začátek prvních Avengers a průběžně to dokrmit ve zbylých filmech. Odcházel jsem s tím, že Florence bude fajn nástupkyně, ale jako film ... horší už byl jen ten druhej Thor.
797511
[b]Chyby - 4/5 [/b]Stejně jako kdysi u „Kober a užovek“ mě baví, když vidím cz film a neodřezávám si u toho uši, jak moc dementně to zní, co to ti lidi říkají, dyť takhle nikdo nemluví atd. ...  neokoukaní, hlavně dosud spíš divadelní herci a (k tomu se dostanu později), zním jak nerudnej penzista, ale díky za tu 90 min stopáž. Poslední dobou narážím na kousky, kde si málokterý film tu svou 120 min+ délku obhájí ... [b]V zajetí démonů 3 - 3/5 [/b]... čím jsem oslím můstkem zde a jsou to těsně ještě 3, ale už bych Warrenovi nechal spát. Před sebepoškozováním (=koukáním na „Spirálu strachu“) jsem viděl ještě pár let starého Jigsawa, a jo, takhle vypadá úplně vypotřebovaná série (nadvakrát). Tady u Warrenových, už je to tak akorát. Lekačky a spol. už fungují spíš stylem, že jste „vycvičení“, víte co přijde a ačkoliv v tom sklepě mají xxxx artefaktů, už tady jsem si říkal, že mi je vlastně fuk, co se vyšetřuje, co bude a ... 3x jsem si myslel, že je teď finále filmu a nebylo *:D* [b]Black Widow - 2/5[/b] Já se fakt těšil, ale říkám si, jakmile u akčních blocbusterů mám „čas“ řešit, že tohle je asi blbost, je to blbě. Podvědomě víte, že tenhle člověk by byl po úderu dávno tuhej, tohle by se nestalo atd., ale v lepším případě si to užívám. Tu ne. A bohužel už od úvodu - [spoiler]v pohodě, přidejte klidně s tím letadlem, on to Harbour vydrží, on se udrží a stihne u toho i v pohodě střílet. Já vim, já vim, nemám tohle řešit, normálně to neřešim ... pak se rozjede cover Nirvany a mě to minulo, přišlo mi to spíš jako hra na temnější vyprávění. Ta první část, vůbec bych to nepřirovnal k Bourneovi nebo W. Soldierovi, ale ten rozdíl je znát. I když si tam holky dávají po tlamě, jak kdyby tváře měly z azbestu ... něco jako Sharon Stone ve finále Catwoman :) ... ale dobrý. Co to zlomí, to je vězení. Harbour je sympaťák, ale tyhle vtipy ... myslím, že to celý vystihuje ta scéna, kdy se to netvářilo vtipně a on tam valí ty věty, jestli se na něj Cap ptal. A od tý doby už jsem se vůbec nechytil, rodinnou večeři protrpěl a když si Taskmaster sundal masku, prostě jsem viděl tuto [url=https://static.ynetnews.com/wp-content/uploads/2018/10/Screen-Shot-2018-10-25-at-9.20.37-AM.jpg]paní.[/url] A když si tak srovnám, co jsme se dozvěděli - tohle se dalo schovat na začátek prvních Avengers a průběžně to dokrmit ve zbylých filmech. Odcházel jsem s tím, že Florence bude fajn nástupkyně, ale jako film ... horší už byl jen ten druhej Thor.[/spoiler]
4 0
reagovat

Velká Ryba

Nejkrásnější a nejlepší Burton - takový jeho Forrest Gump. Pokaždé se k tomu filmu rád vracím a pravidelně se na konci dojímám.
Docela mě fascinuje, že v mém okolí ten film moc lidí nezná a už vůbec neví, že je to Burton.
A kvůli Alison Lohman bych si taky nechal rozbít hubu8)
797460
Nejkrásnější a nejlepší Burton - takový jeho Forrest Gump. Pokaždé se k tomu filmu rád vracím a pravidelně se na konci dojímám. Docela mě fascinuje, že v mém okolí ten film moc lidí nezná a už vůbec neví, že je to Burton. A kvůli Alison Lohman bych si taky nechal rozbít hubu*8)*
Velká Ryba
12 -1
reagovat

Fantomas se zlobí (1965)

Asi pořád nejlepší díl celé trilogie. Celá sekvence v mezinárodním rychlíku je top. :+
A ten dabing, který miluju už od dětství...
797448
Asi pořád nejlepší díl celé trilogie. Celá sekvence v mezinárodním rychlíku je top. *:+* A ten dabing, který miluju už od dětství...
Fantomas se zlobí (1965)
4 -2
reagovat
Fear Street 1978

Parádní slasher. Hodně mě to sedlo. Má to parádní atmosféru, skvělý písničkový soundtrack, další velmi přesně obsazené herce a dobře odvyprávěný příběh. Nevím jak se to přesně stalo, ale tvůrci dokáží předvést stokrát viděné věci velmi dobře a zábavně. Film skoro nenudí a funguje. Lepší, než první díl. 7,5/10

Fear Street 1666

Docela dlouho jsem zvedal čelist z podlahy. Ne proto, že by to bylo bezchybné, ale kvůli tomu jak ty tři filmy skvěle fungují, jsou parádně propojené, žánrově odlišné a hodně dobře vystavené. Zde to vypadá jako filmová Čarodějnice od Roberta Eggerse, a to je podle mě velká pochvala. Film má výbornou atmosféru, opět dost přesné herce, pointu a hodně parádních momentů. Jediné, co tomuto dílu podráží nohy je dlouhé finále. Ve výsledku jsem hodně spokojený. 7/10

PS: Největší problém celé trilogie je to, že samotné díly jsou delší, než by bylo třeba, kdyby každý díl měl kolem 95 minut, tak by to byly hodně velké pecky. 

PPS: Ten hype si to zaslouží a určitě to zkuste. Jedna z lepších věcí, co je teď na Netflixu.
797179
[b]Fear Street 1978 [/b]Parádní slasher. Hodně mě to sedlo. Má to parádní atmosféru, skvělý písničkový soundtrack, další velmi přesně obsazené herce a dobře odvyprávěný příběh. Nevím jak se to přesně stalo, ale tvůrci dokáží předvést stokrát viděné věci velmi dobře a zábavně. Film skoro nenudí a funguje. Lepší, než první díl. [b]7,5/10[/b] [b]Fear Street 1666 [/b]Docela dlouho jsem zvedal čelist z podlahy. Ne proto, že by to bylo bezchybné, ale kvůli tomu jak ty tři filmy skvěle fungují, jsou parádně propojené, žánrově odlišné a hodně dobře vystavené. Zde to vypadá jako filmová Čarodějnice od Roberta Eggerse, a to je podle mě velká pochvala. Film má výbornou atmosféru, opět dost přesné herce, pointu a hodně parádních momentů. Jediné, co tomuto dílu podráží nohy je dlouhé finále. Ve výsledku jsem hodně spokojený. [b]7/10 [/b]PS: Největší problém celé trilogie je to, že samotné díly jsou delší, než by bylo třeba, kdyby každý díl měl kolem 95 minut, tak by to byly hodně velké pecky.  PPS: Ten hype si to zaslouží a určitě to zkuste. Jedna z lepších věcí, co je teď na Netflixu.
6 -3
reagovat
Tak Pig doženu co nejdříve, ještě jsem tu doporučoval z Cageových ujetých rolí Willy's Wonderland, kde se tváří drsně celou dobu a nepromluví ani jediné slovo a mlátí oživlé animatronické zvířátka koštětem nebo instalatérským zvonem 8)
797174
Tak Pig doženu co nejdříve, ještě jsem tu doporučoval z Cageových ujetých rolí Willy's Wonderland, kde se tváří drsně celou dobu a nepromluví ani jediné slovo a mlátí oživlé animatronické zvířátka koštětem nebo instalatérským zvonem *8)*
2 -2
reagovat

Pig (2021)

Já z toho byl nadšený ještě víc než HAL a imho jeden z filmů roku zatím v topce. Cage fantastickej. A souhlas s hobo impériem, to mne fakt baví. Akorát to teda není pro každého, přítelkyně střídavě kroutila hlavou při pohledu na TV a na mé nadšení. :D Vůbec jsem nevěděl, co přijde. Parádní 9/10
797173
Já z toho byl nadšený ještě víc než HAL a imho jeden z filmů roku zatím v topce. Cage fantastickej. A souhlas s hobo impériem, to mne fakt baví. Akorát to teda není pro každého, přítelkyně střídavě kroutila hlavou při pohledu na TV a na mé nadšení. *:D* Vůbec jsem nevěděl, co přijde. Parádní 9/10
Pig (2021)
6 -2
reagovat

Pig

Pig je arthouse John Wick :))

Fakt mě bavilo jak podobná je tu struktura vyprávění a podivný undergroundový svět lidí dělajících ve stravovacím businessu... akorát Nick Cage tady své protivníky neničí tím že by jim napálil dvě do hrudi a jednu do hlavy, ale tím že si s nimi dá skvělé jídlo a psychoanalyticky je rozloží. Přičemž pořád vypadá jako houmles kterého pávě zmlátila a pochcala banda cikánů.

Bavilo mě od něj už Mandy i Barva z Vesmíru, ale tady teprve udělal to pravé terno a jeho lehce šílené a těžce melancholické putování za ukradeným prasátkem, a pro diváka za jeho pohnutou minulostí, jsem si hodně užil. V Pig přitom hraje zdaleka nejumírněněji ze svých posledních rolí, ale pořád je svůj - našel se, a já se teď vyloženě těším s čím přijde příště. 8/10
797170
Pig je arthouse John Wick *:))* Fakt mě bavilo jak podobná je tu struktura vyprávění a podivný undergroundový svět lidí dělajících ve stravovacím businessu... akorát Nick Cage tady své protivníky neničí tím že by jim napálil dvě do hrudi a jednu do hlavy, ale tím že si s nimi dá skvělé jídlo a psychoanalyticky je rozloží. Přičemž pořád vypadá jako houmles kterého pávě zmlátila a pochcala banda cikánů. Bavilo mě od něj už Mandy i Barva z Vesmíru, ale tady teprve udělal to pravé terno a jeho lehce šílené a těžce melancholické putování za ukradeným prasátkem, a pro diváka za jeho pohnutou minulostí, jsem si hodně užil. V Pig přitom hraje zdaleka nejumírněněji ze svých posledních rolí, ale pořád je svůj - našel se, a já se teď vyloženě těším s čím přijde příště. 8/10
Pig
11 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Gunterberg byl v jedné řadě Ballers s The Rockem. 
797146
Gunterberg byl v jedné řadě Ballers s The Rockem. 
797112
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já právě na popud toho, že jsme ho viděli s manželkou v America's Got Talent (Winslowa), tak jsme si to šli pustit. :D

Další trigger proč si to pustit znovu byl před pár dny zkouklý Major Maisner (na počest pana Potměšila) a Steve Gutenberg v cameo roli v Community. Nějak se to sešlo dohromady a udělalo to hezkej večer. 
797145
Já právě na popud toho, že jsme ho viděli s manželkou v America's Got Talent (Winslowa), tak jsme si to šli pustit. *:D* Další trigger proč si to pustit znovu byl před pár dny zkouklý Major Maisner (na počest pana Potměšila) a Steve Gutenberg v cameo roli v Community. Nějak se to sešlo dohromady a udělalo to hezkej večer. 
797112
1 -1
reagovat
reaguje na: departed
Mladá Kim Catrall je rozhodně jedna z all time top. :+

Jeden nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel, by řekl že i stará je top. :D

Policejní akademie kupodivu nestárne. I ruská mise je skvělá :D Mrzí mne že na dlouho zmizel Steve Gutenberg, pořád vypadá jako sympaťák a v nějaké komedii bych si ho dal. Nejradši jsem ho měl tady i v Zámotku, samozřejmě Číslo 5 žije a třeba i ve Třech mužích, já s ním vyrostl. 
Ona už jich většina pomřela bohužel, ale neříkejte mi, že by nešlo pokračování ? Jemu a Winslowovi je jenom 62, ten je taky pořád ve formě, ale bylo mi smutno když jsem ho nedávno viděl jako účastníka v X Factoru, tak se mu asi finančně moc nedaří 
797112
Mladá Kim Catrall je rozhodně jedna z all time top. *:+* Jeden nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel, by řekl že i stará je top. *:D* Policejní akademie kupodivu nestárne. I ruská mise je skvělá *:D* Mrzí mne že na dlouho zmizel Steve Gutenberg, pořád vypadá jako sympaťák a v nějaké komedii bych si ho dal. Nejradši jsem ho měl tady i v Zámotku, samozřejmě Číslo 5 žije a třeba i ve Třech mužích, já s ním vyrostl.  Ona už jich většina pomřela bohužel, ale neříkejte mi, že by nešlo pokračování ? Jemu a Winslowovi je jenom 62, ten je taky pořád ve formě, ale bylo mi smutno když jsem ho nedávno viděl jako účastníka v X Factoru, tak se mu asi finančně moc nedaří 
797103
4 -1
reagují: hroubek, departed
reagovat
reaguje na: departed
Já chytil v TV tři dny zpátky v jednu ráno třetí díl. A musel jsem ho dát celý. Přitom tam není Harris. Ale sakra... Je tam Zed a to je jeden z nejlepších filmových magoru:D
797105
Já chytil v TV tři dny zpátky v jednu ráno třetí díl. A musel jsem ho dát celý. Přitom tam není Harris. Ale sakra... Je tam Zed a to je jeden z nejlepších filmových magoru*:D*
797103
5 -1
reagovat

Policejní akademie

Naposledy jsem to viděl asi tak přes 143 lety, tak jsem si dal dneska opáčko a bylo to lepší, než jsem doufal, protože jsem čekal upřímně hovadinu. Navíc Kim Cattrall byla prvotřídně mrd*telná, tvle to není možný!
797103
Naposledy jsem to viděl asi tak přes 143 lety, tak jsem si dal dneska opáčko a bylo to lepší, než jsem doufal, protože jsem čekal upřímně hovadinu. Navíc Kim Cattrall byla prvotřídně mrd*telná, tvle to není možný!
Policejní akademie
8 -1
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tvl jak mají ty helmy s tunelem a v tom tarantuli? A ten konec. Tak to bude slušnej masakr. Jsou to pořád frajeři 8):D
797079
Tvl jak mají ty helmy s tunelem a v tom tarantuli? A ten konec. Tak to bude slušnej masakr. Jsou to pořád frajeři *8)**:D*
797075
2 -1
reagovat
reaguje na: okkac
nič moc nové som nezistil, ale pekné rozprávanie
797078
nič moc nové som nezistil, ale pekné rozprávanie
797021
1 -1
reagovat
Jackass Forever trailer
Mně tam ten Dunn a Margera samozřejmě chybí, ale jako zasmál jsem se už u traileru.
Jsem fanda a nestydím se za to:D
797075
[url=https://m.youtube.com/watch?v=QX4IyRdOS8A]Jackass Forever trailer [/url]Mně tam ten Dunn a Margera samozřejmě chybí, ale jako zasmál jsem se už u traileru. Jsem fanda a nestydím se za to*:D*
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: DarkSith
JJ :)
797072
JJ :)
797071
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Bylo by super, kdyby někdo s redakce napsal souhrnnou recenzi na všechny tři díly.  ;)
797071
Bylo by super, kdyby někdo s redakce napsal souhrnnou recenzi na všechny tři díly.  *;)*
797016
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jsem v polovině - ne že bych nesouhlasil s tím co říká o studiích, korporátním vyrábění filmů a ředění autorské vize a snahy o čistou zábavu mnoha jinými vlivy, je to všechno trefné. Ale to srovnání s historií je problematické, ono dřív líp nebylo.

Srovnávat nové Star Wars se starými je nesmyslné - staré SW zdaleka nebyly top blockbuster co do budgetu a očekávání (nebyly ani indie filmem, ale pořád řekněme ekvivalent dnešních filmů do 80ti mega).
Když se bavíme o miliardových filmech, tak musíme srovnávat s nejdražším filmem sedmdesátek, pětkrát dražším Supermanem. O kvalitách jeho prvního dílu se můžeme bavit delší dobu (imho to není dobrý), ale jak dopadly pokračování? Vyhozený režisér, přetáčky, úpadek v kvalitě, a další pokračování už šly do úplných sraček. To je úplně stejný příběh jako třeba u dnešních DC filmů.

Edit: Ehm... když mluví o tom jak jsou Star Wars originální zatímco dnes už všechno z něčeho vychází... eh. A jako příklad originality Joker? Vážně?
797026
Jsem v polovině - ne že bych nesouhlasil s tím co říká o studiích, korporátním vyrábění filmů a ředění autorské vize a snahy o čistou zábavu mnoha jinými vlivy, je to všechno trefné. Ale to srovnání s historií je problematické, ono dřív líp nebylo. Srovnávat nové Star Wars se starými je nesmyslné - staré SW zdaleka nebyly top blockbuster co do budgetu a očekávání (nebyly ani indie filmem, ale pořád řekněme ekvivalent dnešních filmů do 80ti mega). Když se bavíme o miliardových filmech, tak musíme srovnávat s nejdražším filmem sedmdesátek, pětkrát dražším Supermanem. O kvalitách jeho prvního dílu se můžeme bavit delší dobu (imho to není dobrý), ale jak dopadly pokračování? Vyhozený režisér, přetáčky, úpadek v kvalitě, a další pokračování už šly do úplných sraček. To je úplně stejný příběh jako třeba u dnešních DC filmů. Edit: Ehm... když mluví o tom jak jsou Star Wars originální zatímco dnes už všechno z něčeho vychází... eh. A jako příklad originality Joker? Vážně?
797021
9 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Taky to na mne stále vyskakovalo, až jsem si to pustil a pak už jsem jen poslouchal :D
797024
Taky to na mne stále vyskakovalo, až jsem si to pustil a pak už jsem jen poslouchal :D
797023
1 -1
reagovat
tenhle ksicht mi tu strasi v doporucenych dlouho, tak na to du teda...
797023
tenhle ksicht mi tu strasi v doporucenych dlouho, tak na to du teda...
797021
1 -1
reagují: okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se