Chyby - 4/5
Stejně jako kdysi u „Kober a užovek“ mě baví, když vidím cz film a neodřezávám si u toho uši, jak moc dementně to zní, co to ti lidi říkají, dyť takhle nikdo nemluví atd. ... neokoukaní, hlavně dosud spíš divadelní herci a (k tomu se dostanu později), zním jak nerudnej penzista, ale díky za tu 90 min stopáž. Poslední dobou narážím na kousky, kde si málokterý film tu svou 120 min+ délku obhájí ...
V zajetí démonů 3 - 3/5
... čím jsem oslím můstkem zde a jsou to těsně ještě 3, ale už bych Warrenovi nechal spát. Před sebepoškozováním (=koukáním na „Spirálu strachu“) jsem viděl ještě pár let starého Jigsawa, a jo, takhle vypadá úplně vypotřebovaná série (nadvakrát). Tady u Warrenových, už je to tak akorát. Lekačky a spol. už fungují spíš stylem, že jste „vycvičení“, víte co přijde a ačkoliv v tom sklepě mají xxxx artefaktů, už tady jsem si říkal, že mi je vlastně fuk, co se vyšetřuje, co bude a ... 3x jsem si myslel, že je teď finále filmu a nebylo
Black Widow - 2/5
Já se fakt těšil, ale říkám si, jakmile u akčních blocbusterů mám „čas“ řešit, že tohle je asi blbost, je to blbě. Podvědomě víte, že tenhle člověk by byl po úderu dávno tuhej, tohle by se nestalo atd., ale v lepším případě si to užívám. Tu ne. A bohužel už od úvodu - v pohodě, přidejte klidně s tím letadlem, on to Harbour vydrží, on se udrží a stihne u toho i v pohodě střílet. Já vim, já vim, nemám tohle řešit, normálně to neřešim ... pak se rozjede cover Nirvany a mě to minulo, přišlo mi to spíš jako hra na temnější vyprávění. Ta první část, vůbec bych to nepřirovnal k Bourneovi nebo W. Soldierovi, ale ten rozdíl je znát. I když si tam holky dávají po tlamě, jak kdyby tváře měly z azbestu ... něco jako Sharon Stone ve finále Catwoman :) ... ale dobrý. Co to zlomí, to je vězení. Harbour je sympaťák, ale tyhle vtipy ... myslím, že to celý vystihuje ta scéna, kdy se to netvářilo vtipně a on tam valí ty věty, jestli se na něj Cap ptal. A od tý doby už jsem se vůbec nechytil, rodinnou večeři protrpěl a když si Taskmaster sundal masku, prostě jsem viděl tuto paní. A když si tak srovnám, co jsme se dozvěděli - tohle se dalo schovat na začátek prvních Avengers a průběžně to dokrmit ve zbylých filmech. Odcházel jsem s tím, že Florence bude fajn nástupkyně, ale jako film ... horší už byl jen ten druhej Thor.
797511
[b]Chyby - 4/5
[/b]Stejně jako kdysi u „Kober a užovek“ mě baví, když vidím cz film a neodřezávám si u toho uši, jak moc dementně to zní, co to ti lidi říkají, dyť takhle nikdo nemluví atd. ... neokoukaní, hlavně dosud spíš divadelní herci a (k tomu se dostanu později), zním jak nerudnej penzista, ale díky za tu 90 min stopáž. Poslední dobou narážím na kousky, kde si málokterý film tu svou 120 min+ délku obhájí ...
[b]V zajetí démonů 3 - 3/5
[/b]... čím jsem oslím můstkem zde a jsou to těsně ještě 3, ale už bych Warrenovi nechal spát. Před sebepoškozováním (=koukáním na „Spirálu strachu“) jsem viděl ještě pár let starého Jigsawa, a jo, takhle vypadá úplně vypotřebovaná série (nadvakrát). Tady u Warrenových, už je to tak akorát. Lekačky a spol. už fungují spíš stylem, že jste „vycvičení“, víte co přijde a ačkoliv v tom sklepě mají xxxx artefaktů, už tady jsem si říkal, že mi je vlastně fuk, co se vyšetřuje, co bude a ... 3x jsem si myslel, že je teď finále filmu a nebylo *:D*
[b]Black Widow - 2/5[/b]
Já se fakt těšil, ale říkám si, jakmile u akčních blocbusterů mám „čas“ řešit, že tohle je asi blbost, je to blbě. Podvědomě víte, že tenhle člověk by byl po úderu dávno tuhej, tohle by se nestalo atd., ale v lepším případě si to užívám. Tu ne. A bohužel už od úvodu - [spoiler]v pohodě, přidejte klidně s tím letadlem, on to Harbour vydrží, on se udrží a stihne u toho i v pohodě střílet. Já vim, já vim, nemám tohle řešit, normálně to neřešim ... pak se rozjede cover Nirvany a mě to minulo, přišlo mi to spíš jako hra na temnější vyprávění. Ta první část, vůbec bych to nepřirovnal k Bourneovi nebo W. Soldierovi, ale ten rozdíl je znát. I když si tam holky dávají po tlamě, jak kdyby tváře měly z azbestu ... něco jako Sharon Stone ve finále Catwoman :) ... ale dobrý. Co to zlomí, to je vězení. Harbour je sympaťák, ale tyhle vtipy ... myslím, že to celý vystihuje ta scéna, kdy se to netvářilo vtipně a on tam valí ty věty, jestli se na něj Cap ptal. A od tý doby už jsem se vůbec nechytil, rodinnou večeři protrpěl a když si Taskmaster sundal masku, prostě jsem viděl tuto [url=https://static.ynetnews.com/wp-content/uploads/2018/10/Screen-Shot-2018-10-25-at-9.20.37-AM.jpg]paní.[/url] A když si tak srovnám, co jsme se dozvěděli - tohle se dalo schovat na začátek prvních Avengers a průběžně to dokrmit ve zbylých filmech. Odcházel jsem s tím, že Florence bude fajn nástupkyně, ale jako film ... horší už byl jen ten druhej Thor.[/spoiler]
reagovat
|