Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12681 - 12700 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr

Přepis/popis traileru Matrix 4

800215
https://youtu.be/b7l6jg4Hlog
Přepis/popis traileru Matrix 4
800205
6 -2
reagují: speta.jr, yeniczek
reagovat
reaguje na: pytlik
Ja znam original nazpamet a stejne sem z CODY nadsenej :)
800213
Ja znam original nazpamet a stejne sem z CODY nadsenej :)
800200
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Vole! :D
800212
[spoiler]Vole! *:D*[/spoiler]
800205
4 -1
reagovat
Konecne tyvole!
800211
Konecne tyvole!
800205
5 -4
reagovat

Witcher: Nightmare Of The Wolf

Nejsem fanda Zaklínače. Nehrál jsem hry, nečetl jsem knihy, jediné pořádné seznámení se Zaklínačem jsem dostal v podobě seriálu. Nicméně to nemění nic na tom, že jsem si tento animák hodně užil. Sedla mi animace, která není úplně dokonalá, ale k danému příběhu se velmi hodí. Líbil se mi příběh a vykreslení postav. To jakým způsobem jsou postavy motivované je parádně udělaný. Ocenil jsem, že je to velmi dospělé, drsné a v neposlední řadě nehrdinské (skoro každá postava si jede jen to své). Z mé strany velká spokojenost. 7,5-8/10
800209
Nejsem fanda Zaklínače. Nehrál jsem hry, nečetl jsem knihy, jediné pořádné seznámení se Zaklínačem jsem dostal v podobě seriálu. Nicméně to nemění nic na tom, že jsem si tento animák hodně užil. Sedla mi animace, která není úplně dokonalá, ale k danému příběhu se velmi hodí. Líbil se mi příběh a vykreslení postav. To jakým způsobem jsou postavy motivované je parádně udělaný. Ocenil jsem, že je to velmi dospělé, drsné a v neposlední řadě nehrdinské (skoro každá postava si jede jen to své). Z mé strany velká spokojenost. [b]7,5-8/10[/b]
2 0
reagovat

Matrix 4 trailer

Uz existuje! WB ho pustili na veletrhu. Takze predpokladam, ze na Reditu uz bude prepis.

link
800205
Uz existuje! WB ho pustili na veletrhu. Takze predpokladam, ze na Reditu uz bude prepis. https://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM
Matrix 4 trailer
5 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mě to pořád neláká. Viděl jsem originál a zatím nemám potřebu to vidět znovu :)
800200
Mě to pořád neláká. Viděl jsem originál a zatím nemám potřebu to vidět znovu *:)*
800187
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Teď jsem dokoukala. Krása!! Jen by k tomu měl být disclaimer, že pro citlivější povahy je nutná dostatečná zásoba kapesníků. Já už tu čtvrt hodiny frkám do kuchyňských papírových utěrek.  :D
800191
Teď jsem dokoukala. Krása!! Jen by k tomu měl být disclaimer, že pro citlivější povahy je nutná dostatečná zásoba kapesníků. Já už tu čtvrt hodiny frkám do kuchyňských papírových utěrek.  *:D*
800170
6 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to boží, asi kvůli tomu napíšu po roce další topku pohodovejch filmů... :)
800187
Je to boží, asi kvůli tomu napíšu po roce další topku pohodovejch filmů... :)
800186
3 -1
reagují: pytlik
reagovat
Lepší než originál IMHO a mámu to rozbrečelo.
800186
Lepší než originál IMHO a mámu to rozbrečelo.
800170
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Vincent
I zadarmo je to drahý. Já za to vypláznul 219 a liboval si jak cool je zase jednou mít celej kinosál pro sebe, ale pak jsem měl co dělat to dokoukat.
800185
I zadarmo je to drahý. Já za to vypláznul 219 a liboval si jak cool je zase jednou mít celej kinosál pro sebe, ale pak jsem měl co dělat to dokoukat.
800183
2 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Az tak? Tak jeste ze to davaji zadarmo na HBO Max
800183
Az tak? Tak jeste ze to davaji zadarmo na HBO Max
800176
1 -1
reagují: Milosh
reagovat

Reminiscence

Panebože to byla sračka. Nolanova švagrová je sice prvotřídní Milfka, ale točit ani psát teda moc neumí. Tolik wtf momentů jsem v jednom filmu neviděl ani nepamatuju a nechápu jak tohle mohl někdo odklepnout. Moc by mě zajímalo kdo měl být podle WB cílová skupina. Jedna * za Rebeccu Ferguson.
800176
Panebože to byla sračka. Nolanova švagrová je sice prvotřídní Milfka, ale točit ani psát teda moc neumí. Tolik wtf momentů jsem v jednom filmu neviděl ani nepamatuju a nechápu jak tohle mohl někdo odklepnout. Moc by mě zajímalo kdo měl být podle WB cílová skupina. Jedna * za Rebeccu Ferguson.
Reminiscence
2 -2
reagují: Vincent
reagovat

Dobrodružství rabína Jákoba (1973)

Škoda toho strašně špatného dabingu Jiřího Krampola...:- Jasně nejlepší funesovka vůbec, protože zde je totální přesah do současnosti. Hlavním hrdinou je rasista a xenofob Viktor Datel, který nesnese nic, co není francouzského. Pohorší ho dokonce i rasově smíšený pár na svatbě. A tenhle člověk se zaplete do teroristického spiknutí a mj. se musí vyrovnat s tím, že jeho šofér Salomon je židovského původu. A do toho všeho přijíždí do Paříže americký rabín Jákob za svými příbuznými. Tahle geniální bláznivá komedie vznikla jako reakce na vznik Fronte Nationalite předsedy Jean-Marie Le Pena, který dodnes popírá holocaust a bagatelizuje utrpení lidí během nacistického teroru. Tvůrci Dobrodružství rabína Jákoba se těmto lidem nádherným způsobem vysmívají a i pro nás je tento film určitým mementem, protože latentní rasismus je v každém z nás. Ale hlavně je tento film velkou legrací.

Jinak pokud máte možnost, film si sežeňte ve francouzském originálu, případně s hodně dobrým slovenským dabingem, kde Funese nadaboval Ľubomír Gregor, jenž za tuhle práci dokonce získal dabérské ocenění.
800175
Škoda toho strašně špatného dabingu Jiřího Krampola...*:-* Jasně nejlepší funesovka vůbec, protože zde je totální přesah do současnosti. Hlavním hrdinou je rasista a xenofob Viktor Datel, který nesnese nic, co není francouzského. Pohorší ho dokonce i rasově smíšený pár na svatbě. A tenhle člověk se zaplete do teroristického spiknutí a mj. se musí vyrovnat s tím, že jeho šofér Salomon je židovského původu. A do toho všeho přijíždí do Paříže americký rabín Jákob za svými příbuznými. Tahle geniální bláznivá komedie vznikla jako reakce na vznik Fronte Nationalite předsedy Jean-Marie Le Pena, který dodnes popírá holocaust a bagatelizuje utrpení lidí během nacistického teroru. Tvůrci Dobrodružství rabína Jákoba se těmto lidem nádherným způsobem vysmívají a i pro nás je tento film určitým mementem, protože latentní rasismus je v každém z nás. Ale hlavně je tento film velkou legrací. Jinak pokud máte možnost, film si sežeňte ve francouzském originálu, případně s hodně dobrým slovenským dabingem, kde Funese nadaboval Ľubomír Gregor, jenž za tuhle práci dokonce získal dabérské ocenění.
Dobrodružství rabína Jákoba (1973)
1 -5
reagovat
Už jste aspoň viděli tu CODU, plantážnící? To je přece tak nádhernej film...
800170
Už jste aspoň viděli tu CODU, plantážnící? To je přece tak nádhernej film...
4 -3
reagovat

:o:+ 11/10
800160
*:o**:+* 11/10
7 0
reagovat

Opravdu neskutečná paráda a hraného Zaklínače to překonává naprosto po všech stránkách. 

Druhá sezóna může jen překvapit, ale nečekám nic. Hnusně laciný vizuál podle traileru zůstává, stejně tak z něj (a nějakých zkazek okolo děje a castingu) vidno, že si s předlohou vytírají prdel pravděpodobně ještě víc než minule. 
Hrozně rád bych se pletl a 17.prosince si vyhrazuju na binge kdyby co by, ale nevěřím tomu ani trochu.

Vlčí sen si o víkendu budu s chutí dávat znovu.
800133
Opravdu neskutečná paráda a hraného Zaklínače to překonává naprosto po všech stránkách.  Druhá sezóna může jen překvapit, ale nečekám nic. Hnusně laciný vizuál podle traileru zůstává, stejně tak z něj (a nějakých zkazek okolo děje a castingu) vidno, že si s předlohou vytírají prdel pravděpodobně ještě víc než minule.  Hrozně rád bych se pletl a 17.prosince si vyhrazuju na binge kdyby co by, ale nevěřím tomu ani trochu. Vlčí sen si o víkendu budu s chutí dávat znovu.
5 0
reagovat

Witcher: Nightmare of the Wolf

Jo, tohle se hodně povedlo, hlavně oceňuji že se velice věrně drželi ducha předlohy - pořádně drsné fantasy s dospělým příběhem a bez černobíle definovaného dobra a zla. Knihám podobnější než hraný seriál to paradoxně je, i když to není jejich adaptací ale jen prequelovým doplněním příběhu toho světa. Ale ten svět a background postav doplňuje tak chytře a trefně, že vůbec nemám problém ho považovat za canon jako by pod ním byl podepsaný sám Sapkowski.

Škoda jen že to je jen krátký film a ne seriál - dal bych si takových Vesemirových příběhů klidně několik sezon.
800116
Jo, tohle se hodně povedlo, hlavně oceňuji že se velice věrně drželi ducha předlohy - pořádně drsné fantasy s dospělým příběhem a bez černobíle definovaného dobra a zla. Knihám podobnější než hraný seriál to paradoxně je, i když to není jejich adaptací ale jen prequelovým doplněním příběhu toho světa. Ale ten svět a background postav doplňuje tak chytře a trefně, že vůbec nemám problém ho považovat za canon jako by pod ním byl podepsaný sám Sapkowski. Škoda jen že to je jen krátký film a ne seriál - dal bych si takových Vesemirových příběhů klidně několik sezon.
Witcher: Nightmare of the Wolf
10 0
reagovat

GoT

...melo vynikajici start a i produkcne slo radsi za kvalitou nez za kvantitou. Takze sice atrakce chybely, ale cele to vypadalo velmi profi. Zaklinac byl od zacatku strasne lacinej a beckovej.
800114
...melo vynikajici start a i produkcne slo radsi za kvalitou nez za kvantitou. Takze sice atrakce chybely, ale cele to vypadalo velmi profi. Zaklinac byl od zacatku strasne lacinej a beckovej.
GoT
6 0
reagovat
Vidím to podobně, já se do první řady vrhnul s nadšením a prostě nechtěl vidět nedostatky. Podruhé už jsem se do nakoukávání příšerně nutil a vzdal jsem to. Snad to bude lepší. I GoT se po první sezoně dost zlomila lepším směrem. 
800108
Vidím to podobně, já se do první řady vrhnul s nadšením a prostě nechtěl vidět nedostatky. Podruhé už jsem se do nakoukávání příšerně nutil a vzdal jsem to. Snad to bude lepší. I GoT se po první sezoně dost zlomila lepším směrem. 
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se