Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12461 - 12480 Napsat příspěvek

Kdopak dal dneska United 93?

A přišlo vám to pořád stejně dobrý jako tenkrát?
Mně jo.
802251
A přišlo vám to pořád stejně dobrý jako tenkrát? [spoiler]Mně jo.[/spoiler]
Kdopak dal dneska United 93?
8 -1
reagují: Muel, the dark knight
reagovat
reaguje na: Disketa1
Film jsem viděl, celkem nedávno a nepamatuju si z něj už takřka nic. Čas zabíjet si oproti tomu pamatuju celkem dobře i po letech. Takže za mě, ať Obhájce klidně zapadne ;)
802199
Film jsem viděl, celkem nedávno a nepamatuju si z něj už takřka nic. Čas zabíjet si oproti tomu pamatuju celkem dobře i po letech. Takže za mě, ať Obhájce klidně zapadne *;)*
802182
4 -1
reagovat

Obhájce nevinných (2019)

Silné a hlavně nadčasové drama, které nevypovídá jen o minulosti, ale usvědčuje americký systém fakticky i dnes, kdy jste automaticky označen za vinného jenom proto, že máte takovou a takovou barvu pleti. Takových upozornění na nespravedlivé chování státu vůči nevinným a chudým lidem nikdy nebude dost. Můj oblíbenec Michael B. Jordan znovu potvrzuje, že je výjimečným hercem své generace, a jeho zralý herecký výkon se úplně v pohodě vyrovnává s výkony jeho starších kolegů v podobných rolích. Jamie Foxx a Brie Larson Jordanovi zdatně sekundují, ale Michael B. Jordan dokáže celý film na svých bedrech utáhnout sám. Film sice stojí primárně na hereckých výkonech, ale v neposlední řadě má také výborné řemeslo a srdíčko v kombinaci s přiměřeným patosem diváckému zážitku krásně pomáhají. Byla by velká škoda, pokud by Obhájce nevinných upadl do zapomenutí.
802182
Silné a hlavně nadčasové drama, které nevypovídá jen o minulosti, ale usvědčuje americký systém fakticky i dnes, kdy jste automaticky označen za vinného jenom proto, že máte takovou a takovou barvu pleti. Takových upozornění na nespravedlivé chování státu vůči nevinným a chudým lidem nikdy nebude dost. Můj oblíbenec Michael B. Jordan znovu potvrzuje, že je výjimečným hercem své generace, a jeho zralý herecký výkon se úplně v pohodě vyrovnává s výkony jeho starších kolegů v podobných rolích. Jamie Foxx a Brie Larson Jordanovi zdatně sekundují, ale Michael B. Jordan dokáže celý film na svých bedrech utáhnout sám. Film sice stojí primárně na hereckých výkonech, ale v neposlední řadě má také výborné řemeslo a srdíčko v kombinaci s přiměřeným patosem diváckému zážitku krásně pomáhají. Byla by velká škoda, pokud by Obhájce nevinných upadl do zapomenutí.
Obhájce nevinných (2019)
4 -4
reagují: Filmovekladelko
reagovat

Come from Away

Na Apple TV je k 20. výročí 9/11 divadelní záznam muzikálu o událostech, které následovaly po uzavření amerického vzdušného prostoru, kdy bylo 38 letadel hlavně z Evropy s téměř 7.000 pasažéry na palubách donuceno přistát na letišti na kanadském ostrově s populaci necelých 10.000 obyvatel. Je to vtipné, je to dojemné. Nikdy jsem o operaci Yellow Ribbon neslyšela, ale už tu pročítám Wiki. Kanada se během několika málo hodin postarala o 258 letů (skoro 45.000 cestujících) směřujících do USA, aniž by jim dovolila kvůli bezpečnostnímu riziku přistát na frekventovaných letištích. 
802177
Na Apple TV je k 20. výročí 9/11 divadelní záznam muzikálu o událostech, které následovaly po uzavření amerického vzdušného prostoru, kdy bylo 38 letadel hlavně z Evropy s téměř 7.000 pasažéry na palubách donuceno přistát na letišti na kanadském ostrově s populaci necelých 10.000 obyvatel. Je to vtipné, je to dojemné. Nikdy jsem o operaci Yellow Ribbon neslyšela, ale už tu pročítám Wiki. Kanada se během několika málo hodin postarala o 258 letů (skoro 45.000 cestujících) směřujících do USA, aniž by jim dovolila kvůli bezpečnostnímu riziku přistát na frekventovaných letištích. 
Come from Away
4 -1
reagovat

Malignant

Potěšilo mě, že to má stylem (úvodní titulky!) nejblíž do mého oblíbeného Wana - Dead Silence.  
Jinak jsem si tu audiovizuální jízdu naplno užil a tou šílenou pointu Jsem si to zkazit nenechal, takže za mě obrovská spokojenost. Navíc to má jednu z nejlepších akčních scén za poslední dobu a to jsem fakt nečekal. 
802174
Potěšilo mě, že to má stylem (úvodní titulky!) nejblíž do mého oblíbeného Wana - Dead Silence.   Jinak jsem si tu audiovizuální jízdu naplno užil a tou šílenou pointu Jsem si to zkazit nenechal, takže za mě obrovská spokojenost. Navíc to má jednu z nejlepších akčních scén za poslední dobu a to jsem fakt nečekal. 
Malignant
7 0
reagovat

Prequel Sopranů v druhé ukázce

802168
https://youtu.be/d9Em4ckh878
Prequel Sopranů v druhé ukázce
4 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Já se o to začal zajímat, když to citoval John Noble s geniálním seriálu Fringe. Filozoficky a psychologicky to může být pecka. 
802047
Já se o to začal zajímat, když to citoval John Noble s geniálním seriálu Fringe. Filozoficky a psychologicky to může být pecka. 
802039
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dobrá téma :+
Ešte by do OST mohli nejako zapracovať túto pesničku, ktorá tiež hovorí o tejto téme a jej názov je priamo dokonca z Oppenheimerovho výroku o atomovke :) link
802039
Dobrá téma *:+* Ešte by do OST mohli nejako zapracovať túto pesničku, ktorá tiež hovorí o tejto téme a jej názov je priamo dokonca z Oppenheimerovho výroku o atomovke *:)* https://www.youtube.com/watch?v=wQvv3XiDEmY
802036
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nolanuv další film bude o Oppenheimerovi (WW2 atomovka), rumour je že si ho zahraje Cillian Murphy.
802036
Nolanuv další film bude o Oppenheimerovi (WW2 atomovka), rumour je že si ho zahraje Cillian Murphy.
11 0
reagují: Attikus
reagovat
Na Bebelův pohřeb zahrála Chi Mai ... :+:o
801984
Na Bebelův pohřeb zahrála Chi Mai ... *:+**:o*
6 0
reagovat
Ještě jsem Warnery nekoupil, takže klid, hoši.
801977
Ještě jsem Warnery nekoupil, takže klid, hoši.
8 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Slyšel sem, že Warneri brzy planujou teaser...
801910
Slyšel sem, že Warneri brzy planujou teaser...
801907
1 -1
reagovat
Trailer na Avatara 2 a Indianu Jonese 5
801908
Trailer na Avatara 2 a Indianu Jonese 5
8 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Třeba odpočítávat dny do dalšího Pottera...
801907
Třeba odpočítávat dny do dalšího Pottera...
801904
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Co teď budu dělat? :(
801904
Co teď budu dělat? :(
6 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Cinefil
:D
801849
*:D*
801847
4 0
reagovat

Matrix 4 trailer za 15 minut

801848
https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo
Matrix 4 trailer za 15 minut
4 0
reagovat
14:58 premiéra nejočekávanějšího traileru v historii Moviezone!
801847
[url=https://youtu.be/9ix7TUGVYIo]14:58[/url] premiéra nejočekávanějšího traileru v historii Moviezone!
6 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: DarkSith
Na tom přece není nic zvláštního. Každý má jiné preference. Sám jsem silnější postavy, ale silní a úplně osvalení chlapi se mi zkrátka nelíbí. Holt mě přitahují ony pověstné protiklady. Takhle to má přece plno z vás, ne? :)
801825
Na tom přece není nic zvláštního. Každý má jiné preference. Sám jsem silnější postavy, ale silní a úplně osvalení chlapi se mi zkrátka nelíbí. Holt mě přitahují ony pověstné protiklady. Takhle to má přece plno z vás, ne? *:)*
801812
3 -4
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ono by stačilo, kdyby Momoa uměl veslovat...
801820
Ono by stačilo, kdyby Momoa uměl veslovat...
801812
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se