Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12041 - 12060 Napsat příspěvek

Vánoční koleda 1997

link

Zdravím, neví někdo o nějakém odkazu na zhlédnutí/stažení vánoční koledy z roku 1997?

Díky
808887
https://www.csfd.cz/film/11721-vanocni-koleda/prehled/ Zdravím, neví někdo o nějakém odkazu na zhlédnutí/stažení vánoční koledy z roku 1997? Díky
Vánoční koleda 1997
3 -2
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Rozhodne Daman akeseo guhasoseo. A to je tip aj pre vsetkych ostatnych :+
808884
Rozhodne [url=https://www.csfd.cz/film/757590-daman-akeseo-guhasoseo/recenze/]Daman akeseo guhasoseo[/url]. A to je tip aj pre vsetkych ostatnych *:+*
808844
2 0
reagovat
Caught in Time. Tento souboj policajtů a obecně čínské bezpečnosti s gangem lupičů je variací na Heat s oku lahodící akcí. Dále kupříkladu ruské Balkánská hranice a Hotsunlight jsou povedená díla s místy až brutální akcí, jež přinášejí i zajímavý pohled na válku jako takovou. A na závěr bych doporučil veskrze zábavného Majora Groma jež kromě akce dokáže zaujmout i zajímavým padouchem, o což jde v blockbusterech především. :+
808883
[url=https://www.youtube.com/watch?v=OjxXg8ZOn0A]Caught in Time[/url]. Tento souboj policajtů a obecně čínské bezpečnosti s gangem lupičů je variací na Heat s oku lahodící akcí. Dále kupříkladu ruské [url=https://www.youtube.com/watch?v=_zvpI4AvMao]Balkánská hranice [/url]a [url=https://www.youtube.com/watch?v=CRWJjmhQz2E]Hotsunlight [/url]jsou povedená díla s místy až brutální akcí, jež přinášejí i zajímavý pohled na válku jako takovou. A na závěr bych doporučil veskrze zábavného [url=https://www.youtube.com/watch?v=I-0j-mk3AwI]Majora Groma[/url] jež kromě akce dokáže zaujmout i zajímavým padouchem, o což jde v blockbusterech především. *:+*
808844
2 0
reagovat

Upgrade

Skvělý tempo, líbivej vizuál, výbornej námět, sympaťák v hlavní roli, dravá hudba. Tady není o čem. 
808882
Skvělý tempo, líbivej vizuál, výbornej námět, sympaťák v hlavní roli, dravá hudba. Tady není o čem. 
Upgrade
808844
7 0
reagovat
Hardcore Henry, The Night Comes For Us, Boss Level, Avanpost, Guns Akimbo, Operation Red Sea (je to čínská propaganda, ale narvaná akcí až po okraj).
808870
Hardcore Henry, The Night Comes For Us, Boss Level, Avanpost, Guns Akimbo, Operation Red Sea (je to čínská propaganda, ale narvaná akcí až po okraj).
808844
4 0
reagovat
To bylo první, co mě napadlo :D:D

Hele, zkus tohle. Je tam toho skoro devět set :D
link
808862
To bylo první, co mě napadlo *:D**:D* Hele, zkus tohle. Je tam toho skoro devět set *:D* https://filmgator.com/movies/2015/2020/Action
808854
2 0
reagovat
Lost Bullet z těch méně známých věcí. 
808861
Lost Bullet z těch méně známých věcí. 
808844
3 0
reagovat
Jedine dalsie pozretie Mad Max: Fury Road :+
808857
Jedine dalsie pozretie Mad Max: Fury Road *:+*
808844
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Jojo, čistokrevný akcnak to fakt není.
808855
Jojo, čistokrevný akcnak to fakt není.
808852
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
To znam to je dobry.
808854
To znam to je dobry.
808845
1 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
:+

LIFTY: To je spíš punkovej horor, ne? 
808852
*:+* LIFTY: To je spíš punkovej horor, ne? 
808845
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Já si hodně užil Green Room...
Aneb Stewart jako nacek je geniální.
808848
Já si hodně užil [url=https://www.csfd.cz/film/392363-green-room/prehled/]Green Room... [/url]Aneb Stewart jako nacek je geniální.
808844
3 -1
reagovat
The Next Three Days? :))
808845
The Next Three Days? *:))*
808844
4 -1
reagují: MeaCulpa, do_Od
reagovat
Nejaky tip na slapajici akcnak, ktery neztraci tempo a neni uplne proflaknuty? Maximalni stari cca 7 let. 
808844
Nejaky tip na slapajici akcnak, ktery neztraci tempo a neni uplne proflaknuty? Maximalni stari cca 7 let. 
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Super, díky moc, takový seznam se bude velmi brzy hodit. :+
808804
Super, díky moc, takový seznam se bude velmi brzy hodit. *:+*
808802
1 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Z těch u nás neprofláklých: We are no angels, Stalag 17, Hlídka v Ardenách, Tichá noc (2002)

A pak mám moc rád kraťasy: Sněhulák (1982), Dva Mrazíci a Cestu do Rokycan
808802
Z těch u nás neprofláklých: We are no angels, Stalag 17, Hlídka v Ardenách, Tichá noc (2002) A pak mám moc rád kraťasy: Sněhulák (1982), Dva Mrazíci a Cestu do Rokycan
808623
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat

Red Notice

Pohodový 3/5, jednoduchý jednohubkový Bčko, u kterýho jsem se překvapivě dost bavil i po tom všem hateu. Škoda, že půlka scén opravdu vypadá, že byla natočená před zelenym plátnem, což už bohužel varoval trailer. ALE! Jestli to mělo kvůli něčemu cenu vidět, tak to byla teda práce s FPV dronama, který za chvíli předvede ještě Bay v jeho Ambulanci.
Tady je kdyžtak sestřih scén přímo od týpka, který s tím pro filmaře lítal.
808801
Pohodový 3/5, jednoduchý jednohubkový Bčko, u kterýho jsem se překvapivě dost bavil i po tom všem hateu. Škoda, že půlka scén opravdu vypadá, že byla natočená před zelenym plátnem, což už bohužel varoval trailer. ALE! Jestli to mělo kvůli něčemu cenu vidět, tak to byla teda práce s FPV dronama, který za chvíli předvede ještě Bay v jeho Ambulanci. [url=https://www.youtube.com/watch?v=zZBdVk3KFTk]Tady[/url] je kdyžtak sestřih scén přímo od týpka, který s tím pro filmaře lítal.
Red Notice
6 -2
reagovat

Lawless

doplnil sem si Hillcoata (co s ním vůbec je?) a dobrý to bylo ale co mě žere a gugl neví, to prase na začátku.. trénovanej čuník asi ne.. na cgi asi overkill, takže fakt tam prcek sejmul prase? Na konci sice je logo asociace ale s poznámkou, že byla jen u některých scén a u těch se teda nezabíjelo.. takže si tam někdo zašel na ketas, dal razítko a nazdar?
808788
doplnil sem si Hillcoata (co s ním vůbec je?) a dobrý to bylo ale co mě žere a gugl neví, to prase na začátku.. trénovanej čuník asi ne.. na cgi asi overkill, takže fakt tam prcek sejmul prase? Na konci sice je logo asociace ale s poznámkou, že byla jen u některých scén a u těch se teda nezabíjelo.. takže si tam někdo zašel na ketas, dal razítko a nazdar?
Lawless
3 0
reagovat
Red Notice 2/5 - v ranku oddechovky je i třeba Jungle Cruise na 5/5 oproti tomuhle. Nebo vnímám „oddechovku“ jako rezignaci na všechno, v tomhle případě. Protože „ten nejdražší film Netflixu“ byl o cestování, honorářích a naboření Ferrari? Koukal jsem na to proto, že vesměs nevynechávám žádnej novej film Rocka či Reynoldse, ale zatím nikdy výsledek nepůsobil takhle rezignovaně, úplně na všechno. Naděje svitne v těch pár minutách při útěku z vězení, že to konečně dostává švih. Ale ono tam není nic. Nic kvůli čemu bych řekl „Na tohle se podívej, protože ...“. Protože si kameraman měl místy tendence hrát si, ale zazdilo se to stejně střihem. Protože tam je na rozpočet divnej green screen v býčí aréně. Protože tam ... není děj, jen se chodí po lokacích, každou chvíli tu je titulek různě po světě a pak se to zazdí jedním twistem.

Eternals 3/5
- Pořád mě zajímá, kam dál se bude ubírat Marvel, ale třeba tenhle kousek si už asi znovu nepustím. I když oceňuji, že je jiný a těžko ho k nějaké jiné marvelovce přiřadit. Věřím, že se publiku prodává líp Iron man, Thor, Strážci než deset Eternalů, nicméně když pominu svý důchodový „Nemuselo to mít 156 minut", tak největší potíž mám s tím „buzením emocí“. Bylo mi vlastně úplně fuk co s kým bude. Strašně rád bych zažil u komiksovýho filmu něco ... něco jako třeba v TDK, když si má Batman vybrat, koho zachrání (a návazně jak to dopadne). Prostě TEN MOMENT PŘEKVAPENÍ, UDIVENÍ, PŘIKOVÁNÍ DO SEDAČKY. Tady jde o svět, o planetu a ... jestli je to tím, že je to vizuálně působivý, ale většinu času to je prostě +/- 10 postav na samotě bez lesa, anebo tím, že u TDK to jsou komiksové lidské postavy, jen lidské .. nevim. Ale chybí mi to tam.
808787
[b]Red Notice 2/5[/b] - v ranku oddechovky je i třeba Jungle Cruise na 5/5 oproti tomuhle. Nebo vnímám „oddechovku“ jako rezignaci na všechno, v tomhle případě. Protože „ten nejdražší film Netflixu“ byl o cestování, honorářích a [spoiler]naboření Ferrari?[/spoiler] Koukal jsem na to proto, že vesměs nevynechávám žádnej novej film Rocka či Reynoldse, ale zatím nikdy výsledek nepůsobil takhle rezignovaně, úplně na všechno. Naděje svitne [spoiler]v těch pár minutách při útěku z vězení, že to konečně dostává švih[/spoiler]. Ale ono tam není nic. Nic kvůli čemu bych řekl „Na tohle se podívej, protože ...“. Protože si kameraman měl místy tendence hrát si, ale zazdilo se to stejně střihem. Protože tam je na rozpočet [spoiler]divnej green screen v býčí aréně[/spoiler]. Protože tam ... není děj, jen se chodí po lokacích, každou chvíli tu je titulek různě po světě a pak se to [spoiler]zazdí jedním twistem.[/spoiler] [b] Eternals 3/5[/b] - Pořád mě zajímá, kam dál se bude ubírat Marvel, ale třeba tenhle kousek si už asi znovu nepustím. I když oceňuji, že je jiný a těžko ho k nějaké jiné marvelovce přiřadit. Věřím, že se publiku prodává líp Iron man, Thor, Strážci než deset Eternalů, nicméně když pominu svý důchodový „Nemuselo to mít 156 minut", tak největší potíž mám s tím „buzením emocí“. Bylo mi vlastně úplně fuk co s kým bude. Strašně rád bych zažil u komiksovýho filmu něco ... něco jako třeba v TDK, když si má Batman vybrat, koho zachrání (a návazně jak to dopadne). Prostě TEN MOMENT PŘEKVAPENÍ, UDIVENÍ, PŘIKOVÁNÍ DO SEDAČKY. Tady jde o svět, o planetu a ... jestli je to tím, že je to vizuálně působivý, ale většinu času to je prostě +/- 10 postav na samotě bez lesa, anebo tím, že u TDK to jsou komiksové lidské postavy, jen lidské .. nevim. Ale chybí mi to tam.
4 -1
reagovat

Poslední noc v Soho

Hladovo a Rimsyho “Pěkný, ale k hovnu” je krásně výstižný. Nečekaně mě vlastně bavila primárně první cca třetina až polovina, protože pak už to bylo jen dlouhý, poměrně blbý a docela otravný. Třeba většina zvratů ke konci mě celkem pobavila, u všech ale vlastně bylo jasný, že se nějakým způsobem budou dít a nejvíc mi asi vadilo, že bez nich by to bylo zajímavější. V podstatě za největší fail považuju, že Ellie za celou dobu filmu nikdo neposlal rovnou na psychiatrii, jelikož napadla hned  několik lidí. A ten rádoby happyend už vůbec nemusel bejt.
Mimo samotnou zápletku jinak dobrá stylizace, soundtrack, herci, atd.
Návštěvy kina nelituju, ale žádná hitparáda.
808750
Hladovo a Rimsyho “Pěkný, ale k hovnu” je krásně výstižný. Nečekaně mě vlastně bavila primárně první cca třetina až polovina, protože pak už to bylo jen dlouhý, poměrně blbý a docela otravný. Třeba většina zvratů ke konci mě celkem pobavila, u všech ale vlastně bylo jasný, že se nějakým způsobem budou dít a nejvíc mi asi vadilo, že bez nich by to bylo zajímavější. [spoiler]V podstatě za největší fail považuju, že Ellie za celou dobu filmu nikdo neposlal rovnou na psychiatrii, jelikož napadla hned  několik lidí. A ten rádoby happyend už vůbec nemusel bejt. [/spoiler]Mimo samotnou zápletku jinak dobrá stylizace, soundtrack, herci, atd. Návštěvy kina nelituju, ale žádná hitparáda.
Poslední noc v Soho
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se